Platinum

PokerStars ngumumkeun jalur online pikeun pamaén dumasar AS pikeun meunang Platinum Pas ka PSPC 2023

PokerStars ngumumkeun jalur online pikeun pamaén dumasar AS pikeun meunang Platinum Pas ka PSPC 2023

PokerStars geus ngumumkeun yén pamaén di Pennsylvania, New Jersey, sarta Michigan ayeuna bisa meunang jalan ka PSPC Januari ngaliwatan hiji acara online. Di dieu sagala rinci.


édisi kadua tina Championship Pamaén PokerStars (PSPC) Gancang approaching sarta datang Januari 2023, ratusan qualifiers ti sakuliah dunya bakal diuk di Bahama diantara pangalusna dina kaulinan maén a pisan husus $25,000 meuli-in turnamén.

Tapi lamun pikir éta telat pikeun anjeun buku korsi di salah sahiji acara pangbadagna dina kalénder poker , pikir deui. Kanyataanna, cara pamaén basis AS bisa meunang coveted Platinum Pass patut $30.000 sabenerna ngaronjat.

Baca terus pikeun terang kumaha anjeun tiasa kéngingkeun éntri kana acara anu paling unik ieu.


ONLINE Anjog dewan

PokerStars geus ngumumkeun hiji jalur online anyar pikeun Platinum Pass nu mere pamaén basis AS sadaya tingkatan kasempetan pikeun meunang jalan ka PSPC dina waragad ngurangan. Bagian pangalusna? Rute ganjaran jalma anu rutin maén dina PokerStars.

Ti 30 Agustus 2022ka 10 Désémber 2022, a leaderboard online dedicated bakal lagu komunitas PokerStars maén di AS sakuliah runtuyan online. Pamaén bisa earn titik leaderboard ngaliwatan rupa-rupa métode béda kaasup muter turnamén, kaulinan tunai, deposit, sareng nu sanesna.

Dina ahir unggal bulan, pamaén luhur dina unggal leaderboard (500 pamaén ti pa, 300 ti MI, jeung 200 ti NJ) bakal ngabogaan hak pikeun maén dina freeroll ekslusif pikeun kasempetan pikeun meunang hiji $ 30.000 Platinum Pass.

Genep kahiji pas bakal dileler ka finishers leaderboard luhur tina Championship of Online Poker (COOP) di Pennsylvania, New Jersey, sarta Michigan, nu ngalir ti Séptémber 9-26.

COOP 2022 lumangsung 9-26 Sep

Upami anjeun henteu kéngingkeun salah sahiji tempat anu paling luhur, tong hariwang. Top 1.000 pamaén dina leaderboard COOP bakal meunang asupna kana freeroll lumangsung dina 27. September, kalawan leuwih Platinum pas up for cengkraman.

PokerStars ogé bakal nambahan deui cara pikeun pamaén basis AS meunang Platinum Pass sapanjang taun, kaasup ganjaran komunitas, promosi jeung acara live.

“Di PokerStars Pamaén Championship, nanaon mungkin, tapi anjeun kudu meunang aya heula,”Sa PokerStars AS Managing Director Severin Rasset. “Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu sareng dewan pamimpin kami mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngabales komunitas urang di AS pikeun janten bagian tina aksi sapopoé. Urang bakal gaduh warta langkung seueur ngeunaan cara anu langkung seueur pikeun meunang pas. ”


Naon ari PLATINUM PASS?

Kantun nempatkeun, Platinum Pass mangrupakeun salah sahiji ganjaran paling unik dina sajarah poker.

PSPC

Tikét Platinum PSPC

Ieu mah ngan ukur masihan anjeun rojongan turnamén poker utama kalawan jutaan hadiah, tapi ogé nyadiakeun Anjeun tur sémah anjeun dina lalampahan hirupna ka Bahama, dimana anjeun bakal tetep dina geulis Baha Mar Hotel & Resort. di Nassau.

Unggal Platinum Pass hargana langkung ti $30,000 sareng kalebet:

  • $ 25.000 meuli PSPC
  • Genep peuting akomodasi pikeun winners jeung sémah pa 5 * hotél
  • Mindahkeun bandara
  • hargana $1.900
  • Ngalaman winners Platinum Pass salila acara

Meunang Platinum Pass sarta anjeun bakal gabung klub ekslusif. Seueur jalma anu meunang Pass kana édisi munggaran PSPC di 2019 parantos ngajalin silaturahim anu saé ngaliwatan pangalaman anu dibagikeun.

