nalika

WCOOP 2022: Yan ngalangkungan garis nalika Berggren nambihan kameunangan 2022 kana kasuksésan taun ka tukang

pamuter poker David Yan pa EPT Monte Carlo

Pembaruan dinten ieu tina 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) dina PokerStars, nampilkeun sadaya beja panganyarna.

Sorotan poé ieu


Tukangeun JURNAL

Yan tungtungna nyebrang garis: Aya loba pamaén anu geus runners nepi sababaraha kali salila WCOOP ieu, kaasup sakabeh bos anu ogé geus meunang sababaraha kali. Tapi nepi ka tadi peuting, Selandia Anyar David “Miss Oracle” Yan meureun panginten éta sanés taun. Anjeunna réngsé kadua tilu kali tapi pernah ngagantung medali emas sabudeureun beuheung na.

pamuter poker David Yan pa EPT Monte Carlo

Tilu detik sareng ayeuna anu munggaran pikeun Yan

Tapi dinten ieu, mangga jelas luhureun podium. Yan geus ngalakukeun eta. Anjeunna sumping munggaran ti widang 119 éntri dina $5K WCOOP 97-H, nu earned anjeunna rapih $130,416. Anjeunna meunang eta. Tangtu éta luhung, featuring David “dpeters17”, Timoteus “Tim0thee” Adams, Artem “veeea” Vehznekov, Jans “Graftekkel” Arends, Vicente “vicenfish” Delgardo na Talal “raidalot” Shakerchi dina tabel final. Tapi Yan ngéléhkeun aranjeunna sadayana sareng ayeuna, tungtungna, juara WCOOP.

Balik-ka-balik pikeun Berggren: Swédia Andreas “mrAndreeew” Berggren mangrupakeun pamuter unggal reporter turnamén online weruh ogé, kalawan string panjang hasil tinggi-profil Manjang sahenteuna dasawarsa. Parantos janten juara SCOOP dua kali, Berggren kedah ngantosan dugi ka Senén wengi kanggo kéngingkeun gelar WCOOP karir kadua na, tina acara mésér WCOOP 97-M NLHE $ 530, anu sumping kalayan biaya $ 74,614.

Dua pikeun Berggren

Berggren saméméhna meunang di WCOOP taun ka tukang, lamun meuli-di éta sami, tapi kaulinan ieu campuran hold’em / PLO. Kapungkur, aya 322 éntri sareng waktos ieu 898. Janten sadayana langkung ageung. Sareng Berggren ayeuna dina daptar juara ganda.

Brazil ngahontal rekor gelar: Tilu tina genep acara anu réngsé dina Senén wengi dimeunangkeun ku Brazilians, bringing total nagara urang pikeun WCOOP ieu ka 57. Éta kameunangan paling kantos dihontal ku nagara tunggal salila WCOOP a – cocog total nyekel ti taun ka tukang, Anjeun ditebak eta , Brazil.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Turnamén réngsé: 280
éntri: 788.773 (kaasup 186.594 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $71,756,585
Hadiah tempat kahiji: $12,289,239 (kalebet hadiah $2,639,683)
Turnamén anu lumangsung: 6
Turnamén dimimitian dinten ieu: 9

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


JUARA GANDA

Pamuter poker Rui Ferreira di EPT Barcelona dina 2018

Rui Ferreira: Opat dina sataun

Pamaén di handap ieu geus meunang leuwih ti hiji gelar salila WCOOP taun ieu:

Opat kameunangan: Rui “RuiNF” Ferreira

TILU KEMENANGAN: Ognjan “cocojamb0” Dimov, Joao “Naza114” Vieira, “roo_400”, Tobias “Senkel92” Leknes, “Dainiux”

DUA KEMENANGAN: buaya14, Beriuzy, Simon “C. Darwin2″ Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, Christian “eisenhower1” Jeppsson, FONBET_RULIT, meunang pwned, Adam “ISmellToast” Crawford, jokkee_apart, nomalice, Jibril “pinguinho” Baleeiro”, Robinlo “robinholike” Glaser, SerVlaMin, Ronan “Sw33ney” Sweeney, T0X16-.


nonton kedutan

Naha kahirupan Lex Veldhuis janten meme?

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


DEWAN PIMPIN NAGARA

Brazil geus ngahontal rekor sorangan, sedengkeun kameunangan David Yan nempatkeun Selandia Anyar dina penerbangan luhur pikeun kahiji kalina taun ieu. Aya 42 nagara anu ngahasilkeun juara ayeuna.

Klasemen ayeuna:

57 judul – Brazil
28 – Inggris
23 – Austria
14 – Norwégia, Swédia
12 – Jérman
11 – Ukraina
10 – Kanada, Romania
8 – Bulgaria, Finlandia
7 – Bélarus
6 – Hungaria, Monténégro
5 – Kazakhstan, Lituania
4 – Andorra, Argéntina, Malta, Méksiko
3 – Dénmark, Irlandia, Polandia
2 – Bélgia, Kroasia, Éstonia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 – Arménia, Kamboja, Céko, Yunani, Indonésia, Selandia Anyar, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Klasemen panganyarna dina sadaya papan pamimpin utama

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 2.235 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.850
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.745
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.640
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.495

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.255 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.045
3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 905
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 870
5 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 800

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 860 titik
2 – Scarmak3r, Slovénia – 560
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 550
4 – James “TheDrunkLife” Whittet, Hungaria – 530
5 – sorangan, Bulgaria – 440

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 605 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 590
3 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 580
4 – ekvilibryst, Ukraina – 550
5 – FONBET_RULIT, Monténégro – 545

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa 27 Séptémber

Ieu Salasa panungtungan WCOOP, nu hartina final Super Salasa. Aya ogé acara Zoom Heads Up, anu matak pabalatak. Ngarasakeun.

