Mattsson

WCOOP 2022: Huber meunang Tim Pro sakumaha Mattsson jeung Sweeney do ganda

Peace&loove and Home Games: Naha anjeun kedah ngiringan Sebastian Huber's Pro Team Home Games Club

PokerStars Tim Pro resmi asup ka bunderan winners dina 2022 Online Poker Dunya Championship tadi peuting, bari salah sahiji pangalusna meunang gelar kadua. Ieu sadayana panganyarna…


Sorotan poé ieu

  • Huber ngalungkeun hiji pikeun Tim Pro
  • The endah Mattsson dijieun dua
  • Sweeney ngalakukeun ganda
  • Arriba pikeun Ebaa11
  • Elmerixx meunang, Senkel92 nampik

Tukangeun JURNAL

Sebastian “katengtreman & cinta” Huber: bade ogé

Huber milih hiji pikeun Tim Pro: Tim PokerStars Pro Sebastian “katengtreman & cinta” Huber dipaké pikeun ngajalankeun ogé dina jarak jauh. Nalika anjeunna henteu tarung dina tabel PokerStars sareng ngalirkeun patandinganna dina Twitch, Austrian ngajalankeun marathon sareng bersaing dina triathlon. “Dina poker, urang bakal bersaing jeung pamaén séjén,” ceuk kami. “Tapi dina atlétik, anjeun henteu ngan ukur bersaing sareng jalma sanés, anjeun bersaing sareng diri anjeun, unggal dinten. Unggal ngajalankeun béda. “

Tés ahir ketahanan na sumping dina $ 5,50 PKO 7-Max Freezing acara anu kéngingkeun 6,616 éntri. Dimimitian dinten Salasa, mulih deui kanggo dinten ka-2 dinten Kemis, bahkan dugi ka dinten Jumaah isuk. Tapi nalika Huber meuntas garis finish, anjeunna pamaén panungtungan nangtung. “Wah, kuring henteu percanten,” anjeunna nyarios ka pamiarsa Twitch na nalika pop-up “ucapan salamet” ngungkabkeun anjeunna meunang $ 2,820 (kalebet hadiah $ 915).

Éta sanés mangrupikeun skor pangbadagna dina karir Austrian, tapi éta tiasa janten prestasi anu paling nyumponan dina hirupna. Anjeunna ayeuna juara WCOOP.

Simon Mattsson: Judul kadua pikeun “C. Darwin2”

Mattsson anu saé ngajantenkeun dua: Anjeun ngadagoan lila pikeun hiji lajeng dua datang sakaligus.

Kami flabbergasted nalika urang manggihan Simon “C. Darwin2” Mattsson– Pamuter turnamén online anu unggul dina sajarah sareng dianggap sacara lega salaku salah sahiji anu pangsaéna anu kantos dilakukeun – henteu acan meunang gelar WCOOP sateuacan kameunangan gadisna dina séri éta. Tapi ayeuna gerbang banjir parantos saé sareng leres-leres kabuka.

Mattsson, anu réngsé turnamén kahijina finish taun ieu (Turbo Cooldown $530 pikeun $52,820), ayeuna geus ditambahkeun judul kadua pikeun neruskeun ridiculous na. Anjeunna meunang $ 530 6-Max Freezeout dina Kemis, nyimpen $ 32.783 sarta cementing posisi na di luhureun daptar duit online poker urang sadaya-waktos. Swédia parantos ngagaduhan lima judul SCOOP sareng kameunangan panganyarna ieu nyababkeun anjeunna panghasilan karir dugi ka $ 24.6 juta.

Henteu aya anu tiasa ngeureunkeun anjeunna ayeuna.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Sweeney ngalakukeun dua kali: Mattsson sanés ngan ukur juara 2022 anu dinobatkeun tadi wengi. Inggris Ronan “Sw33ney” Sweeney ogé geus dipigawé ganda, nuturkeun nepi ka $ 109 5-Card PLO judul ti séri saméméhna ku meunangna $ 5,200 6-Max High Roller tadi peuting.