Felix Schneiders masihan Platinum Pass na ka Evgenii Shibaldin


Naon Unik PSPC?

Iterasi munggaran tina PokerStars Players Championship di 2019 mangrupikeun tontonan anu saé sareng pengumumanna ngagaleuhkeun sakumna dunya poker.

Éta henteu heran yén sadayana moro Platinum sapanjang taun 2018. Urang tiasa di dieu sadayana dinten pikeun daptar kumaha jalma-jalma meunang Platinum Pass na.

“Ieu turnamén dimana pamaén amatir ngalawan profésional elit; dimana a $25.000 meuli-di bisa earned ku jalma anu ngan ngimpi cukup teuas, siga emas tiket Willy Wonka urang,” wrote Howard Swains tina PokerStars Blog.

Widang badag turun pikeun PSPC


Pariksa: Naha sagala fuss ngeunaan PSPC?


Teu acan kantos aya turnamen sapertos kieu sateuacanna. A $ 25.000 mésér-in turnamén dimana leuwih 300 pamaén dibéré aksés bébas ku PokerStars, tambah $ 1 juta ditambahkeun kana hadiah nu meunangna urang. Éta nyiptakeun kolam renang hadiah $ 9 juta.

Juara ahirna, Ramon Colillas, meunang Platinum Pass-Na ku meunang leaderboards tina wisata poker Spanyol, racking up titik pikeun finish tinggi dina runtuyan acara meuli-in leutik sakuliah nagara imahna. Tilas palatih kabugaran ti Barcelona ngalangkungan 1,039 entri pikeun meunang $ 5,1 juta. Anjeunna geus PokerStars Tim Pro kantos saprak.

Juara PSPC Ramon Colillas

Sareng leres, anjeun leres-leres maca: 1,039 éntri. Éta hiji count pamuter unheard pikeun $ 25.000 meuli-di turnamén. Maranéhanana bets biasana ditangtayungan pikeun pro elit jeung jalma anu suksés dina usaha di luar poker . Tapi henteu dina PSPC.

Éta naon ngajadikeun eta jadi husus.

Éta pisan sababna naha balikna PSPC jadi seru.

Sareng éta naha anjeun kedah nyobian pangsaéna pikeun meunang Platinum Pass.


AS PLATINUM PASS WINNER

Tabel final PSPC 2019 ngandung pamaén ti Spanyol, Perancis, Filipina, Kanada, Kolombia, Inggris sareng Romania…

Ditambah dua pamaén ti Amérika Serikat.

Nu boga usaha Jason Koonce of Colorado teu meunang Platinum Pass, tapi masih ngancik $ 25.000 mésér-in kana $ 1,3 juta nalika anjeunna réngsé dina tempat kalima. Hebatna, ieu mangrupikeun kas langsung katilu Koonce.

poker pro témbal Baumstein meunang hiji hadé tur réngsé dina tempat kaopat kalawan $ 1,65 jutaan. New Yorker teras narékahan pikeun meunang Platinum Pass pikeun édisi 2023 sareng ngalakukeunana dina 2019 nalika anjeunna meunang Moneymaker’s Road to PSPC acara.

Sajauh, genep pamaén AS geus meunang Platinum Pass via ruteu béda, kalawan tilu pamaén meunang Pass maranéhanana bulan panungtungan via hiji diondang freeroll.

Ieu sababaraha pamaén AS anu bakal ngarangna éta di Bahama dina Januari.

Greg Raymer

Greg Raymer

Salah sahiji rupa paling recognizable tina jaman booming poker , Nagreg Raymer jadi jalma kadua meunang Dunya Series tina Poker Acara Utama (WSOP) sanggeus qualifying pikeun turnamén online on PokerStars.

sukses Raymer 2004, nu dibawa dina $ 5 jutaan, sumping sataun sanggeus Chris Moneymaker lakukeun sami – sarta Moneymaker na Raymer bakal méakkeun sababaraha taun salaku PokerStars Duta Tim, raising profil kaulinan online malah salajengna.
Raymer terus maén poker dina tingkat luhur, tapi meunang na Platinum Pass ka PSPC dina lolobana rekreasi Campur Kaulinan Festival, hosted ku CardPlayer gaya hirup Robbie Strazynski, di Las Vegas dina Oktober 2021. Festival culminated dina turnamén KUDA, jeung $ 400 meuli. -in, sarta Platinum Pass dirumuskeun salaku sweetener ka juara.