12:30: WCOOP 99 – NLHE Super Salasa
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $250K, $400K

13:30: WCOOP 100 – NLHE / PLO 6-Max
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $60K, $85K

15:30: WCOOP 101 – Progresif NLHE Jumlah KO ngadeukeutkeun huluna Up
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $60K, $200K, $250K


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Dinten 9: Tilu pikeun Ferreira endah pisan

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Poé 13 kasimpulan
Dinten 14: Leonard meunang undian kahiji
Salapan pikeun Vieira sareng dalapan pikeun Leknes dina sababaraha dinten
poe 15: Badziakouski maéhan Super High Roller
Dinten 16: Ferreira stunning sakumaha Clark jeung Cowan meunang kahiji
poe 17: Tilu winners triple deui, kaasup kasalapan pikeun Leknes

#WCOOP #Yan #ngalangkungan #garis #nalika #Berggren #nambihan #kameunangan #kana #kasuksésan #taun #tukang

WCOOP 2022: Ferreira kaget nalika Clark sareng Cowen meunang gelar budak awéwéna

WCOOP 2022: Ferreira kaget nalika Clark sareng Cowen meunang gelar budak awéwéna

Hiji pamuter nuluykeun dominasi na di 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP), paduli meuli-in. Éta, sareng seueur deui, dina pembaruan ayeuna.


Sorotan poé ieu

  • Teu nyata! Ferreira ngajadikeun eta opat sarta ngabalukarkeun $ 10K FT
  • Judul premiere pikeun Clark jeung Cowen
  • Dua pamaén ngalakukeun ganda
  • RUMUCULUS nolak Watson kaopat

Tukangeun JURNAL

Rui Ferreira: Teu nyata

Fantastic Ferreira terus ngadominasi, sanaos dukungan: Saha anu nyebutkeun “Kuring teu bisa meunang dina patok low sabab jalma teu ngahargaan kanaékan abdi”, mangga ninggalkeun jeung nutup panto quietly tukangeun anjeun. Sareng saha waé anu nyarios “Gampang pikeun meunang acara mésér ageung kusabab jumlah pamaén langkung sakedik”, anjeun gélo.

Masalah inti: Rui “RuiNF” Ferreira. Portugis anu berbasis di Brazil parantos ngancurkeun WCOOP taun ieu, henteu paduli mésér-in, ukuran pitch atanapi bakat lapangan. Anjeunna parantos meunang tilu gelar taun ieu sateuacan pertandingan dimimitian kamari, ditambah tilu juara runner-up, sadayana sumping dina acara tingkat tinggi.

Tapi tadi wengi, Ferreira nambihan gelar kaopat taun 2022 (kagenepna sadayana) sareng waktos ieu dugi ka Low. Ferreira nyandak $ 11 6-Max Deep Stack, ngéléhkeun sawah ageung 7,619 ka bank $ 10,590. Luar Biasa.

Jeung anjeun terang naon gélo? Jumlah éta henteu kalebet ngagaleuhna dina Kemis $ 10,300 PKO Thrill, dimana Ferreira mingpin méja final. Anjeunna dina acara pikeun dua pélor, tapi geus miboga $37,812 bounty sarta $13,756 bounty dikonci. Tambih Deui, Ferreira ogé réngsé katilu dina $ 2,100 NLO8 pikeun $ 24,781, AND éta dina $ 1,050 Championship Dunya tabel final tina NL 2-7 Single Draw, nunjukkeun yén varian henteu masalah pikeun anjeunna ogé.

Anjeunna bakal uih deui dinten Saptu pikeun milari gelar kalima taun éta di Thrill, tapi éta moal gampang. Tabel final ogé ngawengku Niklas “Lena9002 Astedt, Juan “Malaka $ tyle” Pardo, Sami “Lrslzk” Kelopuro, Eelis “EEE27” Parssinen, Dmitry “yurasov1990” Yurasov, sarta Ole “wizowizo” Schemion, sarta lamun ngabejaan kuring meunang éta. acara éta gampang ngan kusabab ngan aya 93 entri, deui, kuring ngulang, anjeun geus Isro gélo.

Robert Cowen ngéléhkeun roller tinggi di Iraha pikeun € 475K

Judul awéwé pikeun Clark sareng Cowen: Kaulinan ieu direureuhkeun pa $ 1,050 6-Max PKO (# 73-H) Rebo peuting Poé 2, tapi sumping ka nutup Kemis wengi nalika patok luhur crusher sarta palatih poker kawentar Jon “luckyfish89” Clark downgraded judul WCOOP kahijina.

Clark surpassed widang 440-Éntri meunang $ 72.615, kaasup $ 38.882 di hadiah. Pikeun ngabéréskeun padamelan éta, anjeunna kedah ngéléhkeun “fierrehuve” Swedia, sareng ieu mangrupikeun runner-up kadua pikeun Swédia. Éta ogé nembe leungit judul dina $1.050 PKO (#75-H), nu sasama Swede “Speedpokah” meunang $101.009.

Samentara éta, sasama warga Inggris Clark, Rob “robc1978” Cowen, meunang gelar WCOOP maiden na di $2,100 5-kartu NLO8. Anjeunna banked $42.683 meunang na nampik Norwegia Tobias “Senkel92” Leknes judul katilu ti séri (ieu téh Leknes kaopat runner-up taun) jeung kalima Ferreira. Cowen geus dina formulir hébat telat, utamana dina hirup poker dimana manéhna meunangkeun EPT High Roller na WSOP pinggel taun ka tukang.

Leknes masih gaduh kasempetan anu saé pikeun meunang gelar katilu taun 2022. Anjeunna mingpin tabel 8-Game final $ 2,100 sarta dina posisi pole pikeun meunang $ 41,272 hadiah tempat kahiji.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Kamenangan ganda pikeun penguinho sareng SerVlaMin: Dua pamaén deui gabung dina klub ganda-unggul tadi peuting. Jibril “pinguinho” Baleeiro geus meunang $ 11 judul razz pikeun $ 1,958 mimiti dina séri pikeun win WCOOP kahijina. Ayeuna Brasil geus ditambahkeun kadua, meunang hiji $22 5-kartu NLO8 pikeun $4,631, overcoming 1,402 entri.

