online

Kauntungan tina kualifikasi online pikeun EPT sareng UKIPT London

Kauntungan tina kualifikasi online pikeun EPT sareng UKIPT London

Éta layak pikeun cocog online pikeun UKIPT sareng EPT London eureun, sanaos anjeun tiasa nanggung aranjeunna sacara pribadi. Ieu naon anu anjeun kéngingkeun, kumaha anjeun tiasa cocog, sareng kumaha anjeun tiasa kéngingkeun Platinum Pass ngan ukur janten jalma anu layak.

Anjeun tiasa meunang Platinum Pass ngan ku kualifikasi pikeun EPT atanapi UKIPT London



EPT & UKIPT LONDON 2022

18-28 Oktober 2022

Tanggal penting:

Acara Utama UKIPT: 18-22 Oktober – £ 1,100
Piala Hadiah Misteri UKIPT: 20-21 Oktober – £ 440
EPT HORSE Championship: 20-21 Oktober – £ 1,100
UKIPT High Roller: 21-22 Oktober – £ 2,200
Super High Roller EPT: Oktober 21-23 – £ 50,000
Acara Utama EPT: 22-28 Oktober – £ 5,300
Hadiah Misteri EPT Platinum Pass: 24-26 Oktober – £ 3,000
EPT High Roller: 26-28 Oktober – £ 10,300

Inpo leuwih

Tuturkeun lagu KUALIFIKASI IEU

Sapanjang 17 taun ayana Blog PokerStars, kami parantos ngarékam carita anu teu kaétang ngeunaan kualifikasi turnamén, sababaraha diantarana henteu mungkin anjeun bakal dihampura pikeun mikir yén kami parantos ngagulung benang pikeun anjeun.

Salaku conto, aya Alex Brito: pamaén Brasil anu kaleungitan padamelan dina mimiti pandémik Covid teras janten satelit $ 4 janten $ 1.1 juta ku kéngingkeun Ulang Taun Minggu Juta.

Alex “AAAArthur” Brito spins $ 4 satelit ka $ 1.1 juta ku meunang Minggu Million 14 edisi ulang taun

Lajeng aya 21 taun heubeul ti Florida anu mumpuni pikeun Éropa Poker Tour (EPT) San Remo online di 2008 – ngan turnamén live utama kadua – sarta meunang eta sadayana pikeun € 869.000, duit tunai munggaran na dirékam. Namina? Jason Mercier.

Karir glittering Jason Mercier dimimitian ku kualifikasi pikeun EPT online

Dina taun anu sarua urang ogé nempo hiji orok-beungeut, strut toothed qualifier ngaranna Mike McDonald nyandak handap EPT Dortmund pikeun € 933,600 pikeun jadi jawara EPT bungsu dina 18 taun.

Anu ngora pisan Mike McDonald cocog sareng meunang EPT Dortmund

Sareng saha anu tiasa mopohokeun anu paling diinget sareng penting sadaya? Hiji nu transcends dongeng ka titik nu unimaginable.

Chris Moneymaker mumpuni pikeun Acara Utama WSOP on PokerStars sarta robah dunya poker salawasna

Buktina jelas: sadayana resep spin-up unggul satelit.

Tapi sanajan duit Anjeun méré Anjeun kamampuhan pikeun meuli turnamén live, aya kadang bonus tambahan disadiakeun ngan pikeun qualifiers, sajaba ti ngan asup pikeun harga nawar.

Malah super tinggi gilinding kawas Stephen Chidwick, Dominik Nitsche, Timoteus Adams jeung Daniel Dvoress masih rutin meunang pakét pikeun acara EPT via satelit online, sanajan jelas boga bankroll sizeable mésér di jalma.

Di Inggris jeung Irlandia poker wisata (UKIPT) jeung EPT upcoming eureun di London, jalma anu cocog keur salah sahiji Kajadian Utama di PokerStars nyaho sababaraha kauntungan ditambahkeun.

Utamana, nembak gampang dina $ 30.000 Platinum Pass.


NAON KUALIFIKASI ONLINE DI EPT/UKIPT LONDON

Kabéh kualifikasi online pikeun EPT London jeung UKIPT London bakal ngabogaan hak pikeun ilubiung dina live “turnamén pinalti” dina 22 Oktober di Hilton Park Lane, dimana juara bakal nampa hiji $30.000 Platinum Pass.