Raymer ngéléhkeun widang 124 pikeun meunang hadiah kahiji pikeun saeutik kirang ti $ 5K. Tapi Platinum Pass, bernilai $ 30,000, ngajantenkeun éta kado anu istimewa – kalayan poténsial pikeun ngarobih langkung seueur dina PSPC dina Januari 2023.

Justin Buxman

Justin Buxman

“Dipompa, dipicu, bungah.” Éta mangrupikeun tilu kecap anu dianggo ku Justin Buxmen pikeun ngajelaskeun kumaha parasaan anjeunna sateuacan perjalanan ka Bahama pikeun maén dina turnamen poker panggedena $ 25,000 di dunya.

Sarta ngajadikeun rasa: anjeunna dina jalan aya nanaon, geus meunang Platinum Pass na di PokerStars MI VIP freeroll.

Buxman, 38, ti Hemlock, MI, nyaéta guru SMA, khusus dina ékonomi pamaréntah. (Undoubtedly, unggul freerolls ngajadikeun loba rasa ékonomi.) Jauh ti kelas jeung émosi, Buxman nyebutkeun hobi na ngawengku golf, baskét, baseball, bacaan, jeung video kaulinan. Anjeunna diajar poker ti bapana, yuswa 15. Sanajan kaahlian poker na, lawan kudu dina lookout pikeun hiji hal séjén nalika aranjeunna bicker kalawan Buxmen dina tabél: anjeunna boga hiji kembar idéntik, jadi ulah heran mun anjeun tungtungna ningali ganda.

Richard Milburn

Richard Milburn

Euyeub Milburn mimiti maén poker pas anjeunna bisa, méakkeun na 18. ulang taun di péngkolan Batu kasino kamar poker. Saacanna éta, manéhna geus diawaskeun bapana maén poker jeung diajar dasar, saméméh jumping di sorangan.

Ti saprak éta, Milburn, anu ayeuna yuswa 31 taun, laun-laun ningkatkeun kaahlianna sareng nampi sababaraha skor penting. Ieu ngawengku hiji kameunangan dina PokerStars pa Bounty Pangwangun Series, nu anjeunna earned a Bounty Pangwangun Beubeur.

A analis finansial daytime, lalaki ti Elkins Park, Pa, enjoys golf jeung lamunan bal nalika anjeunna teu maén poker , tapi ngaharepkeun nyandak léngkah pikeun maénkeun pangalusna di dunya di Bahama.

Ryan Flynn

Ryan Flynn

Irishman Ryan Flynn dumasar dina Secaucus, NJ, sahingga ngagambarkeun dua hate tina poker tradisional. A cinta pikeun poker geus ngajalankeun ngaliwatan Irlandia pikeun ampir salami di Amérika Serikat.

Flynn, 28, mangrupa tukang listrik jeung mahasiswa, kitu ogé pamaén poker, kitu ogé avid olahraga sarta nonton TV poker. Anjeunna mimiti manggihan poker bari flipping ngaliwatan YouTube jeung kedutan, sarta gancang jadi fascinated ku kaulinan. Anjeunna mimiti maénkeun kaulinan tunai di casinos pas anjeunna 21 sarta engké kapanggih online poker , sarta rutin maénkeun duanana.

Flynn ngomong yén meunang Platinum Pass dina freeroll online ngarasa leuwih hade tinimbang sakabéh turnamén na saméméhna ngéléhkeun sabab tingkat kompetisi éta jadi luhur, sarta anjeunna kedah tarung nepi ka ahir. Anjeunna ayeuna gaduh kasempetan pikeun maénkeun anu pangsaéna di dunya-kalebet, sigana, pahlawanna Phil Ivey-sareng nyarios yén anjeunna henteu tiasa ngantosan kasempetan éta.

“Kuring bungah pisan,” pokna. “Kaluarga sareng réréncangan kuring ogé bungah pisan pikeun kuring! Abdi henteu tiasa ngantosan pangalaman ieu.”