Inggris “SerVlaMin” ogé ngalakukeun ganda dina Kemis. Kameunangan kahiji taun éta sumping dina $ 109 PKO pikeun $ 54,292, sareng aranjeunna ayeuna ngiringan kameunangan $ 59,020 dina $ 1,050 6-Max, ngéléhkeun Yuri “theNERDguy” Martins huluna-up.

SerVlaMin ogé kagenep dina chip dina tabel final $ 10K Thrill anu disebatkeun, ngajantenkeun séri breakout pikeun Brits.

Mike Watson: Runner-up waktos ieu

Sturm nolak Watson dina turbo: Leon Sturm ngarasakeun hasil narabas na panas panungtungan nalika anjeunna réngsé kaopat dina Dunya poker wisata (WPT) Venetian Deep tumpukan pikeun $ 327.000. Ayeuna Sturm–anu maén dina PokerStars handapeun ngaran “RUMUKULU”-geus ditambahkeun judul WCOOP kahijina ka neruskeun na.

The Sturm kaluar luhur dina $ 2.100 turbo, surpassing 155 éntri pikeun nyieun $ 64.256. Méja ahir ditumpuk dina méja ieu, sareng Christoph “WATnlos” Rudolph (6), Henrik “hhecklen” Hecklen (5), Rayan “Beriuzy” Chamas (4), sareng Simon “C. Darwin2” Mattsson murag sateuacan maén heads-up.

Éta nempatkeun Sturm ngalawan salah sahiji pamaén COOP panggedéna sepanjang waktos: Mike “SirWatts” Watson, anu milarian gelar WCOOP kaopat dina karirna (anjeunna ogé ngagaduhan tujuh judul SCOOP). Tapi éta sanés dinten Kanada sareng anjeunna bakal nampi hadiah runner-up $ 49,212.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Juara WCOOP sacara koléktif ngumpulkeun langkung ti $11 juta ayeuna. Kalayan Acara Utama Minggu masih bakal datang, urang ngan ukur tiasa nebak sabaraha ageung jumlah éta nalika séri parantos réngsé.

Turnamén réngsé: 247
Tulisan: 736.413 (kaasup 179.377 entri ulang)
Koléksi hadiah: $65,370,430
Hadiah tempat kahiji: $11,057,044 (kalebet hadiah $2,285,738)
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 0

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


JUARA GANDA

Pamaén di handap ieu geus meunang leuwih ti hiji gelar salila WCOOP taun ieu:

Opat meunangna

Rui “RuiNF” Ferreira

Tilu meunangna

Joao “Naza114” Vieira, Ognjan “cocojamb0” Dimov

DUA KAMENANGAN

buaya14, Simon “C. Darwin2″ Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, “breed”, “nomalice”, Jibril “pinguinho” Baleeiro, Robin “robinho” Ylitalo, “roo_400”, Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes,SerVlaMin”, Ronan “Sw33ney” Sweeney, “T0X16-“.


nonton kedutan

Tim PokerStars Pro Sebastian “katengtreman & loove” Huber jeung Benj “Spraggy” Spraggy perangna kaluar pikeun $ 1K 6-Max. Ngan aya hiji juara.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Kapaksa masihan ka Stevan “random.chu” nyapek.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Brazil ayeuna ngan ukur opat gelar jauh ti rekor-topper taun ka tukang kalayan 57 kameunangan. Aman pikeun nyarios Amérika Kidul bakal ngancurkeun éta.

Klasemen ayeuna:

53 judul – Brazil
27 – Inggris
22 – Austria
14 – Swédia
12 – Norwégia
11 – Jérman
10 – Ukraina
7 – Bélarus, Bulgaria, Kanada, Hungaria, Romania
5 – Finlandia, Monténégro
4 – Kazakhstan, Malta, Méksiko
3 – Argéntina, Dénmark, Lituania, Polandia
2 – Andorra, Bélgia, Kroasia, Éstonia, Irlandia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 – Arménia, Céko, Indonésia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Rui “RuiNF” Ferreira némbongan kabur kalawan Gemblengna tur High leaderboards (tambah, anjeunna ditémbak ka katilu dina Low), tapi nanaon bisa lumangsung salila poé ahir séri. Samentara éta, PokerStars Tim Pro Sebastian “katengtreman & loove” Huber pindah nepi ka kalima dina dewan low.

SAGEL

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.970 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.765
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.710
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.415
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.325

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.080 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 875
3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 815
4 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 785
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 720

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 710 titik
2 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 540
3 – TheDrunkLife, Hungaria – 505
4 – Scarmak3r, Slovénia – 490
5 – sorangan, Bulgaria – 435

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 570 titik
2 – AwadeuS, Thailand – 555
3 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 550
4 – ekvilibryst, Ukraina – 535
5 – Sebastian “katengtreman & cinta” Huber – 490

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Poé 13 kasimpulan
Dinten 14: Leonard meunang undian kahiji
Dinten 15: Salapan pikeun Vieira jeung dalapan pikeun Leknes on lilipetan
poe 16: Badziakouski maéhan Super High Rollers, sakumaha Arends balik pikeun katilu


#WCOOP #Ferreira #kaget #nalika #Clark #sareng #Cowen #meunang #gelar #budak #awéwéna

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Combes sareng Nemeth balik deui ka cara unggul dina WCOOP nalika Vieira ngagagalkeun anu kadalapan

Buletin dinten ieu ti 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) mawa warta ngeunaan kameunangan anu ageung sareng ampir sono pikeun sababaraha pamaén anu paling kasohor di buruan, ogé apdet tina acara Kejuaraan Dunia panganyarna…


