Poéan

Stratégi poean: Mason ‘pyefacepoker’ Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Stratégi poean: Mason 'pyefacepoker' Pye pikeun ngalegaan horizons anjeun dina poker

Kiwari Stratégi poeanurang dikaitkeun jeung bodo kiwari, Mason Pye, ngeunaan ngaronjatkeun kaulinan poker anjeun kalawan campuran muter sarta kaluar tina zone kanyamanan Anjeun.


EPT Barcelona geus lalampahan anu Mason “pyefacepoker” Pye moal poho. PokerStars Tim Pro geus patepung nepi ka babaturan, patepung loba peers na, sarta maénkeun sababaraha kaulinan dicampur dina festival EPT pikeun kahiji kalina.

Oh, dan anjeunna meunang judul live kahijina pikeun leuwih € 17.000. Urang sigana kedah disebatkeun éta.

Pakasaban dinten Pye lumangsung dina saluran Twitch na dimana anjeunna ngalirkeun campuran campuran ka massa salaku pamimpin Gerakan Game Campuran. Tapi taun ieu anjeunna cabang kaluar kana maén langkung hirup poker , sarta sabtu minggu ieu anjeunna meunang hadiah.

Mun Pye geus ngalegaan horizons na kalawan bata jeung mortir poker , nya meureun waktu ngalegaan horizons anjeun ku nyobian varian poker béda sajaba ti no-wates hold’em.

Di dieu Éta Pye kalawan sababaraha saran pikeun saha hoping rék dilegakeun kaulinan poker maranéhanana jeung kaulinan dicampur.

Pye ogé maén di UKIPT Nottingham

Rupa-rupa mangrupikeun bungbu kahirupan

Kuring ngarasa kawas nalika jalma maénkeun no-wates hold’em online, aranjeunna tiasa lebet kana otomatis-pilot loba waktu sarta meureun maranéhna teu salawasna nyieun kaputusan pangalusna.

Tapi dina maén campuran, anjeun kedah salawasna gaduh bal. Kaulinan robah, Anjeun kudu inget kartu maot, ieu jeung éta sarta leuwih.

kaulinan campuran anu hébat senang. Lamun anjeun nyoba kaulinan anyar pikeun kahiji kalina, anjeun sok rada intrigued, wondering kumaha anjeun bisa jadi leuwih alus. kaulinan campuran mangrupakeun cara hébat hiji coba hal anyar dina poker . Abdi hoyong ningali langkung seueur jalma anu kalibet. Kaulinan anu hebat pisan.

Dina hold’em, aya seueur lipatan. Gaduh leungeun goréng? ngalipet. Tapi dina kaulinan ieu – utamana kaulinan stud – anjeun kudu salawasna mibanda kontrol bal sabab bal bisa melu ka arah anjeun sarta anjeun bisa balik dina maok ku leungeun anjeun pernah hayang maén. Ku kituna anjeun salawasna dina campuran. Anjeun kudu salawasna difokuskeun. Kadang-kadang di hold’em jalma maénkeun leungeun kaluar bosen. Tapi dina campuran, anjeun salawasna meunang pot jeung pot pamisah.

Naon nahan jalma deui?

Jigana bubuka mimiti dulur urang poker éta hold’em. Éta kaulinan anu paling seueur jalma maén, aranjeunna ningali dina TV sareng panginten oh, kuring kedah maén. Anjeun pernah sabenerna ningali stud maén dina TV. Meureun salila WSOP pikeun $ 50K poker Pamaén Championship, tapi malah nu moal daya tarik pikeun dulur.

Meureun urang kudu nyieun leuwih mainstream. Kalayan WCOOP datang, kami parantos ngarencanakeun sababaraha aliran anu pikaresepeun. Kuring bakal mairan dina Championship 8-Game kalawan James [Hartigan] jeung Joe [Stapleton] sarta mudahan, eta bakal meunang nyokot anyar dina kaulinan. Kuring miharep jalma ngarasakeun eta sarta manggihan eta metot.

Kuring ogé miharep aya leuwih eusi kaluar dinya. Abdi salah sahiji ti saeutik jalma anu ngaluarkeun kontén kaulinan anu dicampur dina Twitch sareng kuring hoyong aranjeunna tumbuh kalayan langkung seueur streamer. Kami parantos nyandak léngkah anu ageung sareng James sareng Joe nyandak kuring pikeun sinyalna kartu langsung salami WCOOP.

Pye sareng geng ngagungkeun kameunangan di Barcelona

Kasalahan umum anu dilakukeun ku jalma nalika ngalih tina hold’em ka kaulinan campuran

Jigana kasalahan pangbadagna jalma nyieun nalika pindah ka kaulinan dicampur nyobian pikeun neuleuman sagala kaulinan sakaligus. Aranjeunna nyoba juggle sagalana dina waktos anu sareng, tapi bener anjeun kudu difokuskeun hiji kaulinan sarta diajar sagala aturan jeung meunang set strategi Anjeun. Teras anjeun tiasa ngaléngkah ka anu salajengna.

Transisi anu paling alami nyaéta tina hold’em ka PLO sabab anjeun ngan ukur nambihan dua kartu. Satuluyna anjeun bisa jadi hoyong nyandak katingal dina kaulinan pamisah-pot kawas PLO8. Lajeng transisi ka kaulinan stud, kalawan draw final. Mékanika kaulinan lotre béda pisan. Henteu aya flops, péngkolan, atanapi walungan, sareng anjeun henteu ningali kartu anu kakeunaan.

Lamun nyoba diajar sagalana sakaligus, anjeun bakal overwhelmed.

.

Nalika shooting di live turnamén kaulinan dicampur

Dina hal jadwal EPT, acara kaulinan campuran sigana paling murah. Aranjeunna teu pang populerna di format, sarta aranjeunna moal mikat loba jalma, tapi biasana pikeun harga pohara alus.

Lamun anjeun maénkeun turnamén kaulinan dicampur online, aya kitu loba regs leuwih hese, utamana lamun keur maén WCOOP na SCOOPS. Anjeun ningali sadaya crushers online: Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes “,”Chillolini”, “_sennj_”, jeung saterusna.

