pikeun

WCOOP 2022: Badziakouski maéhan Super High Rollers, sakumaha Arends balik deui pikeun katilu

WCOOP 2022: Badziakouski maéhan Super High Rollers, sakumaha Arends balik deui pikeun katilu

Budak gedé kaluar maén dina 2022 World Championship of Online Poker (WCOOP) di PokerStars. Anu meunang Super High Roller? Sadayana sareng seueur deui dina buletin ayeuna.

Sorotan poé ieu

  • Badziakouski meunang skor WCOOP pangbadagna sajauh ieu
  • Tilas juara Minggu Million ngaku Super Tuesdays
  • WhatIfGod jeung Arends diantara winners séjén
  • Brazil hits 50, deukeut catetan

Tukangeun JURNAL

Badziakouski kaluar pikeun Super High Roller

Paling hiu “lauk” di rohangan: Mikita Badziakouski condong museurkeun utamana dina pamandangan turnamén live dinten ieu, dimana anjeunna geus meunang ampir sagalana aya meunang. Kami nembe ningali anjeunna di EPT Barcelona, ​​​​ngahapus gelar Super High Roller kadua na. Nalika anjeunna muncul online, maén salaku “lauk2013“, anjeunna condong nyieun patut eta – sarta meunang $ 25K WCOOP Super High Roller (WCOOP 71-H) pasti bakal cocog. Éta naon anu lumangsung tadi peuting salaku crushers basis Ukraina ngéléhkeun rupa bumi toughest dina séri – 40 sahiji pangalusna di dunya, akuntansi pikeun 56 éntri antara aranjeunna. Aya $ 1,4 juta dina kolam renang hadiah, sareng juara — nyaéta, Badziakouski — nyandak $ 426,748. Runner up éta Alejks “APonakov” Ponakovs, kalawan Pascal “Pass_72” Lefrancois katilu. Sarerea oge béntang. Hebatna, ieu mangrupikeun kameunangan WCOOP munggaran Badkiakouski, tapi anjeunna parantos saé di tempat sanés, janten urang ngantepkeun anjeunna.

Anjeyyy sareng extasyman meunang dina Super Salasa: Versi pertengahan sareng beuli rendah WCOOP 71 ogé ageung, kalayan mésér $ 2,100 sareng $ 215, masing-masing. Kanyataanna, éta turnamén Super Salasa – sareng ditungtungan ku juara super ogé. Aya deui kasuksésan pikeun Ukraina di tingkat pertengahan, nu indit ka “Anjeyyy“, inohong pisan akrab dina runtuyan turnamén utama dina PokerStars sarta juara SCOOP dua kali. Anjeyyy saacanna pernah meuntas garis di WCOOP, kumaha oge, ku kituna kameunangan ieu, dina widang 291 jeung nyokot skor $111,090, mangrupakeun tempat pisan wilujeng sumping pikeun ngamimitian. Dina acara $215, Romania “ekstasimeunang gelar WCOOP kadua, 11 taun sanggeus kahijina. Ieu hadir kalawan pamayaran $67,561, hadiah pikeun ngéléhkeun widang 2,288 éntri. extasyman panungtungan meunang acara WCOOP di 2011, lamun meuli-in éta $ 1K jeung hadiah 216 kali éta. Duanana Anjeyyy sareng extasyman ogé tilas juara Minggu Million.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


WhatIfGod ngaklaim KUDA pikeun Swédia: Pamaén Norwegia mangrupikeun anu ditingali dina acara non-hold’em taun ieu, tapi dina turnamen HORSE ageung Rebo – WCOOP 74-H, anu hargana $ 1,050 pikeun maén – éta mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di Swedia, “Kumaha Lamun Allah?“, anu nyandak paling. WhatIfGod janten pinunjul dina WCOOP 2014, nalika anjeunna meunang dua gelar, sareng ti saprak éta anjeunna parantos meunang tilu kali di SCOOP sareng meunang dua gelar EPT Online ogé. Tapi tadi peuting, éta rotasi muter campuran anu dilayanan anjeunna ogé, sarta anjeunna earned $ 20.786 ngéléhkeun widang 59. Katiluna judul dina acara ieu indit ka tempat lian ti Norwégia, kalawan Inggris urang “uraqx” meunang versi lowly sanggeus tilu- deal cara, sarta “NahkaHuora”, dumasar di Malta, meunang sedeng. Tilu tina genep korsi tabel final ieu dikawasaan ku Norwegians (kaasup hiji ku Tobias “Senkel92” Leknes, anu réngsé katilu), tapi teu aya deui judul Norwegia laporan waktos ieu.

Arends ngaklaim karir katilu di WCOOP

Tilu pikeun Arends: MTT PokerStars sejen nyaeta hébat Jans “Graftekkel” Arends ngagaduhan kampanye WCOOP 2022 sareng ngajalankeun tadi wengi kalayan kameunangan gancang dina $ 1K 4-Max Turbo (WCOOP 77-H). Turnamén nyandak kirang ti opat jam ti mimiti nepi ka rengse, salila aya 210 entri ti 134 pamaén, sarta 133 di antarana turun. Pamaén anu terakhir pikeun ngalawan Arends pikeun gelar éta nyaéta pamimpin Serie A Rui “RuiNF” Ferreira, anu ningalikeun gelar kaopat taun ieu. Tapi anjeunna tungtungna kedah netepkeun kadua (katilu kalina) salaku Arends, anu ayeuna ngawakilan Austria, nyandak hadiah kahiji $ 41,208 sareng nyandak kameunangan WCOOP karir katilu na. Anjeunna saacanna meunang di 2021 jeung 2017, sarta ogé boga judul SCOOP ti 2019 jeung 2020. Gelar low jeung tengah dina acara ieu indit ka Zeifod, ti Bulgaria, sarta hownorez, ti Austria, anu duanana meunang kahiji maranéhanana.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Winners dina turnamén WCOOP taun ayeuna geus ngumpulkeun leuwih ti $10 juta, kaasup hadiah. Sarta kami geus ngan datang ka turnamén pangbadagna, jadi aya loba deui nu kudu.

Turnamén réngsé: 230
Tulisan: 684.151 (kaasup 165.388 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $61,952,640
Hadiah tempat kahiji: $10,460,082 (kaasup hadiah $2,130,014)
Turnamén anu lumangsung: 7
Turnamén dimimitian dinten ieu: 18

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


JUARA GANDA

Tilu pikeun Dimov

Pamaén di handap ieu geus meunang leuwih ti hiji gelar salila WCOOP taun ieu:

Tilu meunangna
Rui “RuiNF” Ferreira, Joao “Naza114” Vieira, Ognjan “cocojamb0” Dimov

DUA KANGGO
buaya14, Simon “C. Darwin2″ Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, “breed”, “nomalice”, Robin “robinho” Ylitalo, “roo_400”, Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes, Ronan “Sw33ney Darling , “T0X16-“.


nonton kedutan

Kadang strategina canggih, kadang gampang. Pikeun Hand “easywithaces” Fintan, aturanna saderhana: “Tong pernah ngalipet ka jalma dina turnamén 4-Max.” (Anjeunna réngsé 2.146.)

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Loba pamaén minuhan sababaraha janji. Wilujeng dinten ieu, “ImYourBluff”.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ieu mangrupikeun lima luhur pikeun Brazil salaku Amérika Kidul anu dominan ngahontal satengah abad. Rekor na nyaéta 57, diatur ku Brazil taun ka tukang, sareng ayeuna katingali deui.

Klasemen ayeuna:

50 judul – Brazil
22 – Inggris
21 – Austria
13 – Swédia
12 – Norwégia
10 – Jérman, Ukraina
7 – Bélarus, Bulgaria, Kanada, Romania
5 – Finlandia, Hungaria
4 – Kazakhstan, Méksiko, Monténégro
3 – Dénmark, Lituania, Malta, Polandia
2 – Andorra, Argentina, Bélgia, Kroasia, Éstonia, Irlandia, Kyrgyzstan, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 – Arménia, Céko, Indonésia, Moldova, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Ferreira mingpin déwan kapamimpinan sakabéh

tempat kadua pikeun Rui Ferreira, tambah peuting langka nalika Benny Glaser henteu finish kadua dina sagala hal, ngalegaan kalungguhan RuiNF di luhureun dewan pamingpin sakabéh. Tapi duanana mangrupakeun mesin cashing, sarta meureun aya kénéh twists datang.

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.750 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.710
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.545
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.325
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.245

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.005 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 805
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 785
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 710
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 665

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 705 titik
2 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 535
3 – TheDrunkLife, Hungaria – 495
4 – sorangan, Bulgaria – 415
5 – Scarmak3r, Slovénia – 405

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 530 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – ekvilibryst, Ukraina – 485
4 – Pomeron, Jérman – 465
5 – Airdraken, Inggris – 455

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 22 Séptémber

Anjeun tiasa leres-leres ningali kumaha jadwal WCOOP nawiskeun hal pikeun sadayana dinten Kemis. Aya $11 freeze, contona, dimana anjeun moal bisa investasi leuwih ti eta 11 dollar sanajan anjeun hayang. Lajeng aya $ 10.300 High Roller, kalawan sababaraha ulang éntri diwenangkeun. Anjeun tiasa maénkeun duanana upami anjeun hoyong …

WCOOP 78 – NLHE Jero tumpukan 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $75K, $225K, $250K

WCOOP 79 – PLO PKO 6-Max
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $85K, $175K

WCOOP 80 – NLHE PKO Kemis Thrill
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $400K, $600K, $650K

WCOOP 81 – 8-Kaulinan
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $25K, $40K, $85K

WCOOP 82 – 8-Max NLHE Freeze
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $85K, $200K, $300K

WCOOP 83 – Freeze NLHE PKO 7-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $50K, $200K, $250K

LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Poé 13 kasimpulan
Leonard meunang kahiji ti séri
Salapan pikeun Vieira sareng dalapan pikeun Leknes dina sababaraha dinten


#WCOOP #Badziakouski #maéhan #Super #High #Rollers #sakumaha #Arends #balik #deui #pikeun #katilu

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

Ngaran-ngaran badag leuwih mesem sanggeus Peta Salasa wengi di 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars. Ieu panganyarna…

Sorotan poé ieu

  • Ferreira squanders Lex en route ka katilu
  • Glaser leungit judul NLHE langka
  • Sousa janten tilu sareng Juara Dunya PLO
  • Lima deui pikeun Brazil

Tukangeun JURNAL

Tilu pikeun WCOOP 2022 pikeun Rui Ferreira

Lex ngabersihkeun hat-trick Ferreira: Leuwih ti 10.000 urang lalajo Lex Veldhuis ‘Kedutan stream tadi peuting sakumaha PokerStars Duta dipindahkeun nepi ka kaopat dina $2.100 WCOOP 38-H NLHE PKO. Tapi bari judul WCOOP terus elude nu Dutchman basis Bélgia, sarua teu bisa disebutkeun ngeunaan lalaki nu knocked anjeunna kaluar.

Rui “RuiNF” Ferreira ngalakukeun karuksakan, saméméh lajeng advancing kana judul katilu ti séri jadi jauh. Ferreira meunang $ 122.653, nu $ 79.531 datang dina hadiah, sakumaha anjeunna nyieun karirna ka meunangna luhur-profil sejen. Ferreira geus meunang meuli-di wates hold’em, sarta $ 530 Deep tumpukan acara salila WCOOP ieu, sarta anjeunna ayeuna boga lima judul karir. Anjeunna dina bentuk anu saé sareng nambihan tally sanés ka nagara angkatna, Brazil.