Sorotan poé ieu

  • “CPUrul0r” nolak Vieira anu kadalapan
  • Nemeth nepi ka opat sanggeus PKO fun; tilu pikeun roo_400
  • Combes ngagabung ka klub unggul WCOOP
  • Pye salamet pikeun dinten kadua kajawaraan KUDA

Tukangeun JURNAL

CPUrul0r nyetél perch: Aya nyatu pangalaman MTT pa $ 10K Super Salasa High Roller tabel final, nu ngagaduhan perlakuan streaming PokerStars pinuh Rebo wengi. Joao “Naza114” Vieira milarian gelar kadalapan na, Samuel “€urop€an” Vousden sareng Niklas “Lena900” Astedt milarian anu kaopat. Jeung aya bakat sumebar di sakuliah widang. Ngan dina jenis ieu pausahaan bisaCPUrul0r“Diitung salaku shot panjang, utamana tempo aranjeunna meunang judul WCOOP $2K taun ka tukang. Tapi CPUrul0r nyandak léngkah anu sanés pikeun dianggap pasangan anu jelas tina sato galak anu diadegkeun ku ngamankeun kameunangan anu kasohor. CPUrul0r réngsé ngéléhkeun Vieira dina sirah sanggeus final super-gancang, earning $201,971. Ieu memang Super Salasa, sarta lain Rebo goréng nuturkeun nepi.

PopAShush nolak Campana ampir ngulang: Hadiah kahiji genep angka anu sanés tina aksi tadi wengi janten juara Super Salasa $ 1K, di dieu disebut WCOOP 13-M. Kaseueuran dunya sigana yén Eder “edercampana” Campana Brasil bakal ngulang kameunangan anu ampir sami taun ka tukang, dimana Campana meunang WCOOP 12-M salami minggu mimiti séri éta. Kalayan lawanna siap nyerang, Campana nyandak dua pasang Q♥6♥ mun sigana outperform ace-raja. Sanajan kitu, slick badag minuhan lempeng di juru jeung lawan, Irlandia.PopAShushlajeng ditarik kaluar cemerlang balik-ti-nu-maot win. Campana kedah ngantosan sakedik nalika PopAShush ngagaduhan kameunangan WCOOP kahijina, sareng $ 108,740.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Nemeth bos mésér-in deui

Nemeth ngaku kaopat: Hungaria Andras “tersangka” Nemeth ayeuna bisa ngaku opat judul WCOOP kana ngaranna sanggeus tadi peuting ngaliwatan tahap ahir pisan hésé WCOOP 15-H: $2,100 NLHE PKO. Kameunangan, dimana anjeunna kéngingkeun $ 79,728 (kalebet hadiah $ 48,844) sanés ngan ukur kameunangan kaopat Nemeth, tapi kameunangan kaopatna tina acara WCOOP anu luhur, anu ngagungkeun widang anu sesah. Taun ka tukang anjeunna meunang Acara Utama PLO, dina taun 2020 anjeunna meunang PLO High Roller anu sanés ogé turnamén $530+R NLHE. Sareng waktos ieu anjeunna nyanghareupan méja akhir anu ogé nampilkeun Stevan “random_chu” Chew sareng Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, diantarana. The PokerStars Duta Fintan “easywithaces” Hand ogé nempatkeun dina kinerja pangalusna na ti WCOOP jadi jauh, finish kadalapan, gelembung tabel panungtungan.

Combes tungtungna janten juara WCOOP

Combes masih ngagaduhan: Salah sahiji pamaen anu paling konsisten di Inggris dina MTT online salami dasawarsa, Charlie “JIZOINT” Combes ayeuna tiasa nyebat dirina juara WCOOP ogé saatos anjeunna ngéléhkeun WCOOP 11-M tadi wengi, acara $55 NLHE PKO. Combes gaduh dua judul SCOOP sareng tilas juara Minggu Million, diantara seueur panghargaan anu sanés. Anjeunna oge biasa dina sirkuit turnamén live, ampir sok qualifying pikeun acara on PokerStars. Judul SCOOP kahijina sumping deui dina 2011, tapi kasuksésan WCOOP parantos ngaleungitkeun anjeunna dugi ka ayeuna. Nanging, anjeunna ngéléhkeun 6,509 éntri pikeun ngaku $ 33,137, kalebet hadiah, sareng telat pikeun tantangan WCOOP na.

Tilu pikeun “roo_400”: Dina masalah daya tahan, Kanada”kamar_400” mimiti jadi pinunjul dina 2010 kalayan meunangna dina acara SCOOP Heads Up. Aranjeunna nuluykeun meunang hiji deui judul SCOOP, dina 2018, sarta ayeuna tilu di WCOOP, tadi peuting nambahkeun hiji $530 judul PKO kana neruskeun. Kameunangan WCOOP sateuacana sumping dina 2019 sareng 2021, duanana tina acara NLHE anu langkung ageung, sareng kasuksésan tadi wengi sumping sareng kolam renang hadiah $ 58,743.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Numutkeun standar WCOOP, éta wengi sepi dina Rebo. Sanaos kitu, séri éta parantos caket kana $ 15 juta hadiah pools tina 43 turnamén réngsé dugi ka ayeuna. Satengah kadua minggu kahiji malah sibuk…

Turnamén réngsé: 43
Tulisan: 148.714 (kaasup 37.289 re-éntri)
Koléksi hadiah: $14.934.327
Hadiah tempat kahiji: $ 2,486,089 (kaasup $ 551,439) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Acara HORSE World Championship maén tahap bubuka na tadi peuting, sarta eta Sigana mah jenis acara anu bakal hartosna pisan pikeun pamimpin timer diangkat tina Gerakan Kaulinan Campuran, Mason Pye. Cukup yakin, Pye aya di…ngan. Anjeunna tumpukan pondok dina gelembung, ningali Finlandia “Supermassa1” balik sagala-di na tukangeun. Pye ayeuna aya dina artos, 16 ti 16 sésana, tapi tetep impian pikeun janten Juara Dunya.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Bisi saha perlu ngingetkeun yén satelit ngajalankeun sabudeureun jam pikeun acara WCOOP. Aya seueur cara pikeun lebet murah, sareng berpotensi lebet kana acara agung ieu.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ieu mangrupikeun mimiti anu lambat pisan pikeun WCOOP ieu pikeun Brazil, anu séri anu dugi ka ayeuna sigana tiasa paling efektif disimpulkeun dina hiji gambar. Ieu tabel panungtungan 7-Max $ 22 PKO, nu kumaha bae henteu masihan Brazil gelar.

