Poé

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Lima sakaligus pikeun Glaser salaku béntang caang deui dina Poé 3 WCOOP

Kajuaraan Dunia Poker Online 2022 (WCOOP) leres-leres dijalankeun, sareng buletin anu dipak dinten ayeuna mawa warta ngeunaan ‘Titan COOP anu sanés ngaku gelar sanés, diantara sakumpulan juara anu kasohor …


Sorotan poé ieu

  • Lima sakaligus pikeun Benny cemerlang
  • Tilu pikeun Sweeney; dua keur Kulev
  • Radzivonau sareng Ylitalo ngadamel tanda WCOOP
  • Nyiapkeun pikeun Kajuaraan Dunya KUDA

Tukangeun JURNAL

Cacah aranjeunna: Lima pikeun Glaser

Glaser ngadamel lima sakaligus: Sanaos sawaréh reuwas nalika terang ngeunaan judul WCOOP katujuh Tobias “Senkel92” Leknes kamari, headline dinten ayeuna henteu héran teuing. Benny “RunGodlike” Glaser geus dituturkeun Leknes deui ka kandang juara WCOOP sanggeus anjeunna ditumbuk $2.100 meuli-di acara KUDA pikeun judul WCOOP kalima na. Tangtosna, prédiksi kasuksesan ieu mangrupikeun anu ngajantenkeun éta, saé pisan.

Glaser mangrupikeun bakat anu sensasional, ngalangkungan ampir unggal pamaén sanés dina sirkuit turnamén campuran, sareng anjeunna ayeuna gaduh gelar WCOOP ti unggal séri ti 2018 dugi ka 2022, hiji judul unggal taun. Lamun anjeun tambahkeun nepi ka tujuh judul SCOOP na, anjeun boga hiji neruskeun monster mutlak. kameunangan panungtungan Ieu patut $ 33.300, ngéléhkeun widang 45 éntri, sarta réngsé dina leungitna Patrick “pads1161” Leonard. Éta mangrupikeun runner-up kadua Leonard dina séri éta, sareng kamungkinan anjeunna bakal janten anu salajengna pikeun ngaku gelar anu sanés. Tapi pikeun ayeuna, ngajalankeun godlike terus.

Sweeney nepi ka tilu: Sanajan anjeunna masih boga saeutik cara pikeun nyekel nepi ka Benny Glaser, urang Inggris Ronan “Sw33ney” Sweeney nuju ka arah anu leres sareng tadi wengi meunang gelar WCOOP karir katilu dina $ 109 mésér-in 5-Card PLO 6-Max. Glaser ngan ukur tiasa ngatur artos minimal dina hiji éta, réngsé ka-37, tapi Sweeney tiasa napigasi jalan ka luhur sareng nambihan kameunangan ieu pikeun kameunangan ti 2019 ($55 NLHE Afternoon Deep Stack) sareng 2021 ($530 NLHE 6-Max freeze)) . Kasuksésan panganyarna sumping sareng hadiah pool $ 11,217 sareng langkung ti 654 éntri.

Beungeut tukangeun “FutureofMe”

Kulev kaluar, sareng masih ngancurkeun: Pamuter basis Irlandia anu dikenal dina PokerStars salaku “FutureofMe” parantos diulas sacara rutin dina laporan ‘COOP’ dina taun-taun ayeuna. Aranjeunna parantos kéngingkeun gelar WCOOP di 2021 sareng hiji ti SCOOP awal taun ieu, nambihan daptar hasil turnamén anu ngahontal langkung ti $3 juta dina sadaya situs anu didokumentasikeun. FutureofMe ngalakukeun deui tadi peuting, meunang karir kadua WCOOP di High Roller PKO $5K, perbankan $113,572, hadiah kaasup.

Anu béda dina waktos ayeuna nyaéta yén urang ayeuna ogé terang jati diri bakat anu misterius ieu. Alex Kulev geus switched ka FutureofMe moniker, jadi ayeuna urang terang yen crusher online ieu boga daptar hasil hirup hébat teuing. Anjeunna dumasar di Dublin, Irlandia, tapi asalna ti Bulgaria, tur éta runner-up dina badag Dunya Series of poker acara di Las Vegas taun ka tukang, sarta éta ogé anyar dina tabel final 10K EPT di Barcelona. Tapi sigana dimana waé anjeunna linggih, Kulev / FutureofMe mangrupikeun ancaman. Wilujeng sumping kaluar, sarta dina kasuksésan éta WCOOP kadua.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


“nomalice” ogé rengking kadua: Dina urusan lintas-wates, juara WCOOP ganda, “nomalis” Kroasia ngagabung ka klub éta dina Salasa wengi / Rebo isuk ogé. Taun 2019, nomali ngawakilan Serbia nalika aranjeunna meunang turnamen Win The Button $ 11, kéngingkeun gelar WCOOP munggaran. Taun ieu, nomalice aya di tempat sanés di Balkan, di Kroasia, tapi janten juara deui. kameunangan maranéhanana waktu ieu datang dina beuli $ 530 NLHE PKO, nu cék éta patut $ 96.159, kaasup payouts hadiah.