Lamun anjeun maénkeun kaulinan dicampur live, anjeun bakal manggihan jalma ti sagala backgrounds, loba ti backgrounds hold’em no-wates. Panginten aranjeunna parantos ngarusak turnamén anu teu katangtu atanapi aranjeunna ngan ukur hoyong nyobian anu énggal. Kami ngabagéakeun sadaya pamaén éta sareng kami nyobian ngajantenkeun pangalaman anu pikaresepeun.

Abdi henteu sering ngalakukeun ieu. EPT henteu sering muncul. Kajadian EPT kaulinan campuran henteu sering pisan. Janten anjeun kedah némbak iraha waé anjeun ngagaduhan kasempetan.

Saha anu diajar Pye?

Teu aya seueur sumber diajar kaulinan anu dicampur di luar, janten anu kuring resep pisan nyaéta ningali ulang tabel final sareng GJReggie. [Georgina James] dina saluran PokerStars kedutan salila COOPs. Kuring diajar loba di dinya. Kuring marios sareng mairan aranjeunna, tapi kuring ogé bakal ‘oh wow’ nalika kuring ningali drama anu kaget kuring.

Jelas, aya jalma anu kuring nyarios sareng kuring ogé diajar ti aranjeunna. Kuring ngobrol pisan sareng Tobias “Senkel92” Leknes, Benny “RunGodLike” Glaser, sareng seueur urang Norwegia-éta ngan ukur dina getihna janten saé dina maén campuran. Kuring nyoba nyokot kaluar kabeh brains maranéhna lamun kuring bisa. Abdi nganuhunkeun pisan yén jalma-jalma ieu parantos sumping ka aliran kuring sareng masihan nasihat.

Abdi henteu hoyong nyolok sorangan tapi ngadangukeun saluran kuring pikeun eusi kaulinan campuran gratis, sareng pasang dina Discord kuring. Anjeun tiasa ngajalankeun leungeun via replayer leungeun jeung urang bakal ngabahas eta jeung masarakat.

Henteu seueur alat, tapi upami anjeun milarian tempat anu leres, anjeun bakal mendakanana.


Tuturkeun urang sadayana Stratégi poean artikel ti EPT Barcelona:

Andre Akkari ngeunaan kumaha carana ngahontal tabel final
Georgina ‘GJReggie’ James kalawan tips berharga pikeun EPT timers munggaran
Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung
Parker ‘Tonkaaaa’ Talbot muterkeun Poé 1 dina acara live badag

#Stratégi #poean #Mason #pyefacepoker #Pye #pikeun #ngalegaan #horizons #anjeun #dina #poker

Stratégi poean: Andre Akkari on kumaha carana ngahontal tabel final

Stratégi poean: Andre Akkari on kumaha carana ngahontal tabel final

Dina Stratégi Harian dinten ieu, anu cemerlang Brasil Andre Akkari ningali kana prosés ngarobah jangka panjang kana penampilan ahir dina méja.


Dinten Jumaah sareng Saptu, pamaén dina Acara Utama EPT Barcelona bakal gaduh hiji hal dina pikiran: ngahontal méja final. Aya 60 di antarana, tina 2.294 entri, masih aub dina waktu dahar beurang Jumaah, tapi ngan dalapan ditinggalkeun dina ahir Saptu peuting.

Ieu mangrupa tahap penting tina sagala turnamén poker, sarta Tim PokerStars Pro Andre Akkari weruh eta kacida alusna. Anjeunna réngsé kalima di dieu di Barcelona dina 2017, sarta geus pasti nyieun loba tabel final séjén, kaasup dina acara Dunya Series. Anjeunna sigana jalma anu pangsaéna pikeun naroskeun tip ngeunaan cara ngadamel dorongan kana tahap anu paling jero.

Tong teuing obsess pikeun ngahontal final, sabab anjeun tiasa sono hal-hal penting ayeuna
Lamun tetep fokus dina tabel panungtungan wungkul, Anjeun bisa jadi teu bisa difokuskeun naon kudu difokuskeun ayeuna. Anjeun kudu fokus leungeun ku leungeun, dina sakabéh pamaén dina tabel Anjeun, naon maranéhna pikir. Anjeun kudu nangtoskeun sabaraha dulur pikir ngeunaan tabel final, sabaraha maranéhna rék ka dinya. Kusabab éta cara anjeun tiasa nempatkeun tekanan ka aranjeunna, anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta. Abdi henteu nyangka aya tujuan sanés tibatan meunang turnamen. Méja final teu win a. Anjeun kedah nyobian meunang max. Anjeun kudu néangan kasempetan dina tabél, lamun lawan anjeun fokus kana hal sejenna. Éta meureun sieun mun muka rentang maranéhna ilaharna maénkeun kalayan, sangkan anjeun bisa ngamangpaatkeun éta. Anjeun tiasa bet tilu kali saloba, sarta aranjeunna bisa melu leungeun badag, malah lamun boga hal kawas patandingan jack-opat, aranjeunna bisa melu a salapan saku, dalapan saku. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun anjeun. Éta naon anu kuring usahakeun, sareng éta hasil.

.

Pantau tumpukan anjeun sareng tumpukan batur sareng saluyukeun sasuai

Mun kuring éta pamimpin chip, meureun bakal nyingkahan tumpukan leutik, sabab bakal nekat ganda. Tapi tumpukan sedeng, abdi bakal nyobian nempatkeun loba tekanan dina aranjeunna, utamana tempat kadua, pamaén tempat katilu dina tabél. Aranjeunna anu bakal ngalipet langkung seueur, janten anjeun kedah ngamangpaatkeunana. Anjeun tiasa maén dina posisi ngalawan aranjeunna. Lamun aya pamaén kalawan dalapan blinds badag atawa 10 blinds badag, teu alus pikeun mencet aranjeunna, sabab lamun aranjeunna meta, mangka anjeun kudu nelepon. anjeun ngaapresiasi. Anjeun bisa jadi kudu nelepon tujuh blinds badag, dalapan blinds badag kalayan leungeun goréng sarta ngan teu dianggo pikeun anjeun. Tapi mun anjeun nempatkeun tekanan dina 15 blinds badag, 17 blinds badag, 18 blinds badag, lajeng éta gede pikeun urang. Kusabab lamun pencét jeung maranéhna ngaréaksikeun, urang ngan bisa melu.