Lima ti tujuh, tapi teu meunang

Dua deui kameunangan pikeun Inggris nempatkeun Éropa di payun, sareng Amérika Kidul pasti ngagaur iraha waé.

Klasemen ayeuna:

6 judul – Inggris
5 – Brazil
3 – Austria, Bulgaria, Kanada, Swédia
2 – Bélarus, Hungaria, Irlandia, Norwégia
1 – Kroasia, Céko, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Romania, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Sanajan anjeunna can meunang gelar taun ieu, Brazil urang Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber geus nyieun clutch tina tabel final sarta mingpin leaderboard sakabéh, dihareupeun Andras Nemeth, anu clinched judul tadi peuting. Masih pisan sesak, kalayan aksi sabtu minggu ieu sigana bakal ngabagi sakedik.

SAMPURNA

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 425 titik
2 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 325
3 – guilherme12, Brazil – 265
=4 – Marko “markovitsus” Koplimaa, Éstonia – 255
= 4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 255
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 255

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

= 1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 300 titik
=1 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 300
3 – Joao “Naza114” Vieira, Inggris – 195
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 190
5 – Alex “FutureofMe” Kulev, Irlandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – Robin “robinho” Ylitalo, Swédia – 180 poin
2 – Ronan “Sw33ney” Sweeney, Inggris – 155
3 – ShipitFTW911, Swédia – 145
= 4 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 140
=4 – Tr!pleeeee, Polandia – 140

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – CurrD, Britania Raya – 180 titik
2 – 4Kings_Hit, Britania Raya – 155
3 – Airdraken, Britania Raya – 145
4 – dr0binho, Polandia – 130
=5 – JeF Dosso, Brazil – 125
= 5 – Mulatin181, Brazil – 125
=5 – trotmant, Britania Ageung – 125

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 8 Séptémber

Dinten Kemis anu rame pisan di WCOOP sareng henteu kirang ti genep acara rutin dimimitian sareng Kajuaraan Dunia Badugi. Kajadian “biasa” éta kalebet Thrill Kemis, anu ngagaduhan $ 5K High Roller sareng acara “sedeng” $ 530, anu jaminanna $ 800K. Ieu mangrupikeun wengi anu saé pikeun peminat tohan wates tetep, kalayan acara wates tetep dilaksanakeun sareng Kajuaraan Dunya Badugi sareng acara Limit Razz ogé.

11:05 – WCOOP 20: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $35K, $150K, $275K

12:30 – WCOOP 21: Wates Hold’em 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $40K

13:30 – WCOOP 22: NLHE PKO Kemis Thrill
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $800K, $650K

13:30 – Badugi Maneuh Wates Dunya Championship
Beuli di: $1.050
jaminan: $50K

14:30 – WCOOP 23: wates Razz
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $12.5K, $35K, $70K

15:05 – WCOOP 24: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $80K, $175K, $250K

17:30 – WCOOP 25: NLHE PKO Freezeout Turbo
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $30K, $150K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui


#Combes #sareng #Nemeth #balik #deui #cara #unggul #dina #WCOOP #nalika #Vieira #ngagagalkeun #anu #kadalapan

Skéma Juara Dunya nolak Spraggy, nalika Leknes kéngingkeun kameunangan WCOOP katujuh

Skéma Juara Dunya nolak Spraggy, nalika Leknes kéngingkeun kameunangan WCOOP katujuh

Aya patah hati sareng pikagumbiraeun dina kasimpulan tabel 2022 World Online Poker Championship (WCOOP), anu ngagaduhan sababaraha béntang WCOOP anu kacida luhurna, sareng sababaraha pamaén anu nempatkeun nagarana dina peta pikeun kahiji kalina. Sibuk, hayu urang ngamimitian.


Sorotan poé ieu

  • Pupusna Spraggy ngabantosan Schemion ka Championship Dunya
  • Katujuh anu luar biasa pikeun Leknes
  • Dimov mingpin serangan Bulgaria; Komplimaa juara deui
  • Dua nagara anyar muncul salaku nangtang WCOOP

Tukangeun JURNAL

Schemion jadi juara kahiji dina acara Championship Dunya

Heartbroken Spraggy nyiapkeun Skéma Juara Dunya: Acara Championship Dunya resmi munggaran WCOOP taun ieu dinobatkeun juara anu pas dina Senén wengi: Skéma Ole “wizowizo”, Anu mangrupa salah sahiji bakat unggulan poker modern dina duanana hirup jeung kaulinan online. Schemion tiasa nyebat dirina salaku Juara Dunia NLHE Progressive KO resmi saatos kameunangan dina acara mésér $ 5,200, anu ogé nampi anjeunna $ 240,029, dimana $ 146,875 sumping dina pamayaran bounty.

Seueur anu asalna ti Benjamin “Spraggy” Spragg, anu turnamenna réngsé patah hati di tangan Schemion. Spraggy ngartos sagalana kalawan AK sarta Schemion, nu tumpukan éta teu jadi badag dina wayah éta, disebut kaluar kalawan A10♠. Tapi sapuluh sumping di walungan pikeun ngaleungitkeun Spraggy tur nyetel Schemion pikeun ngajalankeun pikeun judul. Dina waktos éta, Duta Besar PokerStars Spraggy Alejandro “Papo MC” Lococo parantos aya di tempat kasalapan.