Ylitalo masih ngaremuk

Ylitalo sono titik dina WCOOP: Runtuyan WCOOP ngan ukur tiasa umur tilu dinten, tapi seueur bakat anu paling kasohor di buruan parantos jalan anu sanés. Sareng urang tiasa nambihanana Robin “robinho” Ylitalo, Anu tadi peuting meunang $ 109 PKO Freezeout (alias, WCOOP 10-M), pikeun $ 35.221, kaasup bounty nu. Ylitalo mangrupikeun inohong anu langkung dikenal dina kaulinan langsung sareng online, khususna tilas juara EPT London. Cukup héran, ieu mangrupikeun kameunangan kahijina di WCOOP, sareng anjeunna ayeuna mangrupikeun salah sahiji pamaén anu langkung seueur kalayan gelar WCOOP sareng SCOOP pikeun namina. Aya 3.277 pamaén dina pertandingan ieu, tapi ngan ukur Ylitalo anu jumeneng di ahir.

Alesan Radzivonau seuri

Naha jalma ambek bakal bagja ayeuna?: Kiryl Radzivonau bangga pisan kana nickname online na,”jalma bodo“, anu anjeunna biasana nunjukkeun dina acara langsung PokerStars kalayan sulaman dina tonggong jersey maén bal na. Anjeunna parantos ngagem kaos dina rute ka dua tabel final EPT Main Event, di 2014 sareng 2016, ogé kana méja final WSOP, diantara honors séjén. Radzivonau kagungan hiji deui alesan pikeun jadi jelema bodo ambek sanggeus manéhna meunangkeun gelar WCOOP munggaran dina karirna tadi peuting, ngéléhkeun $ 215 acara HORSE ti widang 283 éntri. Hadiahna $10,895—sanes skor pangbadagna dina karirna, tapi gelar langsung kahijina dina salah sahiji acara ‘COOP’ badag. Panginten éta bakal ngajantenkeun lalaki ambek-ambekan sakedik ambek, sahenteuna pikeun ayeuna.

Judul “rendah” kadua pikeun “1bloodflood”: Sabagéan ageung sababaraha juara WCOOP meunang hadiahna tina widang anu langkung alit tina acara jual-beuli anu luhur. Éta asup akal yén aya kasempetan anu langkung ageung pikeun di luhur nalika aya sakedik bédana. Tapi “1bloodflood” ayeuna mangrupikeun sababaraha juara WCOOP anu tadi wengi meunang turnamen PLO 5-Card $ 11, dua taun saatos meunang acara pameseran rendah anu sanés, khususna turnamén $5.50 PLO8 di 2020.

Henteu gampang pikeun meunang dua turnamén lapangan gedé sapertos kitu, khususna dina disiplin anu ngagalura sapertos PLO atanapi PLO8. Tapi sanggeus ngéléhkeun 4.502 entri panungtungan waktu, ieu judul kadua ngéléhkeun 2.316 entri. Hadiah pikeun pamaén ti Bélarus nyaéta $ 3,356. Pameseran luhur $1,050 versi acara ieu nuju ka Hungaria”angkat euyyy“, anu ogé meunang gelar karir kadua. raiseeeeeeeeee oge meunang acara PLO8 6-Max kali ieu taun ka tukang, tapi maranéhanana $ 30.226 hadiah pool waktos ieu opat kali saméméhna kameunangan .


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Ujug-ujug, 34 turnamén ayeuna parantos réngsé sareng pelacak statistik WCOOP ieu damel pisan. Kami geus meuntas $ 10 juta dina pools hadiah – kanyataanna kaliwat $ 11 juta – na aya leuwih 100.000 éntri turnamén.

Turnamén réngsé: 34
éntri: 109.231 (kaasup 23.528 re-éntri)
Koléksi hadiah: $11,338,857
Hadiah tempat kahiji: $ 1,866,088 (kaasup $ 433,614) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Anjeunna mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di dunya… sareng Lena900 ogé henteu goréng. Ieu Hand of Fintan “easywithaces” anu nyokot salah sahiji bountyes paling coveted dina turnamén mana wae: Niklas “Lena900” kakuatan dominan Astedt urang. Dina kecap Fintan, “geulis pisan.”