Upami anjeun tumpukan pondok …
Lajeng anjeun kudu ngamangpaatkeun tumpukan badag. Upami aranjeunna muka pisan, upami aranjeunna saé sareng aranjeunna nyobian nahan tekanan, buka sajumlah ageung, teras anjeun tiasa ngamangpaatkeun. Kadang leungeun kawas raja dalapan, raja salapan, ratu salapan, ratu sapuluh, ieu leungeun anjeun bisa maénkeun ngalawan aranjeunna kalayan hiji kaunggulan. Anjeun kedah nyandak inisiatif. Anjeun teu tiasa sieun. Kadang-kadang anjeun gaduh jas raja-sapuluh sareng pamimpin chip kabuka, sareng anjeun sapertos, ‘Oh gosh.’ Tapi raja sapuluh maén superbly ngalawan pamimpin chip. Anjeun kudu muterkeunana. Entong sieun.

Lalajo kumaha lawan anjeun ngarobih kaulinanna
Aya kurva, sakumaha dina bagan, pikeun kumaha agrésif anjeun tiasa maén. Lamun aya bewara yén tabél téh dumadakan pisan pasip, jeung dulur ngan nyobian nahan nepi ka tabel panungtungan, anjeun tiasa nempatkeun leuwih tekanan dina aranjeunna. Ieu ampir unbelievable kumaha agrésif anjeun didieu. Anjeun tiasa muka konci 60 persén leungeun. Teras nalika anjeun ngahontal 30 final atanapi 20 final, anjeun muka konci 50 persen. Biasana henteu nguntungkeun maén sapertos kitu, tapi dina kaayaan sapertos kieu, éta. Lamun jalma geus nyerah, Anjeun kudu maén kawas éta. Pamaén anu berpengalaman ngalakukeun éta sepanjang waktos.

Identipikasi pamaén anu ngan harepan naek tangga
Lamun ningali sababaraha urang sangsara, berjuang, wondering ngeunaan raises jeung hal kawas éta, Anjeun kudu jadi sadar eta. Anjeun tiasa ningali saha ningali dina layar TV sadaya waktu, tingali payouts sarta pamaén ninggalkeun, naon luncat bayar salajengna. Nu bakal ngarobah rentang. Ieu bakal ngarobah rentang maranéhanana, sarta anjeun bakal kudu ngaluyukeun rentang Anjeun. Tapi lamun teu fokus, Anjeun meureun moal ningali eta. Bari dek keur shuffled, néangan sababaraha émbaran nu bisa Anjeun pake pikeun ngamangpaatkeun eta. Abdi percanten nyali abdi; Kuring bakal nengetan hal sarta ngagunakeun informasi éta. Jelas sakapeung kuring ngalakukeun kasalahan. Bisa jadi carita palsu. Kadang-kadang hal teu naon pikir. Tapi lolobana waktu gawéna. Upami anjeun tiasa ngadamel panyesuaian, éta tiasa ngabantosan anjeun ka ditu, dugi ka tilu anu terakhir, anu terakhir.

Ulah ngantep teuing ati-ati ngaruksak kasempetan sakali-dina-a-hirup anjeun
Kuring teu nyarankeun ngan nyobian lengkah nepi ka luncat payout salajengna. Hese pisan pikeun ngahontal final 30 atanapi final 40, sareng ampir teu mungkin pikeun amatir anu leres pikeun meunang turnamen sapertos kieu, janten upami jagat raya masihan anjeun kasempetan, anjeun kedah nyobian nyandak éta. Tong bagja meunang 18, atanapi 22, éta sanés carita anu saé. Anjeun teu hoyong nyarios ka budak anjeun yén anjeun rengking ka-23 dina EPT Barcelona sataun. Anjeun bakal ngabejaan carita alus lamun meunang katilu atawa kadua atawa utamana lamun ngéléhkeun . Janten upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun ka ditu, perjuangkeun éta. Entong sieun. Entong nyerah.

André Akkari: Henteu fokus kana final tiasa ngabantosan anjeun dugi ka final

Janten unpredictable, sarta jadi agrésif
Skenario hal anu paling parah pikeun pamaén anu berpengalaman nyaéta nyanghareupan amatir anu siap maén deui. Upami anjeun gaduh amatir anu teu sieun anu sok némbak pélor, anjeun bakal nyarios, ‘Bangsat!’ Pamaén anu berpengalaman bakal nyobian ngamangpaatkeun sareng aranjeunna antukna bakal nyobian imut. Pamaén anu berpengalaman bakal nyobian imut. Aranjeunna bakal nganggap anjeun kedah ngalipet sadaya waktos, tapi anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna hésé. Aranjeunna muka, anjeun nyorong. Aranjeunna muka, anjeun nyorong. Upami kuring nyanghareupan pamaén sapertos kieu, kuring bakal mikir, ‘Duh Gusti! Kuring nyaho manehna teu boga leungeun sadaya waktu, tapi kuring ogé, jadi kuring teu bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan eta.’ Éta jinis réaksi anu anjeun pikahoyong. Kuring yakin éta nguntungkeun. Tapi kalolobaan pamaén rekreasi moal ngalakukeun éta. Aranjeunna bakal ngajalankeun.

Kasempetan anjeun badarat dina tabel fitur ayeuna naék. Sareng éta mangrupikeun hal anu saé
Upami anjeun nuju kana tabel fitur pikeun kahiji kalina, anjeun nyandak sadayana anu kuring nyarioskeun, sareng ngalakukeunana langkung intensif. tabél TV ngajadikeun pamaén ngalaman pamer leuwih. Éta rék némbongkeun naon maranéhna terang ngeunaan poker . Éta rék maén deui. Éta rék maok curtain nu. Mun anjeun saurang pamaén amatir, anjeun bisa ngamangpaatkeun ieu malah leuwih. Anjeun terang aranjeunna bakal. Tapi sakapeung, sanajan anjeun terang, anjeun henteu ngaréspon. Anjeun pikir, ‘Oke, abdi bakal antosan. Meureun lain waktu kuring bakal meunang hiji as-ratu.’ Anjeun moal meunang eta. Éta moal datang. Anjeun kudu ngamangpaatkeun naon di hareup anjeun. Tabel fitur dina pendapat abdi, mangrupa kasempetan gede pikeun pamaén amatir. Upami kuring aya di dinya – nyaéta, pamaén anu berpengalaman – panginten kuring bakal ngarobih sakedik. Kuring bakal leuwih agrésif, sabab kuring yakin pamaén amatir bakal leuwih sieun. Tapi upami anjeun pikir sanés, anjeun bakal tiasa ngamangpaatkeun.

