ngalegaan

Stratégi poean: Mason ‘pyefacepoker’ Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Stratégi poean: Mason 'pyefacepoker' Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Kiwari Stratégi poeanurang dikaitkeun jeung bodo kiwari, Mason Pye, ngeunaan ngaronjatkeun kaulinan poker anjeun kalawan campuran muter sarta kaluar tina zone kanyamanan Anjeun.


EPT Barcelona geus lalampahan anu Mason “pyefacepoker” Pye moal poho. PokerStars Tim Pro geus patepung nepi ka babaturan, patepung loba peers na, sarta maénkeun sababaraha kaulinan dicampur dina festival EPT pikeun kahiji kalina.

Oh, dan anjeunna meunang judul live kahijina pikeun leuwih € 17.000. Urang sigana kedah disebatkeun éta.

Pakasaban dinten Pye lumangsung dina saluran Twitch na dimana anjeunna ngalirkeun campuran campuran ka massa salaku pamimpin Gerakan Game Campuran. Tapi taun ieu anjeunna cabang kaluar kana maén langkung hirup poker , sarta sabtu minggu ieu anjeunna meunang hadiah.

Mun Pye geus ngalegaan horizons na kalawan bata jeung mortir poker , nya meureun waktu ngalegaan horizons anjeun ku nyobian varian poker béda sajaba ti no-wates hold’em.

Di dieu Éta Pye kalawan sababaraha saran pikeun saha hoping rék dilegakeun kaulinan poker maranéhanana jeung kaulinan dicampur.

Pye ogé maén di UKIPT Nottingham

Rupa-rupa mangrupikeun bungbu kahirupan

Kuring ngarasa kawas nalika jalma maénkeun no-wates hold’em online, aranjeunna tiasa lebet kana otomatis-pilot loba waktu sarta meureun maranéhna teu salawasna nyieun kaputusan pangalusna.

Tapi dina maén campuran, anjeun kedah salawasna gaduh bal. Kaulinan robah, Anjeun kudu inget kartu maot, ieu jeung éta sarta leuwih.

kaulinan campuran anu hébat senang. Lamun anjeun nyoba kaulinan anyar pikeun kahiji kalina, anjeun sok rada intrigued, wondering kumaha anjeun bisa jadi leuwih alus. kaulinan campuran mangrupakeun cara hébat hiji coba hal anyar dina poker . Abdi hoyong ningali langkung seueur jalma anu kalibet. Kaulinan anu hebat pisan.

Dina hold’em, aya seueur lipatan. Gaduh leungeun goréng? ngalipet. Tapi dina kaulinan ieu – utamana kaulinan stud – anjeun kudu salawasna mibanda kontrol bal sabab bal bisa melu ka arah anjeun sarta anjeun bisa balik dina maok ku leungeun anjeun pernah hayang maén. Ku kituna anjeun salawasna dina campuran. Anjeun kudu salawasna difokuskeun. Kadang-kadang di hold’em jalma maénkeun leungeun kaluar bosen. Tapi dina campuran, anjeun salawasna meunang pot jeung pot pamisah.

Naon nahan jalma deui?

Jigana bubuka mimiti dulur urang poker éta hold’em. Éta kaulinan anu paling seueur jalma maén, aranjeunna ningali dina TV sareng panginten oh, kuring kedah maén. Anjeun pernah sabenerna ningali stud maén dina TV. Meureun salila WSOP pikeun $ 50K poker Pamaén Championship, tapi malah nu moal daya tarik pikeun dulur.

Meureun urang kudu nyieun leuwih mainstream. Kalayan WCOOP datang, kami parantos ngarencanakeun sababaraha aliran anu pikaresepeun. Kuring bakal mairan dina Championship 8-Game kalawan James [Hartigan] jeung Joe [Stapleton] sarta mudahan, eta bakal meunang nyokot anyar dina kaulinan. Kuring miharep jalma ngarasakeun eta sarta manggihan eta metot.

Kuring ogé miharep aya leuwih eusi kaluar dinya. Abdi salah sahiji ti saeutik jalma anu ngaluarkeun kontén kaulinan anu dicampur dina Twitch sareng kuring hoyong aranjeunna tumbuh kalayan langkung seueur streamer. Kami parantos nyandak léngkah anu ageung sareng James sareng Joe nyandak kuring pikeun sinyalna kartu langsung salami WCOOP.