Sareng upami hal-hal henteu saluyu sareng rencana, éta mangrupikeun léngkah sanés dina pangwangunan Flynn sacara umum. Nalika ditaroskeun ngeunaan prestasi anu paling dibanggakeun, anjeunna nyarios: “Kuring bakal nyarios yén kuring paling reueus pikeun ngembangkeun diri kuring janten jalma anu ayeuna kuring sacara gembleng. Sakitar sataun katukang kuring mutuskeun pikeun difokuskeun ngarobih kahirupan kuring ku cara ngalakukeun anu pangsaéna pikeun diajar tina kasalahan anu kuring lakukeun, sareng ogé ku damel langkung produktif sareng waktos kuring! Sadayana lancar dugi ka ayeuna sareng kuring resep perjalanan ieu. ”


STRATEGI PIKEUN SATELIT

Pikeun mantuan anjeun meunang jalan ka PSPC, pariksa kaluar artikel strategi ieu dina PokerStars Diajar:

CARA ONLINE pendekatan satelit pikeun hirup poker acara

CARA maénkeun satelit poker

3 tips pangalusna pikeun maén dina poker satelit

CARA SATELIT jadi turnamén pasang tinggi

#PokerStars #ngumumkeun #jalur #online #pikeun #pamaén #dumasar #pikeun #meunang #Platinum #Pas #PSPC

Giada Fang meunang Pasanggiri Platinum Pass Awéwé PSPC di EPT Barcelona

Giada Fang meunang Pasanggiri Platinum Pass Awéwé PSPC di EPT Barcelona

Dinten ieu kami nyaksian turnamén juara-nyokot-sadayana, méja tunggal anu dilakukeun salami dua taun.

Pikeun Giada Fang Italia, nyatakeun yén éta patut didagoan bakal janten understatement.

Alesan? Anjeunna nembé kéngingkeun Platinum Pass ka 2023 PokerStars Players Championship (PSPC) bernilai $ 30,000.

Bayangkeun deui ka 2020. Pikeun ngagungkeun Poé Awéwé Internasional, PokerStars naroskeun ka masarakat pikeun nyalonkeun awéwé anu masihan inspirasi sareng pangaruh kana komunitas poker. Saran sumping di droves sarta daptar panjang ieu whittled handap ka salapan panungtungan.

Fang, urut dokter, dicalonkeun pikeun usahana ngamajukeun kaulinan pikeun awéwé ngaliwatan kaulinan online prolific (manehna mangrupa anggota Tim PokerStars Online ti 2011 nepi ka 2017 sarta anyar-anyar janten Éropa munggaran Awewe urang Elite Supernova), tapi ogé pikeun komentar na on. aliran poker Italia nu geus mere ilham loba awéwé maén poker pikeun kahiji kalina.

Anjeunna nyéépkeun 28 bulan pikeun nyiapkeun dinten ieu. Sareng kameunangan na, anjeunna ayeuna gaduh lima bulan kanggo nyiapkeun $ 25,000 PSPC 2023, anu anjeunna bakal maén di Bahama dina Januari.

Giada Fang mangrupikeun anggota énggal tina Tim Platinum

Janten tepatna, acara awéwé ieu sadayana turun ka awéwé di walungan.

Fang nyandak kalungguhan chip luhung dina kaulinan huluna-up ngalawan Aurelie Reard Perancis; jadi badag yén anjeunna bisa nyetél Reard sadaya-di unggal leungeun kalawan resiko minimal ka tumpukan na.

Reard, pro poker salapan taun anu mantuan awéwé séjén megatkeun kana poker , diangkat 9♥9♦ lamun Fang kadorong kalawan Q♣3♠ sarta Sigana hiji tempat hebat a ganda nepi. Ieu 6♠7J gagal jeung 4♠ péngkolan aman pikeun Reard, tapi Q♠ walungan disegel nasib na aman meunangna pikeun Fang.

Aurelie Reard, runner-up urang


Aksi dimimitian kira-kira jam 1 sonten waktos lokal sareng aksi antara tujuh finalis (hanjakalna Katie Stone sareng Jan Fisher henteu tiasa dugi ka Barcelona minggu ieu) dimimitian lalaunan, teu heran upami hadiah anu dipertaruhkeun.

Perangna pikeun Platinum Pass dimimitian

Pot penting munggaran sumping sababaraha tiers antara Christina Baca-pangadeg grup poker awéwé ‘Poker Queens’-na ahirna runner-up, Reard. Lima saku saw all-in preflop naek ngalawan ace-jack, sareng duanana pamaén dina tumpukan anu ampir sami. Papan kaluar 8♣3♥KJA masihan Reard kameunangan sarta ninggalkeun Baca kalawan ukur 100 chip.