Sedengkeun pikeun Lex, anjeunna nyandak sakitar $ 32K, kalebet hadiah. Ieu Stevan “random_chu” Chew anu réngsé salaku runner-up.

Belarmino De Souza, Juara Dunya PLO8

De Souza janten tilu kalayan makuta PLO8: Brasil Belarmino “PaGaOVelhinho” de Souza ngumumkeun dirina minangka pamuter WCOOP dreaded waktos taun ka tukang, nalika anjeunna meunang dua judul PLO8 – hiji di leungeun lima kartu na hiji dina variasi opat kartu. Taun ieu, De Souza balik deui, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan WCOOP katilu, deui dina acara PLO8.

Beda anu mencolok nyaéta turnamén kali ieu dingaranan Kajuaraan Dunia, sareng boro pamaén anu langkung leres tiasa disebat Juara Dunya. Hadiah, pikeun ngéléhkeun widang 186 entri, sarta Gleb “Ti0373” Tremzin anjog, éta cek pikeun $37.098. Tapi gengsi éta écés hartosna sami.

Kerching Gulchinski: Minggu Million minggu ieu ngagaduhan sadaya komponén anu biasa: mésér $ 109, format PKO sareng, tangtosna, jaminan $ 1 juta. Ieu ngan éta ogé WCOOP 34-L – éta katuhu, a “low” meuli-di acara kalawan tujuh inohong dina hadiah pool.

Hal sejenna tétéla akrab: juara, saha éta Brazil Amauri “Amauri410” Gulchinski. Gulchinski ngagaduhan langkung ti $ 1 juta panghasilan karir anu didokumentasikeun bahkan sateuacan hasil ieu, kalebet kameunangan Bounty Builder Turbo Series. Tapi hadiah pikeun anu ieu, $ 121,669, kalebet bounty, mangrupikeun anu panggedéna dina karirna dugi ka ayeuna. Éta jumlah anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngéléhkeun lapangan 14,085 éntri sareng nyandak bagian singa tina hadiah kolam renang $ 1,4 juta.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Silva ngagabung ka tim Brasil: Saatos kalaparan Brasil kamari, dinten ieu (lain) salametan Brasil. Lima tina judul wengi éta dimeunangkeun ku Brazilians, kaasup Rui Ferreira, ditétélakeun di luhur, sarta meunang karir katilu pikeun Eduardo “Eduardo850” Silvaanu meunang $ 1K 7-Max PKO.

Silva taun ka tukang meunang dua gelar WCOOP, duanana ogé dina acara $1K NLHE, ku kituna anjeunna jelas kapanggih kaulinan sarta tingkat na. Turnamén ieu, katirisan, diulas 248 éntri jeung Silva banked $ 41.819, kaasup hadiah, meunang.

Urang Norwegia ngalakukeun deui: Lamun hayang meunang turnamén kaulinan campuran taun ieu, anjeun kudu ngéléhkeun Benny Glaser munggaran. Tapi upami anjeun tiasa ngalakukeun éta, anjeun kedah waspada ka Norwegia, sabab katingalina sadayana ti nagara éta leres-leres tiasa maén.

Tadi peuting, hiji-hijina acara Stud Hi/Lo WCOOP réngsé, sarta Norwégia meunang dua tina tilu turnamén. “gudfarenmeunang pa low turnamén $ 11, nyandak pa skor $ 1,980 meunang ti widang Éntri 1,303. Engke peuting,”holtekila“Vérsi meunang $ 1,050, perbankan $ 18,354. Pasti hese pisan pikeun holtekila nyanghareupan Denis “aDrENalin710” Strebkov, pamuter WCOOP anu paling dileler sepanjang waktos.

Strebkov ngagaduhan salapan gelar pikeun namina, tapi parantos terdampar dina jumlah éta ti saprak lima kajuaraan kameunangan ti 2018. Sareng ayeuna, nalika anjeunna katingalina badé pencét 10, aya saurang Norwegia.

… dina masalah Benny Glaser: WCOOP ampir nyaksian langka nyata tadi peuting: meunangna turnamén pikeun Benny “RunGodlike” Glaser dina no-wates Texas Hold’em. Nalika Glaser mangrupikeun sensasi maén campuran, anjeunna henteu kantos kéngingkeun acara NLHE di WCOOP-tapi tadi wengi anjeunna mingpin gelar juara dina acara hold’em $ 11 PKO.

Glaser gaduh kaunggulan chip pikeun porsi anu panjang, tapi henteu tiasa maéhan “Swédia”Emilohsson“. Sarta Emilohsson tungtungna dibawa ka handap Glaser, denying a kameunangan katilu ti séri taun ieu, nu bakal geus katujuh sakabéh na. Emilohsson nyokot $ 19.472 kaasup hadiah, bari Glaser bisa nyaho yén meureun aya hiji mangsa nu bakal datang pikeun anjeunna di hold’em ogé.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 122
éntri: 393.614 (kaasup 91.997 entri ulang)
Koléksi hadiah: $35,820,927
Hadiah tempat kahiji: $5,703,028 (kalebet hadiah $1,475,411)
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Lex Veldhuis ngagaduhan seueur hadiah salami perjalanan immersive na $ 2K. Ieu mangrupikeun anu munggaran, anu sahenteuna ngajantenkeun anjeunna mikir…

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Spolier: GJReggie meunang tiket!


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ngan lima pikeun Brazil dina Salasa wengi, salaku budak Samba urang pencét 30. Indonesia dina kapal pikeun kahiji kalina.

Klasemen ayeuna:

30 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 — Bulgaria, Kanada
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Indonésia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin Kerber nyekel kalungguhan sakabéh, sarta reclaimed titik luhur dina leaderboard low sapeuting ogé. Tapi ku Rui Ferreira meunang judul na Benny Glaser rengse kadua, bener pak chasing neneng di poker .

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.000 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 920
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 830
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 735
5 – TheDrunkLife, Hungaria – 630

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 535 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 390

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

= 1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=1 – TheDrunkLife, Hungaria – 295
3 – regina83h, Ukraina – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 280
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 345 titik
2 – Airdraken, Inggris – 330
3 – Pomeron, Jérman – 300
4 – AwadeuS, Thailand – 285
5 – vpisjak, Latvia – 265

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 14 Séptémber

Hoyong janten Juara Dunya dina kéngingkeun hasil anu paling awon? Razz World Championship dinten ieu nawiskeun kasempetan éta. Ieu dinten alus keur kaulinan bola low, kalawan wates acara Badugi ogé dina jadwal, tapi nyangka widang pangbadagna di turnamén hold’em kaasup Midweek Freeze, dimana luhur meuli-in $ 5K.

13:30 – WCOOP 45: NLHE Midweek Freeze
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $250K, $325K

14:30 – Championship Dunya Razz
Beuli di: $1.050
Pastikeun: $75K

14:30 – WCOOP 46: wates Badugi
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $7.5K, $15K, $35K

16:05 – WCOOP 47: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $100K, $175K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé


#WCOOP #Tilu #pikeun #Ferreira #anu #luar #biasa #sabab #Lex #gagal #deui

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Kajuaraan Dunia Poker Online 2022 (WCOOP) leres-leres dijalankeun, sareng buletin anu dipak dinten ayeuna mawa warta ngeunaan ‘Titan COOP anu sanés ngaku gelar sanés, diantara sakumpulan juara anu kasohor …


Sorotan poé ieu

  • Lima sakaligus pikeun Benny cemerlang
  • Tilu pikeun Sweeney; dua keur Kulev
  • Radzivonau sareng Ylitalo ngadamel tanda WCOOP
  • Nyiapkeun pikeun Kajuaraan Dunya KUDA

Tukangeun JURNAL

Cacah aranjeunna: Lima pikeun Glaser

Glaser ngadamel lima sakaligus: Sanaos sawaréh reuwas nalika terang ngeunaan judul WCOOP katujuh Tobias “Senkel92” Leknes kamari, headline dinten ayeuna henteu héran teuing. Benny “RunGodlike” Glaser geus dituturkeun Leknes deui ka kandang juara WCOOP sanggeus anjeunna ditumbuk $2.100 meuli-di acara KUDA pikeun judul WCOOP kalima na. Tangtosna, prédiksi kasuksesan ieu mangrupikeun anu ngajantenkeun éta, saé pisan.

Glaser mangrupikeun bakat anu sensasional, ngalangkungan ampir unggal pamaén sanés dina sirkuit turnamén campuran, sareng anjeunna ayeuna gaduh gelar WCOOP ti unggal séri ti 2018 dugi ka 2022, hiji judul unggal taun. Lamun anjeun tambahkeun nepi ka tujuh judul SCOOP na, anjeun boga hiji neruskeun monster mutlak. kameunangan panungtungan Ieu patut $ 33.300, ngéléhkeun widang 45 éntri, sarta réngsé dina leungitna Patrick “pads1161” Leonard. Éta mangrupikeun runner-up kadua Leonard dina séri éta, sareng kamungkinan anjeunna bakal janten anu salajengna pikeun ngaku gelar anu sanés. Tapi pikeun ayeuna, ngajalankeun godlike terus.

Sweeney nepi ka tilu: Sanajan anjeunna masih boga saeutik cara pikeun nyekel nepi ka Benny Glaser, urang Inggris Ronan “Sw33ney” Sweeney nuju ka arah anu leres sareng tadi wengi meunang gelar WCOOP karir katilu dina $ 109 mésér-in 5-Card PLO 6-Max. Glaser ngan ukur tiasa ngatur artos minimal dina hiji éta, réngsé ka-37, tapi Sweeney tiasa napigasi jalan ka luhur sareng nambihan kameunangan ieu pikeun kameunangan ti 2019 ($55 NLHE Afternoon Deep Stack) sareng 2021 ($530 NLHE 6-Max freeze)) . Kasuksésan panganyarna sumping sareng hadiah pool $ 11,217 sareng langkung ti 654 éntri.

Beungeut tukangeun “FutureofMe”

Kulev kaluar, sareng masih ngancurkeun: Pamuter basis Irlandia anu dikenal dina PokerStars salaku “FutureofMe” parantos diulas sacara rutin dina laporan ‘COOP’ dina taun-taun ayeuna. Aranjeunna parantos kéngingkeun gelar WCOOP di 2021 sareng hiji ti SCOOP awal taun ieu, nambihan daptar hasil turnamén anu ngahontal langkung ti $3 juta dina sadaya situs anu didokumentasikeun. FutureofMe ngalakukeun deui tadi peuting, meunang karir kadua WCOOP di High Roller PKO $5K, perbankan $113,572, hadiah kaasup.

Anu béda dina waktos ayeuna nyaéta yén urang ayeuna ogé terang jati diri bakat anu misterius ieu. Alex Kulev geus switched ka FutureofMe moniker, jadi ayeuna urang terang yen crusher online ieu boga daptar hasil hirup hébat teuing. Anjeunna dumasar di Dublin, Irlandia, tapi asalna ti Bulgaria, tur éta runner-up dina badag Dunya Series of poker acara di Las Vegas taun ka tukang, sarta éta ogé anyar dina tabel final 10K EPT di Barcelona. Tapi sigana dimana waé anjeunna linggih, Kulev / FutureofMe mangrupikeun ancaman. Wilujeng sumping kaluar, sarta dina kasuksésan éta WCOOP kadua.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


“nomalice” ogé rengking kadua: Dina urusan lintas-wates, juara WCOOP ganda, “nomalis” Kroasia ngagabung ka klub éta dina Salasa wengi / Rebo isuk ogé. Taun 2019, nomali ngawakilan Serbia nalika aranjeunna meunang turnamen Win The Button $ 11, kéngingkeun gelar WCOOP munggaran. Taun ieu, nomalice aya di tempat sanés di Balkan, di Kroasia, tapi janten juara deui. kameunangan maranéhanana waktu ieu datang dina beuli $ 530 NLHE PKO, nu cék éta patut $ 96.159, kaasup payouts hadiah.

