Maxwell

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Ringkesan Britania Raya jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) festival di Nottingham, dimana leuwih ti £ 1 juta dina hadiah duit dijamin jeung sababaraha pamaén pangalusna Éropa tétéla maén. Laporan disusun ku Koordinator Media UKIPT.


Adam Maxwell geus meunang UK sarta Irlandia Poker Tour (UKIPT) Nottingham £ 1,100 Acara Utama, surpassing widang 582 éntri meunang £ 98,150. Acara Utama mayar 87 tempat tina hadiah kolam renang £ 564,540.

Aya ogé jadwal acara samping di Dusk Till Dawn di Nottingham, kalebet acara Super High Roller £ 5,000, dimeunangkeun ku pro Inggris Scott Margereson, sareng Roller Tinggi £ 2,200, dimeunangkeun ku Gary Miller, pikeun £ 51,730.

Aya leuwih ti £1 juta dina jaminan turnamén ngaliwatan festival minggu-panjang, nu ends on 31 Juli.

GAME KAS LOKAL PRO ADAM MAXWELL WIN £98,150 DI ACARA UTAMA UKIPT NOTTINGHAM

Adam Maxwell, 27, ngéléhkeun lawan-lawanna anu terakhir dina Acara Utama £ 1,100, nyandak £ 98,150 saatos deal sareng runner-up Jonathan McCann, anu nyandak £ 74,500 tina kolam renang hadiah £ 564,540.

Poé 3 tina Acara Utama dibawa deui salapan pesaing, tujuh di antarana éta ayeuna atawa urut pamaén poker profésional. Méja final mimitina dipingpin ku David Ledden, anu gancang megatkeun tumpukan pondok Tom Simm urang, meunang hiji flip preflop sadaya-di pikeun nyetél tabel final resmi dalapan. Satengah jam saterusna, flip sejen ngéléhkeun Phil Clarke (kadalapan pikeun £ 12.780), anu dimimitian dinten kalayan chip kadua shortest.

Alex Montgomery katujuh, neraskeun penampilan terakhir na dina tabel final anu ampir teu aya piala. Pro online Jerman Fabio Sperling, dumasar di Ramsgate di Inggris, murag dina kagenep (£21,610), teu lami sateuacan pamimpin chip Ledden nambihan kana tumpukan na langkung jauh ku ngéléhkeun Daniel Gormley dina kalima (£28,080).

Michael Howard disingkirkeun di tempat kaopat (£ 36,500) ku McCann, anu bergegas ngéléhkeun raja saku Howard pikeun sakedap mingpin chip sateuacan Maxwell ngéléhkeun Ledden dina katilu (£ 47,460). Maén teras lirén nalika dua pamaén terakhir ngabahas deal, satuju masihan Maxwell £ 81,010 sareng McCann £ 74,500, kalayan piala sareng £ 17,140 ditinggalkeun pikeun maén.

Kaulinan huluna lumangsung ngeunaan 90 menit, kalawan Maxwell ngajaga ampir 2: 1 kaunggulan chip sapanjang buruan. Kalayan tumpukanna ngirangan janten sakitar 15 blinds ageung, McCann ngadamel gerakan ahirna dina preflop sareng K4♠. Maxwell, jeung A8♣, nelepon jeung nahan. Kameunangan anjeunna ngajaga piala Acara Utama UKIPT 2022 Nottingham di kota.

Adam Maxwell

“Karasa saé pisan – éta henteu acan lebet,” saur Maxwell, sateuacan mikirkeun tanding awal. “Éta tarung anu tangguh tapi kuring ngarasa kartu-kartu éta karesep kuring.”

Maxwell nyebutkeun yén titik balik pikeun anjeunna tumpukan-wijaksana éta gelembung, dimana anjeunna amassed loba chip, sarta taun pangalaman na (utamana maén duit tunai) geus benefited anjeunna ogé afterwards.

Hasil tabel ahir UKIPT Nottingham £ 1,100 Acara Utama
1 Adam Maxwell (Britania Raya) – £98,150
2 Jonathan McCann (Britania Raya) – £74,500
3 David Ledden (Britania Raya) – £47,460
4 Michael Howard (Britania Raya) – £ 36,500
5 Daniel Gormley (Britania Raya) – £28,080
6 Fabio Sperling (Jerman, PokerStars Qualifier) ​​- £21,600
7 Alex Montgomery (Britania Raya) – £16,610
8 Philip Clarke (Britania Raya) – £12,780

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

GARY MILLER meunang £ 2,200 ROLLER TINGGI pikeun £ 51,730
Turnamén High Roller dua poé, kalawan jaminan £ 200K, réngsé ogé sanggeus Acara Utama crowned jawara, struktur slow nu diwenangkeun pikeun battles tabel final tangguh tur lengthy.