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Parker “tonkaaaa” Talbot nyobian nyetél stasiun panggilingan WCOOP di padesaan Inggris. Ieu henteu jalan saé…

Tapi bakal langkung saé pikeun Benny Glaser:


DEWAN PIMPIN NAGARA

Genep bangsa séjén meunang gelar kahiji maranéhanana di WCOOP taun ieu tadi peuting, jeung Bélarus, Kroasia, Hungaria, Irlandia, Malta jeung Maroko ngagabung dina pésta. Judulna parantos nyebar dugi ka séri ieu, sareng Inggris ogé ayeuna ngagambar sareng Brazil.

Klasemen ayeuna:

4 judul – Brazil, Inggris
3 – Bulgaria, Swédia
2 – Austria, Bélarus, Kanada, Norwégia
1 – Kroasia, Éstonia, Jérman, Hungaria, Irlandia, Kyrgyzstan, Lituania, Malta, Méksiko, Maroko, Tunisia, Ukraina.


UPDATES séri pamaén

Patrick “pads1161” Leonard geus keok dua kali dina WCOOP ieu, sarta sanajan anjeunna bakal kuciwa teu boga piala acan, anjeunna geus nyokot tempat luhur dina Player tina lomba Series. Gemblengna, sakabéh lima luhur dina balapan sakabéh éta pamaén pisan well-dipikawanoh, anu geus di posisi ieu sababaraha kali saméméh.

SAMPURNA

1 Patrick “pads1161” Leonard Britania Raya 255 titik
2 Guilherme “guilherme12” Decourt Brazil 250
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 250
4 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 245
5 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 225

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 Andras “probirs” Nemeth Hungaria 200 titik
2 Patrick “pads1161” Leonard Inggris 190
3 Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber Brasil 170
4 Alex “FutureofMe” Kulev Irlandia 140
5 Benny “RunGodlike” Glaser Britania Raya 135

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 Robin “robinho” Ylitalo Swédia 180 titik
2 Tobias “Senkel92” Leknes Norwégia 140
3 dash4fun Ukraina 135
3 leungeun Méksiko 135
5 Tr!pleeeee Polandia 130

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 4Kings_Hit Britania Raya 135 titik
2 trotman Inggris 125
3 vivaodesemprego Malta 110
=4 Elpsycongr Brasil0 105
=4 Online Finlandia 105

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 7 Séptémber

Dinten Rebo sareng waktosna pikeun acara Kejuaraan Dunia anu sanés. Wengi ayeuna urang milarian Juara Dunya Kuda sareng $ 1K mésér-in acara nguji hold’em, Omaha, Razz, Stud sareng Dalapan atanapi langkung saé. Juara HORSE bakal naek piala sareng bagian singa tina hadiah kolam renang $ 100K. Éta sanés sadayana anu kajantenan, tangtosna, kalayan seueur acara NLHE sareng PLO 6-Max ogé.

12:30 – WCOOP 16: NLHE Jero tumpukan
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $100K, $250K, $250K

13:30 – WCOOP 17: NLHE 7-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $150K, $300K, $375K

13:30 – Championship Dunya Kuda
Meuli: $1.050
jaminan: $100K

14:30 – WCOOP 18: PLO 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $35K, $100K, $200K

16:05 – WCOOP 19: NLHE
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $50K, $175K, $200K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh


#Lima #sakaligus #pikeun #Glaser #salaku #béntang #caang #deui #dina #Poé #WCOOP

Arlie Shaban ngancurkeun PokerStars Ontario: “Kuring jadi bungah maén unggal poé”

Arlie Shaban ngancurkeun PokerStars Ontario: "Kuring jadi bungah maén unggal poé"

Bapa. Ontario, Arlie Shaban, spoke ka kami ngeunaan luar biasa dua bulan mimiti na maén dina PokerStars Ontario, kumaha kaulinan geus robah, sarta naon éta salah sahiji pamaén tersukses di propinsi imahna.


Nalika otoritas kaulinan Ontario ngumumkeun dina Januari 2022 yén éta bakal janten pasar anu misah sareng henteu aya likuiditas anu dibagi global dina ahir Juni, masa depan Arlie Shaban’s PokerStars Pro Tim katingal teu pasti.

Mun manehna hirup di Ontario, hartina manehna teu bisa deui maén dina turnamén sarua salaku kolam renang global PokerStars pamaén. Gantina, anjeunna ngan bakal maén poker jeung warga Ontario séjén.

The Twitch streamer populér tur Ontario pituin sakeudeung pamikiran ngeunaan pindah tapi mutuskeun pikeun tetep nempatkeun pikeun sésana taun ningali kumaha kaayaan lumangsung.