Tapi sadayana anu anjeun peryogikeun nyaéta chip sareng korsi, sanés? Baca pasti bakal ngulang mantra dina sirah na sakali leungeun hareup ieu kajadian.

Terry Hatcher, juara WSOP Circuit Ring anu ngajalankeun PokerStars Home Game awéwé anu parantos ngumpulkeun langkung ti $30,000 dugi ka ayeuna, dimimitian ku muka. AK. Fang lajeng nyorong eta kalawan AJ sarta nalika Baca kapaksa asup ti buta leutik kalawan 10♥2♣eta hartina dua pamaén dina bahaya sanggeus Hatcher nelepon.

Ieu 2♠Q♦10♠ flop masihan Baca luhureun dua pasang sarta kuat kasempetan salamet, tapi K pencét péngkolan, masihan Fang lempeng. Hatchers peryogi jacks pikeun salamet, tapi 10♦ henteu ngabantosan anjeunna sareng anjeunna mangrupikeun pamaén anu munggaran disingkirkeun. Walungan méré Baca imah pinuh tapi tumpukan na masih leutik pisan dibandingkeun lawan-Na. Harepan uih deui gancang musnah sareng anjeunna ditumbuk sababaraha kali saatosna.

Christina Baca

Handap handap éta Meichelle Culhane, sukarelawan jeung poker guruna pikeun warga senior di pegat Panah Senior Kagiatan Center di Oklahoma. tumpukan éta murag kana ngan lima curtains badag sarta anjeunna boneka aranjeunna sadayana dina sakumaha anjeunna ngajemput A5♦ dina cutoff. Reard mencét hiji tombol sarta nalika curtains anu narilep anjeunna flipped 33♦. Flip dimimitian ku 2♥77 gagal, nyieun sababaraha kasempetan palsu pikeun Culhane, tapi 6♠ péngkolan jeung 7 walungan teu robah nanaon sarta Culhane ieu ngaleungitkeun di tempat kalima.

Reard jeung Fang lajeng bentrok dina buta badag vs pot buta nalika Reard knocked kaluar pasangan luhur kalawan A8♣ asup AQ♣6♠bari Fang gagal draw siram kacang kalawan K4♠. Reard dipariksa deui jeung Fang dipecat pikeun 3.500, nu ieu ngagero. Ieu 9♠ éta Gin pikeun Fang na waktos anjeunna ngarah pikeun 5.500 nalika dipariksa, nu disebut Reard. Ieu 6♣ pencét walungan jeung Fang ditémbak pikeun 8.800, kirang ti sapertilu tina pot, sarta eta meunang panggero sejen ti Reard. Kalayan éta, Fang mingpin.

Anjeunna dipaké chip anyar na dibuka tombol kalawan Q♦Q♣. Lexi Sterner-nominasi sabagian pikeun carita poker mereun nu ngajadikeun dirina perawat-ngabela dirina parah visually impaired ku 9♥8♣ sarta kapanggih dirina dina kasulitan badag nalika 9♦73♣ gagal ragrag. Anjeunna ngartos tiasa pariksa nu disebut 6.000 c-alungan, tapi nalika [j] pencét péngkolan, Sterner kaluar shooting jeung ngadorong pikeun final na 22.500. Fang nelepon sareng pasanganna sareng ngahindar pukulan Sterner 3♦ walungan.

Daiva Byrne

Lajeng aya tilu. Duanana Reard na Daiva Byrne, pangadeg FLIP (“Hebat Ladies di poker”) – pangbadagna global awéwé-hijina komunitas poker on Facebook, boga rankings tinggi kalawan Fang ngabogaan lolobana chip dimaénkeun. Janten nalika Fang muka-macet sareng Byrne nyandak jack saku, anjeunna pasti panginten anjeunna dina bentuk anu paling luhur.

Hanjakal, Fang boga hal kalawan raja saku jeung cowboys nahan eta mawa eta upstards. Ti dinya, Fang teu kaampeuh.

“Abdi teu sabar ngapung ka Bahama!” anjeunna ngawartoskeun Joe Stapleton sanggeus Jennifer Shahade geus dibere anjeunna jeung Platinum Pass.

Kami yakin éta bakal patut Didagoan.

