Poker

The tahayul paling umum dina poker

The tahayul paling umum dina poker

Victoria Coren Mitchell, juara dua kali kahiji di Éropa Poker Tour, sakali nulis: “Anehna yén pamaén poker téh rada tahayul sakumaha aranjeunna. Aranjeunna nyéépkeun satengah hirupna kalayan sabar ngajelaskeun yén poker sanés ‘judi’ sapertos roulette atanapi Lotre: éta mangrupikeun kaulinan kaahlian, pertimbangan, perspicacity, sareng hikmah. Aranjeunna méakkeun satengah séjén taliti nyaimbangkeun suku kelenci untung dina luhureun chip maranéhanana.

Bari crusher modern dinten ieu bakal ngaku maranéhna teu tahayul di slightest, ngagali saeutik deeper sarta anjeun bisa nempo sababaraha kabiasaan aneh. Di dieu nu paling umum poker tahayul masih hadir dina tabél.


Protectors kartu

protectors kartu ngawula tujuan praktis. Ditempatkeun leuwih kartu liang Anjeun, aranjeunna nyegah dealer ti ngahaja mucking leungeun anjeun lamun maranéhna pikir anjeun geus narilep.

Dugi ayeuna mah saé. Dina hal ieu, hiji chip basajan atawa koin ngalakukeun pakasaban. Tapi lamun practicalities éta hijina motif, naha pamaén, duanana rekreasi sarta pro, mawa protectors kartu elaborate misalna kana tabél?

Tingali sabudeureun kasino mana wae tur anjeun bakal manggihan loba pamaén maké protectors kartu nu boga harti pribadi signifikan, naha éta téh simbol tuah tradisional kawas tapal kuda atawa samanggi, bendera nasional, atawa figurines tina karakter Star Wars favorit maranéhanana.

Kosta Rika pro Humberto Brenes, dua kali meunangna pinggel WSOP kalawan $ 6,1 juta dina winnings hirup pikeun ngaranna, ieu dipikawanoh pikeun bringing papayung kartu figurine hiu na kana méja, hiji pernyataan atra ka pamaén séjén yén anjeunna siap gobble up chip maranéhanana. .

Johnny Chan ngagaduhan pesona untung anu teu biasa, sering nyangking jeruk ukuran pinuh kana méja poker. Chan ngawanohkeun buah jeruk signature na salila 80s sarta 90s salila poé nalika dulur ieu chuffing jauh di casinos. Jeruk éta nyayogikeun Chan kalayan ambu anu seger, istirahat tina lingkungan smokey.

A kolektor fosil, Greg Raymer bakal mawa spésimén langka tur metot pikeun nutupan kartu na. Fosil mindeng jadi titik omong, sarta earned Raymer nickname na, “Fossilman”.

protectors kartu, lajeng, rok garis antara aksésori praktis, poker goib, sarta saeutik senang.

Lucky jeung untung leungeun

Hiji kasangsaraan umum ngalaman ku pamaén rekreasi anu teu acan dibor handap dina dasar strategi poker, sarta starter paguneman umum di buruan imah – naon leungeun favorit anjeun?

Sareng jawabanna sok… Pocket Aces, upami urang nyarioskeun Texas Hold’em pre-flop start hands. Naha henteu?

papisah tina kadang henteu. Sakapeung plapisan tiasa gaduh a leungeun favorit anu kirang ti… emh, nguntungkeun. Sumuhun, urang sadayana terang éta 9♥ 7♥ Sigana pisan geulis, sarta yén hiji gap cocog panyambungna pisan diputer nalika tumpukan anu jero. Tapi leungeun favorit, saleresna?

Konsep ieu manjang sauntuyan sakabeh tina tahayul poker. Kuring geus ngadéngé babaturan ngabejaan kuring yen aranjeunna remen gaduh Pocket 9s ti Pocket Aces, lajeng neruskeun menerkeun th.e alesan pikeun dua puluh menit. Kusabab aranjeunna “salawasna leungit kalawan Pocket Aces”.

tahayul poker umum sejen nyaeta nu teu kudu meunang leungeun mimiti kaulinan tunai atawa turnamén poker. Sababaraha pamaén malah bakal ngalipet monster dina leungeun kahiji lajeng ngarasa aman nyaho yén maranéhna kakarék dihindari leumpang handapeun hiji tangga métaforis.