Ylitalo masih ngaremuk

Ylitalo sono titik dina WCOOP: Runtuyan WCOOP ngan ukur tiasa umur tilu dinten, tapi seueur bakat anu paling kasohor di buruan parantos jalan anu sanés. Sareng urang tiasa nambihanana Robin “robinho” Ylitalo, Anu tadi peuting meunang $ 109 PKO Freezeout (alias, WCOOP 10-M), pikeun $ 35.221, kaasup bounty nu. Ylitalo mangrupikeun inohong anu langkung dikenal dina kaulinan langsung sareng online, khususna tilas juara EPT London. Cukup héran, ieu mangrupikeun kameunangan kahijina di WCOOP, sareng anjeunna ayeuna mangrupikeun salah sahiji pamaén anu langkung seueur kalayan gelar WCOOP sareng SCOOP pikeun namina. Aya 3.277 pamaén dina pertandingan ieu, tapi ngan ukur Ylitalo anu jumeneng di ahir.

Alesan Radzivonau seuri

Naha jalma ambek bakal bagja ayeuna?: Kiryl Radzivonau bangga pisan kana nickname online na,”jalma bodo“, anu anjeunna biasana nunjukkeun dina acara langsung PokerStars kalayan sulaman dina tonggong jersey maén bal na. Anjeunna parantos ngagem kaos dina rute ka dua tabel final EPT Main Event, di 2014 sareng 2016, ogé kana méja final WSOP, diantara honors séjén. Radzivonau kagungan hiji deui alesan pikeun jadi jelema bodo ambek sanggeus manéhna meunangkeun gelar WCOOP munggaran dina karirna tadi peuting, ngéléhkeun $ 215 acara HORSE ti widang 283 éntri. Hadiahna $10,895—sanes skor pangbadagna dina karirna, tapi gelar langsung kahijina dina salah sahiji acara ‘COOP’ badag. Panginten éta bakal ngajantenkeun lalaki ambek-ambekan sakedik ambek, sahenteuna pikeun ayeuna.

Judul “rendah” kadua pikeun “1bloodflood”: Sabagéan ageung sababaraha juara WCOOP meunang hadiahna tina widang anu langkung alit tina acara jual-beuli anu luhur. Éta asup akal yén aya kasempetan anu langkung ageung pikeun di luhur nalika aya sakedik bédana. Tapi “1bloodflood” ayeuna mangrupikeun sababaraha juara WCOOP anu tadi wengi meunang turnamen PLO 5-Card $ 11, dua taun saatos meunang acara pameseran rendah anu sanés, khususna turnamén $5.50 PLO8 di 2020.

Henteu gampang pikeun meunang dua turnamén lapangan gedé sapertos kitu, khususna dina disiplin anu ngagalura sapertos PLO atanapi PLO8. Tapi sanggeus ngéléhkeun 4.502 entri panungtungan waktu, ieu judul kadua ngéléhkeun 2.316 entri. Hadiah pikeun pamaén ti Bélarus nyaéta $ 3,356. Pameseran luhur $1,050 versi acara ieu nuju ka Hungaria”angkat euyyy“, anu ogé meunang gelar karir kadua. raiseeeeeeeeee oge meunang acara PLO8 6-Max kali ieu taun ka tukang, tapi maranéhanana $ 30.226 hadiah pool waktos ieu opat kali saméméhna kameunangan .


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Ujug-ujug, 34 turnamén ayeuna parantos réngsé sareng pelacak statistik WCOOP ieu damel pisan. Kami geus meuntas $ 10 juta dina pools hadiah – kanyataanna kaliwat $ 11 juta – na aya leuwih 100.000 éntri turnamén.

Turnamén réngsé: 34
éntri: 109.231 (kaasup 23.528 re-éntri)
Koléksi hadiah: $11,338,857
Hadiah tempat kahiji: $ 1,866,088 (kaasup $ 433,614) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Anjeunna mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di dunya… sareng Lena900 ogé henteu goréng. Ieu Hand of Fintan “easywithaces” anu nyokot salah sahiji bountyes paling coveted dina turnamén mana wae: Niklas “Lena900” kakuatan dominan Astedt urang. Dina kecap Fintan, “geulis pisan.”

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Parker “tonkaaaa” Talbot nyobian nyetél stasiun panggilingan WCOOP di padesaan Inggris. Ieu henteu jalan saé…

Tapi bakal langkung saé pikeun Benny Glaser:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Genep bangsa séjén meunang gelar kahiji maranéhanana di WCOOP taun ieu tadi peuting, jeung Bélarus, Kroasia, Hungaria, Irlandia, Malta jeung Maroko ngagabung dina pésta. Judulna parantos nyebar dugi ka séri ieu, sareng Inggris ogé ayeuna ngagambar sareng Brazil.

Klasemen ayeuna:

4 judul – Brazil, Inggris
3 – Bulgaria, Swédia
2 – Austria, Bélarus, Kanada, Norwégia
1 – Kroasia, Éstonia, Jérman, Hungaria, Irlandia, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Patrick “pads1161” Leonard geus keok dua kali dina WCOOP ieu, sarta sanajan anjeunna bakal kuciwa teu boga piala acan, anjeunna geus nyokot tempat luhur dina Player tina lomba Series. Gemblengna, sakabéh lima luhur dina balapan sakabéh éta pamaén pisan well-dipikawanoh, anu geus di posisi ieu sababaraha kali saméméh.

SAMPURNA

1 Patrick “pads1161” Leonard Britania Raya 255 titik
2 Guilherme “guilherme12” Decourt Brazil 250
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 250
4 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 245
5 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 225

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 200 titik
2 Patrick “pads1161” Leonard Inggris 190
3 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 170
4 Alex “FutureofMe” Kulev Irlandia 140
5 Benny “RunGodlike” Glaser Britania Raya 135

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 Robin “robinho” Ylitalo Swédia 180 titik
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 140
3 dash4fun Ukraina 135
3 leungeun Méksiko 135
5 Tr!pleeeee Polandia 130

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 4Kings_Hit Britania Raya 135 titik
2 trotman Inggris 125
3 vivaodesemprego Malta 110
=4 Elpsycongr Brasil0 105
=4 Online Finlandia 105

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 7 Séptémber

Dinten Rebo sareng waktosna pikeun acara Kejuaraan Dunia anu sanés. Wengi ayeuna urang milarian Juara Dunya Kuda sareng $ 1K mésér-in acara nguji hold’em, Omaha, Razz, Stud sareng Dalapan atanapi langkung saé. Juara HORSE bakal naek piala sareng bagian singa tina hadiah kolam renang $ 100K. Éta sanés sadayana anu kajantenan, tangtosna, kalayan seueur acara NLHE sareng PLO 6-Max ogé.

12:30 – WCOOP 16: NLHE Jero tumpukan
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $100K, $250K, $250K

13:30 – WCOOP 17: NLHE 7-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $150K, $300K, $375K

13:30 – Championship Dunya Kuda
Meuli: $1.050
jaminan: $100K

14:30 – WCOOP 18: PLO 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $35K, $100K, $200K

16:05 – WCOOP 19: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $50K, $175K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh


#Lima #sakaligus #pikeun #Glaser #salaku #béntang #caang #deui #dina #Poé #WCOOP

Mattsson sono ka WCOOP sabab Spraggy sareng Papo MC narékahan pikeun gelar Juara Dunya

Mattsson sono ka WCOOP sabab Spraggy sareng Papo MC narékahan pikeun gelar Juara Dunya

Didagoan réngsé. 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) dijalankeun – sarta geus ngumumkeun. Ieu update poean munggaran urang nampilkeun sagala aksi ti tabel PokerStars.


Sorotan poé ieu

  • Mattsson meunang gelar gadis WCOOP (!?!).
  • Spraggy jeung Papo dina final Championship Dunya
  • Salapan belas acara dimimitian dina wengi bubuka

Tukangeun JURNAL

“C. Darwin2” tungtungna sono di WCOOP

Mattsson tungtungna meunang gelar WCOOP na: Turnamén munggaran anu réngsé dina WCOOP taun ieu nyaéta $ 530 ngagaleuh Minggu Cooldown — alias WCOOP 7-H — sareng éta masihan kami juara anu akrab pisan. Nanging, dina warta anu sigana bakal kaget pisan pikeun pengikut poker online, Simon “C. Darwin2” Mattssonkasuksésan na dina turnamén ieu, dimana anjeunna earned $ 52.820, éta kahiji meunangna WCOOP dina karirna. Ieu ampir teu aya rasa. Mattsson ayeuna pamimpin sadaya-waktos dina kas turnamén online, nurutkeun Pocket Fives, tur mangrupakeun fixture dina tabel final peuntas sagala disiplin. Anjeunna boga lima derajat SCOOP, contona. Tapi numutkeun catetan urang, anjeunna ngan ukur meunang turnamen WCOOP Second Chance, sareng parantos janten runner-up sahenteuna dua kali dina acara WCOOP anu sanés. Sajaba ti 285 ngéléhkeun turnamén documented, jeung $ 24,3 juta dina kas documented, ieu, lajeng, digambarkeun judul WCOOP inaugural pikeun crusher Swedia.

Judul ka Ukraina sareng Brazil: Versi tingkat handap sareng pertengahan Acara 7 duanana narik lapangan anu ageung sareng nampi gelar perdana juarana ogé. Brazil”jason873“Meunangkeun turnamén $5,50, ngéléhkeun widang 8,245, kalawan skor $3,716, bari”dash4fun” ti Ukraina, ngéléhkeun 4.676 pikeun $21.717 hadiah dina $55 meuli-di acara. Duanana total kaasup bounties. Acara 7 mangrupikeun hiji-hijina acara anu dimaénkeun dugi ka akhir wengi, anu hartosna urang ngan ukur gaduh tilu juara dina tahap ieu.

Alejandro “Papo MC” Lococo: Final pikeun ngamimitian WCOOP 2022

Dua Tim PokerStars Pro ningali judul Championship Dunya: WCOOP éta hiji kasuksésan badag tadi peuting, kaasup acara Championship Dunya munggaran: a $ 5,200 meuli-di turnamén bakal nangtukeun Progressive KO poker Jawara Dunya. Na, nalika turnamén ngahontal tabel final na sumping ka halt, dua PokerStars Duta masih dina moro: Alejandro “Papo MC” Lococo, anu maén dina PokerStars salaku “[Papo]AR “, sarta Ben “Spraggy” Spragg. Pasangan éta calik kagenep sareng kadalapan, masing-masing kalayan $ 93K, ditambah hadiah, sayogi pikeun juara. Ieu bakal tabel final hébat wengi ayeuna, kalawan Ole “wizowizo” Schemion ogé aya, sarta “klem90” ti Austria ngarah jalan. Bakal ngalirkeun data dina platform streaming sentral PokerStars ‘, sarta kalawan panon Spraggy urang, on channel Twitch na. Fintan “easywithaces” Hand ogé patut ditingali wengi ayeuna, dina Poé 2 tina $530 WCOOP Kickoff.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalawan ngan tilu turnamén réngsé, ieu téh émbrionik ngomong sahanteuna. Inget, stat Tracker ngan mintonkeun statistik tina acara réngsé. Tapi kalayan sahenteuna 16 deui turnamén anu dimaénkeun pikeun juara wengi ayeuna, jumlahna bakal béda pisan sareng énjing ayeuna.