Ayeuna aman pikeun nyarios yén kaayaan parantos saé pikeun Shaban.

Salila interlude ringkes nalika anjeunna henteu unggul turnamén, Shaban dikaitkeun kana kami ngeunaan naha anjeunna nyandak kaputusan pikeun tetep, kumaha kaulinan na geus robah maén dina PokerStars Ontario, jeung kumaha asa ngarasa leuwih percaya diri ti kantos.


Blog PokerStars: Hai Arlie! Janten wartosan kami: naon anu leres-leres aya di luhur? hasilna ieu gélo.

Arlie Shaban: Hehehehe, éta bener gélo. Aranjeunna robah aturan dina 28. Juni di Ontario, sangkan bisa euweuh maén ngalawan kolam renang global. Kami di PokerStars Ontario ayeuna.

Ieu geus robah widang drastis. Pamaén pisan hipu tur ayeuna, nalika kuring nyieun ka tabel final, lima final atawa nyokot kalungguhan, euweuh pamaén pro luhur séjén kuring maén ngalawan. Tur upami aya pamaén santun séjén, Kuring masih bisa jadi leuwih hade tinimbang aranjeunna, nu kuring teu biasa. I dipaké pikeun maénkeun ngalawan pamaén pangalusna di dunya, sarta aranjeunna henteu maén dina kaulinan ieu deui.

Kumaha perasaan anjeun nalika anjeun mimiti nguping yén Ontario dipotong tina kolam renang global pamaén?

Kuring rada hariwang, jujur, sabab seueur pemirsa kuring ti sakumna dunya sareng panginten éta tiasa gaduh dampak negatif pikeun pamirsa kuring. Ogé, terang yén kolam renang pamuter sareng pangmayaran bakal langkung alit kedah hariwang kuring ogé. Kaula teu yakin kana éta kuring kudu pindah ti Ontario. Kuring pasti bakal mertimbangkeun eta.

Tapi kuring panginten kalayan hal anu ageung sareng béda ieu, langkung sae pikeun lengket sareng ningali kumaha éta tibatan ngan ukur leumpang, janten kuring nyarios ka diri kuring bakal komitmen pikeun tetep dugi ka akhir taun.

Anjeun tumuwuh nepi di Ontario, katuhu?

Sumuhun. Kuring kakara pindah deui ka dieu ti British Columbia sataun satengah ka tukang sabab kuring hayang meuli imah di dieu. Janten henteu paduli naon anu kajantenan, kuring tetep salami sataun sareng urang bakal ningali kumaha jalanna. Upami saluran kuring suksés pisan sareng teu aya kauntungan anu nyata, kuring bakal ngaléngkah. Abdi kedah.

Abdi hoyong ngahormatan kontrak abdi sareng PokerStars sareng masihan jalma aliran anu pangsaéna sareng écés, kuring moal tiasa ngalakukeunana ti dieu upami hal-hal henteu saé. Janten sadayana dina hawa.

Teras parobihan kajantenan sareng éta langkung saé tibatan anu disangka.

Arlie Shaban kiwari salah sahiji pamaén pangalusna dina PokerStars Ontario

Kumaha carana meunang konsistén mangaruhan kahirupan sapopoe anjeun?

Hiji hal anyar nu geus datang kana hirup kuring anyar – nu berkah – nyaeta Kami leuwih bungah maén poker unggal dinten ayeuna.

Kuring parantos janten streamer salami lima taun ayeuna sareng kuring parantos nyéépkeun waktos dina waktos éta, sareng kuring ngagaduhan seuneu ieu di jero kuring anu mimitina pareum. Abdi bogoh jeung gairah pikeun kaulinan tetep, tapi zest pikeun logging di isuk-isuk geus musna sarta éta leuwih kawas “Jigana kuring kungsi fun maén kiwari.”

Tapi sumanget sareng gairah éta ayeuna parantos wangsul sabab énggal sareng béda. Abdi nyobian ngartos sadayana. Unggal kaulinan kuring maén salawasna anyar. Aya beuli anyar, struktur anyar, sarta pamaén anyar Kuring keur maén ngalawan, tambah kuring kudu tag dulur béda, jadi Kuring nyoba angka kaluar kumaha carana adaptasi pangalusna pikeun klien ieu dina waktos anu sareng. . Ieu senang nyobian ngalakukeun éta.

Naha éta saé ti mimiti?

Leres, saprak dinten munggaran kuring ngamimitian streaming dina klien énggal. Kuring nyieun kira-kira $350 dina dinten kahiji tapi kuring lumpat lumayan parah. Teu sangka “ieu bakal jadi metot” sabab ngarasa kawas kuring kudu meunang sababaraha grands poé éta.

