minggu

WCOOP 2022 dimimitian sabtu minggu ieu – dinten pambukaan séri éta mawa hadiah langkung ti $7.5 juta sareng acara Championship munggaran

WCOOP 2022 dimimitian sabtu minggu ieu - dinten pambukaan séri éta mawa hadiah langkung ti $7.5 juta sareng acara Championship munggaran

Di dieu éta – éta waktu pikeun festival dunya poker online geus ngantosan. WCOOP 2022 anu paling diantisipasi dimimitian dina sabtu minggu ieu, sareng disetél pikeun mayar hadiah kolam renang anu dijamin $ 85 juta dina séri éta. Dinten pambukaan nyalira pinuh ku sorotan sareng acara anu luar biasa, kalebet Kajuaraan Dunya munggaran.

Naha anjeun roller tinggi, atanapi pamuter rekreasi nyobian, hayu urang mimitian WCOOP 2022 dina gaya. Ieu pituduh anjeun.


Sorotan dinten bubuka

WCOOP sok dibuka kalayan sora anu hébat, tapi waktos ieu jadwal acara langkung ageung sareng beunghar tibatan biasana. Aya 19 turnamén dimimitian dina dinten kahiji, kalawan jaminan digabungkeun pikeun aranjeunna total hiji luar biasa $ 7,5 jutaan.

Highlights kaasup Minggu Million husus sarta High Roller munggaran ti séri. Acara 04 mangrupikeun anu paling produktif dina dinten pambukaan, kalayan tilu tingkatan nawiskeun kolam renang hadiah anu ageung:

WCOOP 04-L: $ 109 Juta Minggu, $ 1M gtd
Satelit: ti $5.50

WCOOP 04-M: $1,050 NLHE, $1,25M gtd
Satelit: ti $55

WCOOP 04-H: High Roller $10,300, $850k gtd
Satelit: Ti $530

Acara WCOOP World Championship munggaran ogé bakal lumangsung dina dinten kahiji, dimimitian dina waktos anu sami sareng Acara 04 (12:30 ET).

WCOOP: $ 5,200 NLHE Progressive KO Dunya Championship, $ 1M gtd
Satelit: Ti $215, Saeutik demi saeutik tina $55

Tien Juara acara bakal crowned PKO Jawara Dunya, sarta ogé bakal earn paycheck genep angka cageur.

Satelit ngajalankeun pikeun tiap turnamén ieu, nawarkeun pamaén kalawan patok handap kasempetan ka asupkeun kirang. $ 109 Minggu Million mangrupakeun target paling realistis pikeun saha diuk ketat dina bankroll kawates, kalawan satelit sadia pikeun ngan $ 5,50.

Opat turnamén éta nyalira ngajantenkeun sabtu minggu ieu janten kenangan pikeun pamaén WCOOP. Tapi éta henteu ngan ukur nawiskeun pamaén pikeun ngiringan.


WCOOP 2022: ACARA JUARA DITERBITKEUN


WCOOP 2022 bakal nampilkeun acara Kejuaraan Dunya pikeun tiap disiplin. Anu kahiji nyaéta PKO World Championship


Pikeun pamaén patok low

Sakumaha biasa, WCOOP 2022 nawiskeun tilu tingkatan acara, rendah, sedeng sareng luhur. Sapanjang séri, pamaén low-stake tiasa ngarepkeun 23 turnamén pikeun $ 5,50 mésér-in, sareng seueur deui $ 11 sareng $ 22.

Dina dinten kahiji, aya dua turnamén kalawan $5,50 meuli-in:

WCOOP 02-L: $ 5,50 NLHE [WCOOP Kickoff]$50K Gtd
WCOOP 07-L: $ 5,50 NLHE [Turbo, PKO, Sunday Cooldown]$35K Gtd

WCOOP 02: $ 5,50 Kickoff teh acara munggaran dina jadwal utama, sarta WCOOP 07: $ 5,50 Minggu Cooldown teh turnamén panungtungan dina dinten bubuka. Maénkeun duanana, sareng nyolokkeun dua satelit Minggu Juta pikeun ukuran anu saé, ngabutuhkeun total mésér ngan $22.

Pikeun saha waé anu hoyong naékkeun Ante, tapi tetep dina kurung patok anu handap, dinten pambukaan ogé ngagaduhan turnamén mésér $ 11 sareng dua turnamén $ 22.

WCOOP 03-L: $22 Pemanasan Minggu (PKO, Freezeout), $175k gtd
WCOOP 05-L: $ 22 Omaha (6-max), $ 50k gtd
WCOOP 06-L: $11 NLHE (6-maks), $100k gtd

Dimaénkeun sadayana lima dinten pambukaan acara WCOOP ngajalankeun $22 atanapi kirang, biaya total $66. Tambihkeun sababaraha satelit Minggu Million sareng anjeun masih gaduh anggaran sahandapeun $80. Tangtosna, éta terserah anjeun milih tina seueur acara anu pikaresepeun anu ditawarkeun.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
SATS pituduh | DESKRIPSI JADWAL
PANDUAN TAUN-TAUN | HASIL FULL | JUARA GANDA


Nonton tabel ahir WCOOP 2022

Naha anjeun maén dina runtuyan atawa henteu, Anjeun bisa lalajo pangbadagna tur paling bergengsi WCOOP 2022 acara on PokerStars TV, kalawan commentary ti James Hartigan jeung Joe Stapleton jeung analisis ti sagala rupa ahli poker.

Jadwal siaran pikeun minggu kahiji kalebet PKO World Championship, Sunday Million, sareng tabel final Super Salasa High Roller.

Senén 5 September
Siaran langsung: $ 5K Dunya PKO Championship

Salasa 6 Séptémber
Siaran langsung: $ 109 Juta Minggu

Rebo, 7 Séptémber
Siaran langsung: $ 10K Super Salasa High Roller

Anjeun tiasa nyetél pikeun lalajo éta tabel final dina PokerStars Kedutan jeung Youtube saluran


WCOOP 2022: JADWAL SIARAN FULL


Jadwal poé muka

Ogé sumping dina dinten kahiji WCOOP 2022 nyaéta édisi khusus WCOOP 03: Minggu Warm-Up, acara Omaha anu munggaran di luar jadwal, sareng genep maksimal NLHE.

Ieu jadwal dinten bubuka lengkep dina urutan acara:

#WCOOP #dimimitian #sabtu #minggu #ieu #dinten #pambukaan #séri #éta #mawa #hadiah #langkung #juta #sareng #acara #Championship #munggaran