nganggo

Di Imah nganggo Leungeun ‘easywithaces’ Fintan: Kumaha sareng kunaon anjeun kedah ngiringan klub Fintan House Games

Di Imah nganggo Leungeun 'easywithaces' Fintan: Kumaha sareng kunaon anjeun kedah ngiringan klub Fintan House Games

Dina artikel ieu, kami ngenalkeun anjeun ka Tim Pro pamuter sarta kedutan streamer Fintan Hand, maréntahkeun anjeun dina kumaha carana gabung klub Fintan House kaulinan, sarta nembongkeun ganjaran on tawaran mun anjeun ngalakukeun.


FINTAN “EASYWITHACES” leungeun

Fintan “easywithaces” Hand téh 31 taun heubeul pamuter poker profésional ti Dublin anu geus miboga handap badag on Twitch. Prestasina kalebet meunang Irlandia Open sareng nampi tilu gelar SCOOP.

Sareng sajauh anu terang, anjeunna hiji-hijina Tangan Fintan di dunya.

Aliran Twitch Fintan lucu sareng energetik. The Irishman charismatic nyandak urang dina rollercoaster numpak ngaliwatan patok sedeng sarta luhur MTT, mercilessly tuning kana musik latar ti lagu usum panas nepi ka Kylie Minogue.

Anjeunna biasana ngalirkeun lima dinten saminggu, dimimitian soré sareng maén dugi ka sonten. Dengekeun, sarta anjeun bakal nempo ngajalankeun jero tur loba laughs.

Anjeun tiasa ningali saluran Twitch Fintan dina easywithaces.


FINTAN imah kaulinan CLUB

Fintan “easywithaces” Hand kasohor di komunitas Twitch, tapi naha anjeun terang yén anjeun ogé tiasa gabung sareng klub Home Games Fintan?

Fintan rutin ngajalankeun kaulinan imah ku cara méré hadiah ekslusif. Maén di buruan bumi ieu ogé cara anu hadé pikeun nyambung sareng anggota pamiarsa sanés.

Ieu kumaha carana gabung ka klub Fintan’s Home Games:

CARA ngagabung FINTAN HOUSE kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa ‘Jieun poker Club’ atawa ‘Gabung a poker Club’.

Pikeun gabung komunitas Fintan, klik ‘Gabung Poker Club’.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Fintan’s Home Game:

Klub ID: 2168173
Kode Undangan: luckyducky

Sakali anjeun ngaklik ‘Join a Club’, Fintan bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 CARA nyieun kaulinan imah hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang di WISTERN’S HOME GAMES?

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars, kalebet Fintan, bakal ngajalankeun House Games kalayan tiket Mega Path pikeun direbut.

Puter Freeroll Kualifikasi pikeun kéngingkeun aksés kana $ 10k Duta Mega Path Freeroll, anu masihan tikét hargana tina $ 20 dugi ka $ 1,000 ka anu meunang.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun maénkeun $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Fintan ogé rutin ngayakeun kompetisi pertandingan bumi pikeun pemirsa Twitch na, janten nonton aliranna pikeun ngiringan nalika sareng nalika éta kajadian.

Samentawis éta, ngadaptarkeun klub Fintan’s Home Game ayeuna!


CLUB kaulinan imah LAIN
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB


#Imah #nganggo #Leungeun #easywithaces #Fintan #Kumaha #sareng #kunaon #anjeun #kedah #ngiringan #klub #Fintan #House #Games