Teras dina dua bulan kapengker, kuring parantos kéngingkeun $25,000 sareng éta henteu eureun-eureun. $11,000 dina bulan kahiji, $14,000 dina bulan kadua. Abdi hoyong terang kumaha bulan katilu.

Urang ngamimitian Bounty Builder Series dina sababaraha dinten, dituturkeun ku ONCOOP dina Oktober. Aya geus dua runtuyan jadi jauh di PokerStars Ontario – Summer tumpukan Series jeung Platinum Series – na kuring boga judul dina duanana. Urang bakal ningali kumaha kajadian dina séri ieu, Abdi hoyong kéngingkeun langkung ti hiji judul dina unggal séri.

Kumaha sési biasa pikeun anjeun akhir-akhir ieu?

Kuring maénkeun sagalana kuring bisa ti klien tina $ 10 ka. Kuring bakal maén alungan wae ayeuna, éta alus. Dina klien global I maén $ 530 jeung $ 1K pasti nyandak kasempetan jeung ampir sok ngajual aksi, iwal éta COOP a, bisi kuring bakal nyandak sababaraha di antarana sorangan. Tapi lamun éta biasa $ 530 dina Kemis acak, eta bakal mibanda jadi loba reg di dinya jeung pasti bakal nganggap eta. Ayeuna Abdi salah sahiji regs bener padet dina $ 530s pa PokerStars Ontario. Jadi béda pisan mun peran dibalikkeun.

Kumaha éta ngarobah pola pikir anjeun?

Dina mimiti sési ayeuna kuring bener ngarasa kawas kuring bakal nyieun duit dina rintakan. Baheula, kuring sok nyobian meunang sareng maén saé, tapi éta nyangka ayeuna.

Kaseueuran pro luhur di dunya sigana ogé ngarasa éta, tapi kuring sok ngarasa kitu gelut meunang klien global. Mun kuring milih kaulinan katuhu sarta ngagunakeun pilihan kaulinan katuhu, lajeng booming, Kuring nyieun duit. Tapi salaku streamer, urang teu salawasna boga pilihan katuhu tina kaulinan sabab urang hayang ngahibur, jadi kuring bakal némbak dina kaulinan leuwih hese. Hal-hal éta ngan ngiles tina uteuk kuring ayeuna. Kuring ngarasa bungah pisan sareng yakin pisan.

Kuring sabenerna boga strategi kaulinan béda ayeuna. Abdi henteu kedah ngalawan deui pro luhur. Kaulinan anu anjeun kedah ulinkeun ngalawan pro luhur leres-leres saé, éta nalika anjeun ngamimitian silih leveling sareng anjeun ngalakukeun bluffs opat-alungan sareng saterasna tapi henteu aya seueur bluff opat-alungan dina klien ieu, teu aya anu peryogi. pikeun ngalakukeun éta. Aya kaulinan badag, pikasieuneun anjeun maén ngalawan pamaén alus anu kakara leungit tina kaulinan kuring ayeuna. Ayeuna abdi tiasa chip konsistén lajeng Anjeun ngan kudu nyimpen hiji badag sagala-di.

Janten kuring ngagaduhan pola pikir anu saé unggal dinten ayeuna, dugi ka kuring malah kaluar tina aliran sababaraha dinten, anu kuring henteu kantos mangtaun-taun. Saptu kuring maén kaluar aliran sabab kuring ngan hayang bersantai sabab kuring rada lieur, sarta kuring meunang $ 3,000. Éta hébat, kuring bungah kuring henteu nyandak dinten libur.

Kuring ngadenge anjeun ogé ngalakonan ogé dina jalan poker live. Aya naon?

Sumuhun. Ku kituna, Ontario sagemblengna pegat lamun datang ka hirup poker . Aturan jeung peraturan sigana korupsi, aranjeunna masihan lisénsi ka hiji pihak sarta aranjeunna henteu maén poker . Tapi sakali sataun di Ontario kami boga turnamén poker badag tur éta dina Pameran Nasional Kanada, acara badag nu lasts genep minggu.

Kuring geus dijieun ngaliwatan Poé 3 (anu lumangsung dina Saptu, September 3) jeung aya 20 pamaén ditinggalkeun. Éta $150 mésér-in sareng aya $62,000 kanggo anu munggaran. Janten, kuring henteu ngan ukur maén online di Ontario, tapi ngan ukur aya hiji turnamén langsung unggal taun di Toronto sareng kuring 13/20 ayeuna.

Anjeun ogé nyobian ngalengkepan tantangan kauntungan $100,000, leres?