Turnamén réngsé: 3
éntri: 13.535
Koléksi hadiah: $599.201
Hadiah tempat kahiji: $78,253 (kalebet hadiah $42,693)
Turnamén anu lumangsung: 16
Turnamén dimimitian dinten ieu: 9

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

WCOOP Spraggy ngamimitian anu saé, sareng ieu waktos anu anjeunna émut: dua hadiah dina Kejuaraan Dunya $5K:

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “peaceandloove” Huber | Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen
Andre “acoimba” Coimbra | Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Sadayana nampi pasokan penting sateuacan ngamimitian pabrik WCOOP:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Tilu judul, tilu nagara béda. Brazil nuju dina urutan abjad. Naha aranjeunna bakal tetep aya salami ieu? (Spoiler: enya, meureun.)

Klasemen ayeuna:

1 judul masing-masing: Brazil, Swédia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Pamuter tina balapan Series bakal direbut taun ieu, kalayan sababaraha hadiah anu biasana sensasional. Ieu teuing mimiti pikeun tabel ieu jadi hartina ngan acan, tapi ieu kumaha kaayaan sanggeus sapoé.

SAMPURNA

=1 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 100 poin
=1 – dash4fun, Ukraina – 100
=1 – jason873, Brazil – 100
4 – brückenbau66, Jérman – 85
= 5 – Grisha813, Latvia – 80
= 5 – highorstoned, Bélgia – 80
= 5 – Jevgeni1986, Éstonia – 80

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – C. Darwin2, Swédia – 100
2 – Grisha813, Latvia – 80
3 – Kelvin_FP:AR, Brazil – 70
4 – A.Saout, Britania Raya – 60
5 – Manchester United, Bolivia – 55

Hadiah: Kahiji – $ 15.000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – dash4fun Ukraina 100
2 – Jevgeni1986 Éstonia 80
3 – CATHEB Uruguay 70
4 – LuanCaruso Brazil 60
5 – freezeplay Kanada 55

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – jason873 Brazil 100
2 – 80 elevated Bélgia
3 – Sr.Marc0s Brazil 70
4 – foguetao109 Brazil 60
5 – bruckenbau66 Jérman 55

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150


lampah kiwari

Senén, 5 Séptémber

Purchases na nepi di WCOOP wengi ayeuna jeung High Roller munggaran ditunjuk ti séri: $5K NLHE PKO. Aya $ 1,4 juta dijamin dina tilu tingkat mésér-in ti acara, WCOOP 08. HORSE ogé dina jadwal pikeun kahiji kalina dina séri.

13:30 – WCOOP 08: NLHE PKO
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $400K, $500K, $500K

14:30 – WCOOP 09: KUDA
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $25K, $50K, $75K

16:05 – WCOOP 10: NLHE PKO Freeze
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $80K, $275K, $300K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.



#Mattsson #sono #WCOOP #sabab #Spraggy #sareng #Papo #narékahan #pikeun #gelar #Juara #Dunya

Kauntungan tina kualifikasi online pikeun EPT sareng UKIPT London

Kauntungan tina kualifikasi online pikeun EPT sareng UKIPT London

Éta layak pikeun cocog online pikeun UKIPT sareng EPT London eureun, sanaos anjeun tiasa nanggung aranjeunna sacara pribadi. Ieu naon anu anjeun kéngingkeun, kumaha anjeun tiasa cocog, sareng kumaha anjeun tiasa kéngingkeun Platinum Pass ngan ukur janten jalma anu layak.

Anjeun tiasa meunang Platinum Pass ngan ku kualifikasi pikeun EPT atanapi UKIPT London



EPT & UKIPT LONDON 2022

18-28 Oktober 2022

Tanggal penting:

Acara Utama UKIPT: 18-22 Oktober – £ 1,100
Piala Hadiah Misteri UKIPT: 20-21 Oktober – £ 440
EPT HORSE Championship: 20-21 Oktober – £ 1,100
UKIPT High Roller: 21-22 Oktober – £ 2,200
Super High Roller EPT: Oktober 21-23 – £ 50,000
Acara Utama EPT: 22-28 Oktober – £ 5,300
Hadiah Misteri EPT Platinum Pass: 24-26 Oktober – £ 3,000
EPT High Roller: 26-28 Oktober – £ 10,300

Inpo leuwih

Tuturkeun lagu KUALIFIKASI IEU

Sapanjang 17 taun ayana Blog PokerStars, kami parantos ngarékam carita anu teu kaétang ngeunaan kualifikasi turnamén, sababaraha diantarana henteu mungkin anjeun bakal dihampura pikeun mikir yén kami parantos ngagulung benang pikeun anjeun.

Salaku conto, aya Alex Brito: pamaén Brasil anu kaleungitan padamelan dina mimiti pandémik Covid teras janten satelit $ 4 janten $ 1.1 juta ku kéngingkeun Ulang Taun Minggu Juta.

Alex “AAAArthur” Brito spins $ 4 satelit ka $ 1.1 juta ku meunang Minggu Million 14 edisi ulang taun

Lajeng aya 21 taun heubeul ti Florida anu mumpuni pikeun Éropa Poker Tour (EPT) San Remo online di 2008 – ngan turnamén live utama kadua – sarta meunang eta sadayana pikeun € 869.000, duit tunai munggaran na dirékam. Namina? Jason Mercier.

Karir glittering Jason Mercier dimimitian ku kualifikasi pikeun EPT online

Dina taun anu sarua urang ogé nempo hiji orok-beungeut, strut toothed qualifier ngaranna Mike McDonald nyandak handap EPT Dortmund pikeun € 933,600 pikeun jadi jawara EPT bungsu dina 18 taun.

Anu ngora pisan Mike McDonald cocog sareng meunang EPT Dortmund

Sareng saha anu tiasa mopohokeun anu paling diinget sareng penting sadaya? Hiji nu transcends dongeng ka titik nu unimaginable.

Chris Moneymaker mumpuni pikeun Acara Utama WSOP on PokerStars sarta robah dunya poker salawasna

Buktina jelas: sadayana resep spin-up unggul satelit.

Tapi sanajan duit Anjeun méré Anjeun kamampuhan pikeun meuli turnamén live, aya kadang bonus tambahan disadiakeun ngan pikeun qualifiers, sajaba ti ngan asup pikeun harga nawar.

Malah super tinggi gilinding kawas Stephen Chidwick, Dominik Nitsche, Timoteus Adams jeung Daniel Dvoress masih rutin meunang pakét pikeun acara EPT via satelit online, sanajan jelas boga bankroll sizeable mésér di jalma.

Di Inggris jeung Irlandia poker wisata (UKIPT) jeung EPT upcoming eureun di London, jalma anu cocog keur salah sahiji Kajadian Utama di PokerStars nyaho sababaraha kauntungan ditambahkeun.

Utamana, nembak gampang dina $ 30.000 Platinum Pass.


NAON KUALIFIKASI ONLINE DI EPT/UKIPT LONDON

Kabéh kualifikasi online pikeun EPT London jeung UKIPT London bakal ngabogaan hak pikeun ilubiung dina live “turnamén pinalti” dina 22 Oktober di Hilton Park Lane, dimana juara bakal nampa hiji $30.000 Platinum Pass.

Anjeun maca eta katuhu. Anjeun tiasa meunang hiji Platinum Pass ka PokerStars Pamaén Championship (PPC) 2023 jeung anjeun malah teu kedah di kamar.


Pariksa: Naha sagala fuss ngeunaan PSPC?


Turnamén adu pinalti All-in nyaéta nalika pamaén dipaksa sadayana dina unggal sareng dugi ka aya juara. Éta hartosna sanaos anjeun henteu tiasa hadir dina turnamen sacara pribadi, anjeun masih gaduh kasempetan pikeun meunang ngan ukur janten kualifikasi online.

NAON AYA DI PAKET?

Lamun meunang hiji online ‘Pakét’, Anjeun ogé bakal meunang purchases turnamén jeung waragad katutupan.

Pikeun UKIPT London, pakét hargana £ 2,000 sareng kalebet:

  • £ 1,100 Mésér Acara Utama
  • £ 900 dikreditkeun kana akun PokerStars anjeun (anu tiasa dianggo pikeun perjalanan / akomodasi)

Sareng pikeun EPT London, pakét hargana £ 9,200 sareng kalebet:

  • £ 5,300 Mésér Acara Utama
  • Akomodasi 8 wengi kanggo anjeun sareng tamu di Hilton Park Lane Hotel bintang 5, kalebet sarapan (21-29 Oktober, £ 3,392)
  • £ 508 dikreditkeun kana akun PokerStars anjeun (anu tiasa dianggo pikeun biaya perjalanan)

Aya ogé ‘Korsi Ngan’ satelit pikeun duanana acara on PokerStars. Meunang salah sahijina jeung anjeun ngan bakal meunang korsi anjeun dina turnamén.

Tapi éta henteu sadayana.

Kualifikasi ogé meunang:

  • Voucher dahareun jeung inuman
  • Voucher urut
  • Dagangan ekslusif
  • Nyambungkeun rojongan
  • Aksés awal pikeun ngadaptar kagiatan

Tambih Deui, kualifikasi pakét lengkep ogé nampi transfer gratis ti bandara ka hotél acara.

Kumaha éta pikeun nilai tambah?


CARA KUALIFIKASI ONLINE Pikeun EPT / UKIPT LONDON

Buka klien PokerStars anjeun sarta klik dina tab ‘Acara’.

Klik dina tab acara dina klien PokerStars

Sorot kajadian di Éropa sareng anjeun bakal ningali UKIPT London sareng EPT London. Pencét salah sahijina sareng anjeun tiasa muka lobi acara.

Pencét Éropa sareng buka lobi pikeun UKIPT London atanapi EPT London

Dina lobi acara, anjeun bakal manggihan sakabeh satelit ngajalankeun pikeun acara.

Aya ton satelit pikeun UKIPT London sareng EPT London

PENTING: Entong maén satelit kecuali anjeun tiasa ngahadiran acara langsung sabab unregistering tina acara langsung henteu diidinan.


STRATEGI Pikeun Satelit poker

Pikeun mantuan anjeun meunang jalan ka EPT London jeung UKIPT London, pariksa kaluar artikel strategi ieu dina PokerStars Diajar:

CARA ONLINE pendekatan satelit pikeun hirup poker acara

CARA maénkeun satelit poker

3 tips pangalusna pikeun maén dina poker satelit

CARA SATELIT jadi turnamén pasang tinggi

#Kauntungan #tina #kualifikasi #online #pikeun #EPT #sareng #UKIPT #London

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dina Juni 2022, PokerStars diluncurkeun di kampung halamanna di Ontario. Pamaén langsung diolah dina acara poker online kahiji maranéhanana, Ontario Platinum Series, kalawan jaminan $ 1 juta.

Saatos kasuksésan Platinum Series, pamaén Ontario bakal ngalaman dua festival poker online haliber tinggi dina sasih bulan.

The premiere of ONCOOP datang pas. Simkuring gaduh kaping pikeun anjeun simpen. Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina Bounty Builders Series munggaran di Ontario.


ONCOOP – Simpen Tanggal

Waktosna kanggo ngumumkeun Séri kajawaraan online utama munggaran di Ontario. Ieu runtuyan anu bakal nyieun hiji pernyataan badag – komitmen pikeun nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman poker online thrilling kawas nowhere sejenna di dunya.

Ieu Ontario Online Poker Championship (ONCOOP) geura sumping.