Spraggy nyandak leuwih ti $40K pikeun exploits na, tapi bakal kasampak sirik Schemion, anu ngaku judul WCOOP kadua karirna. Tilu ti opat luhur, kaasup Schemion, ngawakilan Austria dina pertandingan ieu.

Gelar katujuh anu luar biasa pikeun Leknes

Leknes pencét tujuh pikeun WCOOP: Di EPT Barcelona bulan panungtungan, PokerStars photographers ieu dispatched pikeun néangan Tobias Leknes, pamaén Norwegia anu biasa meunang sababaraha acara di WCOOP na SCOOP, tapi maén hirup jauh kirang sering. Urang ngan boga hiji, poto heubeul, overused of Leknes, sarta kami terang ieu kasempetan sampurna pikeun nyimpen arsip sabab urang pasti bakal nulis ngeunaan anjeunna deui.

Janten dinten kadua WCOOP 2022, sareng Leknes, handapeun moniker online na “Senkel92” meunang judul séri kahijina, sareng katujuh gembleng. Kasuksésan panganyarna ieu sumping dina turnamén PLO $ 215, dimana anjeunna ngéléhkeun widang 766 éntri pikeun ngaku hadiah $ 26,022.

Anu luar biasa ngeunaan Leknes nyaéta penguasaan na dina sagala disiplin. Masing-masing tina tujuh gelar WCOOP na sumping dina disiplin anu béda, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan dina 2-7 Triple Draw (ti 2017), NLHE Win The Button sareng 5-Card Draw (duanana 2018), 2-7 Single Draw, Badugi sareng NLO8 (sadayana ti 2020). Janten ieu gambar anyar Leknes – sareng aya kasempetan anu saé anjeun bakal ningali sababaraha kali deui.

Dimov meunang salah sahiji tina dua skor $200k+ pikeun urang Bulgaria

Dimov ngadominasi roller tinggi: Acara mésér-in pangluhurna dina wengi bubuka WCOOP nyaéta Acara # 4-H: $ 10,300 NLHE High Roller, kalayan dijamin $ 850K. Kalayan pameseran anu ukuranana, éta pasti bakal narik hiu anu paling ageung, sareng juara ahirna pasti cocog sareng katerangan. Ognjan “cocojamb0” Dimov earned win WCOOP kadua karirna, narjamahkeun hiji kaunggulan chip sapeuting kana tempat kahiji finish na $229.423.

Dimov saméméhna meunang gelar WCOOP di 2018, sarta ogé urut juara EPT Main Event. Anjeunna geus meunang ampir sagalana sejenna dina poker online oge, kalawan leuwih $ 6,7 juta di earnings documented. Ieu kacida saperti teu mirip jadi panungtungan-Na.

Kasuksésan Dimov mangrupikeun salah sahiji dua pikeun Bulgaria, sanés ngan ukur wengi éta tapi dina acara anu sami. Bulgaria”meunang“Meunangkeun acara 4 mésér-in Vérsi sedeng $ 215, banked $ 208.486 sanggeus meunang ti widang 1.343. Ieu gelar kadua dina karir getpwned ogé, sanggeus meunang kahiji di 2015.

Koplimaa nambihan judul WCOOP sanés pikeun nyekel na

Koplimaa toplimaa dina Pemanasan: Markku “markovitsus” Koplimaa dimimitian nyieun ngaran keur dirina dina tabel PokerStars dina bagian ahir 2010, Tapi anjeunna bener dijieun narabas na di WCOOP 2020 nalika manéhna meunangkeun dua judul, dina Win The Button lajeng 6-Max hold’em acara.

Urang Éstonia ayeuna ngagaduhan kameunangan WCOOP katilu na saatos nampi rampasan dina $ 2,100 NLHE Minggu Warmup tadi wengi, anu ningali anjeunna nampi $ 43,819 tina hadiah utama sareng hadiah tambahan $ 51,843. Éta mangrupikeun skor total $95,664.

Hadiah final asalna tina Peter “Belabacsi” Traply, saha sato galak turnamén sagala-buleud sejen, jeung ieu tabel final sejen tumpuk. Tapi Koplimaa ngagungkeun ampir genep angka mimiti séri, anu kedah masihan anjeunna seueur amunisi pikeun sesa jadwal ogé.

Wilujeng sumping di WCOOP, Kyrgyzstan sareng Tunisia! Sok janten momen anu ageung nalika nagara anyar muncul dina daptar juara WCOOP, sareng ayeuna urang ngabagéakeun dua di antarana. Duanana Kyrgyzstan jeung Tunisia asup kana klub unggul WCOOP, meunangkeun gelar perdana dina hiji jam atawa leuwih ti unggal lianna.

“LuckPROF” meunang $ 530 Minggu Kickoff muter ti républik Asia, teu lila saméméh “Tunisianking” hirup nepi ka ngaranna tur nempatkeun bangsa Afrika kalér on dewan. LuckPROF, saha éta hiji-hijina pamaén ti Kyrgyzstan dina turnamén, earned $65.413 babarengan jeung judul ngéléhkeun widang 771 entri. Tunisianking meunang kickoff $5,50 WCOOP pikeun $6,542 sanggeus deal tilu arah.

Ngaliwatan 20 apdet WCOOP, pamaén unggul asalna ti 73 nagara. Tapi jumlah éta ayeuna parantos naék kana 75.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung ulin!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalawan 16 turnamén réngsé tadi peuting, kaasup acara badag Minggu urang, WCOOP Stat Tracker geus nyokot kabisat badag. Kami parantos kéngingkeun hadiah langkung ti $ 8 juta sareng juara parantos nampi langkung ti $ 1.3 juta.