Sumuhun, kuring dimimitian tangtangan kauntungan $ 100.000 ti dinten kahiji kuring switched ka klien Ontario anyar: 28. Juni 2022. Ieu tantangan pisan basajan: kumaha gancang abdi tiasa ngadamel $ 100.000 kauntungan dina klien anyar?

Éta tiasa tina naon waé dina klien: sit & go, spin & go, kaulinan tunai, MTT, sareng chests, sadayana bakal ngakibatkeun tangtangan.

Nalika kuring hijrah kuring ngamimitian ku $ 6,668 sareng éta dasar tangtangan. Janten iraha waé klien kuring pencét $106,668, éta nalika kuring ngalengkepan tantangan éta. Gampang diukur. Sharkscope teu salawasna ngadaptar unggal turnamén jadi kuring teu make nanaon lian ti sabaraha tunai on klien kuring.

Sharkscope ogé geus ngahasilkeun leaderboard kauntungan pikeun pamaén PokerStars Ontario (anu anjeun tiasa nempo dieu). Kumaha rasana ningali nami layar anjeun di dinya?

Éta gélo pikeun kuring yén kuring sigana salah sahiji pamaén anu pangsaéna di Ontario ayeuna. Abdi saleresna kadua di sadayana Ontario ayeuna.

Aya dua atawa tilu urang spinning luhur. Pamaén di luhur mangrupikeun pemirsa aliran kuring sareng kuring ningali dina méja unggal dinten. Kuring pasti hoyong bersaing pikeun leaderboard. Henteu aya artos kanggo éta, éta ngan ukur catetan umum anu kami parantos janten anu pikaresepeun dina saluran kuring.

Ayeuna damel langkung hese nyandak dinten kaluar, naha kuring damel di dipan dinten Saptu!


#Arlie #Shaban #ngancurkeun #PokerStars #Ontario #Kuring #jadi #bungah #maén #unggal #poé

High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

High Rollers bakal dianggo nalika EPT Barcelona € 10K mulang pikeun Poé 2

Ratusan rollers tinggi geus walked kana kasino Barcelona sarta nyokot korsi maranéhanana pikeun Poé 2 tina € 10.300 Single ulang Éntri soré. Turnamén ieu bisa jadi teu jadi catetan-megatkeun salaku Estrellas na EPT Kajadian Utama saméméhna, tapi ieu € 10K partisipasi ngabuktikeun yén éta téh gampang salah sahiji acara roller tinggi paling tercinta dina sirkuit beuki rame.

Kalayan pendaptaran ayeuna ditutup, jumlah total éntri (kaasup ulang éntri) nangtung di 529 jeung hadiah pool nyaeta $ 5.141.000, sahingga versi turnamén kaopat pangbadagna dina sajarah na. Hadiah teu acan diumumkeun.

Tina 500 éntri anu ditampi dina dinten 1, ngan 221 mendakan kantong nalika pertandingan réngsé saatos 11 tingkat sajam. Tapi saencan kaulinan dimimitian tur pendaptaran nutup di mimiti Poé 2, 29 pamaén séjén luncat dina nyokot awal 50.000 tumpukan, cukup pikeun 25 blinds badag dina mimiti Level 12 kiwari (1.000/2.000/2.000).

Diantara anu asup dina menit terakhir kalebet balai-of-famer Erik Seidel, David Petersjuara roller tinggi Iraha Henrik Hecklen, Seth Davies, Nick Petrangelo, Benjamin Pollak, Bruno Volkmann jeung Jack Hardcastle.


Leuwih ti EPT Barcelona
HASIL | WANGKUPAN | PUSAT | Walungan leutik


milik urang Israil Jacob Amsellem sits on luhureun count chip kiwari kalawan whopping 684.000. Anjeunna bakal ngaharepkeun neraskeun bentuk anu saé dina acara PokerStars, parantos kalima di FPS Main Event di Monako dina Méi pikeun skor karir anu pangsaéna dina € 71,310.

Juara PSPC Ramon Colillas gaduh dinten anu saé 1

Duanana Andre Akkari jeung Ramon Colillas geus balik kiwari keur ngagambarkeun PokerStars spades beureum, bari inohong kasohor lianna anu kapanggih kantong tadi peuting kaasup destroyers turnamén online. Niklas “Lena900” AstedtJuta Minggu ulang Winner Vanessa KadéBiasa Super High Roller Ben Heathjeung urut jawara Acara Utama WSOP Damian Salas.