Pye sareng geng ngagungkeun kameunangan di Barcelona

Kasalahan umum anu dilakukeun ku jalma nalika ngalih tina hold’em ka kaulinan campuran

Jigana kasalahan pangbadagna jalma nyieun nalika pindah ka kaulinan dicampur nyobian pikeun neuleuman sagala kaulinan sakaligus. Aranjeunna nyoba juggle sagalana dina waktos anu sareng, tapi bener anjeun kudu difokuskeun hiji kaulinan sarta diajar sagala aturan jeung meunang set strategi Anjeun. Teras anjeun tiasa ngaléngkah ka anu salajengna.

Transisi anu paling alami nyaéta tina hold’em ka PLO sabab anjeun ngan ukur nambihan dua kartu. Satuluyna anjeun bisa jadi hoyong nyandak katingal dina kaulinan pamisah-pot kawas PLO8. Lajeng transisi ka kaulinan stud, kalawan draw final. Mékanika kaulinan lotre béda pisan. Henteu aya flops, péngkolan, atanapi walungan, sareng anjeun henteu ningali kartu anu kakeunaan.

Lamun nyoba diajar sagalana sakaligus, anjeun bakal overwhelmed.

.

Nalika shooting di live turnamén kaulinan dicampur

Dina hal jadwal EPT, acara kaulinan campuran sigana paling murah. Aranjeunna teu pang populerna di format, sarta aranjeunna moal mikat loba jalma, tapi biasana pikeun harga pohara alus.

Lamun anjeun maénkeun turnamén kaulinan dicampur online, aya kitu loba regs leuwih hese, utamana lamun keur maén WCOOP na SCOOPS. Anjeun ningali sadaya crushers online: Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes “,”Chillolini”, “_sennj_”, jeung saterusna.

Lamun anjeun maénkeun kaulinan dicampur live, anjeun bakal manggihan jalma ti sagala backgrounds, loba ti backgrounds hold’em no-wates. Panginten aranjeunna parantos ngarusak turnamén anu teu katangtu atanapi aranjeunna ngan ukur hoyong nyobian anu énggal. Kami ngabagéakeun sadaya pamaén éta sareng kami nyobian ngajantenkeun pangalaman anu pikaresepeun.

Abdi henteu sering ngalakukeun ieu. EPT henteu sering muncul. Kajadian EPT kaulinan campuran henteu sering pisan. Janten anjeun kedah némbak iraha waé anjeun ngagaduhan kasempetan.

Saha anu diajar Pye?

Teu aya seueur sumber diajar kaulinan anu dicampur di luar, janten anu kuring resep pisan nyaéta ningali ulang tabel final sareng GJReggie. [Georgina James] dina saluran PokerStars kedutan salila COOPs. Kuring diajar loba di dinya. Kuring marios sareng mairan aranjeunna, tapi kuring ogé bakal ‘oh wow’ nalika kuring ningali drama anu kaget kuring.

Jelas, aya jalma anu kuring nyarios sareng kuring ogé diajar ti aranjeunna. Kuring ngobrol pisan sareng Tobias “Senkel92” Leknes, Benny “RunGodLike” Glaser, sareng seueur urang Norwegia-éta ngan ukur dina getihna janten saé dina maén campuran. Kuring nyoba nyokot kaluar kabeh brains maranéhna lamun kuring bisa. Abdi nganuhunkeun pisan yén jalma-jalma ieu parantos sumping ka aliran kuring sareng masihan nasihat.

Abdi henteu hoyong nyolok sorangan tapi ngadangukeun saluran kuring pikeun eusi kaulinan campuran gratis, sareng pasang dina Discord kuring. Anjeun tiasa ngajalankeun leungeun via replayer leungeun jeung urang bakal ngabahas eta jeung masarakat.

Henteu seueur alat, tapi upami anjeun milarian tempat anu leres, anjeun bakal mendakanana.


Tuturkeun urang sadayana Stratégi poean artikel ti EPT Barcelona:

Andre Akkari ngeunaan kumaha carana ngahontal tabel final
Georgina ‘GJReggie’ James kalawan tips berharga pikeun EPT timers munggaran
Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung
Parker ‘Tonkaaaa’ Talbot muterkeun Poé 1 dina acara live badag

#Stratégi #poean #Mason #pyefacepoker #Pye #pikeun #ngalegaan #horizons #anjeun #dina #poker