Anjeun tiasa nganggap éta sapertos versi WCOOP lokal di Ontario. anu menarik, jadwal pinuh ku acara poker caters pikeun sakabéh rasa tur cocog rupa-rupa bankrolls.

Hadiah kolam renang bakal ngahontal minimum $2 jutangajadikeun runtuyan PokerStars ieu pangbadagna tur richest di Ontario ku margin sizeable.

ONCOOP ngajalankeun ti 1 – 17 Oktober.

Catet tanggalna. Éta bakal saé…


POKERSTAR ONTARIO
peluncuran resmi | CARA MIGRASI
FAQ: MIGRASI AKUN Anjeun


Bounty Maker Series

Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina munggaran PokerStars Ontario Bounty Maker Serieslumangsung 4-19 Séptémber.

Pamaén sadaya tingkat bankroll tiasa gabung, kalawan purchases mimitian ti $ 10 ka $ 500 sarta satelit sadia. aya $ 1 juta dina hadiah dijamin up for grabs.

Anjeun bakal geus ningali Bounty Pangwangun Series di lobi PokerStars Ontario. Pencét “Seri Pangwangun Bounty” tab pikeun ngamimitian. Anjeun ogé tiasa mendakan detil lengkep séri ieu di dieu.

Runtuyan Bounty Builder dipuncak ku Acara Utama $ 200 dina 18 Séptémber, anu bakal ngahasilkeun hasil anu pikaresepeun $ 100,000 dina hadiah dijamin pikeun juara. Ieu bade janten salah sahiji turnamén online pangbadagna di Ontario jadi jauh, jadi ulah sono eta. Pariksa lobi pikeun satelit upcoming.

Acara Bounty Builder Series sacara éksklusif Progressive Knockout (PKO) turnamén. Upami anjeun énggal kana format ieu, tautan di handap bakal nunjukkeun anjeun ka arah anu leres sareng ngabantosan anjeun diajar langkung seueur.


Langkung lengkep ihwal PKO turnamén
PANGARUH PKO | STRATEGI PKO | PKO MATEMATIKA


* Pamaén dumasar kana Ontario wungkul. Kabéh purchases na pools hadiah aya dina dollar Kanada

#Dua #festival #dina #dua #bulan #pikeun #pamaén #Ontario #ONCOOP #Bounty #Pangwangun #Series #datang #pas

PokerStars ngumumkeun jalur online pikeun pamaén dumasar AS pikeun meunang Platinum Pas ka PSPC 2023

PokerStars ngumumkeun jalur online pikeun pamaén dumasar AS pikeun meunang Platinum Pas ka PSPC 2023

PokerStars geus ngumumkeun yén pamaén di Pennsylvania, New Jersey, sarta Michigan ayeuna bisa meunang jalan ka PSPC Januari ngaliwatan hiji acara online. Di dieu sagala rinci.


édisi kadua tina Championship Pamaén PokerStars (PSPC) Gancang approaching sarta datang Januari 2023, ratusan qualifiers ti sakuliah dunya bakal diuk di Bahama diantara pangalusna dina kaulinan maén a pisan husus $25,000 meuli-in turnamén.

Tapi lamun pikir éta telat pikeun anjeun buku korsi di salah sahiji acara pangbadagna dina kalénder poker , pikir deui. Kanyataanna, cara pamaén basis AS bisa meunang coveted Platinum Pass patut $30.000 sabenerna ngaronjat.

Baca terus pikeun terang kumaha anjeun tiasa kéngingkeun éntri kana acara anu paling unik ieu.


ONLINE Anjog dewan

PokerStars geus ngumumkeun hiji jalur online anyar pikeun Platinum Pass nu mere pamaén basis AS sadaya tingkatan kasempetan pikeun meunang jalan ka PSPC dina waragad ngurangan. Bagian pangalusna? Rute ganjaran jalma anu rutin maén dina PokerStars.

Ti 30 Agustus 2022ka 10 Désémber 2022, a leaderboard online dedicated bakal lagu komunitas PokerStars maén di AS sakuliah runtuyan online. Pamaén bisa earn titik leaderboard ngaliwatan rupa-rupa métode béda kaasup muter turnamén, kaulinan tunai, deposit, sareng nu sanesna.

Dina ahir unggal bulan, pamaén luhur dina unggal leaderboard (500 pamaén ti pa, 300 ti MI, jeung 200 ti NJ) bakal ngabogaan hak pikeun maén dina freeroll ekslusif pikeun kasempetan pikeun meunang hiji $ 30.000 Platinum Pass.

Genep kahiji pas bakal dileler ka finishers leaderboard luhur tina Championship of Online Poker (COOP) di Pennsylvania, New Jersey, sarta Michigan, nu ngalir ti Séptémber 9-26.

COOP 2022 lumangsung 9-26 Sep

Upami anjeun henteu kéngingkeun salah sahiji tempat anu paling luhur, tong hariwang. Top 1.000 pamaén dina leaderboard COOP bakal meunang asupna kana freeroll lumangsung dina 27. September, kalawan leuwih Platinum pas up for cengkraman.

PokerStars ogé bakal nambahan deui cara pikeun pamaén basis AS meunang Platinum Pass sapanjang taun, kaasup ganjaran komunitas, promosi jeung acara live.

“Di PokerStars Pamaén Championship, nanaon mungkin, tapi anjeun kudu meunang aya heula,”Sa PokerStars AS Managing Director Severin Rasset. “Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu sareng dewan pamimpin kami mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngabales komunitas urang di AS pikeun janten bagian tina aksi sapopoé. Urang bakal gaduh warta langkung seueur ngeunaan cara anu langkung seueur pikeun meunang pas. ”


Naon ari PLATINUM PASS?

Kantun nempatkeun, Platinum Pass mangrupakeun salah sahiji ganjaran paling unik dina sajarah poker.

PSPC

Tikét Platinum PSPC

Ieu mah ngan ukur masihan anjeun rojongan turnamén poker utama kalawan jutaan hadiah, tapi ogé nyadiakeun Anjeun tur sémah anjeun dina lalampahan hirupna ka Bahama, dimana anjeun bakal tetep dina geulis Baha Mar Hotel & Resort. di Nassau.

Unggal Platinum Pass hargana langkung ti $30,000 sareng kalebet:

  • $ 25.000 meuli PSPC
  • Genep peuting akomodasi pikeun winners jeung sémah pa 5 * hotél
  • Mindahkeun bandara
  • hargana $1.900
  • Ngalaman winners Platinum Pass salila acara

Meunang Platinum Pass sarta anjeun bakal gabung klub ekslusif. Seueur jalma anu meunang Pass kana édisi munggaran PSPC di 2019 parantos ngajalin silaturahim anu saé ngaliwatan pangalaman anu dibagikeun.

Felix Schneiders masihan Platinum Pass na ka Evgenii Shibaldin


Naon Unik PSPC?

Iterasi munggaran tina PokerStars Players Championship di 2019 mangrupikeun tontonan anu saé sareng pengumumanna ngagaleuhkeun sakumna dunya poker.

Éta henteu heran yén sadayana moro Platinum sapanjang taun 2018. Urang tiasa di dieu sadayana dinten pikeun daptar kumaha jalma-jalma meunang Platinum Pass na.

“Ieu turnamén dimana pamaén amatir ngalawan profésional elit; dimana a $25.000 meuli-di bisa earned ku jalma anu ngan ngimpi cukup teuas, siga emas tiket Willy Wonka urang,” wrote Howard Swains tina PokerStars Blog.

Widang badag turun pikeun PSPC


Pariksa: Naha sagala fuss ngeunaan PSPC?


Teu acan kantos aya turnamen sapertos kieu sateuacanna. A $ 25.000 mésér-in turnamén dimana leuwih 300 pamaén dibéré aksés bébas ku PokerStars, tambah $ 1 juta ditambahkeun kana hadiah nu meunangna urang. Éta nyiptakeun kolam renang hadiah $ 9 juta.

Juara ahirna, Ramon Colillas, meunang Platinum Pass-Na ku meunang leaderboards tina wisata poker Spanyol, racking up titik pikeun finish tinggi dina runtuyan acara meuli-in leutik sakuliah nagara imahna. Tilas palatih kabugaran ti Barcelona ngalangkungan 1,039 entri pikeun meunang $ 5,1 juta. Anjeunna geus PokerStars Tim Pro kantos saprak.

Juara PSPC Ramon Colillas

Sareng leres, anjeun leres-leres maca: 1,039 éntri. Éta hiji count pamuter unheard pikeun $ 25.000 meuli-di turnamén. Maranéhanana bets biasana ditangtayungan pikeun pro elit jeung jalma anu suksés dina usaha di luar poker . Tapi henteu dina PSPC.

Éta naon ngajadikeun eta jadi husus.

Éta pisan sababna naha balikna PSPC jadi seru.

Sareng éta naha anjeun kedah nyobian pangsaéna pikeun meunang Platinum Pass.


AS PLATINUM PASS WINNER

Tabel final PSPC 2019 ngandung pamaén ti Spanyol, Perancis, Filipina, Kanada, Kolombia, Inggris sareng Romania…

Ditambah dua pamaén ti Amérika Serikat.

Nu boga usaha Jason Koonce of Colorado teu meunang Platinum Pass, tapi masih ngancik $ 25.000 mésér-in kana $ 1,3 juta nalika anjeunna réngsé dina tempat kalima. Hebatna, ieu mangrupikeun kas langsung katilu Koonce.

poker pro témbal Baumstein meunang hiji hadé tur réngsé dina tempat kaopat kalawan $ 1,65 jutaan. New Yorker teras narékahan pikeun meunang Platinum Pass pikeun édisi 2023 sareng ngalakukeunana dina 2019 nalika anjeunna meunang Moneymaker’s Road to PSPC acara.

Sajauh, genep pamaén AS geus meunang Platinum Pass via ruteu béda, kalawan tilu pamaén meunang Pass maranéhanana bulan panungtungan via hiji diondang freeroll.

Ieu sababaraha pamaén AS anu bakal ngarangna éta di Bahama dina Januari.

Greg Raymer

Greg Raymer

Salah sahiji rupa paling recognizable tina jaman booming poker , Nagreg Raymer jadi jalma kadua meunang Dunya Series tina Poker Acara Utama (WSOP) sanggeus qualifying pikeun turnamén online on PokerStars.

sukses Raymer 2004, nu dibawa dina $ 5 jutaan, sumping sataun sanggeus Chris Moneymaker lakukeun sami – sarta Moneymaker na Raymer bakal méakkeun sababaraha taun salaku PokerStars Duta Tim, raising profil kaulinan online malah salajengna.
Raymer terus maén poker dina tingkat luhur, tapi meunang na Platinum Pass ka PSPC dina lolobana rekreasi Campur Kaulinan Festival, hosted ku CardPlayer gaya hirup Robbie Strazynski, di Las Vegas dina Oktober 2021. Festival culminated dina turnamén KUDA, jeung $ 400 meuli. -in, sarta Platinum Pass dirumuskeun salaku sweetener ka juara.

Raymer ngéléhkeun widang 124 pikeun meunang hadiah kahiji pikeun saeutik kirang ti $ 5K. Tapi Platinum Pass, bernilai $ 30,000, ngajantenkeun éta kado anu istimewa – kalayan poténsial pikeun ngarobih langkung seueur dina PSPC dina Januari 2023.

Justin Buxman

Justin Buxman

“Dipompa, dipicu, bungah.” Éta mangrupikeun tilu kecap anu dianggo ku Justin Buxmen pikeun ngajelaskeun kumaha parasaan anjeunna sateuacan perjalanan ka Bahama pikeun maén dina turnamen poker panggedena $ 25,000 di dunya.