Barang untung baju

Urang geus katempo sababaraha conto kawentar pakean signature leuwih taun. John Hesp ngagem na ayeuna-kawentar (jeung rada ridiculous) jas en route ka tempat kaopat finish di 2017 WSOP Main Acara, contona,. Atawa Sebastian Sorensson nyokot nickname nu ‘slendang guy’ sanggeus ngagem Rajana Dolphins neckpiece sapanjang na 2017 PokerStars Championship Barcelona Main Acara (anu anjeunna nyandak handap pikeun € 987K).

Kumisan ti gaya, meureun aya alesan praktis naha pamaén poker seasoned milih item nu tangtu pakéan. Kacamata, contona, bisa mantuan pikeun nyumputkeun ngabejaan fisik sarta nyegah “jiwa dibaca” ku pamaén séjén. Masalahna kontroversial pisan yén sababaraha casinos ngalarang kacamata nalika maén. Hoodies bisa maénkeun peran sarupa concealment, atawa sahenteuna mantuan pamaén ngarasa leuwih nyaman jeung kirang kakeunaan.

Acan lamun datang ka poker jeung tuah, komo barang pakéan pamaén maké bisa jadi hasil tina tahayul, incorporating kelir untung jeung simbul atawa, deui, nyekel significance pribadi. Di Wétan Jauh, contona, warna beureum ngalambangkeun kabagjaan sareng rejeki.

A tahayul poker sabudeureun pakean bisa timbul lamun pamaén, sebutkeun, ngéléhkeun turnamén utama whilst maké kaos tangtu, sapasang kaos kaki, atawa malah baju jero.

pamaén poker geus aya kalana geus dipikawanoh nyandak pakean untung mun ekstrim, milih maké baju anu sarua (unwashed) pikeun poé dina tungtung sanggeus pencét a ngajalankeun panas dina kasino di. Punten ulah.

John Hesp dina 2017 WSOP

Stacking chip dina urutan tinangtu

Ieu tahayul poker sejen nu hese narik sajaba ti kuring fidgeting, atawa goréng, ti ngahaja maén kotor.

Pamaén bisa boga gaya nu tangtu nu maranéhna resep tumpukan chip maranéhna. Ieu tiasa manifest dina sababaraha cara. Contona, pamaén bisa milih tumpukan kelir séjén, atawa boga 10 chip dina unggal munara individu.

Aya saeutik pisan cilaka dina jenis ieu tahayul poker, salami teu ngaganggu kaulinan batur. Réngsé ogé, eta sabenerna bisa nyieun leuwih gampang pikeun anjeun (jeung batur) maca ukuran tumpukan – deui demonstrating yén sababaraha tahayul poker bisa jadi grounded di practicality.

Sanajan kitu, casinos gaduh aturan jeung tatakrama ngeunaan kumaha carana tumpukan chip. Lamun ngalanggar aturan ieu, Anjeun bisa ngaharepkeun hiji ceuk tumpukan chip anjeun leuwih appropriately.

Anjeun teu kedah, contona, nyumputkeun chip nilai badag di tukang gunung chip nilai leutik. Anjeun oge teu kudu nyampur nepi chip dina cara nu ngajadikeun hésé pikeun pamaén séjén, atawa dealer nu, uninga sabaraha anjeun nyekel.

Salami tahayul poker anjeun teu meuntas garis kana lampah teu adil, anjeun sadayana alus.

Lpamaén ucky jeung chip untung maranéhna

Anjeun tiasa mikir yén pamaén poker, sahenteuna anu meunang anu dilatih dina seni pamikiran logis sareng kaputusan anu difokuskeun, moal janten tahayul. Acan malah pamaén ngalaman rentan ka pamikiran gaib, sakumaha ogé pisan kasus jeung mitos chip untung.

Di dieu kasarna kumaha eta muterkeun kaluar – sanggeus maén poker babarengan bari, salah sahiji atawa leuwih pamaén dina tabél muncul salaku “untung” leuwih. Éta bisa jadi maén ogé, atawa ngajalankeun alus, atawa duanana. Naon waé pasualan éta, aranjeunna saé pikeun ngumpulkeun chip sorangan.

