pangbadagna

catetan anyar: Turnamén pangbadagna di PokerStars sajarah acara live

catetan anyar: Turnamén pangbadagna di PokerStars sajarah acara live

Inget waktu éta, meureun sababaraha taun ka pengker, nalika hiji PokerStars branded turnamén poker online sanggeus sejen bakal nangtukeun sababaraha nurun catetan keur Jumlah pamaén aub.

2.000… 3.000… 4.000…

Bagian tina senang nyobian ngabayangkeun kumaha ieu turnamén online badag bakal kasampak kawas lamun maén live. Kawas sabaraha badag kamar anjeun peryogi? Sabaraha méja? Kumaha antrian dina pendaptaran?

Bayangkeun.

Nya, minggu ieu latihan éta dilakukeun kaleuleuwihan kalayan demonstrasi anu langkung praktis dina festival EPT Barcelona.

Sakumaha anjeun tiasa nebak, catetan éta henteu pernah disetél. Aranjeunna bakal salawasna neangan cara pikeun jadi leuwih badag.

Acara Nasional Estrellas € 1,000 ayeuna parantos nyandak catetan éta, nambihan 25 persén kana anu pangsaéna sateuacana sareng ngalakukeun naon anu saacanna ngan ukur mungkin ku akun Photoshop.

Hiji pamuter diitung, nalika pendaptaran tungtungna ditutup, ti 6.313 éntri.

Éta 2.765 éntri unik sareng 3548 éntri ulang.

Topi kaluar ka Estrellas poker Tour

Pikeun nempatkeun éta dina sudut pandang, upami anjeun nyortir sadayana tabel éta manjang, aranjeunna bakal sakitar satengah mil. Atawa kasarna sagala cara ti Kasino ka Sagrada Familia.

Dina basa sejen, pisan badag.

Leres kami terang, aranjeunna henteu sadayana di kamar anu sami dina waktos anu sami. Tapi naroskeun ka juara upami aranjeunna paduli nalika aranjeunna ngumpulkeun hadiah kahiji € 600,000. Atawa salah sahiji luhur 938 pamaén anu bakal babagi hadiah duit leuwih $ 6 jutaan.

Ku jalan kitu, upami anjeun resep, acara pangbadagna saméméhna nyaéta Sunday Million Live dina bulan Agustus 2017 anu ngatur 5,045 éntri.

Ogé ngéléhkeun Estrellas pangalusna Barcelona urang saméméhna ku 35 persen. Éta mangrupikeun 4682 éntri dina Agustus 2019.

Éta seueur angka sadayana buleud. Tapi kami pikir éta patut disebatkeun, khususna upami sapertos kami anjeun ayeuna nuju angkat ka Barcelona pikeun Acara Utama dimimitian dina Senén. Upami ieu mangrupikeun indikasi naon anu bakal diarepkeun, éta kedah saé.

Jeung tanpa reureuh salila pendaptaran.

Upami anjeun panasaran, ieu tempat sadaya pamaén asalna…

Rinci ti mana pamaén asalna ti Estrellas Main Event catetan setting

#catetan #anyar #Turnamén #pangbadagna #PokerStars #sajarah #acara #live