Sapertos anu diperkirakeun $ 5K, acara ieu pinuh ku anu pangsaéna. Jumlahna aya 79 éntri anu dipangkas kana tabel final nu kaasup Michel “FreeLancerZZ” Dattani, “x_zola25”, Fabiano “Kovalski1” Kovalski jeung Daniil “NVoskob1986” Kiselev. Tungtungna, Sweeney ngéléhkeun penghancur taunan Rui “RuiNF” Ferreira, ngagagalkeun judul kaopat séri pro Portugis anu berbasis di Brasil.

Sweeney ngangkat $106,614 pikeun karir kaopat WCOOP kameunangan sareng gelar, anu sanésna sumping dina 2019 ($55 NLHE Afternoon Deep Stack) sareng 2021 ($530 NLHE 6-Max Freezeout).

Arriba pikeun Ebaaa11: Séjén $ 5,200 meuli-di turnamén pikeun rengse tadi peuting (anu Spraggy bubbled sababaraha peuting ka tukang) nyaeta ampir identik dina ukuran (76 éntri) jeung fitur, Anjeun ditebak eta, FT tumpuk sejen.

Panungtungan salapan éta baris Assassin. Alex “Pwndidi” Theologian, “sk2ll_m0dR”, “DingeBrinker”, Jon “apestyles” Van Fleet, Andras “probirs” Nemeth sareng Renan “Internett93o” Bruschi sadayana angkat payuneun Rusia anu berbasis di Monténégro. “Ebaa11” ngalawan Christian “WATnlos” Rudolph ti Austria. Duanana milarian gelar WCOOP karir katilu na.

Tapi éta Ebaaa11 anu kaluar salaku juara kahiji kalayan hadiah $ 102,565.

Tobias “Senkel92” Leknes nembé kaleungitan gelar kadalapan na

Elmerixx meunang, Senkel92 ngajawab: Finlandia Tomi “elmerixx” Brouk geus ngéléhkeun patok luhur online salila sababaraha taun, tapi pernah meunang judul WCOOP (atawa judul SCOOP, dina hal éta). Éta sadayana robih tadi wengi nalika anjeunna ngéléhkeun sato galak Brasil Bruno “botteonpoker” Botteon pikeun meunang $ 530 6-Max pikeun $ 38,761, ngalangkungan widang éntri 433. Botteon kedah ngantosan judul WCOOP katilu éta.

Sareng nyarioskeun sababaraha juara WCOOP, Tobias “Senkel92” Leknes ampir clinched gelar WCOOP kadalapan karirna tadi peuting. Hanjakalna, anjeunna kedah netepkeun tempat kadua nalika “monopol” Jerman lulus sareng ngumpulkeun $ 5,653 pikeun kameunangan $ 22 PLO8.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Terus beuki gedé. Jeung inget, ieu teu kaasup loba turnamén nu dimimitian dina Kemis.

Turnamén réngsé: 154
Tulisan: 467.393 (kaasup 108.310 re-éntri)
Koléksi hadiah: $41.703.284
Hadiah tempat kahiji: $6,810,792 (kalebet hadiah $1,592,812)
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 0

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

“Kuring teu percaya. Urang meunang WCOOP.” Ieu nalika PokerStars Tim Pro Sebastian “katengtreman & cinta” Huber turun judul maiden na.


TWEET poé ieu

Sumuhun. Éta sadayana Brasil, sapertos anjeun bakal mendakan dina Papan Pamimpin Nagara.


DEWAN PIMPIN NEGARA

Brazil nambihan opat judul deui kana tally wengi ayeuna, sapertos Austria. Tapi naon anu urang bagja pisan yén Kyrgyzstan ayeuna parantos kéngingkeun gelar WCOOP kadua taun éta, hatur nuhun kana kameunangan “AntK1lller” na $ 530 7-Max PKO. Kyrgyzstan henteu kantos meunang WCOOP sateuacan 2022.

Klasemen ayeuna:

38 judul – Brazil
16 – Inggris
15 – Austria
8 – Norwégia, Swédia
5 – Bulgaria, Kanada, Ukraina
4 – Jérman, Méksiko, Romania
3 – Bélarus, Finlandia, Lituania, Monténégro
2 – Kroasia, Éstonia, Hungaria, Irlandia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Indonésia, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Hatur nuhun kana finish runner-up tadi peuting, Rui “RuiNF” Ferreira geus nyokot alih titik luhur boh dina leaderboard sakabéh jeung leaderboard tinggi.