Pasanggiri Platinum Pass Awewe PSPC

1 Giada Fang – Platinum Pass ka PSPC 2023
2 Aurelie pungkur
3 Daiva Byrne
4 Lexi Sterner
5 Meichelle Culhane
6 Christina Baca
7 Terry Hatcher


#Giada #Fang #meunang #Pasanggiri #Platinum #Pass #Awéwé #PSPC #EPT #Barcelona

Minuhan awéwé anu mereun maén pikeun Platinum Pass di EPT Barcelona

Minuhan awéwé anu mereun maén pikeun Platinum Pass di EPT Barcelona

Dua taun sanggeus diumumkeun salaku finalis, dalapan awéwé mereun di dunya poker bakal tarung kaluar pikeun Platinum Pass ka PSPC 2023 di EPT Barcelona.


Ngarayakeun Poé Awéwé Internasional 2020, PokerStars naroskeun ka masarakat pikeun nyalonkeun awéwé ti sakumna dunya anu masihan inspirasi dina poker atanapi gaduh pangaruh kana komunitas poker. Éntri sumping dina jumlah anu ageung sareng gancang via email sareng Twitter.

Narrowing handap sakabéh nominasi beredar éta henteu tugas gampang, tapi panel hakim internal tur éksternal junun ngurangan éntri kana daptar pondok, saméméh mutuskeun dina salapan finalis.

Finalis bakal maén pikeun Platinum Pass dina 15 Agustus

Final salapan dileler fee-mayar lalampahan ka PokerStars utama acara live dimana maranéhna bakal bersaing dina turnamén tabel tunggal pikeun win a $ 30.000 Platinum Pass.

Hanjakal, reureuh lumangsung. Tapi taun ieu hirup poker deui badag tur hadé ti kantos.

Sareng ayeuna, dua taun saatosna, dalapan * tina salapan finalis nuju nuju EPT Barcelona maén keur pak pikeun PokerStars Pamaén Championship (PSPC) 2023.

Anjeun oge bisa lalajo eta kabeh maén kaluar, sakumaha PokerStars bakal ngalirkeun data acara sakuliah saluran kami kalawan commentary ti Maria Ho jeung Jennifer Shahade.

Turnamén lumangsung dina 15 Agustus di 1pm CEST. Ieu bakal baku turnamén hiji méja dalapan leungeun kalawan unggal pamuter dimimitian ku 20.000 chip. The blinds mimitian jam 100/100/100 sarta dijadwalkeun naek unggal 15 menit.

Tien Juara nyandak sadayana, sareng juara nampi Platinum Pass.

Ayeuna hayu urang papanggih finalis.

*Salah sahiji finalis, Jan Fisher, henteu tiasa hadir sareng bakal nampi pakét Road to PSPC.


DAIVA BYRNE

Daiva Byrne

Daiva Byrne mangrupakeun 39 taun heubeul pamuter poker profésional ti Lituania, dumasar di Manchester, tur mangrupakeun pangadeg FLIP “Hebat Ladies di poker “, Facebook pangbadagna global awéwé-hijina komunitas poker nu ngarojong, ngagungkeun & empowers awéwé di dunya poker .

Saacanna maén poker pikeun hirup, Byrne digawé di jasa finansial di Kota London sarta miboga gelar dina Manajemén Usaha. Anjeunna parantos ngajalankeun seueur acara awéwé salami mangtaun-taun sareng dina Maret 2022 anjeunna ngayakeun acara perdana na pikeun FLIP kalayan langkung ti 100 awéwé anu ngahadiran sareng nyambungkeun sareng sasama pamaén poker awéwé ti sakumna dunya.

Ngeunaan nominasi na, Byrne nyarios: “Nalika kuring terang, kuring bagja pisan kalayan dukungan éta. Pikeun janten bagian tina salapan luhur anjeun kedah gaduh seueur sora ti komunitas, anu hartosna seueur pisan. Nyaho yén jalma ngahargaan naon anu kuring lakukeun ngadorong kuring pikeun terus berjuang pikeun langkung sami dina poker. Abdi ngahormatan janten dina daptar éta sareng awéwé anu luar biasa anu sadayana pantes.”


KRIStina BACA

Christina Baca

A eksekutif Penjualan Bank ngancik pamuter poker semi-profésional, Christina Baca geus maén poker pikeun ampir 15 jeung. Lima taun panungtungan geus dedicated ka turnamén. Baca nyaéta pangadeg grup poker awéwé ‘Poker Queens’ nu ngarojong sasama pamaén poker awéwé ngaliwatan cheerleading pikeun awéwé sarta babagi tip sarta nasihat. Anjeunna ogé ngalatih sareng mentor pamaén awéwé sanés.