Turnamén réngsé: 19
éntri: 78.724 (kaasup 17.643 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $8.360.246
Hadiah tempat kahiji: $ 1,389,933 (kaasup $ 257,297) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 15

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Hiji arloji pisan tangguh pikeun kipas Spaggy. Walungan ieu tiasa hargana puluhan rébu dolar.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Fintan Hand ngiringan tweet ieu sareng anu nyarios, “100% hal anu paling sial anu aya dina streamer ayeuna!” Anjeunna nyarios ka Spraggy, saatos klip di luhur, sareng anjeun bakal gancang ningali naha anjeunna tiasa ngadamel klaim (basa dina pipi atanapi henteu)…


DEWAN PIMPIN NAGARA

WCOOP 2022 ngan ukur dua dinten sareng parantos aya juara ti 14 nagara. Brazil boga paling, tangtosna, kalawan tilu geus. Tapi lian ti éta, dewan direksi nagara urang némbongkeun acan deui kumaha rupa-rupa dasar pamuter PokerStars.

Klasemen ayeuna:

3 judul – Brazil
2 – Austria, Bulgaria, Swédia
1 – Kanada, Éstonia, Jérman, Kyrgyzstan, Lituania, Méksiko, Norwégia, Tunisia, Inggris, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Ieu masih pisan mimiti dina lomba, tapi éta metot ningali ngaran akrab pop up.

SAMPURNA

1 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 170 titik
2 ContraSpemSper0 Ukraina 165
2 jokee_apart Norwégia 165
4 Skéma Ole “wizowizo” Austria 155
5 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 145

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 jokee_apart Norwégia 130
2 Simon “C. Darwin2” Mattsson Swédia 115
2 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 115
=4 LuckPROF Kyrgyzstan 110
=4 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 110

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 120
2 KingHellgren Swédia 115
3 dash4fun Ukraina 110
=4 edyvpakistan meksiko 100
= 4 meunang Bulgaria 100
= 4 Jusbat Lituania 100
=4 O Vulgo Brasil 100

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

=1 elpsycongr0 Brazil 105
=1 Online Finlandia 105
=3 Jerman AnomnderRake 100
=3 jason873 Brazil 100
=3 jballa24 Britania Raya 100
=3 Tullio8 Austria 100
=3 Tunisia, Tunisia 100

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa 6 Séptémber

Lima acara kick off wengi ayeuna, kaasup $ 10K Super Salasa High Roller, kalawan jaminan $ 650K. Éta henteu aya watesna, tangtosna, tapi di tungtung spéktrum anu sanés, aya ogé acara 2-7 Draw Tunggal, kalayan ngagaleuh dimimitian dina $ 11. Nyangka lapangan anu langkung alit dina sadaya tilu turnamén, tapi éta mangrupikeun varian anu pikaresepeun. (Sadaya waktos ET)

11:05 – WCOOP 11: NLHE PKO
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $70K, $300K, $350K

12:30 – WCOOP 12: OT 5-Kartu Omaha 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $17.5K, $40K, $85K

13:30 – WCOOP 13: NLHE Super Salasa
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $400K, $600K, $650K

14:30 – WCOOP 14: NL 2-7 Tunggal Draw 7-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $10K, $20K, $50K

16:05 – WCOOP 15: NLHE PKO 7-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $200K, $400K, $325K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP


#Skéma #Juara #Dunya #nolak #Spraggy #nalika #Leknes #kéngingkeun #kameunangan #WCOOP #katujuh

High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

Ratusan rollers tinggi geus walked kana kasino Barcelona sarta nyokot korsi maranéhanana pikeun Poé 2 tina € 10.300 Single ulang Éntri soré. Turnamén ieu bisa jadi teu jadi catetan-megatkeun salaku Estrellas na EPT Kajadian Utama saméméhna, tapi ieu € 10K partisipasi ngabuktikeun yén éta téh gampang salah sahiji acara roller tinggi paling tercinta dina sirkuit beuki rame.

Kalayan pendaptaran ayeuna ditutup, jumlah total éntri (kaasup ulang éntri) nangtung di 529 jeung hadiah pool nyaeta $ 5.141.000, sahingga versi turnamén kaopat pangbadagna dina sajarah na. Hadiah teu acan diumumkeun.

Tina 500 éntri anu ditampi dina dinten 1, ngan 221 mendakan kantong nalika pertandingan réngsé saatos 11 tingkat sajam. Tapi saencan kaulinan dimimitian tur pendaptaran nutup di mimiti Poé 2, 29 pamaén séjén luncat dina nyokot awal 50.000 tumpukan, cukup pikeun 25 blinds badag dina mimiti Level 12 kiwari (1.000/2.000/2.000).

Diantara anu asup dina menit terakhir kalebet balai-of-famer Erik Seidel, David Petersjuara roller tinggi Iraha Henrik Hecklen, Seth Davies, Nick Petrangelo, Benjamin Pollak, Bruno Volkmann jeung Jack Hardcastle.


Leuwih ti EPT Barcelona
HASIL | WANGKUPAN | PUSAT | Walungan leutik


milik urang Israil Jacob Amsellem sits on luhureun count chip kiwari kalawan whopping 684.000. Anjeunna bakal ngaharepkeun neraskeun bentuk anu saé dina acara PokerStars, parantos kalima di FPS Main Event di Monako dina Méi pikeun skor karir anu pangsaéna dina € 71,310.

Juara PSPC Ramon Colillas gaduh dinten anu saé 1

Duanana Andre Akkari jeung Ramon Colillas geus balik kiwari keur ngagambarkeun PokerStars spades beureum, bari inohong kasohor lianna anu kapanggih kantong tadi peuting kaasup destroyers turnamén online. Niklas “Lena900” AstedtJuta Minggu ulang Winner Vanessa KadéBiasa Super High Roller Ben Heathjeung urut jawara Acara Utama WSOP Damian Salas.