#Stratégi #poean #Andre #Akkari #kumaha #carana #ngahontal #tabel #final

Stratégi poean: Georgina ‘GJReggie’ James kalawan tips berharga pikeun EPT timers munggaran

Stratégi poean: Georgina 'GJReggie' James kalawan tips berharga pikeun EPT timers munggaran

Dina installment kadua urang Stratégi poean kolom, Georgina “GJReggie” James ti Pro Tim nawarkeun sababaraha tips pikeun jalma attending hiji acara poker live pikeun kahiji kalina.

Ratusan rébu jalma maénkeun poker tanpa pernah ninggalkeun imahna. Éta leres saprak mecenghulna poker online, sababaraha 25 sababaraha taun ka pengker.

Tapi maén online poker kadang ogé bisa ngakibatkeun anjeun lempeng ka festival poker utama, kawas Éropa Poker Tour (EPT), contona,. Aya ratusan pamaén dina unggal acara anu geus meunang pakét satelit, nawarkeun éta kasempetan pikeun maén live pikeun kahiji kalina.

Lengkah kaluar ti tukangeun layar komputer bisa jadi pikasieuneun, utamana lamun lalampahan munggaran anjeun ka hal kawas EPT-pegatna catetan-rekor Barcelona. Tapi di dieu aya sababaraha tips bener mangpaat pikeun pendatang, hatur nuhun Georgina “GJReggie” James ti Tim PokerStars Pro.

Diajar sababaraha dasar kaulinan langsung pikeun ningkatkeun kapercayaan anjeun
Upami kuring ngan ukur meunang pakét, kuring bakal bungah pisan maén sareng upami kuring henteu biasa maén langsung, éta tiasa janten ide anu saé pikeun nyobian sareng latihan, ngan ukur dina pertandingan lokal. Ngan pikeun meunangkeun ide kumaha kaulinan bakal lumangsung, boga dealer sabenerna di hareup anjeun, latihan nempo kartu Anjeun, nurun hal. Kuring salawasna mikir hal hardest keur kuring, malah kiwari yén kuring teu maén teuing hirup, cacah chip. Ku kituna éta patut meunang dipaké pikeun hal ieu. Sanaos éta ngan ukur hiji atanapi dua pangalaman sateuacanna, biasakeun ningali tumpukan anjeun, terang sabaraha chip anjeun gaduh, ningali pot sareng kéngingkeun ideu kasar sabaraha. Kuring salawasna panginten ieu mangrupakeun ide nu sae.

Bungkus kantong anjeun pikeun nyiapkeun sagala kajadian
Anjeun bakal hoyong mawa rupa-rupa baju pikeun hawa béda sabab pisan, hésé pisan pikeun ngaduga kumaha kamar poker bakal kasampak kawas, lamun panas teuing atawa tiis teuing. Mastikeun yén anjeun gaduh hal pikeun sadayana mangrupikeun ide anu saé, henteu paduli cuaca di luar kota dimana anjeun aya. Kuring salawasna pastikeun kuring mawa botol cai sabab biasana boga stasiun mana anjeun bisa ngeusian sarta rék maénkeun caian bari maén sabab anjeun tiasa gaduh dinten pisan, lila pisan. Utamana lamun ngalakukeun ogé. Hiji hal anu kuring nyobian ngarencanakeun, sanaos éta henteu saé, nyaéta tuangeun. Anjeun tiasa istirahat tuangeun tuangeun anjeun, tapi istirahat 15 menit éta sanés waktos anu paling waktos, sareng nalika seueur pisan jalma anu badé angkat tuangeun, sareng anjeun ogé kedah angkat ka kamar mandi, anjeun tiasa sesah. . pikeun meunangkeun dahareun lamun anjeun lapar. Janten cobian janten sakedik disiapkeun di sisi éta.

‘Ucapkeun salam sareng wilujeng sumping ka sadayana; jadi bageur jeung ramah.’

Pariksa jadwal turnamén pikeun manggihan naon sejenna bisa maénkeun
Festival ieu ageung sareng upami anjeun parantos kéngingkeun pakét anjeun kedah ngamangpaatkeun waktos anu anjeun gaduh dina hiji acara. Biasana aya sababaraha satelit anu ngajalankeun ka seueur acara anu sanés ogé. Bisa jadi pisan affordable pikeun nyobaan pinuh ka sababaraha acara séjén. Ieu méré Anjeun hal sejenna do a, sarta saeutik leuwih prakték maén live poker , mun anjeun teu maén live mindeng. Ieu biasana rada senang. Utamana mun anjeun geus meunang pakét a, Anjeun hoyong pisan ngamangpaatkeun waktos Anjeun di dieu. Naha éta maén poker, atanapi ningali kota, rencanana jadwal anjeun supados anjeun tiasa ngamangpaatkeunana.