Dua puluh hiji pamaén balik dina Poé 2 (ti widang awal 95), kalawan Alex Golder mingpin chip. Goulder réngsé di tempat katilu (hargana £23,840), Tan Luan Le réngsé kadua pikeun £33,000, sedengkeun Gary Miller nyokot piala jeung hadiah kahiji £51,730.

Gary Miller

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

KATHLEEN PADOVANI NGURANGKEUN £340 UKIPT CUP JADI £23,513

Kathleen Padovani meunang UKIPT Piala Nottingham 413 entri, sanggeus digabungkeun 62 Poé 1 salamet balik pikeun ngaku pangsa tumuwuh tina £ 120.183 hadiah pool. Hadiah pangbadagna meunang hiji-hijina juara acara samping awéwé di UKIPT Nottingham, duit tunai turnamén live pangbadagna dirina kantos.

Nalika sababaraha pamaén disingkirkeun tina méja final, Vincenzo Lupoli asup sareng ngéléhkeun opat lawan sacara gancang, ngantunkeun Padovani hiji-hijina pamaén anu nangtung di antara anjeunna sareng piala.

Sanaos Lupoli gaduh langkung ti tilu kali tumpukan Padovani dina waktos ieu, kagancanganna dina kalungguhan hartosna masih seueur maén. Padovani merjuangkeun ékualiser, teras memimpin chip, sababaraha kali nawiskeun lawanna deal anu ditolak sacara sopan.

Kathleen Padovani

Bari dealer nu shuffled naon nu bakal jadi leungeun ahir acara, Padovani, kiwari mibanda kaunggulan badag sorangan, nawarkeun deal panungtungan waktu. Jawabanna masih henteu, sareng salapan-sapuluh paku dua salapan vs. raja-deuce Lupoli pikeun nutup turnamén.

Sonia putri Padovani nangkeup anjeunna – sakumaha ogé kaleungitan lawan Lupoli – nyarios, “Anjeun meunang piala, awéwé Inggris meunang maén bal – dinten awéwé ayeuna!”

Sonia jeung babaturanana geus railing di Padovani sapanjang jeung nangtung kumisan maén téma taringgul nalika poto piala dicandak.

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

SCOTT MARGERESON Kéngingkeun £ 5,300 SUPER HIGH ROLLER Pikeun £ 56,159 saatos deal

Pro Inggris Scott Margereson – katelah online salaku “Aggro Santos” – meunang £ 5,300 mésér Super High Roller di UKIPT Nottingham saatos deal awal sareng juara gelang WSOP panganyarna Harry Lodge.

Turnamén ieu masih narima pamilon dina mimiti Poé 2, sarta ditungtungan ku total widang persis 40, maén keur hadiah pool of £ 194.000. Dimimitian pamimpin chip Rob Yong peupeus ngan méméh gelembung duit, sahingga Margereson mingpin tabel final nu ogé diulas pro famed Henrik Hecklen, Alex Goulder sarta Mitchell Johnson.

Johnson sumping kaluar katujuh, Golder kalima sarta Hecklen katilu, kalawan Lodge na Margereson orchestrating deal maranéhanana. Margereson nutup éta ku nyandak £ 56,159 sareng Lodge nyandak £ 50,341.

Témbal Margereson

Hasil lengkep
1 Témbal Margereson – £ 56,159
2 Harry Lodge – £ 50,341
3 Henrik Hecklen – £30.000
4 Jonathan McCann – £20,000
5 Alex Golder – £ 15,000
6 Leo Farodoye – £ 12,500
7 Mitchell Johnson – £ 10,000

ANDY WILSON MEUNANG TIKET ACARA UTAMA TOUR REGIONAL DI HYPERTURBO SNG WINNERS ACTIVITY

Dina dinten ahir festival UKIPT, genep pamaén competed dina Sit n buka bonus berkat kasuksésan maranéhna boh dina kuis pub hosted ku PokerStars streamers Georgina “GJReggie” James jeung Mason “Pye_Face21” Pye, atawa dina lagu Go Karting. Turnamén bonus parantos réngsé sateuacan Acara Utama dimimitian, kalayan hadiah dileler ka sadayana:

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Tilu luhur nyaéta tim kuis lengkep, dituturkeun ku pembalap. Oli Hutchins mangrupikeun panyekel Platinum Pass ayeuna (jadi teu tiasa meunang anu sanés), sedengkeun Nikolay Ponomarev mangrupikeun waktos anu terakhir juara Platinum Pass, janten berpotensi nampi kadua – sigana dina acara Road to PSPC salajengna anu diayakeun di dieu di Dusk Till Dawn, 25 – 29 Agustus.

#Maxwell #ngaklaim #Acara #Utama #UKIPT #Nottingham #salaku #festival #mayar #hadiah #langkung #juta