Kieu kumaha rupana Top 10 tumpukan nalika playback diteruskeun:

1. Jacob Amsellem (Israél) – 684.000
2. Ehsan Amiri (Selandia Anyar) – 412.500
3. Andre Machado (Brazil) – 397.500
4. Nacho Barbero (Argentina) – 328.500
5. Orpen Kisacikoglu (Turki) – 305.000
6. Yuliyan Kolev (Bulgaria) – 303.500
7. Marcus Pisani (Spanyol) – 296.000
8. Damian Salas (Argentina) – 292.000
9. Dario Sammartino (Italia) – 289.000
10. Brian Kamphorst (Walanda) – 279.500

Nacho Barbero kantong badag

Connor Drinan nyandak édisi pangbadagna tina acara di 2016, dina wengi anu sami yén Sebastian Malec anu ngahibur sareng émosional janten juara EPT. Éta € 10K ngagaduhan total 591 éntri sareng nalika sadayana diucapkeun sareng dilakukeun dina jam-jaman énjing-énjing, Drinan anu dilumasi saé sumping ka bumi kalayan € 849,200.

“Kuring nginum seueur bir, sareng éta ngabantosan,” saur Drinan. “Kuring lumpat ogé sarta meunang sagala-di abdi.”

Connor Drinan, juara 2016

Mustapha Kanit dinobatkeun juara taun sateuacanna, saatos perjanjian tilu arah sareng Kully Sidhu sareng Nick Petrangelo. Kalayan 506 éntri, édisi 2015 mangrupikeun édisi anu paling ageung dugi ka ayeuna, tapi juara 2014, Ihar Soika, leres-leres meunang langkung seueur sanajan gaduh langkung seueur éntri.

saméméhna € 10K EPT Barcelona High Roller Tien Juara

2019 – 540 éntri – Chris Hunichen – € 841,315
2018 – 439 éntri – Max Silver – € 600,924
2017 – 557 éntri – Ronny Kaiser – € 735.000
2016 – 591 éntri – Connor Drinan – € 849,200
2015 – 506 éntri – Mustapha Kanit – € 738,759
2014 – 393 éntri – Ihar Soika – € 747.200
2013 – 180 éntri – Thomas Muehloecker – € 390.700
2012 – 111 éntri – Laurent Polito – € 270,229

#High #Rollers #bakal #dianggo #nalika #EPT #Barcelona #10K #mulang #pikeun #Poé

Papo nambihan gelar juara nalika Tonkaaaa sareng Shahade narékahan pikeun kameunangan

Papo nambihan gelar juara nalika Tonkaaaa sareng Shahade narékahan pikeun kameunangan

Tim PokerStars Duta geus swarmed di EPT Barcelona minggu ieu, sarta Kemis Sigana dinten anu Beureum Spade bener datang ka fore.

Duanana Parker “Tonkaaa” Talbot jeung Jennifer Shahade dijieun dinten ahir tina € 3.000 Mystery Bounty turnamén, nu ends kiwari sarta ngabogaan € 326.792 di luhur. Samentara éta, Mason “Pyeface” Pye dina tilu panungtungan tina € 500 KUDA, merlukeun hiji poé tambahan pikeun maén nepi ka ahir. Pye parantos ngonci € 7,720, anu mangrupikeun artos turnamén live pangbadagna na, sareng aya € 17,290 anu dipertaruhkeun pikeun juara.

Sadaya pamaén éta bakal uih deui dinten ayeuna pikeun ngudag piala spadie sareng hadiah artos anu penting.

Alejandro “Papo MC” Lococo (gambar di luhur), di sisi séjén, bisa dihampura lamun manéhna hayang sapoé libur. Anjeunna kerja keras tadi wengi pikeun nurunkeun € 1K Hyper Turbo Freezeout panganyarna, anu nampi anjeunna € 63,880.

Lococo, saméméhna pangalusna dipikawanoh salaku rapper Argentina, stepped kana dunya turnamén poker sababaraha taun ka pengker, sarta anjeunna sigana pinuh kabentuk salaku pamuter sabenerna beredar. Kameunangan turnamén anu didokumentasikeun na parantos ngahontal € 2,17 juta, sareng anjeunna parantos aya dina tabel ahir Acara Utama Runtuyan Dunya sareng meunang Acara Utama Eureka di EPT Prague.

Dua kasuksesan éta kéngingkeun anjeunna $ 1,225 juta sareng € 417,820, sareng anjeunna ngumpulkeun catetan WSOP anu sanés taun ieu, waktos ieu ka-39. Dimana-mana Papo angkat, sigana anjeunna tiasa.

Ieu kasimpulan gancang tina kasuksésan Duta PokerStars di EPT Barcelona dugi ka ayeuna:

Jennifer Shahade damel panjang dina Bounty Mystery

Alejandro Lococo

1 – € 1,100 Hyper Turbo – € 63,880
264 – €5,300 EPT Acara Utama – €10,060

Jennifer Shahade
39 – € 2,100 NLH Hyper Turbo – katirisan – € 1,770
22 ti 23 dina Poé 3 tina € 3K Mystery Bounty – MASIH HIDUP

Parker “Tonkaaa” Talbot
Kaping 8 tina 23 dina Poé 3 tina € 3K Mystery Bounty — STILL LIVE

Ben “Spraggy” Spragg
195 – € 5,300 EPT Acara Utama – € 11,730
Winner of True Geordie: The Showdown – £ 5,300 EPT London Main Event korsi

Ramon Colillas
73 – € 1,100 Acara Utama Estrellas – € 9,110

Rafael Moraes
82nd – € 1.100 Acara Utama Estrellas – € 9.110

Steve Enriquez
394 – € 1,100 Acara Utama Estrellas – € 3,600

Andre Akkari
9 – € 2,200 Estrellas High Roller – € 57,490

Nyaho sagala hasil tina sakabeh EPT Barcelona FESTIVAL

#Papo #nambihan #gelar #juara #nalika #Tonkaaaa #sareng #Shahade #narékahan #pikeun #kameunangan