Anjeun maca eta katuhu. Anjeun tiasa meunang hiji Platinum Pass ka PokerStars Pamaén Championship (PPC) 2023 jeung anjeun malah teu kedah di kamar.


Pariksa: Naha sagala fuss ngeunaan PSPC?


Turnamén adu pinalti All-in nyaéta nalika pamaén dipaksa sadayana dina unggal sareng dugi ka aya juara. Éta hartosna sanaos anjeun henteu tiasa hadir dina turnamen sacara pribadi, anjeun masih gaduh kasempetan pikeun meunang ngan ukur janten kualifikasi online.

NAON AYA DI PAKET?

Lamun meunang hiji online ‘Pakét’, Anjeun ogé bakal meunang purchases turnamén jeung waragad katutupan.

Pikeun UKIPT London, pakét hargana £ 2,000 sareng kalebet:

  • £ 1,100 Mésér Acara Utama
  • £ 900 dikreditkeun kana akun PokerStars anjeun (anu tiasa dianggo pikeun perjalanan / akomodasi)

Sareng pikeun EPT London, pakét hargana £ 9,200 sareng kalebet:

  • £ 5,300 Mésér Acara Utama
  • Akomodasi 8 wengi kanggo anjeun sareng tamu di Hilton Park Lane Hotel bintang 5, kalebet sarapan (21-29 Oktober, £ 3,392)
  • £ 508 dikreditkeun kana akun PokerStars anjeun (anu tiasa dianggo pikeun biaya perjalanan)

Aya ogé ‘Korsi Ngan’ satelit pikeun duanana acara on PokerStars. Meunang salah sahijina jeung anjeun ngan bakal meunang korsi anjeun dina turnamén.

Tapi éta henteu sadayana.

Kualifikasi ogé meunang:

  • Voucher dahareun jeung inuman
  • Voucher urut
  • Dagangan ekslusif
  • Nyambungkeun rojongan
  • Aksés awal pikeun ngadaptar kagiatan

Tambih Deui, kualifikasi pakét lengkep ogé nampi transfer gratis ti bandara ka hotél acara.

Kumaha éta pikeun nilai tambah?


CARA KUALIFIKASI ONLINE Pikeun EPT / UKIPT LONDON

Buka klien PokerStars anjeun sarta klik dina tab ‘Acara’.

Klik dina tab acara dina klien PokerStars

Sorot kajadian di Éropa sareng anjeun bakal ningali UKIPT London sareng EPT London. Pencét salah sahijina sareng anjeun tiasa muka lobi acara.

Pencét Éropa sareng buka lobi pikeun UKIPT London atanapi EPT London

Dina lobi acara, anjeun bakal manggihan sakabeh satelit ngajalankeun pikeun acara.

Aya ton satelit pikeun UKIPT London sareng EPT London

PENTING: Entong maén satelit kecuali anjeun tiasa ngahadiran acara langsung sabab unregistering tina acara langsung henteu diidinan.


STRATEGI Pikeun Satelit poker

Pikeun mantuan anjeun meunang jalan ka EPT London jeung UKIPT London, pariksa kaluar artikel strategi ieu dina PokerStars Diajar:

CARA ONLINE pendekatan satelit pikeun hirup poker acara

CARA maénkeun satelit poker

3 tips pangalusna pikeun maén dina poker satelit

CARA SATELIT jadi turnamén pasang tinggi

#Kauntungan #tina #kualifikasi #online #pikeun #EPT #sareng #UKIPT #London

PokerStars ngumumkeun jalur online pikeun pamaén dumasar AS pikeun meunang Platinum Pas ka PSPC 2023

PokerStars ngumumkeun jalur online pikeun pamaén dumasar AS pikeun meunang Platinum Pas ka PSPC 2023

PokerStars geus ngumumkeun yén pamaén di Pennsylvania, New Jersey, sarta Michigan ayeuna bisa meunang jalan ka PSPC Januari ngaliwatan hiji acara online. Di dieu sagala rinci.


édisi kadua tina Championship Pamaén PokerStars (PSPC) Gancang approaching sarta datang Januari 2023, ratusan qualifiers ti sakuliah dunya bakal diuk di Bahama diantara pangalusna dina kaulinan maén a pisan husus $25,000 meuli-in turnamén.

Tapi lamun pikir éta telat pikeun anjeun buku korsi di salah sahiji acara pangbadagna dina kalénder poker , pikir deui. Kanyataanna, cara pamaén basis AS bisa meunang coveted Platinum Pass patut $30.000 sabenerna ngaronjat.