Sarta ngajadikeun rasa: anjeunna dina jalan aya nanaon, geus meunang Platinum Pass na di PokerStars MI VIP freeroll.

Buxman, 38, ti Hemlock, MI, nyaéta guru SMA, khusus dina ékonomi pamaréntah. (Undoubtedly, unggul freerolls ngajadikeun loba rasa ékonomi.) Jauh ti kelas jeung émosi, Buxman nyebutkeun hobi na ngawengku golf, baskét, baseball, bacaan, jeung video kaulinan. Anjeunna diajar poker ti bapana, yuswa 15. Sanajan kaahlian poker na, lawan kudu dina lookout pikeun hiji hal séjén nalika aranjeunna bicker kalawan Buxmen dina tabél: anjeunna boga hiji kembar idéntik, jadi ulah heran mun anjeun tungtungna ningali ganda.

Richard Milburn

Richard Milburn

Euyeub Milburn mimiti maén poker pas anjeunna bisa, méakkeun na 18. ulang taun di péngkolan Batu kasino kamar poker. Saacanna éta, manéhna geus diawaskeun bapana maén poker jeung diajar dasar, saméméh jumping di sorangan.

Ti saprak éta, Milburn, anu ayeuna yuswa 31 taun, laun-laun ningkatkeun kaahlianna sareng nampi sababaraha skor penting. Ieu ngawengku hiji kameunangan dina PokerStars pa Bounty Pangwangun Series, nu anjeunna earned a Bounty Pangwangun Beubeur.

A analis finansial daytime, lalaki ti Elkins Park, Pa, enjoys golf jeung lamunan bal nalika anjeunna teu maén poker , tapi ngaharepkeun nyandak léngkah pikeun maénkeun pangalusna di dunya di Bahama.

Ryan Flynn

Ryan Flynn

Irishman Ryan Flynn dumasar dina Secaucus, NJ, sahingga ngagambarkeun dua hate tina poker tradisional. A cinta pikeun poker geus ngajalankeun ngaliwatan Irlandia pikeun ampir salami di Amérika Serikat.

Flynn, 28, mangrupa tukang listrik jeung mahasiswa, kitu ogé pamaén poker, kitu ogé avid olahraga sarta nonton TV poker. Anjeunna mimiti manggihan poker bari flipping ngaliwatan YouTube jeung kedutan, sarta gancang jadi fascinated ku kaulinan. Anjeunna mimiti maénkeun kaulinan tunai di casinos pas anjeunna 21 sarta engké kapanggih online poker , sarta rutin maénkeun duanana.

Flynn ngomong yén meunang Platinum Pass dina freeroll online ngarasa leuwih hade tinimbang sakabéh turnamén na saméméhna ngéléhkeun sabab tingkat kompetisi éta jadi luhur, sarta anjeunna kedah tarung nepi ka ahir. Anjeunna ayeuna gaduh kasempetan pikeun maénkeun anu pangsaéna di dunya-kalebet, sigana, pahlawanna Phil Ivey-sareng nyarios yén anjeunna henteu tiasa ngantosan kasempetan éta.

“Kuring bungah pisan,” pokna. “Kaluarga sareng réréncangan kuring ogé bungah pisan pikeun kuring! Abdi henteu tiasa ngantosan pangalaman ieu.”

Sareng upami hal-hal henteu saluyu sareng rencana, éta mangrupikeun léngkah sanés dina pangwangunan Flynn sacara umum. Nalika ditaroskeun ngeunaan prestasi anu paling dibanggakeun, anjeunna nyarios: “Kuring bakal nyarios yén kuring paling reueus pikeun ngembangkeun diri kuring janten jalma anu ayeuna kuring sacara gembleng. Sakitar sataun katukang kuring mutuskeun pikeun difokuskeun ngarobih kahirupan kuring ku cara ngalakukeun anu pangsaéna pikeun diajar tina kasalahan anu kuring lakukeun, sareng ogé ku damel langkung produktif sareng waktos kuring! Sadayana lancar dugi ka ayeuna sareng kuring resep perjalanan ieu. ”


STRATEGI PIKEUN SATELIT

Pikeun mantuan anjeun meunang jalan ka PSPC, pariksa kaluar artikel strategi ieu dina PokerStars Diajar:

CARA ONLINE pendekatan satelit pikeun hirup poker acara

CARA maénkeun satelit poker

3 tips pangalusna pikeun maén dina poker satelit

CARA SATELIT jadi turnamén pasang tinggi

#PokerStars #ngumumkeun #jalur #online #pikeun #pamaén #dumasar #pikeun #meunang #Platinum #Pas #PSPC

WCOOP 2022: Hiji hal pikeun sadayana dina jadwal anu lega sareng rupa-rupa

WCOOP 2022: Hiji hal pikeun sadayana dina jadwal anu lega sareng rupa-rupa

Nyiapkeun WCOOP kalayan analisa ati-ati jadwal, milih seueur sorotan séri.


Teu lila sanggeus festival EPT megatkeun catetan Barcelona urang ends, pamaén PokerStars gearing up pikeun sorotan sejen dina kalénder: Championship Dunya of Online poker (WCOOP), nu najong kaluar dina Minggu 4. September.

Sakumaha biasa, jadwal pinuh (tempo di handap) boga hal for everyone: 322 turnamén, janten pasti, kalawan meuli-in mimitian ti $ 5,50 ka $ 25,000. Pamaén tiasa nyetél tilu tingkat mésér biasa dina jadwal WCOOP biasa (rendah, sedeng sareng luhur), ogé 12 acara Championship Dunya.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun diajar jadwal pinuh on waktos Anjeun sorangan, tapi ieu ngarecahna naon ditawarkeun, gumantung kana preferensi Anjeun.

DINA POST IEU

Pikeun rollers tinggi
Pikeun pamaén nanya low
Pikeun fans kaulinan campur
Pikeun hunter of kamulyaan
JADWAL FULL


Pikeun rollers tinggi

Hiji-hijina naséhat anu paling penting anu kedah diperhatoskeun ku unggal pamuter poker nyaéta ngan ukur maén kalayan nyaman dina bankroll anjeun. Anjeun pernah rék risiko finansial Anjeun well-mahluk dina sagala turnamén poker. Anjeun salawasna kudu sagala fokus Anjeun pikeun nyieun kaputusan katuhu, sarta ngan manajemén bankroll solid bisa ngidinan.

Nyangka pangalusna di dunya maén Super High Roller

Kitu cenah, lamun anjeun nyaman shelling kaluar luhur opat- atawa lima angka sums maén turnamén, WCOOP mangrupakeun tempat hébat ngalakukeun hal eta.

Beuli pangluhurna dina kalénder nyaéta $ 25.000 Super Jangkung gilinding, Turnamén dua poé kalayan jaminan $ 1 juta. Sawah bakal janten salah sahiji acara pangleutikna dina jadwal, tapi tempatna hiu anu paling galak. Ieu turnamén hold’em no-wates, jeung dua ulang éntri diwenangkeun.

Tujuh acara sejenna dina jadwal nu boga lima angka meuli-in, kaasup $ 10.300 Acara Utama WCOOP, nu aya di jantung sabtu minggu panungtungan of WCOOP. Ieu turnamén paling bergengsi dina jadwal jeung jaminan na $ 6 juta mangrupa pangbadagna turnamén sagala salila WCOOP.

Ieu turnamén hold’em no-wates, dicoo salila opat poé, sarta ngabogaan struktur alus teuing jeung widang lega. Bagian anu pangsaéna nyaéta seueur satelit anu ngajalankeun sapanjang séri pikeun ngamungkinkeun anjeun cocog pikeun harga anu murah, ogé Spin & Gos, kalayan tikét Acara Utama ditawarkeun salaku hadiah.

Dina Minggu sarua salaku Hold’em Acara Utama, éta PLO Acara Utama $ 10.300 dimimitian ogé. Beuli-in sarua, $ 10.300, jeung jaminan $ 1 juta-jumlah sizeable pikeun kaulinan opat-kartu. Sawah bakal leuwih leutik, sarta turnamén ends dina tilu poé. Ieu, tanpa sual, turnamén maén lamun anjeun hiu PLO kalawan hiji titik ngabuktikeun.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
SAT JEUNG PANDUAN TAHAP
PANDUAN TAUN-TAUN | HASIL FULL | JUARA GANDA


Aya ogé $ 10.300 8-Kaulinan High Roller dina jadwal WCOOP, kalawan jaminan $350.000. Ieu salah sahiji pamaén paling percaya diri dina kaahlian kaulinan dicampur maranéhna, featuring rotations of 2-7 Triple Draw, Wates Hold’em, Omaha Hi-Lo 8 atawa Leuwih alus, Razz, Tujuh Card Stud, Stud Hi-Lo 8 atawa leuwih duanana. Texas Hold’em No Wates jeung Pot-Wates Omaha. Anjeun bakal hoyong janten yakin dina sakabéh disiplin maranéhanana saméméh anjeun diuk turun.

Sésana tilu $ 10K acara téh sadayana turnamén hold’em no-wates, kaasup pasangan dilabélan salaku Super Salasa atawa Kemis thrill High Rollers. Kemis Thrill, tanggal 22 Séptémber, mangrupikeun turnamen PKO.

Daptar lengkep turnamén $10K+ di WCOOP nyaéta kieu:

Salasa, 20 Séptémber, 12:30: WCOOP 71-H: $25,000 NLHE Super High Roller, $1m Gtd

Minggu, September 4, 12:30: WCOOP 04-H: $ 10.300 NLHE [High Roller]$850K Gtd
Salasa, 7 Séptémber, 12:30: WCOOP 13-H: $ 10.300 NLHE [Super Tuesday High Roller]$650K Gtd
Salasa, 11 Séptémber, 12:30: WCOOP 34-H: $ 10.300 NLHE [High Roller]$850K Gtd
Kam, 15 Séptémber, 13:30: WCOOP 51-H: $ 10,300 8-kaulinan [High Roller]$350K Gtd
Kem, 22 Séptémber, 12:30: WCOOP 80-H: $ 10.300 NLHE [PKO, Thursday Thrill High Roller]$650K Gtd
Minggu, 25 Séptémber, 12:30: WCOOP 92-H: NLHE World Championship: $10.300 Acara Utama, $6M Gtd
Minggu, 25 Séptémber, 15:05: WCOOP 94-H: PLO World Championship: $10,300 Acara Utama, $1M Gtd


Pikeun pamaén pasangan low

Kaéndahan ‘runtuyan COOP on PokerStars-nyaéta, duanana WCOOP na SCOOP-mangrupakeun tilu-tingkat tingkat meuli-di ampir sakabéh acara. Ieu ngandung harti yén bari aya loba pilihan pikeun pamaén, aya pernah bener waktu dimana hiji grup pamaén bisa ngarasa kaasup. Pondokna, anjeun bisa maénkeun sahanteuna hiji turnamén per poé ku meuli-in $ 11 atanapi kirang, sarta dina kalolobaan kali anjeun tiasa gabung aksi WCOOP pikeun $ 5,50.

Tapi naon éta? pangalusna turnamén pikeun pamaén-resiko low maén? Jelas eta gumantung kana naon pikir anjeun kaulinan neneng, tapi hayu urang nyebutkeun boga total anggaran $ 50 pikeun WCOOP, kumaha anjeun hoyong katingal tina jadwal handap?