SAGEL

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.150 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.090
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 955
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 805
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 775

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 720 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 535
3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 530
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 515
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 485

Hadiah: Kahiji – $ 15.000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 415 titik
= 2 – earned, Bulgaria – 360 titik
=2 – TheDrunkLife, Hungaria – 360
=4 – regina83h, Ukraina – 325
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 325

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Airdraken, Inggris – 375 poin
2 – AwadeuS, Thailand – 365
= 3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 360
=3 – Pomeron, Jérman – 345
5 – ekvilibryst, Ukraina – 325

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Dinten 8: Tilu pikeun Ferreira endah pisan

Dinten 9: Vieira nyandak tempat katujuh sareng janten Juara Dunya Heads-Up


#WCOOP #Huber #meunang #Tim #Pro #sakumaha #Mattsson #jeung #Sweeney #ganda

Mattsson sono ka WCOOP sabab Spraggy sareng Papo MC narékahan pikeun gelar Juara Dunya

Mattsson sono ka WCOOP sabab Spraggy sareng Papo MC narékahan pikeun gelar Juara Dunya

Didagoan réngsé. 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) dijalankeun – sarta geus ngumumkeun. Ieu update poean munggaran urang nampilkeun sagala aksi ti tabel PokerStars.


Sorotan poé ieu

  • Mattsson meunang gelar gadis WCOOP (!?!).
  • Spraggy jeung Papo dina final Championship Dunya
  • Salapan belas acara dimimitian dina wengi bubuka

Tukangeun JURNAL

“C. Darwin2” tungtungna sono di WCOOP

Mattsson tungtungna meunang gelar WCOOP na: Turnamén munggaran anu réngsé dina WCOOP taun ieu nyaéta $ 530 ngagaleuh Minggu Cooldown — alias WCOOP 7-H — sareng éta masihan kami juara anu akrab pisan. Nanging, dina warta anu sigana bakal kaget pisan pikeun pengikut poker online, Simon “C. Darwin2” Mattssonkasuksésan na dina turnamén ieu, dimana anjeunna earned $ 52.820, éta kahiji meunangna WCOOP dina karirna. Ieu ampir teu aya rasa. Mattsson ayeuna pamimpin sadaya-waktos dina kas turnamén online, nurutkeun Pocket Fives, tur mangrupakeun fixture dina tabel final peuntas sagala disiplin. Anjeunna boga lima derajat SCOOP, contona. Tapi numutkeun catetan urang, anjeunna ngan ukur meunang turnamen WCOOP Second Chance, sareng parantos janten runner-up sahenteuna dua kali dina acara WCOOP anu sanés. Sajaba ti 285 ngéléhkeun turnamén documented, jeung $ 24,3 juta dina kas documented, ieu, lajeng, digambarkeun judul WCOOP inaugural pikeun crusher Swedia.

Judul ka Ukraina sareng Brazil: Versi tingkat handap sareng pertengahan Acara 7 duanana narik lapangan anu ageung sareng nampi gelar perdana juarana ogé. Brazil”jason873“Meunangkeun turnamén $5,50, ngéléhkeun widang 8,245, kalawan skor $3,716, bari”dash4fun” ti Ukraina, ngéléhkeun 4.676 pikeun $21.717 hadiah dina $55 meuli-di acara. Duanana total kaasup bounties. Acara 7 mangrupikeun hiji-hijina acara anu dimaénkeun dugi ka akhir wengi, anu hartosna urang ngan ukur gaduh tilu juara dina tahap ieu.