Ngamangpaatkeun silaturahmi tur tingal kagiatan ditawarkeun
Abdi nyarankeun pisan nyarios ka sadaya staf anu PokerStars dina acara sareng kéngingkeun tip na. Liaison pamuter nu PokerStars boga pancen luar biasa. Anjeun leres-leres henteu tiasa angkat ka acara anu langkung saé salaku waktos anu munggaran sabab aranjeunna nyayogikeun hal-hal ieu sareng ngatur hal-hal ieu kalayan saé. Upami anjeun parantos kéngingkeun pakét, anjeun langkung dipikaresep nampi barang dagangan gratis – kéngingkeun sababaraha voucher tuangeun, sababaraha tikét – janten anjeun leres-leres kedah angkat ka méja wilujeng sumping. Aranjeunna salawasna pisan, pisan ramah di dinya jeung aya jalma anu nyarita unggal basa. Aranjeunna bakal tiasa nungtun anjeun sareng ngabantosan anjeun upami anjeun gaduh masalah. PokerStars Travel oge pohara kapaké. Upami anjeun ngobrol sareng aranjeunna, sering aranjeunna gaduh tikét sareng voucher pikeun hal-hal. Kuring terang didieu di Barcelona anjeun tiasa kéngingkeun tikét beus wisata ti aranjeunna, upami anjeun hoyong. Abdi nyarankeun ngobrol sareng aranjeunna pasti.

Boga ide naon anu anjeun hoyong laksanakeun, tapi tetep fleksibel
Abdi teu bakal rencanana dinten abdi pisan rigidly sabab pernah nyaho naon anu bakal kajadian dina turnamén poker, tapi lamun bade maén sababaraha acara di EPT, pastikeun anjeun terang naha éta dua poé atawa hiji poé. Ieu salawasna alus uninga. Tempo lamun geus dijamin poé libur, sangkan anjeun bisa ngatur kagiatan, hal kawas éta. Candak katingal dina naon rék maén, tingali sabaraha lila turnamén bakal lepas, lajeng mun anjeun boga poé nu nyaho dijamin leres bebas , Anjeun tiasa buka na nongkrong meureun.

Kenali sakuliling anjeun, sareng siap-siap kanggo dinten anu panjang
Isuk-isuk acarana mah pasti meunang sasarap nu alus, pasti. Abdi sanés manuk isuk, janten abdi henteu hudang teuing, tapi anu penting pikeun sarapan. Sanggeus éta, kuring resep kana kasino saeutik saméméhna, lamun éta rada sepi. Nalika kuring nepi ka dieu pikeun Kasino Barcelona pikeun kahiji kalina kuring sacara harfiah walked kana kasino di sabab dulur ninggalkeun on break dinner maranéhanana sarta éta geulis Heboh. Aya sagara jalma. Éta tiasa janten sakedik hariwang upami éta hal anu anjeun teu biasa. Ku kituna kuring salawasna resep ka dinya saeutik mimiti. Anjeun tiasa niténan kamar, ngarasakeun atmosfir, leumpang sabudeureun tur pastikeun anjeun terang dimana dahar, dimana kamar mandi, sarta nyaho wewengkon. Mun kuring hayang maén ti mimiti, Kuring bakal pastikeun kuring meunang ka méja pendaptaran mimiti jadi kuring bisa jadi aya kahiji kalina.

Pastikeun anjeun nyaman dina tabél, jeung anjeun terang dimana sagalana
Nalika kuring mimiti calik, kuring biasana ngan ukur mastikeun yén kuring dina korsi anu leres. Aranjeunna bakal masihan anjeun nomer méja sareng korsi, janten pastikeun éta leres. Lajeng ucapkeun hi ka dealer nu, sarta ngomong hi tur alus tuah ka dulur teuing. Janten saé sareng ramah. Teras éta mangrupikeun pasualan pikeun nyandak tumpukan anjeun, ngatur éta kumaha anu anjeun pikahoyong, sareng mastikeun anjeun terang denominasi mana anu diwarnaan, sapertos kitu. Catet ogé dimana layarna, éta lumayan mangpaat. Biasana aya layar inpormasi dina-tampilan dimana waé anu ngamungkinkeun anjeun terang tingkatna, naon blinds, sareng iraha istirahat salajengna. Lajeng ngarasa nyaman. Upami anjeun hoyong cai anjeun kaluar, cokot kantong anjeun sareng tempatkeun kana méja caket anjeun. Lajeng ngan ngambekan pikeun menit. Lajeng anjeun kudu maén leungeun mimiti Anjeun, meunang pot munggaran anjeun, tur anjeun diurutkeun.

Georgina James: ‘Maén saeutik poker jeung senang’

Meureun aya hal anu kaget anjeun
Jumlah jalma kaget kuring. Ieu endah ningali sabaraha urang datang ka dieu, kumaha acara live geus bener kamajuan. Jelas aranjeunna parantos ngarobih unggal catetan dina buku salami waktosna di dieu, tapi jumlah jalma seueur pisan. Jigana mun anjeun leumpang kana kamar poker pikeun kahiji kalina, anjeun bakal nempo TV jeung eta bakal ngareureuwas. Teu tiasa sono. Panggung sareng set-up pikeun streaming langsung di luar dunya ieu. Ieu pisan, pisan impressive. Malah leuwih hadé ti kuring nyangka.

Kajadian nyata henteu persis naon anu anjeun tingali dina TV
Jigana poker sakapeung bisa jadi saeutik exaggerated dina TV. set Ieu impressive sarta pohara alus, tapi aya ogé 2.000 jalma séjén squeezed dina sudut maén poker nu teu ningali dina TV. Jalma-jalma ogé teu sadar sabaraha lila éta poé. Aranjeunna pikir, “Oh, anjeun maénkeun sababaraha leungeun, éta mana ogé lajeng anjeun balik ka imah.” Tapi dinten-dinten tiasa pisan, panjang pisan sareng anjeun bakal maén saé dugi ka énjing-énjing upami anjeun saé sareng anjeun suksés énjing-énjing. Ku teu sangka sababaraha urang ngartos konsép kumaha nyapekeun maén turnamén ieu. Aranjeunna sapertos, “Anjeun ngan ukur senang-senang! Maén poker sadayana dinten panjang! Ieu ngan kaulinan!” Aranjeunna nganggap unggal méja mangrupikeun méja TV, anu bertentangan sareng kanyataan.