Baca terus pikeun terang kumaha anjeun tiasa kéngingkeun éntri kana acara anu paling unik ieu.


ONLINE Anjog dewan

PokerStars geus ngumumkeun hiji jalur online anyar pikeun Platinum Pass nu mere pamaén basis AS sadaya tingkatan kasempetan pikeun meunang jalan ka PSPC dina waragad ngurangan. Bagian pangalusna? Rute ganjaran jalma anu rutin maén dina PokerStars.

Ti 30 Agustus 2022ka 10 Désémber 2022, a leaderboard online dedicated bakal lagu komunitas PokerStars maén di AS sakuliah runtuyan online. Pamaén bisa earn titik leaderboard ngaliwatan rupa-rupa métode béda kaasup muter turnamén, kaulinan tunai, deposit, sareng nu sanesna.

Dina ahir unggal bulan, pamaén luhur dina unggal leaderboard (500 pamaén ti pa, 300 ti MI, jeung 200 ti NJ) bakal ngabogaan hak pikeun maén dina freeroll ekslusif pikeun kasempetan pikeun meunang hiji $ 30.000 Platinum Pass.

Genep kahiji pas bakal dileler ka finishers leaderboard luhur tina Championship of Online Poker (COOP) di Pennsylvania, New Jersey, sarta Michigan, nu ngalir ti Séptémber 9-26.

COOP 2022 lumangsung 9-26 Sep

Upami anjeun henteu kéngingkeun salah sahiji tempat anu paling luhur, tong hariwang. Top 1.000 pamaén dina leaderboard COOP bakal meunang asupna kana freeroll lumangsung dina 27. September, kalawan leuwih Platinum pas up for cengkraman.

PokerStars ogé bakal nambahan deui cara pikeun pamaén basis AS meunang Platinum Pass sapanjang taun, kaasup ganjaran komunitas, promosi jeung acara live.

“Di PokerStars Pamaén Championship, nanaon mungkin, tapi anjeun kudu meunang aya heula,”Sa PokerStars AS Managing Director Severin Rasset. “Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu sareng dewan pamimpin kami mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngabales komunitas urang di AS pikeun janten bagian tina aksi sapopoé. Urang bakal gaduh warta langkung seueur ngeunaan cara anu langkung seueur pikeun meunang pas. ”


Naon ari PLATINUM PASS?

Kantun nempatkeun, Platinum Pass mangrupakeun salah sahiji ganjaran paling unik dina sajarah poker.

PSPC

Tikét Platinum PSPC

Ieu mah ngan ukur masihan anjeun rojongan turnamén poker utama kalawan jutaan hadiah, tapi ogé nyadiakeun Anjeun tur sémah anjeun dina lalampahan hirupna ka Bahama, dimana anjeun bakal tetep dina geulis Baha Mar Hotel & Resort. di Nassau.

Unggal Platinum Pass hargana langkung ti $30,000 sareng kalebet:

  • $ 25.000 meuli PSPC
  • Genep peuting akomodasi pikeun winners jeung sémah pa 5 * hotél
  • Mindahkeun bandara
  • hargana $1.900
  • Ngalaman winners Platinum Pass salila acara

Meunang Platinum Pass sarta anjeun bakal gabung klub ekslusif. Seueur jalma anu meunang Pass kana édisi munggaran PSPC di 2019 parantos ngajalin silaturahim anu saé ngaliwatan pangalaman anu dibagikeun.

Felix Schneiders masihan Platinum Pass na ka Evgenii Shibaldin


Naon Unik PSPC?

Iterasi munggaran tina PokerStars Players Championship di 2019 mangrupikeun tontonan anu saé sareng pengumumanna ngagaleuhkeun sakumna dunya poker.

Éta henteu heran yén sadayana moro Platinum sapanjang taun 2018. Urang tiasa di dieu sadayana dinten pikeun daptar kumaha jalma-jalma meunang Platinum Pass na.

“Ieu turnamén dimana pamaén amatir ngalawan profésional elit; dimana a $25.000 meuli-di bisa earned ku jalma anu ngan ngimpi cukup teuas, siga emas tiket Willy Wonka urang,” wrote Howard Swains tina PokerStars Blog.

Widang badag turun pikeun PSPC


Pariksa: Naha sagala fuss ngeunaan PSPC?