Tumuwuh di kota leutik di Louisiana, Baca dipindahkeun ka Atlanta dimana anjeunna di Industri Otomotif sarta naros ti Salesperson ka Wakil Présidén Penjualan Dealer Layanan Financial pikeun bank régional utama.

Saatos ngabuktikeun dirina di dunya perusahaan, Baca milarian tantangan anyar sareng mutuskeun pikeun ngudag markisa pribadi pikeun poker sareng janten pamuter full-time. Manehna teh pisan suksés, meunang loba turnamén poker kaasup judul Malta Poker Festival Ladies Jawara sarta biwir Nasional Jawara di 2022. Sajaba ti ngadegkeun poker Queens, manehna oge ngajengkeun Asosiasi poker Awéwé ngalambangkeun Louisiana jeung Mississippi. Baca ogé nembe ngamimitian Saluran YouTube – Chris Read Em & Weep – Poker, Travel & More.

Nalika diajar nominasi, Read ngoméntaran: “Éta luar biasa tiasa ngiringan – éta sanés hal anu anjeun tiasa laksanakeun unggal dinten, sareng kasempetan pikeun meunang sareng maén dina PSPC ngajantenkeun langkung khusus. Ieu turnamén elit, éta bakal hadé pikeun ilubiung jeung maén kalawan sababaraha pamaén poker luhur di dunya!”


TANDA BATU

Katie Batu

Katie Stone of Brigantine, NJ, nyaéta pamaén profésional anu asup ka dunya poker 2005 sanggeus taun maén catur.

Kalawan minat alam dina kaulinan strategi, Batu mimiti maén poker leuwih rutin dina pertengahan 2009 sarta saprak geus katempo kasuksésan hébat, naek ngaliwatan jajaran pikeun jadi pamaén disponsoran. Anjeunna malah cicing di Mexico salila tilu taun ku kituna manéhna bisa maénkeun, tapi dipindahkeun deui ka New Jersey 2014 lamun online poker ieu legalized.

Ngartos pentingna awéwé ngarojong silih, Batu ogé ngadegkeun The Grindettes, grup opat awéwé inspirational di poker nu mere ilham, ngagungkeun tur ngarojong silih ngaliwatan kaulinan.

Nalika diajar nominasi na, Stone nyarios: “Kuring nganuhunkeun pisan sareng bungah pisan pikeun turnamen anu bakal datang ieu! PokerStars teh alesan utama kuring maén poker keur hirup; Sit & Go kaulinan sareng 45 urang sareng 180 urang kumaha kuring ngawangun bankroll di 2009.


GIADA FANG

Giada Fang

Asalna dokter ku profési, 35-Arige Italia Giada Fang mutuskeun pikeun pindah jalur karir na ngahaturanan hirupna ka poker sanggeus kacilakaan motor utama ditinggalkeun anjeunna ranjang sésana salila tilu bulan.

Pikeun ngamangpaatkeun waktu luang sarta earn duit, babaturanana ngayakinkeun anjeunna maén online poker . Ku ngalakukeun kitu, anjeunna langsung murag asih jeung pikagumbiraeun tina kaulinan Sit & Go. Gantina balik ka ubar, Fang mutuskeun nyieun poker pakasaban utama na.

Salila 10 taun na maén salaku pro, geus Fang wawakil Tim PokerStars online (2011 – 2017) sarta ogé geus dipigawé rupa tugas salaku komentator pikeun turnamén poker Italia. Anjeunna ayeuna mangrupikeun Supernova Elit Awéwé anu munggaran di Éropa sareng ngajelaskeun dirina salaku awéwé anu gairah sareng cinta kabugaran, olahraga adrenalin sareng kaulinan vidéo.

Nalika diajar ngeunaan nominasina, anjeunna ngoméntaran: “Rarasaan hébat janten nominasi, kuring leres-leres ngahormatan nampi kasempetan ieu, khususna nalika seueur awéwé anu pantes di dunya!”


MEICELLE CULHANE

Meichelle Culhane

Pamuter aktip saprak 2005, Meichelle Culhane dinten sukarelawan salaku guru poker pikeun warga senior di pegat Panah Senior Kagiatan Center. Anjeunna tumuwuh nepi maén Penny-ante poker on libur jeung kulawargana sarta anjeunna instan infatuated kalawan kaulinan.

