Papo

Mattsson sono ka WCOOP sabab Spraggy sareng Papo MC narékahan pikeun gelar Juara Dunya

Mattsson sono ka WCOOP sabab Spraggy sareng Papo MC narékahan pikeun gelar Juara Dunya

Didagoan réngsé. 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) dijalankeun – sarta geus ngumumkeun. Ieu update poean munggaran urang nampilkeun sagala aksi ti tabel PokerStars.


Sorotan poé ieu

  • Mattsson meunang gelar gadis WCOOP (!?!).
  • Spraggy jeung Papo dina final Championship Dunya
  • Salapan belas acara dimimitian dina wengi bubuka

Tukangeun JURNAL

“C. Darwin2” tungtungna sono di WCOOP

Mattsson tungtungna meunang gelar WCOOP na: Turnamén munggaran anu réngsé dina WCOOP taun ieu nyaéta $ 530 ngagaleuh Minggu Cooldown — alias WCOOP 7-H — sareng éta masihan kami juara anu akrab pisan. Nanging, dina warta anu sigana bakal kaget pisan pikeun pengikut poker online, Simon “C. Darwin2” Mattssonkasuksésan na dina turnamén ieu, dimana anjeunna earned $ 52.820, éta kahiji meunangna WCOOP dina karirna. Ieu ampir teu aya rasa. Mattsson ayeuna pamimpin sadaya-waktos dina kas turnamén online, nurutkeun Pocket Fives, tur mangrupakeun fixture dina tabel final peuntas sagala disiplin. Anjeunna boga lima derajat SCOOP, contona. Tapi numutkeun catetan urang, anjeunna ngan ukur meunang turnamen WCOOP Second Chance, sareng parantos janten runner-up sahenteuna dua kali dina acara WCOOP anu sanés. Sajaba ti 285 ngéléhkeun turnamén documented, jeung $ 24,3 juta dina kas documented, ieu, lajeng, digambarkeun judul WCOOP inaugural pikeun crusher Swedia.

Judul ka Ukraina sareng Brazil: Versi tingkat handap sareng pertengahan Acara 7 duanana narik lapangan anu ageung sareng nampi gelar perdana juarana ogé. Brazil”jason873“Meunangkeun turnamén $5,50, ngéléhkeun widang 8,245, kalawan skor $3,716, bari”dash4fun” ti Ukraina, ngéléhkeun 4.676 pikeun $21.717 hadiah dina $55 meuli-di acara. Duanana total kaasup bounties. Acara 7 mangrupikeun hiji-hijina acara anu dimaénkeun dugi ka akhir wengi, anu hartosna urang ngan ukur gaduh tilu juara dina tahap ieu.

Alejandro “Papo MC” Lococo: Final pikeun ngamimitian WCOOP 2022

Dua Tim PokerStars Pro ningali judul Championship Dunya: WCOOP éta hiji kasuksésan badag tadi peuting, kaasup acara Championship Dunya munggaran: a $ 5,200 meuli-di turnamén bakal nangtukeun Progressive KO poker Jawara Dunya. Na, nalika turnamén ngahontal tabel final na sumping ka halt, dua PokerStars Duta masih dina moro: Alejandro “Papo MC” Lococo, anu maén dina PokerStars salaku “[Papo]AR “, sarta Ben “Spraggy” Spragg. Pasangan éta calik kagenep sareng kadalapan, masing-masing kalayan $ 93K, ditambah hadiah, sayogi pikeun juara. Ieu bakal tabel final hébat wengi ayeuna, kalawan Ole “wizowizo” Schemion ogé aya, sarta “klem90” ti Austria ngarah jalan. Bakal ngalirkeun data dina platform streaming sentral PokerStars ‘, sarta kalawan panon Spraggy urang, on channel Twitch na. Fintan “easywithaces” Hand ogé patut ditingali wengi ayeuna, dina Poé 2 tina $530 WCOOP Kickoff.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalawan ngan tilu turnamén réngsé, ieu téh émbrionik ngomong sahanteuna. Inget, stat Tracker ngan mintonkeun statistik tina acara réngsé. Tapi kalayan sahenteuna 16 deui turnamén anu dimaénkeun pikeun juara wengi ayeuna, jumlahna bakal béda pisan sareng énjing ayeuna.

Turnamén réngsé: 3
éntri: 13.535
Koléksi hadiah: $599.201
Hadiah tempat kahiji: $78,253 (kalebet hadiah $42,693)
Turnamén anu lumangsung: 16
Turnamén dimimitian dinten ieu: 9

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

WCOOP Spraggy ngamimitian anu saé, sareng ieu waktos anu anjeunna émut: dua hadiah dina Kejuaraan Dunya $5K:

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “peaceandloove” Huber | Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen
Andre “acoimba” Coimbra | Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Sadayana nampi pasokan penting sateuacan ngamimitian pabrik WCOOP:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Tilu judul, tilu nagara béda. Brazil nuju dina urutan abjad. Naha aranjeunna bakal tetep aya salami ieu? (Spoiler: enya, meureun.)

Klasemen ayeuna:

1 judul masing-masing: Brazil, Swédia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Pamuter tina balapan Series bakal direbut taun ieu, kalayan sababaraha hadiah anu biasana sensasional. Ieu teuing mimiti pikeun tabel ieu jadi hartina ngan acan, tapi ieu kumaha kaayaan sanggeus sapoé.