Teu acan kantos aya turnamen sapertos kieu sateuacanna. A $ 25.000 mésér-in turnamén dimana leuwih 300 pamaén dibéré aksés bébas ku PokerStars, tambah $ 1 juta ditambahkeun kana hadiah nu meunangna urang. Éta nyiptakeun kolam renang hadiah $ 9 juta.

Juara ahirna, Ramon Colillas, meunang Platinum Pass-Na ku meunang leaderboards tina wisata poker Spanyol, racking up titik pikeun finish tinggi dina runtuyan acara meuli-in leutik sakuliah nagara imahna. Tilas palatih kabugaran ti Barcelona ngalangkungan 1,039 entri pikeun meunang $ 5,1 juta. Anjeunna geus PokerStars Tim Pro kantos saprak.

Juara PSPC Ramon Colillas

Sareng leres, anjeun leres-leres maca: 1,039 éntri. Éta hiji count pamuter unheard pikeun $ 25.000 meuli-di turnamén. Maranéhanana bets biasana ditangtayungan pikeun pro elit jeung jalma anu suksés dina usaha di luar poker . Tapi henteu dina PSPC.

Éta naon ngajadikeun eta jadi husus.

Éta pisan sababna naha balikna PSPC jadi seru.

Sareng éta naha anjeun kedah nyobian pangsaéna pikeun meunang Platinum Pass.


AS PLATINUM PASS WINNER

Tabel final PSPC 2019 ngandung pamaén ti Spanyol, Perancis, Filipina, Kanada, Kolombia, Inggris sareng Romania…

Ditambah dua pamaén ti Amérika Serikat.

Nu boga usaha Jason Koonce of Colorado teu meunang Platinum Pass, tapi masih ngancik $ 25.000 mésér-in kana $ 1,3 juta nalika anjeunna réngsé dina tempat kalima. Hebatna, ieu mangrupikeun kas langsung katilu Koonce.

poker pro témbal Baumstein meunang hiji hadé tur réngsé dina tempat kaopat kalawan $ 1,65 jutaan. New Yorker teras narékahan pikeun meunang Platinum Pass pikeun édisi 2023 sareng ngalakukeunana dina 2019 nalika anjeunna meunang Moneymaker’s Road to PSPC acara.

Sajauh, genep pamaén AS geus meunang Platinum Pass via ruteu béda, kalawan tilu pamaén meunang Pass maranéhanana bulan panungtungan via hiji diondang freeroll.

Ieu sababaraha pamaén AS anu bakal ngarangna éta di Bahama dina Januari.

Greg Raymer

Greg Raymer

Salah sahiji rupa paling recognizable tina jaman booming poker , Nagreg Raymer jadi jalma kadua meunang Dunya Series tina Poker Acara Utama (WSOP) sanggeus qualifying pikeun turnamén online on PokerStars.

sukses Raymer 2004, nu dibawa dina $ 5 jutaan, sumping sataun sanggeus Chris Moneymaker lakukeun sami – sarta Moneymaker na Raymer bakal méakkeun sababaraha taun salaku PokerStars Duta Tim, raising profil kaulinan online malah salajengna.
Raymer terus maén poker dina tingkat luhur, tapi meunang na Platinum Pass ka PSPC dina lolobana rekreasi Campur Kaulinan Festival, hosted ku CardPlayer gaya hirup Robbie Strazynski, di Las Vegas dina Oktober 2021. Festival culminated dina turnamén KUDA, jeung $ 400 meuli. -in, sarta Platinum Pass dirumuskeun salaku sweetener ka juara.

Raymer ngéléhkeun widang 124 pikeun meunang hadiah kahiji pikeun saeutik kirang ti $ 5K. Tapi Platinum Pass, bernilai $ 30,000, ngajantenkeun éta kado anu istimewa – kalayan poténsial pikeun ngarobih langkung seueur dina PSPC dina Januari 2023.

Justin Buxman

Justin Buxman

“Dipompa, dipicu, bungah.” Éta mangrupikeun tilu kecap anu dianggo ku Justin Buxmen pikeun ngajelaskeun kumaha parasaan anjeunna sateuacan perjalanan ka Bahama pikeun maén dina turnamen poker panggedena $ 25,000 di dunya.

Sarta ngajadikeun rasa: anjeunna dina jalan aya nanaon, geus meunang Platinum Pass na di PokerStars MI VIP freeroll.