Di dieu nu mana logika nyokot kabisat. pamaén séjén dina tabél bisa mimiti yakin yén nyokot chip pamuter ieu bakal mindahkeun kabaruntugan . Mun aranjeunna meunang chip ti “pamuter untung”, aranjeunna bakal ngalakukeun sagalana aranjeunna tiasa nyekel aranjeunna, sanajan ieu ngalibatkeun ngajaga aranjeunna misah ti sesa tumpukan maranéhna.

Tina tahayul dina daptar, mitos chip untung ieu condong paling ngabahayakeun pikeun strategi, nyababkeun pamaén nyandak kaputusan dumasar kana pamaén sanés anu aranjeunna anggap untung, teras ngalakukeun sadayana anu aranjeunna tiasa pikeun ngajagaan chip untung anu dimeunangkeun. ti pamaén ieu. daptar.

The untung chip poker goib ogé bisa nyandak hiji formulir basajan. Pamaén bisa mertimbangkeun chip poker langka salaku jenis pesona untung.

Card shuffling tahayul sarta blaming dealer nu

Saha waé anu parantos maénkeun sababaraha kaulinan poker live tiasa nyaritakeun ieu. Pamaén anu percanten ka tuah di poker (teu varian, murni kabaruntugan ), condong yakin yén cara nu kartu nu shuffled langsung narjamahkeun kana ngajalankeun panas atawa tiis maranéhanana kartu.

Saha eta nu ngacak the kartu? Dealer, tangtosna. Anjeun meureun geus uninga pamaén applauding atanapi negating a dealer tinangtu, atawa nambahan sarta ngurangan tips dumasar kana naha dealer geus “masihan aranjeunna kartu alus”.

Tangtosna, shuffling dek sacara acak sareng, sapertos seueur kajadian dina ayana kompleks ieu, hasil tina shuffling éta henteu diarahkeun pikeun masihan anjeun waktos anu gampang atanapi susah. Kabéh pamaén tunduk kana rentang sarua hasil jeung varian, euweuh urusan kumaha dek ieu shuffled.

Dina poker online, ieu ngalegaan pikeun nyalahkeun “rigged” generator angka acak, sanajan kanyataan yén algoritma ieu teu boga jalan pikeun ni’mat pamaén husus sarta, kanyataanna, leuwih “acak” ti acak manusa.

Poker tahayul sabudeureun kartu shuffling tiasa detrimental kana strategi, ngabalukarkeun pamaén ngarobah kabiasaan tohan maranéhna nurutkeun naha dek atawa dealer nguntungkeun. Jadi awas pikeun éta!

Tong nyalahkeun dealer!

Naha pamaén poker tahayul?

Tina sudut pandang psikologis, tahayul aya hubunganana sareng perasaan hoyong langkung kontrol atanapi kapastian kana kajadian sareng kaayaan.

Dina kasus poker, nu kawas hirup ngalibatkeun campuran duanana informasi lengkep jeung unkaharti hasilna, eta sabenerna ngajadikeun loba akal pikiran naha pamaén ngagunakeun tahayul. Leres, aranjeunna tiasa dilatih pikeun mikir sacara logis, tapi aranjeunna ogé nyanghareupan seueur kateupastian.

StUdies parantos nunjukkeun yén tahayul positip sapertos pesona untung tiasa ngirangan kahariwang sareng nyababkeun kaputusan anu langkung jelas. tahayul poker bisa boga tujuan méntal, sarta teu merta hiji detrimental.

Sanajan kitu, lamun tahayul ditinggalkeun unchecked maranéhna bisa ngabalukarkeun kabiasaan obsesip jeung kahariwang. Bayangkeun pamaén poker anu muncul dina acara langsung ngan sadar yén anjeunna hilap baju jero anu untung. Sababaraha tahayul poker, sakumaha dina kasus leungeun untung na sial, ogé dampak langsung pembuatan kaputusan sahingga ngurangan potensi perbaikan strategis.

#tahayul #paling #umum #dina #poker

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Ieu UK jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) dilongok Nottingham minggu panungtungan pikeun lima poé poker extravaganza. Aya Kajadian Utama, High Rollers, Super High Rollers, acara samping, sarta PokerStars kagiatan galore.