Ngartos kakuatan poker pikeun ngahijikeun jalma, Culhane nyéépkeun lima taun kampanye pikeun ngawangun grup poker di Pusat Senior lokal. Anjeunna tungtungna ngagaduhan persetujuan ti manajemén pikeun ngamimitian kelas di 2017 sareng, lima taun saatosna, anjeunna ayeuna ngajar 19 awéwé umur antara 65-89, ogé sakelompok leutik lalaki.

Nalika diajar ngeunaan nominasi na, Culhane nyarios: “Ieu mangrupikeun momen OMG! Kuring ngarasa hina kapilih. Jalma-jalma sok nyarioskeun ka kuring carita kuring mangrupikeun carita poker anu saé, tapi éta leres-leres ngeunaan awéwé di Pusat Senior dimana kuring sukarelawan. Hatur nuhun PokerStars pikeun babagi carita maranéhanana. Abdi ngan ukur janten pangharepan pikeun awéwé senior sanés. ”


TERRY HATCHER

Terry Hatcher

Terry Hatcher ngamekarkeun kaahlian kartu na di buruan imah jeung babaturanana. Anjeunna ngagabung sareng Asosiasi Poker Awéwé di 2018 sareng ayeuna janten wakil régional pikeun Texas, dimana anjeunna ngadukung awéwé dina kasino sareng kamar kartu. Taun 2019, Hatcher kéngingkeun sertipikat Asosiasi Direksi Turnamén (TDA) sareng nyandak posisi diréktur turnamén di kamar kartu panggedéna di Austin.

Hatcher (pikeun nyieun poker diaksés pikeun awéwé): “Terus nyieun liga awéwé sosial senang urang. Ngajarkeun sarta ngamekarkeun kaahlian maén outdoor kalawan rojongan lumangsung. Urang ogé kudu babagi yén kaulinan poker bakal mantuan ngamekarkeun kaahlian bisnis keur dipake di gaw.


LEXI STERNER

Lexi Sterner

Taun 2008, bapa Lexi Sterner didiagnosis kanker pankréas sareng dibéré kasempetan lima persén salamet. Mamangna bakal sumping sareng maén poker pikeun tetep sibuk. Lexi mimiti maénkeun kalayan aranjeunna sarta langsung murag asih jeung kaulinan.

Untungna, bapana ahirna ngéléhkeun odds sarta ieu diideuan anjeunna ka sakola asuhan, dimana anjeunna maén poker salila kuliah. Taun 2009, indungna Lexi ngalaman gagal ginjal, sareng éta mangrupikeun dealer ti kasino lokal, anu anjeunna henteu kantos tepang, anu nyumbangkeun ginjalna.

Stern nyarios: “Kaulinan ieu masihan kuring seueur pisan. Abdi hoyong henteu langkung ti ngan ukur meunang Platinum Pass sareng gaduh platform pikeun nyumbangkeun perséntase panghasilan kuring pikeun kanker pankréas sareng amal sumbangan organ.


BEUREUM AUREIE

Aurelie Balik

Aurelie Reard lahir di Paris, 35, parantos maén poker sacara profésional salami salapan taun sareng bersaing dina turnamén di sakumna dunya.

Teu asing pikeun hiji-hijina awéwé dina méja, Reard mangrupikeun insinyur audio-visual dina kahirupan profésional sateuacana sareng hiji-hijina awéwé di kelasna. Kalayan ieu, anjeunna ngembangkeun daya tahan, kapercayaan, sareng pendekatan anu henteu sieun pikeun unggul dina dunya anu didominasi lalaki.

Ayeuna, anjeunna nyéépkeun waktos maén sareng promosi pamaén awéwé sanés, ngabantosan aranjeunna impian langkung ageung sareng percanten kana kakuatan sorangan pikeun suksés. Manehna disebut pamuter Kanada Kristen Bicknell salah sahiji awéwé paling mereun di poker jeung ‘pamaén pangalusna di dunya’ dina pamadegan dirina.

Reard ayeuna cicing di Cardiff, Wales, sareng salakina Alex, ucing sareng anjing na, anu disebut ‘Gamble’.

Nalika diajar ngeunaan nominasi na, anjeunna mairan: “Wah, kuring bungah pisan! Kami jadi ngahatur nuhun ka sadaya babaturan kuring jeung jalma anu nempatkeun ngaran kuring maju, jeung hakim anu disebut kuring salah sahiji awéwé paling mereun di poker . Ieu endah pisan!”

#Minuhan #awéwé #anu #mereun #maén #pikeun #Platinum #Pass #EPT #Barcelona