Kieu kumaha rupana Top 10 tumpukan nalika playback diteruskeun:

1. Jacob Amsellem (Israél) – 684.000
2. Ehsan Amiri (Selandia Anyar) – 412.500
3. Andre Machado (Brazil) – 397.500
4. Nacho Barbero (Argentina) – 328.500
5. Orpen Kisacikoglu (Turki) – 305.000
6. Yuliyan Kolev (Bulgaria) – 303.500
7. Marcus Pisani (Spanyol) – 296.000
8. Damian Salas (Argentina) – 292.000
9. Dario Sammartino (Italia) – 289.000
10. Brian Kamphorst (Walanda) – 279.500

Nacho Barbero kantong badag

Connor Drinan nyandak édisi pangbadagna tina acara di 2016, dina wengi anu sami yén Sebastian Malec anu ngahibur sareng émosional janten juara EPT. Éta € 10K ngagaduhan total 591 éntri sareng nalika sadayana diucapkeun sareng dilakukeun dina jam-jaman énjing-énjing, Drinan anu dilumasi saé sumping ka bumi kalayan € 849,200.

“Kuring nginum seueur bir, sareng éta ngabantosan,” saur Drinan. “Kuring lumpat ogé sarta meunang sagala-di abdi.”

Connor Drinan, juara 2016

Mustapha Kanit dinobatkeun juara taun sateuacanna, saatos perjanjian tilu arah sareng Kully Sidhu sareng Nick Petrangelo. Kalayan 506 éntri, édisi 2015 mangrupikeun édisi anu paling ageung dugi ka ayeuna, tapi juara 2014, Ihar Soika, leres-leres meunang langkung seueur sanajan gaduh langkung seueur éntri.

saméméhna € 10K EPT Barcelona High Roller Tien Juara

2019 – 540 éntri – Chris Hunichen – € 841,315
2018 – 439 éntri – Max Silver – € 600,924
2017 – 557 éntri – Ronny Kaiser – € 735.000
2016 – 591 éntri – Connor Drinan – € 849,200
2015 – 506 éntri – Mustapha Kanit – € 738,759
2014 – 393 éntri – Ihar Soika – € 747.200
2013 – 180 éntri – Thomas Muehloecker – € 390.700
2012 – 111 éntri – Laurent Polito – € 270,229

#High #Rollers #bakal #dianggo #nalika #EPT #Barcelona #10K #mulang #pikeun #Poé

Stratégi Poéan: Parker ‘Tonkaaaa’ Talbot bari maén Poé 1 tina acara live utama munggaran anjeun

Stratégi Poéan: Parker 'Tonkaaaa' Talbot bari maén Poé 1 tina acara live utama munggaran anjeun

Wilujeng sumping di Stratégi poeankahiji dina runtuyan anyar pikeun mawa anjeun nasihat strategi hébat ti raray akrab pikeun tiap tahapan turnamén poker.


Aranjeunna nyarios éta sanés kumaha anjeun ngamimitian, tapi kumaha anjeun réngsé. Maranéhanana ngomong turnamén poker nu marathons, moal sprints. Maranéhanana ngomong anjeun teu bisa meunang turnamén dina dinten 1, anjeun ngan bisa leungit sakali.

Tapi aranjeunna ogé nyarios yén anjeun henteu kedah ceurik kana susu anu tumpah, sanaos susu anu tumpah salawasna bangor sarta ngimpina pikeun ngabersihan. Janten naon anu kedah dilakukeun? aranjeunna nyaho?

Sanaos leres anjeun moal tiasa meunang turnamén poker multi-dinten dina Poé 1, masih seueur anu tiasa. tiasa ngalakukeun eta dina Poé 1 hiji acara live anu bakal nulungan urang manggihan suku anjeun, nyieun duit jeung forge a ngajalankeun jero.

Hiji pamuter anu terang sadayana ngeunaan nganapigasi dinten 1 nyaéta Parker “Tonkaaa” Talbot. Anjeunna henteu ngan ukur kas dina Acara Utama Éropa Poker Tour (EPT) anu munggaran, tapi anjeunna ogé ngadamel tabel akhir di EPT Prague di 2018, kagenep kalayan € 179,360.

Tim PokerStars Pro aya di dieu di EPT Barcelona sareng mampir pikeun masihan kami sababaraha saran sateuacan linggih dina Poé 1B tina Acara Utama € 5,300.

(Sareng sateuacan anjeun ngamimitian: Sumuhun, Anjeunna maén Poé 1A kamari. Jeung Sumuhun, anjeunna pegat. Tapi anjeun bakal manggihan dina paguneman urang handap, éta leuwih hadé pikeun sabenerna ngalakukeun eta ti scraping kalawan scraps.)


PokerStars Blog: Hei Parker. Sebutkeun batur anu maca ieu dina sababaraha menit bakal linggih dina Poé 1 turnamén poker live utama anu munggaran…

Parker “Tonkaaa” Talbot: Kuring bakal nyebutkeun ngan ngalakukeun hal anjeun. Naon waé anu ngajadikeun anjeun nyaman. Maén kaulinan Anjeun.