WCOOP 01-L: $ 5,50 NLHE [Phase 2]$500K Gtd
“Fase” acara sok pangbadagna dina watesan angka, tur euweuh acara séjén dimana anjeun bisa maénkeun pikeun dijamin hadiah kolam renang $ 500K pikeun ngan $ 5,50. Kajadian fase ngajalankeun sababaraha dinten sapanjang séri utama (sareng pikeun sababaraha dinten sateuacana, saleresna) sareng anjeun tiasa gaduh usaha anu henteu terbatas pikeun asup ka dinten kadua. Hayu urang anggaran $ 10 pikeun dua tusuk bisa ngaliwatan.

WCOOP 02-L: $ 5,50 NLHE [WCOOP Kickoff]$50K Gtd
WCOOP 07-L: $ 5,50 NLHE [Turbo, PKO, Sunday Cooldown]$35K Gtd

Sok aya turnout ageung dina sabtu minggu kahiji WCOOP, sareng éta saé pikeun tingkat kapercayaan upami anjeun tiasa mendakan skor awal. Aya dua $ 5,50 mésér-in turnamén dina dinten bubuka WCOOP-kickoff WCOOP jeung Minggu Cooldown, dina boh tungtung poé-kitu naha henteu ngahaturanan éta Minggu munggaran ka sési panjang tur ngawangun hiji bankroll mimiti. Upami éta henteu saluyu sareng rencana, henteu masalah.

WCOOP 33-L: $ 5,50 NLHE [PKO, Sunday Warm-Up]$50K Gtd
WCOOP-33 mangrupikeun Warmup Minggu sareng versi pameseran rendah $ 5,50, kalayan jaminan $ 50K. Éta cukup jelas, kecuali pikeun nambihan yén éta ogé PKO. Éta hartina anjeun bisa ngaharepkeun pikeun ngumpulkeun sababaraha hadiah duit tambahan ku ngaleungitkeun lawan, sarta anjeun bisa earn mulang dina investasi sanajan anjeun teu pencét tahap deepest.

WCOOP 47-L: $ 5,50 NLHE [6-Max]$20K Gtd
Sanaos paling umum pikeun pamaén taruhan rendah ngawangun jadwalna sakitar aksi sabtu minggu, sering aya sababaraha acara midweek anu saé ogé. WCOOP 47 mangrupikeun conto anu saé. Ieu turnamén NLHE 6-Max, nu bakal lumangsung dina 15:05 AND (atawa 20:05 BST). waktos nu mangpaat, malah lamun dianggo a biasa 9-5.

WCOOP 104-L: $ 5,50 NLHE [7-Max, Hyper-Turbo, PKO, Series Wrap-Up]$40K Gtd
Naon cara anu langkung saé pikeun pamit ka WCOOP tibatan sareng hyper turbo dinten kamari? Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun ngahemat $5 tina anggaran Anjeun dina ieu – sanajan eta bisa jadi teu lepas pisan. Sawah bakal nyieun hiji kombinasi metot pamaén celebrating atanapi simpatik kana runtuyan maranéhna, tur anjeun bisa ogé disimpen pikeun ngamangpaatkeun duanana.

Satelit pikeun Acara Utama
Turnamén nu didaptarkeun di luhur ngahasilkeun $ 35 tina meuli-in (teu kaasup waragad atawa ulang Éntri), nu daun ngeunaan $ 15 kami $ 50 anggaran. WCOOP datang ngan sakali sataun, jadi eta bisa jadi patut investasi sejen $ 15 dina turnamén qualifying pikeun acara badag, husus $ 109 meuli-in Acara Utama NLHE. Sanajan $ 109 upfront jauh leuwih ti kaulinan biasa anjeun, anjeun bakal bisa manggihan loba kasempetan pikeun meunang di pikeun pisan langkung mirah – sarta lamun meunang tiket, Anjeun bisa ngaharepkeun maén kalawan release satelit unggul. Éta ngamungkinkeun anjeun nyadangkeun naluri anjeun ku terang yén anjeun teu aya anu kaleungitan – sareng, saha anu terang, waktos anjeun nyéépkeun waktos nonton pidéo latihan sareng streaming Twitch ujug-ujug tiasa mayar gancang. WCOOP leres-leres mangrupikeun waktos anu saé pikeun nyobian maén angka-angka alit kana skor anu ageung, janten pastikeun gaduh sababaraha jabs pikeun asup kana acara anu langkung ageung ogé.


Pikeun fans kaulinan campur

Runtuyan turnamén Premier on PokerStars sok cemerlang pikeun pencinta kaulinan dicampur. Loba sababaraha juara geus earned sababaraha judul dina non-hold’em, sarta ieu teh tempat pangalusna pikeun pamaén anyar hiji coba kaahlian maranéhna dina kaulinan dicampur ngalawan sababaraha widang pangbadagna.

Tobias “Senkel92” Leknes bakal néangan kanaékan judul kaulinan dicampur na

Sadayana PLO, PLO8, Badugi, Razz, sareng 2-7 Singles Draw gaduh acara kajawaraan salami WCOOP 2022, ogé rotasi utama HORSE sareng 8-Game. Sadaya disiplin ieu ogé ngagaduhan acara WCOOP biasa dina tingkat jual rendah, sedeng sareng tinggi ogé.

A katingal ngadeukeutan dina jadwal, aya ogé Stud na Stud Hai / Lo acara, kitu ogé 5-Kartu lotre, 5-Kartu NLO8, 5-Kartu PLO8, FLHE, FLO8 jeung 6+ (dek pondok) acara ogé.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun tetep panon anjeun muka pikeun acara samping ditambahkeun kana jadwal utama ogé. Upami anjeun milarian sababaraha varian anu teu dipikanyaho, acara samping ieu kadang tiasa nyayogikeun éta.

Sakumaha biasa, aya tilu tingkatan pameseran pikeun sadayana, nyayogikeun ka pendatang sareng ahli sami.

Di handap ieu daptar lengkep acara non-NLHE:

Wates Hold’em: Acara 21 – $ 11, $ 109, $ 1,050
PLO: Acara 5, 18, 42, 55, 79, 94 & 103
NL Omaha Hi/Lo: Acara 63 & 87
OT Omaha Hi/Lo: Acara 49 & 70, ditambah Championship Dunya $1,050
Batasi Omaha Hi/Lo: Acara 29 – $ 11, $ 109, $ 1,050
NL 6+ Tahan: Acara 67 – $ 11, $ 109, $ 1,050
OT 5-Kartu Omaha: Acara 35 – $ 22, $ 215, $ 2,100
NL 5-Kartu Omaha: Acara 76 – $ 22, $ 215, $ 2,100
OT 5-Kartu Omaha: Acara 12 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Batesan Lalaki: Acara 85 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Wates Hi/Lo Studs: Acara 39 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Wates Razz: Acara 23 ($11, $109, $1,050), tambah $1,050 Championship Dunya
Undian Kartu NL 5: Acara 57 – $ 11, $ 109, $ 1,050
NL 2-7 Undian Tunggal: Acara 14 – $11, $109, $1,050, tambah $1,050 Championship Dunya
Wates 2-7 Tilu Undian: Acara 72 – $ 22, $ 215, $ 2,100
KUDA: Kajadian 9 & 74, ditambah Championship Dunya $1,050
NLHE/PLO: Acara 100 – $ 5,50, $ 55, $ 530
8-kaulinan: Kajadian 27 & 51, ditambah Championship Dunya $2,100
Batas Badugi: Acara 46 – $11, $109, $1,050, tambah $1,050 Championship Dunya

Maca deui: pituduh pemula pikeun sababaraha kaulinan poker dicampur


Pikeun hunter of kamulyaan

Upami anjeun dugi ka tahap jero tina acara WCOOP, kasempetan anjeun pikeun disebatkeun dina sajumlah ageung WCOOP bakal ningkat pisan. Urang bakal nulis kasimpulan poéan sagalana dina Blog, sarta bakal aya ogé sinyalna hirup sababaraha turnamén dina saluran siaran PokerStars.

analis ahli sarta Joe Stapleton bakal on leungeun kritik muter Anjeun

Jadwal siaran teu acan dikonfirmasi, tapi éta aman nganggap yén di-jero hambalan sahenteuna salapan acara utama bakal nampa perlakuan streaming PokerStars pinuh salila WCOOP.

Janten upami anjeun hoyong kaulinan anjeun dianalisis sareng dikritik ku komentator James Hartigan, Joe Stapleton sareng Nick Walsh, tambah sémah ahlina (meureun) kalebet Maria Ho, Griffin Benger sareng Sam Grafton, teras ngajantenkeun kaulinan langkung pikaresepeun. acara on jadwal. Sok aya deui hak bragging ka pamaén anu ngalakukeun pangalusna dina mikroskop.

Acara anu paling ditalungtik bakal kalebet Kajuaraan Dunya anu paling populér sareng acara Acara Utama. Panginget ti Championship:

4 September: $ 5,200 NLHE PKO Championship
7 September: Kuda Championship $ 1.050
8 September: Badugi Championship $ 1.050
11 September: $ 5,200 NLHE 6-Max Championship
12. September: PLO8 Championship $ 2.100
14. September: Razz Championship $ 1.050
18 Séptémber: Kajuaraan Awéwé $1,050
19. September: $ 1.050 8-Kajuaraan Kaulinan
20 September: NLHE Head-Up Championship $10.300
22 Séptémber: Kajuaraan Undian Tunggal $1,050 NL 207
25 September: Acara Utama / Championship NLHE $ 10.300
25 September: Acara Utama / Championship PLO $ 10.300

Tong hilap, aya ogé Player of the Series Leader Boards pikeun mertimbangkeun. Pembaruan poean urang, boh dina Blog PokerStars sareng Twitch sareng YouTube sering nyorong kana balapan Player of the Series. Éta cara séjén pikeun earn nyebut a: narik battles dina Player of the Series moro.


FULL WCOOP 2022 JADWAL

#WCOOP #Hiji #hal #pikeun #sadayana #dina #jadwal #anu #lega #sareng #ruparupa

Stratégi poean: Mason ‘pyefacepoker’ Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Stratégi poean: Mason 'pyefacepoker' Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Kiwari Stratégi poeanurang dikaitkeun jeung bodo kiwari, Mason Pye, ngeunaan ngaronjatkeun kaulinan poker anjeun kalawan campuran muter sarta kaluar tina zone kanyamanan Anjeun.


EPT Barcelona geus lalampahan anu Mason “pyefacepoker” Pye moal poho. PokerStars Tim Pro geus patepung nepi ka babaturan, patepung loba peers na, sarta maénkeun sababaraha kaulinan dicampur dina festival EPT pikeun kahiji kalina.

Oh, dan anjeunna meunang judul live kahijina pikeun leuwih € 17.000. Urang sigana kedah disebatkeun éta.

Pakasaban dinten Pye lumangsung dina saluran Twitch na dimana anjeunna ngalirkeun campuran campuran ka massa salaku pamimpin Gerakan Game Campuran. Tapi taun ieu anjeunna cabang kaluar kana maén langkung hirup poker , sarta sabtu minggu ieu anjeunna meunang hadiah.

Mun Pye geus ngalegaan horizons na kalawan bata jeung mortir poker , nya meureun waktu ngalegaan horizons anjeun ku nyobian varian poker béda sajaba ti no-wates hold’em.

Di dieu Éta Pye kalawan sababaraha saran pikeun saha hoping rék dilegakeun kaulinan poker maranéhanana jeung kaulinan dicampur.

Pye ogé maén di UKIPT Nottingham

Rupa-rupa mangrupikeun bungbu kahirupan

Kuring ngarasa kawas nalika jalma maénkeun no-wates hold’em online, aranjeunna tiasa lebet kana otomatis-pilot loba waktu sarta meureun maranéhna teu salawasna nyieun kaputusan pangalusna.