Buxman, 38, ti Hemlock, MI, nyaéta guru SMA, khusus dina ékonomi pamaréntah. (Undoubtedly, unggul freerolls ngajadikeun loba rasa ékonomi.) Jauh ti kelas jeung émosi, Buxman nyebutkeun hobi na ngawengku golf, baskét, baseball, bacaan, jeung video kaulinan. Anjeunna diajar poker ti bapana, yuswa 15. Sanajan kaahlian poker na, lawan kudu dina lookout pikeun hiji hal séjén nalika aranjeunna bicker kalawan Buxmen dina tabél: anjeunna boga hiji kembar idéntik, jadi ulah heran mun anjeun tungtungna ningali ganda.

Richard Milburn

Richard Milburn

Euyeub Milburn mimiti maén poker pas anjeunna bisa, méakkeun na 18. ulang taun di péngkolan Batu kasino kamar poker. Saacanna éta, manéhna geus diawaskeun bapana maén poker jeung diajar dasar, saméméh jumping di sorangan.

Ti saprak éta, Milburn, anu ayeuna yuswa 31 taun, laun-laun ningkatkeun kaahlianna sareng nampi sababaraha skor penting. Ieu ngawengku hiji kameunangan dina PokerStars pa Bounty Pangwangun Series, nu anjeunna earned a Bounty Pangwangun Beubeur.

A analis finansial daytime, lalaki ti Elkins Park, Pa, enjoys golf jeung lamunan bal nalika anjeunna teu maén poker , tapi ngaharepkeun nyandak léngkah pikeun maénkeun pangalusna di dunya di Bahama.

Ryan Flynn

Ryan Flynn

Irishman Ryan Flynn dumasar dina Secaucus, NJ, sahingga ngagambarkeun dua hate tina poker tradisional. A cinta pikeun poker geus ngajalankeun ngaliwatan Irlandia pikeun ampir salami di Amérika Serikat.

Flynn, 28, mangrupa tukang listrik jeung mahasiswa, kitu ogé pamaén poker, kitu ogé avid olahraga sarta nonton TV poker. Anjeunna mimiti manggihan poker bari flipping ngaliwatan YouTube jeung kedutan, sarta gancang jadi fascinated ku kaulinan. Anjeunna mimiti maénkeun kaulinan tunai di casinos pas anjeunna 21 sarta engké kapanggih online poker , sarta rutin maénkeun duanana.

Flynn ngomong yén meunang Platinum Pass dina freeroll online ngarasa leuwih hade tinimbang sakabéh turnamén na saméméhna ngéléhkeun sabab tingkat kompetisi éta jadi luhur, sarta anjeunna kedah tarung nepi ka ahir. Anjeunna ayeuna gaduh kasempetan pikeun maénkeun anu pangsaéna di dunya-kalebet, sigana, pahlawanna Phil Ivey-sareng nyarios yén anjeunna henteu tiasa ngantosan kasempetan éta.

“Kuring bungah pisan,” pokna. “Kaluarga sareng réréncangan kuring ogé bungah pisan pikeun kuring! Abdi henteu tiasa ngantosan pangalaman ieu.”

Sareng upami hal-hal henteu saluyu sareng rencana, éta mangrupikeun léngkah sanés dina pangwangunan Flynn sacara umum. Nalika ditaroskeun ngeunaan prestasi anu paling dibanggakeun, anjeunna nyarios: “Kuring bakal nyarios yén kuring paling reueus pikeun ngembangkeun diri kuring janten jalma anu ayeuna kuring sacara gembleng. Sakitar sataun katukang kuring mutuskeun pikeun difokuskeun ngarobih kahirupan kuring ku cara ngalakukeun anu pangsaéna pikeun diajar tina kasalahan anu kuring lakukeun, sareng ogé ku damel langkung produktif sareng waktos kuring! Sadayana lancar dugi ka ayeuna sareng kuring resep perjalanan ieu. ”


STRATEGI PIKEUN SATELIT

Pikeun mantuan anjeun meunang jalan ka PSPC, pariksa kaluar artikel strategi ieu dina PokerStars Diajar:

CARA ONLINE pendekatan satelit pikeun hirup poker acara

CARA maénkeun satelit poker

3 tips pangalusna pikeun maén dina poker satelit

CARA SATELIT jadi turnamén pasang tinggi

#PokerStars #ngumumkeun #jalur #online #pikeun #pamaén #dumasar #pikeun #meunang #Platinum #Pas #PSPC