Abdi henteu nyarios ‘diuk sareng suku anjeun nyebrang’ atanapi ‘diuk ku cara anu tangtu’, ngan ukur janten diri anjeun sareng sadar yén sadayana aya dina kaayaan anu sami sareng anjeun. Sarerea maénkeun kaulinan anu sarua. Coba pangalusna anjeun jadi nyaman sabisa.

Hayu urang nyebutkeun aranjeunna henteu mikawanoh salah sahiji pamaén dina tabél. Naon tiasa aranjeunna néangan ningali lamun maranéhna boga méja lemes atawa méja teuas?

Nya, anjeun tiasa Google jalma, éta cara anu paling gampang! Lamun manggihan draw tabel Anjeun (dina aplikasi PokerStars Live), Anjeun tiasa milarian pamaén sarta anjeun meureun bakal manggihan sababaraha info, ngeunaan naha maranéhna maénkeun loba poker atanapi henteu.

Abdi henteu bakal maca seueur teuing stereotip dumasar kana kumaha jalma katingalina tapi, dina waktos anu sami, aranjeunna aya.

Parker Talbot di EPT Barcelona, ​​2022

Na kumaha lamun maranéhna dipikawanoh grup pamaén tangguh dina tabel maranéhna? Kedah aranjeunna nyobian ulah maén pot ngalawan aranjeunna?

Éta teu bener kumaha poker jalan. Anjeun teu tiasa ngalakukeun éta. Anjeun tiasa Dodge eta bit ka extent sababaraha. Siga, meureun anjeun tiasa nyandak handap lima persén leungeun anjeun biasana maén ngalawan jalma séjén sarta motong aranjeunna nalika maén ngalawan lawan bener tangguh, tapi pikeun sabagéan ageung, anjeun geus ngan perang jeung éta kaéndahan eta. poker.

.

Naon anu anjeun émut ngeunaan dinten gedé munggaran anjeun?

Abdi henteu émut dinten munggaran abdi … henteu, antosan, enya, abdi tiasa!

Ieu EPT munggaran kuring jeung kuring cashed kaluar. Éta EPT Berlin di 2012.

Kuring mawa headphone sareng buku sareng kuring maca kuring sadinten. Abdi budak internét stereotip anjeun 20 taun, anjeun terang? Kuring éta kawas “Ka naraka jeung ieu, hirup poker ! Kuring ngan ukur bakal maca buku kuring sareng teu malire batur. ”

Tapi teras kuring lakukeun ogé sareng ngadamel dinten 3 sareng seneng-seneng.

Seueur pamaén énggal hoyong manjangkeun pangalaman maénna sareng aranjeunna sigana isin tina maén di tempat anu ageung. Kumaha aranjeunna tiasa mendakan kasaimbangan antara pangalaman sareng strategi?

Éta mangrupikeun masalah anu ageung pikeun pamaén anu langkung lemah dina sadaya kaulinan, sadaya taruhan, sareng sadaya turnamén, jujur.

Lamun ngan maén X Jumlah turnamén poker saminggu, rék nyieun panungtungan, katuhu? Janten tangtosna, anjeun pikir anjeun badé maén langkung ketat.

Panginten éta bakal ngabantosan anjeun tahan sajam langkung lami, tapi dina jangka pondok, anjeun bakal langkung sering langkung sering kusabab éta. Maén teuing ketang pasti salah sahiji drawbacks pangbadagna pamaén anyar.

Janten, agresi penting pisan?

Kuring sok nyarios langkung saé janten agrésif tibatan janten rekreasi. Ieu bener leuwih hadé. Upami anjeun pamaén anu ketat, kasempetan anjeun pikeun menang turnamén henteu nol tapi aranjeunna rendah pisan. Padahal upami anjeun tukang game agrésif, anjeun tiasa ngajalankeun tumpukan.

Anjeun ngan ukur tiasa maén opat jam dina Poé 1 teras gagal, sedengkeun pamaén anu langkung ketat tiasa pencét Poé 2 sareng maén sababaraha jam tambahan. Ieu stroke béda pikeun jalma béda.

Tapi aya paribasa kuno pikeun rekreasi agrésif: jalma henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Éta leres-leres tiasa dimaénkeun sareng anjeun tiasa mayar di tempat anu ageung pikeun éta.

Mun anjeun rekreasi sarta ngan maén keur senang, saran abdi sok asup ka dinya jeung nyampur eta, gelut, gelut jeung ulah sieun mun Bluff.

#Stratégi #Poéan #Parker #Tonkaaaa #Talbot #bari #maén #Poé #tina #acara #live #utama #munggaran #anjeun