Tapi dina maén campuran, anjeun kedah salawasna gaduh bal. Kaulinan robah, Anjeun kudu inget kartu maot, ieu jeung éta sarta leuwih.

kaulinan campuran anu hébat senang. Lamun anjeun nyoba kaulinan anyar pikeun kahiji kalina, anjeun sok rada intrigued, wondering kumaha anjeun bisa jadi leuwih alus. kaulinan campuran mangrupakeun cara hébat hiji coba hal anyar dina poker . Abdi hoyong ningali langkung seueur jalma anu kalibet. Kaulinan anu hebat pisan.

Dina hold’em, aya seueur lipatan. Gaduh leungeun goréng? ngalipet. Tapi dina kaulinan ieu – utamana kaulinan stud – anjeun kudu salawasna mibanda kontrol bal sabab bal bisa melu ka arah anjeun sarta anjeun bisa balik dina maok ku leungeun anjeun pernah hayang maén. Ku kituna anjeun salawasna dina campuran. Anjeun kudu salawasna difokuskeun. Kadang-kadang di hold’em jalma maénkeun leungeun kaluar bosen. Tapi dina campuran, anjeun salawasna meunang pot jeung pot pamisah.

Naon nahan jalma deui?

Jigana bubuka mimiti dulur urang poker éta hold’em. Éta kaulinan anu paling seueur jalma maén, aranjeunna ningali dina TV sareng panginten oh, kuring kedah maén. Anjeun pernah sabenerna ningali stud maén dina TV. Meureun salila WSOP pikeun $ 50K poker Pamaén Championship, tapi malah nu moal daya tarik pikeun dulur.

Meureun urang kudu nyieun leuwih mainstream. Kalayan WCOOP datang, kami parantos ngarencanakeun sababaraha aliran anu pikaresepeun. Kuring bakal mairan dina Championship 8-Game kalawan James [Hartigan] jeung Joe [Stapleton] sarta mudahan, eta bakal meunang nyokot anyar dina kaulinan. Kuring miharep jalma ngarasakeun eta sarta manggihan eta metot.

Kuring ogé miharep aya leuwih eusi kaluar dinya. Abdi salah sahiji ti saeutik jalma anu ngaluarkeun kontén kaulinan anu dicampur dina Twitch sareng kuring hoyong aranjeunna tumbuh kalayan langkung seueur streamer. Kami parantos nyandak léngkah anu ageung sareng James sareng Joe nyandak kuring pikeun sinyalna kartu langsung salami WCOOP.

Pye sareng geng ngagungkeun kameunangan di Barcelona

Kasalahan umum anu dilakukeun ku jalma nalika ngalih tina hold’em ka kaulinan campuran

Jigana kasalahan pangbadagna jalma nyieun nalika pindah ka kaulinan dicampur nyobian pikeun neuleuman sagala kaulinan sakaligus. Aranjeunna nyoba juggle sagalana dina waktos anu sareng, tapi bener anjeun kudu difokuskeun hiji kaulinan sarta diajar sagala aturan jeung meunang set strategi Anjeun. Teras anjeun tiasa ngaléngkah ka anu salajengna.

Transisi anu paling alami nyaéta tina hold’em ka PLO sabab anjeun ngan ukur nambihan dua kartu. Satuluyna anjeun bisa jadi hoyong nyandak katingal dina kaulinan pamisah-pot kawas PLO8. Lajeng transisi ka kaulinan stud, kalawan draw final. Mékanika kaulinan lotre béda pisan. Henteu aya flops, péngkolan, atanapi walungan, sareng anjeun henteu ningali kartu anu kakeunaan.

Lamun nyoba diajar sagalana sakaligus, anjeun bakal overwhelmed.

.

Nalika shooting di live turnamén kaulinan dicampur

Dina hal jadwal EPT, acara kaulinan campuran sigana paling murah. Aranjeunna teu pang populerna di format, sarta aranjeunna moal mikat loba jalma, tapi biasana pikeun harga pohara alus.

Lamun anjeun maénkeun turnamén kaulinan dicampur online, aya kitu loba regs leuwih hese, utamana lamun keur maén WCOOP na SCOOPS. Anjeun ningali sadaya crushers online: Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes “,”Chillolini”, “_sennj_”, jeung saterusna.

Lamun anjeun maénkeun kaulinan dicampur live, anjeun bakal manggihan jalma ti sagala backgrounds, loba ti backgrounds hold’em no-wates. Panginten aranjeunna parantos ngarusak turnamén anu teu katangtu atanapi aranjeunna ngan ukur hoyong nyobian anu énggal. Kami ngabagéakeun sadaya pamaén éta sareng kami nyobian ngajantenkeun pangalaman anu pikaresepeun.

Abdi henteu sering ngalakukeun ieu. EPT henteu sering muncul. Kajadian EPT kaulinan campuran henteu sering pisan. Janten anjeun kedah némbak iraha waé anjeun ngagaduhan kasempetan.

Saha anu diajar Pye?

Teu aya seueur sumber diajar kaulinan anu dicampur di luar, janten anu kuring resep pisan nyaéta ningali ulang tabel final sareng GJReggie. [Georgina James] dina saluran PokerStars kedutan salila COOPs. Kuring diajar loba di dinya. Kuring marios sareng mairan aranjeunna, tapi kuring ogé bakal ‘oh wow’ nalika kuring ningali drama anu kaget kuring.

Jelas, aya jalma anu kuring nyarios sareng kuring ogé diajar ti aranjeunna. Kuring ngobrol pisan sareng Tobias “Senkel92” Leknes, Benny “RunGodLike” Glaser, sareng seueur urang Norwegia-éta ngan ukur dina getihna janten saé dina maén campuran. Kuring nyoba nyokot kaluar kabeh brains maranéhna lamun kuring bisa. Abdi nganuhunkeun pisan yén jalma-jalma ieu parantos sumping ka aliran kuring sareng masihan nasihat.

Abdi henteu hoyong nyolok sorangan tapi ngadangukeun saluran kuring pikeun eusi kaulinan campuran gratis, sareng pasang dina Discord kuring. Anjeun tiasa ngajalankeun leungeun via replayer leungeun jeung urang bakal ngabahas eta jeung masarakat.

Henteu seueur alat, tapi upami anjeun milarian tempat anu leres, anjeun bakal mendakanana.


Tuturkeun urang sadayana Stratégi poean artikel ti EPT Barcelona:

Andre Akkari ngeunaan kumaha carana ngahontal tabel final
Georgina ‘GJReggie’ James kalawan tips berharga pikeun EPT timers munggaran
Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung
Parker ‘Tonkaaaa’ Talbot muterkeun Poé 1 dina acara live badag

#Stratégi #poean #Mason #pyefacepoker #Pye #pikeun #ngalegaan #horizons #anjeun #dina #poker

High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

Ratusan rollers tinggi geus walked kana kasino Barcelona sarta nyokot korsi maranéhanana pikeun Poé 2 tina € 10.300 Single ulang Éntri soré. Turnamén ieu bisa jadi teu jadi catetan-megatkeun salaku Estrellas na EPT Kajadian Utama saméméhna, tapi ieu € 10K partisipasi ngabuktikeun yén éta téh gampang salah sahiji acara roller tinggi paling tercinta dina sirkuit beuki rame.

Kalayan pendaptaran ayeuna ditutup, jumlah total éntri (kaasup ulang éntri) nangtung di 529 jeung hadiah pool nyaeta $ 5.141.000, sahingga versi turnamén kaopat pangbadagna dina sajarah na. Hadiah teu acan diumumkeun.

Tina 500 éntri anu ditampi dina dinten 1, ngan 221 mendakan kantong nalika pertandingan réngsé saatos 11 tingkat sajam. Tapi saencan kaulinan dimimitian tur pendaptaran nutup di mimiti Poé 2, 29 pamaén séjén luncat dina nyokot awal 50.000 tumpukan, cukup pikeun 25 blinds badag dina mimiti Level 12 kiwari (1.000/2.000/2.000).

Diantara anu asup dina menit terakhir kalebet balai-of-famer Erik Seidel, David Petersjuara roller tinggi Iraha Henrik Hecklen, Seth Davies, Nick Petrangelo, Benjamin Pollak, Bruno Volkmann jeung Jack Hardcastle.


Leuwih ti EPT Barcelona
HASIL | WANGKUPAN | PUSAT | Walungan leutik


milik urang Israil Jacob Amsellem sits on luhureun count chip kiwari kalawan whopping 684.000. Anjeunna bakal ngaharepkeun neraskeun bentuk anu saé dina acara PokerStars, parantos kalima di FPS Main Event di Monako dina Méi pikeun skor karir anu pangsaéna dina € 71,310.

Juara PSPC Ramon Colillas gaduh dinten anu saé 1

Duanana Andre Akkari jeung Ramon Colillas geus balik kiwari keur ngagambarkeun PokerStars spades beureum, bari inohong kasohor lianna anu kapanggih kantong tadi peuting kaasup destroyers turnamén online. Niklas “Lena900” AstedtJuta Minggu ulang Winner Vanessa KadéBiasa Super High Roller Ben Heathjeung urut jawara Acara Utama WSOP Damian Salas.

Kieu kumaha rupana Top 10 tumpukan nalika playback diteruskeun:

1. Jacob Amsellem (Israél) – 684.000
2. Ehsan Amiri (Selandia Anyar) – 412.500
3. Andre Machado (Brazil) – 397.500
4. Nacho Barbero (Argentina) – 328.500
5. Orpen Kisacikoglu (Turki) – 305.000
6. Yuliyan Kolev (Bulgaria) – 303.500
7. Marcus Pisani (Spanyol) – 296.000
8. Damian Salas (Argentina) – 292.000
9. Dario Sammartino (Italia) – 289.000
10. Brian Kamphorst (Walanda) – 279.500

Nacho Barbero kantong badag

Connor Drinan nyandak édisi pangbadagna tina acara di 2016, dina wengi anu sami yén Sebastian Malec anu ngahibur sareng émosional janten juara EPT. Éta € 10K ngagaduhan total 591 éntri sareng nalika sadayana diucapkeun sareng dilakukeun dina jam-jaman énjing-énjing, Drinan anu dilumasi saé sumping ka bumi kalayan € 849,200.

“Kuring nginum seueur bir, sareng éta ngabantosan,” saur Drinan. “Kuring lumpat ogé sarta meunang sagala-di abdi.”

Connor Drinan, juara 2016

Mustapha Kanit dinobatkeun juara taun sateuacanna, saatos perjanjian tilu arah sareng Kully Sidhu sareng Nick Petrangelo. Kalayan 506 éntri, édisi 2015 mangrupikeun édisi anu paling ageung dugi ka ayeuna, tapi juara 2014, Ihar Soika, leres-leres meunang langkung seueur sanajan gaduh langkung seueur éntri.

saméméhna € 10K EPT Barcelona High Roller Tien Juara

2019 – 540 éntri – Chris Hunichen – € 841,315
2018 – 439 éntri – Max Silver – € 600,924
2017 – 557 éntri – Ronny Kaiser – € 735.000
2016 – 591 éntri – Connor Drinan – € 849,200
2015 – 506 éntri – Mustapha Kanit – € 738,759
2014 – 393 éntri – Ihar Soika – € 747.200
2013 – 180 éntri – Thomas Muehloecker – € 390.700
2012 – 111 éntri – Laurent Polito – € 270,229

#High #Rollers #bakal #dianggo #nalika #EPT #Barcelona #10K #mulang #pikeun #Poé