Atur ekspektasi anjeun, sarta coba ngarasakeun eta
Coba ngarasakeun pangalaman jeung boga saloba fun-gancang. Maén kaulinan sorangan. Anjeun tiasa meunang loba dina sirah anjeun, mun anjeun maénkeun acara live badag, anjeun bakal pikir, “Sarerea bakal nyaho Abdi anyar, jeung dulur bakal ngamangpaatkeun kuring.” Tapi kuring henteu nyangka. Lamun mikir ngeunaan eta teuing, anjeun bakal maén goréng. Tetep santai, tetep fokus, maén kaulinan sorangan. Coba teu boga loba teuing ekspektasi sarta pastikeun anjeun gaduh senang jeung ngarasakeun pangalaman. Kuring ngarasa leuwih rileks nalika jalma mimiti ngobrol dina méja. Éta ngajantenkeun langkung sosial sareng éta seueur alesan jalma-jalma sumping ka acara ieu. Ku kituna buka kagiatan, nyieun babaturan anyar, maén saeutik poker jeung senang. Naon anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta anu pangsaéna.

#Stratégi #poean #Georgina #GJReggie #James #kalawan #tips #berharga #pikeun #EPT #timers #munggaran

Stratégi poean: Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung

Stratégi poean: Lex Veldhuis méré naséhat ngeunaan kumaha carana maén gelembung

Wilujeng sumping di Stratégi poeanruntuyan nu mere Anjeun nasihat strategi hébat ti rupa akrab pikeun tiap tahapan turnamén poker.


Euweuh jeung maksud kuring teu ayangajadikeun pamaén poker leuwih bungah ti gelembung pas burst.

Ieu hiji-hijina waktos Anjeun bakal ningali riungan pamaén ngariung sabudeureun méja poker, encroaching on spasi pribadi dulur urang linggih di dinya, sweating giliran maranéhna dina pot diantara jalma maranéhna geus pernah patepung.

Nyieun duit teh alesan urang sadayana maén turnamén poker, tapi turnamén bubbling? Éta sababna seueur pamaén lirén maén sadayana.

Janten, panyesuaian naon anu anjeun kedah laksanakeun nalika aya dina gelembung? Kumaha anjeun tiasa nempatkeun tekanan dina lawan anjeun? Sareng naon anu anjeun kedah perhatosan dina méja anjeun?

Salah sahiji pamaén anu terang sadayana di luhur nyaéta Lex Veldhuis. Superstar Twitch parantos maénkeun langkung seueur gelembung tibatan anu anjeun kantos tuang tuangeun panas sareng kami henteu tiasa mikir saha waé anu langkung cocog pikeun masihan anjeun strategi sapopoé.

Ieu ampir gelembung waktos didieu di EPT Barcelona Main Event.

Singkirkeun éta, Lex.


KUMAHA KAS HARTA KA MANEH?

Jujur kuring pikir éta sadayana turun kana kaayaan kauangan anjeun. Lamun min-kas € 8.000 jeung anjeun biasana maén $ 5 turnamén online, lajeng ieu kasempetan gede pikeun anjeun.

Nanya ka diri anjeun, sabaraha sering kuring bakal nyanghareupan kaayaan ieu? Naha artos ngarobih kahirupan abdi? Éta karir ngarobah dina rasa naon? Lamun kitu, ngan ngalipet. Terus ngalipet. Kuring sagemblengna ngartos aces saku jeung raja saku teuing, éta nurun.

Tapi upami anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan artos, panginten anu paling penting nyaéta ningali naon tujuan saleresna sadaya anu anjeun gaduh.

Anggap anjeun gaduh 16 blinds ageung sareng anjeun aya dina blinds ageung sareng ratu ace, teras blinds alit nampi anjeun sadayana. Anjeun meureun hoyong melu sabab anjeun deukeut ka gelembung. Sawahna lega pisan, nya? Dina Acara Utama EPT Barcelona ieu, bakal aya 327 pamaén anu meunang duit. Éta hartina aya ngeunaan 40 tabel. Éta bakal gancang pisan sareng jalma-jalma anu nembus sareng aya kasempetan anu saé bakal aya ratu vs jack, hal anu sapertos kitu. Janten anjeun panginten hoyong ngalungkeun ratu ace.

Tapi dina waktos anu sareng, lamun bisa meunang pot 100-badag-buta lamun batur narajang anjeun, ayeuna ujug-ujug anjeun boga loba leuwih badag kasempetan meunang turnamén. Kadang-kadang gélo sareng anjeun kedah bet tumpukan anu langkung ageung sabab odds saatosna bakal langkung ageung.

Gelembung pabalatak

Robah kaulinan Anjeun

Ulah panik. Jigana hal awon anjeun bisa ngalakukeun anu meunang kana kaayaan lajeng maénkeun éta satengahna. Anjeun bisa jadi kawas: “Oh, kuring kudu maén ace-jack” tapi lamun papan pencét jack-high, ujug-ujug anjeun bakal ngalakukeun eta bener slow. Ngan jadi jelas kalawan diri jenis leungeun Anjeun hoyong buka.

Ogé, maén leungeun nu boga blocker. Kuring leuwih resep maén king-jack offsuit ti sapuluh-salapan cocog deukeut gelembung, contona, sabab anjeun blocking loba leungeun alus. Padahal kalayan sapuluh-salapan anu cocog, anjeun moal ngahalangan panangan anu tiasa ngahukum anjeun dina gelembung.

Ayeuna hayu urang nyebutkeun anjeun boga tumpukan badag dina gelembung.

Lamun anjeun nepi ka dinya, ngan néangan blocker a. Maén saloba patandingan raja-X sareng patandingan ace-X. Anjeun kudu meungpeuk aces jeung raja dina gelembung, sarta ieu strategi sarua nalika anjeun dina tabel final. Anjeun nyampur panyambungna anu pas sabab henteu ngalakukeun nanaon pikeun anjeun. Anjeun teu pilari leungeun, Anjeun keur pilari leungeun alus nu pamaén séjén teu bisa boga. Éta janten langkung penting.

Lex Veldhuis

Maca Anjeun Ngalawan

[Googling the players on your table] bisa jadi pinter, tapi hésé pisan nyieun kaputusan dumasar kana kanyahoan. Anjeun bisa jadi aya bewara nu batur dina méja anjeun teu boga duit tunai [on Hendon Mob], Tapi éta lain hartosna ieu mnt tunai hartina loba pikeun aranjeunna. Ieu sigana turnamén kahiji maranéhanana sarta aranjeunna ngan meuli eta pikeun € 5K sarta aranjeunna moal ngalipet offsuit ace-salapan sabab éta hiji ace. Éta salawasna bahaya pikeun nyieun kaputusan dumasar kana kanyahoan.