SAMPURNA

=1 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 100 poin
=1 – dash4fun, Ukraina – 100
=1 – jason873, Brazil – 100
4 – brückenbau66, Jérman – 85
= 5 – Grisha813, Latvia – 80
= 5 – highorstoned, Bélgia – 80
= 5 – Jevgeni1986, Éstonia – 80

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – C. Darwin2, Swédia – 100
2 – Grisha813, Latvia – 80
3 – Kelvin_FP:AR, Brazil – 70
4 – A.Saout, Britania Raya – 60
5 – Manchester United, Bolivia – 55

Hadiah: Kahiji – $ 15.000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – dash4fun Ukraina 100
2 – Jevgeni1986 Éstonia 80
3 – CATHEB Uruguay 70
4 – LuanCaruso Brazil 60
5 – freezeplay Kanada 55

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – jason873 Brazil 100
2 – 80 elevated Bélgia
3 – Sr.Marc0s Brazil 70
4 – foguetao109 Brazil 60
5 – bruckenbau66 Jérman 55

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150


lampah kiwari

Senén, 5 Séptémber

Purchases na nepi di WCOOP wengi ayeuna jeung High Roller munggaran ditunjuk ti séri: $5K NLHE PKO. Aya $ 1,4 juta dijamin dina tilu tingkat mésér-in ti acara, WCOOP 08. HORSE ogé dina jadwal pikeun kahiji kalina dina séri.

13:30 – WCOOP 08: NLHE PKO
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $500K, $500K

14:30 – WCOOP 09: KUDA
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $25K, $50K, $75K

16:05 – WCOOP 10: NLHE PKO Freeze
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $80K, $275K, $300K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.



#Mattsson #sono #WCOOP #sabab #Spraggy #sareng #Papo #narékahan #pikeun #gelar #Juara #Dunya

Papo nambihan gelar juara nalika Tonkaaaa sareng Shahade narékahan pikeun kameunangan

Papo nambihan gelar juara nalika Tonkaaaa sareng Shahade narékahan pikeun kameunangan

Tim PokerStars Duta geus swarmed di EPT Barcelona minggu ieu, sarta Kemis Sigana dinten anu Beureum Spade bener datang ka fore.

Duanana Parker “Tonkaaa” Talbot jeung Jennifer Shahade dijieun dinten ahir tina € 3.000 Mystery Bounty turnamén, nu ends kiwari sarta ngabogaan € 326.792 di luhur. Samentara éta, Mason “Pyeface” Pye dina tilu panungtungan tina € 500 KUDA, merlukeun hiji poé tambahan pikeun maén nepi ka ahir. Pye parantos ngonci € 7,720, anu mangrupikeun artos turnamén live pangbadagna na, sareng aya € 17,290 anu dipertaruhkeun pikeun juara.

Sadaya pamaén éta bakal uih deui dinten ayeuna pikeun ngudag piala spadie sareng hadiah artos anu penting.

Alejandro “Papo MC” Lococo (gambar di luhur), di sisi séjén, bisa dihampura lamun manéhna hayang sapoé libur. Anjeunna kerja keras tadi wengi pikeun nurunkeun € 1K Hyper Turbo Freezeout panganyarna, anu nampi anjeunna € 63,880.

Lococo, saméméhna pangalusna dipikawanoh salaku rapper Argentina, stepped kana dunya turnamén poker sababaraha taun ka pengker, sarta anjeunna sigana pinuh kabentuk salaku pamuter sabenerna beredar. Kameunangan turnamén anu didokumentasikeun na parantos ngahontal € 2,17 juta, sareng anjeunna parantos aya dina tabel ahir Acara Utama Runtuyan Dunya sareng meunang Acara Utama Eureka di EPT Prague.

Dua kasuksesan éta kéngingkeun anjeunna $ 1,225 juta sareng € 417,820, sareng anjeunna ngumpulkeun catetan WSOP anu sanés taun ieu, waktos ieu ka-39. Dimana-mana Papo angkat, sigana anjeunna tiasa.

Ieu kasimpulan gancang tina kasuksésan Duta PokerStars di EPT Barcelona dugi ka ayeuna:

Jennifer Shahade damel panjang dina Bounty Mystery

Alejandro Lococo

1 – € 1,100 Hyper Turbo – € 63,880
264 – €5,300 EPT Acara Utama – €10,060

Jennifer Shahade
39 – € 2,100 NLH Hyper Turbo – katirisan – € 1,770
22 ti 23 dina Poé 3 tina € 3K Mystery Bounty – MASIH HIDUP

Parker “Tonkaaa” Talbot
Kaping 8 tina 23 dina Poé 3 tina € 3K Mystery Bounty — STILL LIVE

Ben “Spraggy” Spragg
195 – € 5,300 EPT Acara Utama – € 11,730
Winner of True Geordie: The Showdown – £ 5,300 EPT London Main Event korsi

Ramon Colillas
73 – € 1,100 Acara Utama Estrellas – € 9,110

Rafael Moraes
82nd – € 1.100 Acara Utama Estrellas – € 9.110

Steve Enriquez
394 – € 1,100 Acara Utama Estrellas – € 3,600

Andre Akkari
9 – € 2,200 Estrellas High Roller – € 57,490

Nyaho sagala hasil tina sakabeh EPT Barcelona FESTIVAL

#Papo #nambihan #gelar #juara #nalika #Tonkaaaa #sareng #Shahade #narékahan #pikeun #kameunangan