Alejandro “Papo MC” Lococo: Final pikeun ngamimitian WCOOP 2022

Dua Tim PokerStars Pro ningali judul Championship Dunya: WCOOP éta hiji kasuksésan badag tadi peuting, kaasup acara Championship Dunya munggaran: a $ 5,200 meuli-di turnamén bakal nangtukeun Progressive KO poker Jawara Dunya. Na, nalika turnamén ngahontal tabel final na sumping ka halt, dua PokerStars Duta masih dina moro: Alejandro “Papo MC” Lococo, anu maén dina PokerStars salaku “[Papo]AR “, sarta Ben “Spraggy” Spragg. Pasangan éta calik kagenep sareng kadalapan, masing-masing kalayan $ 93K, ditambah hadiah, sayogi pikeun juara. Ieu bakal tabel final hébat wengi ayeuna, kalawan Ole “wizowizo” Schemion ogé aya, sarta “klem90” ti Austria ngarah jalan. Bakal ngalirkeun data dina platform streaming sentral PokerStars ‘, sarta kalawan panon Spraggy urang, on channel Twitch na. Fintan “easywithaces” Hand ogé patut ditingali wengi ayeuna, dina Poé 2 tina $530 WCOOP Kickoff.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalawan ngan tilu turnamén réngsé, ieu téh émbrionik ngomong sahanteuna. Inget, stat Tracker ngan mintonkeun statistik tina acara réngsé. Tapi kalayan sahenteuna 16 deui turnamén anu dimaénkeun pikeun juara wengi ayeuna, jumlahna bakal béda pisan sareng énjing ayeuna.

Turnamén réngsé: 3
éntri: 13.535
Koléksi hadiah: $599.201
Hadiah tempat kahiji: $78,253 (kalebet hadiah $42,693)
Turnamén anu lumangsung: 16
Turnamén dimimitian dinten ieu: 9

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

WCOOP Spraggy ngamimitian anu saé, sareng ieu waktos anu anjeunna émut: dua hadiah dina Kejuaraan Dunya $5K:

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “peaceandloove” Huber | Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen
Andre “acoimba” Coimbra | Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Sadayana nampi pasokan penting sateuacan ngamimitian pabrik WCOOP:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Tilu judul, tilu nagara béda. Brazil nuju dina urutan abjad. Naha aranjeunna bakal tetep aya salami ieu? (Spoiler: enya, meureun.)

Klasemen ayeuna:

1 judul masing-masing: Brazil, Swédia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Pamuter tina balapan Series bakal direbut taun ieu, kalayan sababaraha hadiah anu biasana sensasional. Ieu teuing mimiti pikeun tabel ieu jadi hartina ngan acan, tapi ieu kumaha kaayaan sanggeus sapoé.

SAMPURNA

=1 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 100 poin
=1 – dash4fun, Ukraina – 100
=1 – jason873, Brazil – 100
4 – brückenbau66, Jérman – 85
= 5 – Grisha813, Latvia – 80
= 5 – highorstoned, Bélgia – 80
= 5 – Jevgeni1986, Éstonia – 80

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – C. Darwin2, Swédia – 100
2 – Grisha813, Latvia – 80
3 – Kelvin_FP:AR, Brazil – 70
4 – A.Saout, Britania Raya – 60
5 – Manchester United, Bolivia – 55

Hadiah: Kahiji – $ 15.000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – dash4fun Ukraina 100
2 – Jevgeni1986 Éstonia 80
3 – CATHEB Uruguay 70
4 – LuanCaruso Brazil 60
5 – freezeplay Kanada 55

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – jason873 Brazil 100
2 – 80 elevated Bélgia
3 – Sr.Marc0s Brazil 70
4 – foguetao109 Brazil 60
5 – bruckenbau66 Jérman 55

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150


lampah kiwari

Senén, 5 Séptémber

Purchases na nepi di WCOOP wengi ayeuna jeung High Roller munggaran ditunjuk ti séri: $5K NLHE PKO. Aya $ 1,4 juta dijamin dina tilu tingkat mésér-in ti acara, WCOOP 08. HORSE ogé dina jadwal pikeun kahiji kalina dina séri.

13:30 – WCOOP 08: NLHE PKO
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $500K, $500K

14:30 – WCOOP 09: KUDA
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $25K, $50K, $75K

16:05 – WCOOP 10: NLHE PKO Freeze
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $80K, $275K, $300K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.



#Mattsson #sono #WCOOP #sabab #Spraggy #sareng #Papo #narékahan #pikeun #gelar #Juara #Dunya