Aya seueur deui anu anjeun tiasa kéngingkeun tina cara aranjeunna ngalaksanakeun, sareng sabaraha kali aranjeunna ningali jam. Éta bakal hartosna langkung pikeun kuring. Lamun pamaén boga $2 juta dina panghasilan hirup tapi maranéhna tetep mariksa sabaraha pamaén ditinggalkeun, aranjeunna tiasa wizard math tapi ogé bisa jadi jalma anu saraf sarta geus digawé sapanjang hirupna. Tingali kana sikepna dina méja sareng tingali kumaha santai aranjeunna.

TANGKI ATAWA TEU TANGKI?

Abdi lain kipas badag tina tanking di live poker . Sabenerna mah hate. Loba hal anu diwenangkeun dina poker nu teu gede pikeun kaulinan jeung pangalaman. Kuring teu boga masalah sareng tanking online sabab jalma anu balik komputer, maranéhna bisa lalajo Netflix atawa hal, teu kudu jadi pangalaman pikaresepeun. Tapi lamun dulur mimiti tanking pikeun hiji atawa dua menit langsung, eta janten pangalaman pisan goréng pikeun pamaén.

Meureun di mangsa nu bakal datang, urang bakal balik ka sistem dimana urang geus bébéja urang 40 urang jauh ti duit tapi teu nalika gelembung bursts, jadi ujug-ujug anjeun ngawartoskeun anjeun boga duit.

DUA GELEMBUNG NU MASIH NGAREBUT LEX

Abdi émut dua gelembung jelas.

Hiji éta kesang badag dina $ 40K acara di WSOP di 2009. Ieu gelembung $ 75K. Kuring kungsi Sami Kelopuro on kénca kuring sarta éta ngimpina nyata. Nyaan kuring ngarasa tegangan dina momen éta, nepi ka titik di mana kuring teu hayang diurus leungeun diputer. Dina gelembung, anjeun hoyong luhureun rentang anjeun atanapi leungeun crap. Anjeun teu hoyong kéngingkeun ratu anu cocog sareng sapuluh sareng saterasna sabab anjeun ngarasa anjeun kedah maénkeun éta.

Kuring ogé apal turnamén di Vegas, a $ 15K mésér-in, jeung tilu urang tina duit kalawan 140 jalma cashing kaluar. Kuring indit kabeh dina kalawan Ace-sapuluh kaluar dina ulang maok titik, nu kuring masih kuciwa. Éta nunjukkeun kurangna pangaweruh ngeunaan kaulinan gelembung, anjeun terang? Lipetkeun waé! Ieu leungeun simbolis pikeun immaturity kuring jeung salawasna hurts.

Upami anjeun mendakan diri anjeun dina tabel fitur salami Gelembung…

Abdi biasa nganggo streaming. Jigana nu ngajaga anjeun jujur, dina cara. Éta bintik-bintik leres-leres ngajantenkeun kuring langkung saé. Kaula bade dina gelembung ayeuna di tempat dimana abdi tiasa buka duanana cara, tur éta gelembung bener badag, sarta kuring bakal sadar wow, Kuring teu bener nyaho naon hal katuhu do dieu.

Gaduh kerentanan streaming sareng kartu maén parantos ngajantenkeun kuring diajar langkung seueur. Nalika anjeun terang jawabanana, anjeun gaduh seueur katenangan. Anjeun terang yén leungeun ieu kuring muka, leungeun ieu kuring nelepon, jsb. Situasi anu anjeun tingali deui sareng kuciwa nyaéta kaayaan dimana anjeun henteu terang naon anu kudu dilakukeun. Kaseueuran éta kedah disalurkeun kana émosi, sareng sakapeung éta amarah atanapi kuciwa.

CONGRATULATIONS pikeun nyieun duit!
AYEUNA ULAH SIA-SIA TURNmén Anjeun…

Hal pangalusna katingal dina duit luncat salajengna.

Ucapkeun 30 eliminations sanggeus gelembung burst, aya luncat tunai 5K €. Éta 30 pamaén bakal kaluar dina 20 menit, jadi Anjeun ngan perlu bersantai.

Abdi émut dina PSPC, éta ageung sareng sadayana kesang pisan. Aya kitu loba jalma kalawan 1-5 blinds badag. Lajeng gelembung burst jeung Abdi émut Spraggy cashing di $20K leuwih sabab anjeunna teu maén leungeun pikeun, siga, lima leungeun.

Ku kituna, lamun luncat duit salajengna masih jauh, ngan ngalakukeun eta kalawan leungeun anjeun kudu make. Tapi atoh, reassess, tenang, sarta ulah ngalakukeun nanaon baruntus.

#Stratégi #poean #Lex #Veldhuis #méré #naséhat #ngeunaan #kumaha #carana #maén #gelembung

Stratégi Poéan: Parker ‘Tonkaaaa’ Talbot bari maén Poé 1 tina acara live utama munggaran anjeun

Stratégi Poéan: Parker 'Tonkaaaa' Talbot bari maén Poé 1 tina acara live utama munggaran anjeun

Wilujeng sumping di Stratégi poeankahiji dina runtuyan anyar pikeun mawa anjeun nasihat strategi hébat ti raray akrab pikeun tiap tahapan turnamén poker.


Aranjeunna nyarios éta sanés kumaha anjeun ngamimitian, tapi kumaha anjeun réngsé. Maranéhanana ngomong turnamén poker nu marathons, moal sprints. Maranéhanana ngomong anjeun teu bisa meunang turnamén dina dinten 1, anjeun ngan bisa leungit sakali.

Tapi aranjeunna ogé nyarios yén anjeun henteu kedah ceurik kana susu anu tumpah, sanaos susu anu tumpah salawasna bangor sarta ngimpina pikeun ngabersihan. Janten naon anu kedah dilakukeun? aranjeunna nyaho?