Upami anjeun henteu tiasa sumping ayeuna tapi ngarepkeun nganjang ka tempat UKIPT ka hareup, anjeun aya untungna. UKIPT angkat ka London dina Oktober 2022, ngajalankeun ti 18 dugi ka 22.

Tapi kumaha pangalaman UKIPT?

minggu ieu, urang meunang hirup vicariously ngaliwatan PokerStars Tim Pro Mason “pyefacepoker” Pye salaku streamer kedutan documenting sakabéh lalampahan na éksklusif pikeun Twitch poker Tribun.

Ieu anjeunna.



Maranéhanana ngomong yén poker jeung kahirupan mindeng balik leungeun dina leungeun. Éta leres pikeun Pye nalika anjeunna kapaksa ngagunakeun kaahlian bluffing na di stasion karéta saatos reureuh hartosna tikétna henteu sah deui.

Kabeneran, bluff éta ngaliwat.



Saatos pendak sareng sasama PokerStars Team Pro, Georgina “GJReggie” James (anu ayeuna ngalakukeun tantangan kabugaran), Pye masihan kami tur kamar hotél Nottingham na.



Lajeng éta waktu keur dinner jeung kaulinan kolam renang.



Isukna, Pye ngaluncat kana £230 UKIPT Mini di Nottingham’s Magrib ka Subuhanu nawiskeun jaminan £ 100K.

Tapi sanggeus ngajalankeun ratu kana hiji as, bullet munggaran nya robah jadi lebu.

Di dieu, Pye ngudag meja inpormasi PokerStars – dijalankeun ku Willie sareng Raksha legendaris – pikeun nunjukkeun ka urang naon anu aya pikeun pamaén UKIPT.

Kabéh pamaén UKIPT kéngingkeun patches UKIPT ekslusif, pin sareng pelindung kartu.
Kabéh UKIPT Main Acara pamaén meunang kaos oblong ekslusif pikeun ngagungkeun acara.
Sadaya kualifikasi online pikeun Acara Utama meunang sagala di luhur, ditambah hiji hoodie UKIPT, lanyard sarta kantong serut.

Aya ogé caps baseball ditawarkeun ngaliwatan rupa hadiah dina acara.



Hanjakalna, pélor kadua Pye dina Mini ogé henteu saé.

Tapi teu aya anu teu tiasa dilereskeun ku gurun simpati.



Ieu £ 1,100 Acara Utama UKIPT (£ 500K Gtd) salajengna jeung saha Pye kudu manggihan dina meja na?

Ngan patok luhur crushers Andy “Bowie Pangaruh” Wilson.

Upami Wilson katingalina aya dina awan salapan, éta kusabab anjeunna réngsé dina tempat munggaran dina Kuis Pub UKIPT Nottingham, anu diayakeun ku Pye sareng GJReggie.

Tim unggul Wilson – ogé nampilkeun Angus Foster sareng Oli Hutchins – teras kedah bersaing pikeun bonus sit & go berkat kasuksésanana. Wilson nyandak anjeunna ka handap ogé, earning tur régional korsi Acara Utama.

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Angus “BigGustago” Foster – juara kuis pub

Tapi Wilson sanés ngan ukur wajah anu biasa Pye tarung.



Duanana Pye sareng Spraggy parantos ngalangkungan sadinten, sanaos tumpukan pondok.

Aranjeunna duanana ogé ngahasilkeun artos, sareng Pye parantos ka-85 pikeun £ 1,690 sareng Spraggy turun ka-70 pikeun £ 1,940.



Kalawan poker resmi leuwih pikeun numpak, éta waktu pikeun bersantai terasrasakeun Joe Stapleton urang hiji-of-a-jenis gaya comedic. komentator PokerStars sarta stand-up comedians éta di kota pikeun acara haneut-up saméméh pos na ngajalankeun di Edinburgh Fringe Festival.

Stapes ditinggalkeun aranjeunna dina seams

Sareng sareng éta, waktosna angkat ka bumi.

Dompétna rada torek. Sirah beuki lieur.

Wilujeng Pé. Dugi ka waktos salajengna.

#Kedutan #Poker #Tribun #Balik #layar #kalawan #Pyefacepoker #UKIPT #Nottingham