Sanaos leres anjeun moal tiasa meunang turnamén poker multi-dinten dina Poé 1, masih seueur anu tiasa. tiasa ngalakukeun eta dina Poé 1 hiji acara live anu bakal nulungan urang manggihan suku anjeun, nyieun duit jeung forge a ngajalankeun jero.

Hiji pamuter anu terang sadayana ngeunaan nganapigasi dinten 1 nyaéta Parker “Tonkaaa” Talbot. Anjeunna henteu ngan ukur kas dina Acara Utama Éropa Poker Tour (EPT) anu munggaran, tapi anjeunna ogé ngadamel tabel akhir di EPT Prague di 2018, kagenep kalayan € 179,360.

Tim PokerStars Pro aya di dieu di EPT Barcelona sareng mampir pikeun masihan kami sababaraha saran sateuacan linggih dina Poé 1B tina Acara Utama € 5,300.

(Sareng sateuacan anjeun ngamimitian: Sumuhun, Anjeunna maén Poé 1A kamari. Jeung Sumuhun, anjeunna pegat. Tapi anjeun bakal manggihan dina paguneman urang handap, éta leuwih hadé pikeun sabenerna ngalakukeun eta ti scraping kalawan scraps.)


PokerStars Blog: Hei Parker. Sebutkeun batur anu maca ieu dina sababaraha menit bakal linggih dina Poé 1 turnamén poker live utama anu munggaran…

Parker “Tonkaaa” Talbot: Kuring bakal nyebutkeun ngan ngalakukeun hal anjeun. Naon waé anu ngajadikeun anjeun nyaman. Maén kaulinan Anjeun.

Abdi henteu nyarios ‘diuk sareng suku anjeun nyebrang’ atanapi ‘diuk ku cara anu tangtu’, ngan ukur janten diri anjeun sareng sadar yén sadayana aya dina kaayaan anu sami sareng anjeun. Sarerea maénkeun kaulinan anu sarua. Coba pangalusna anjeun jadi nyaman sabisa.

Hayu urang nyebutkeun aranjeunna henteu mikawanoh salah sahiji pamaén dina tabél. Naon tiasa aranjeunna néangan ningali lamun maranéhna boga méja lemes atawa méja teuas?

Nya, anjeun tiasa Google jalma, éta cara anu paling gampang! Lamun manggihan draw tabel Anjeun (dina aplikasi PokerStars Live), Anjeun tiasa milarian pamaén sarta anjeun meureun bakal manggihan sababaraha info, ngeunaan naha maranéhna maénkeun loba poker atanapi henteu.

Abdi henteu bakal maca seueur teuing stereotip dumasar kana kumaha jalma katingalina tapi, dina waktos anu sami, aranjeunna aya.

Parker Talbot di EPT Barcelona, ​​2022

Na kumaha lamun maranéhna dipikawanoh grup pamaén tangguh dina tabel maranéhna? Kedah aranjeunna nyobian ulah maén pot ngalawan aranjeunna?

Éta teu bener kumaha poker jalan. Anjeun teu tiasa ngalakukeun éta. Anjeun tiasa Dodge eta bit ka extent sababaraha. Siga, meureun anjeun tiasa nyandak handap lima persén leungeun anjeun biasana maén ngalawan jalma séjén sarta motong aranjeunna nalika maén ngalawan lawan bener tangguh, tapi pikeun sabagéan ageung, anjeun geus ngan perang jeung éta kaéndahan eta. poker.

.

Naon anu anjeun émut ngeunaan dinten gedé munggaran anjeun?

Abdi henteu émut dinten munggaran abdi … henteu, antosan, enya, abdi tiasa!

Ieu EPT munggaran kuring jeung kuring cashed kaluar. Éta EPT Berlin di 2012.

Kuring mawa headphone sareng buku sareng kuring maca kuring sadinten. Abdi budak internét stereotip anjeun 20 taun, anjeun terang? Kuring éta kawas “Ka naraka jeung ieu, hirup poker ! Kuring ngan ukur bakal maca buku kuring sareng teu malire batur. ”

Tapi teras kuring lakukeun ogé sareng ngadamel dinten 3 sareng seneng-seneng.

Seueur pamaén énggal hoyong manjangkeun pangalaman maénna sareng aranjeunna sigana isin tina maén di tempat anu ageung. Kumaha aranjeunna tiasa mendakan kasaimbangan antara pangalaman sareng strategi?

Éta mangrupikeun masalah anu ageung pikeun pamaén anu langkung lemah dina sadaya kaulinan, sadaya taruhan, sareng sadaya turnamén, jujur.

Lamun ngan maén X Jumlah turnamén poker saminggu, rék nyieun panungtungan, katuhu? Janten tangtosna, anjeun pikir anjeun badé maén langkung ketat.

Panginten éta bakal ngabantosan anjeun tahan sajam langkung lami, tapi dina jangka pondok, anjeun bakal langkung sering langkung sering kusabab éta. Maén teuing ketang pasti salah sahiji drawbacks pangbadagna pamaén anyar.

Janten, agresi penting pisan?

Kuring sok nyarios langkung saé janten agrésif tibatan janten rekreasi. Ieu bener leuwih hadé. Upami anjeun pamaén anu ketat, kasempetan anjeun pikeun menang turnamén henteu nol tapi aranjeunna rendah pisan. Padahal upami anjeun tukang game agrésif, anjeun tiasa ngajalankeun tumpukan.

Anjeun ngan ukur tiasa maén opat jam dina Poé 1 teras gagal, sedengkeun pamaén anu langkung ketat tiasa pencét Poé 2 sareng maén sababaraha jam tambahan. Ieu stroke béda pikeun jalma béda.

Tapi aya paribasa kuno pikeun rekreasi agrésif: jalma henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Éta leres-leres tiasa dimaénkeun sareng anjeun tiasa mayar di tempat anu ageung pikeun éta.

Mun anjeun rekreasi sarta ngan maén keur senang, saran abdi sok asup ka dinya jeung nyampur eta, gelut, gelut jeung ulah sieun mun Bluff.

#Stratégi #Poéan #Parker #Tonkaaaa #Talbot #bari #maén #Poé #tina #acara #live #utama #munggaran #anjeun