PSPC

PokerStars ngumumkeun jalur online pikeun pamaén dumasar AS pikeun meunang Platinum Pas ka PSPC 2023

PokerStars ngumumkeun jalur online pikeun pamaén dumasar AS pikeun meunang Platinum Pas ka PSPC 2023

PokerStars geus ngumumkeun yén pamaén di Pennsylvania, New Jersey, sarta Michigan ayeuna bisa meunang jalan ka PSPC Januari ngaliwatan hiji acara online. Di dieu sagala rinci.


édisi kadua tina Championship Pamaén PokerStars (PSPC) Gancang approaching sarta datang Januari 2023, ratusan qualifiers ti sakuliah dunya bakal diuk di Bahama diantara pangalusna dina kaulinan maén a pisan husus $25,000 meuli-in turnamén.

Tapi lamun pikir éta telat pikeun anjeun buku korsi di salah sahiji acara pangbadagna dina kalénder poker , pikir deui. Kanyataanna, cara pamaén basis AS bisa meunang coveted Platinum Pass patut $30.000 sabenerna ngaronjat.

Baca terus pikeun terang kumaha anjeun tiasa kéngingkeun éntri kana acara anu paling unik ieu.


ONLINE Anjog dewan

PokerStars geus ngumumkeun hiji jalur online anyar pikeun Platinum Pass nu mere pamaén basis AS sadaya tingkatan kasempetan pikeun meunang jalan ka PSPC dina waragad ngurangan. Bagian pangalusna? Rute ganjaran jalma anu rutin maén dina PokerStars.

Ti 30 Agustus 2022ka 10 Désémber 2022, a leaderboard online dedicated bakal lagu komunitas PokerStars maén di AS sakuliah runtuyan online. Pamaén bisa earn titik leaderboard ngaliwatan rupa-rupa métode béda kaasup muter turnamén, kaulinan tunai, deposit, sareng nu sanesna.

Dina ahir unggal bulan, pamaén luhur dina unggal leaderboard (500 pamaén ti pa, 300 ti MI, jeung 200 ti NJ) bakal ngabogaan hak pikeun maén dina freeroll ekslusif pikeun kasempetan pikeun meunang hiji $ 30.000 Platinum Pass.

Genep kahiji pas bakal dileler ka finishers leaderboard luhur tina Championship of Online Poker (COOP) di Pennsylvania, New Jersey, sarta Michigan, nu ngalir ti Séptémber 9-26.

COOP 2022 lumangsung 9-26 Sep

Upami anjeun henteu kéngingkeun salah sahiji tempat anu paling luhur, tong hariwang. Top 1.000 pamaén dina leaderboard COOP bakal meunang asupna kana freeroll lumangsung dina 27. September, kalawan leuwih Platinum pas up for cengkraman.

PokerStars ogé bakal nambahan deui cara pikeun pamaén basis AS meunang Platinum Pass sapanjang taun, kaasup ganjaran komunitas, promosi jeung acara live.

“Di PokerStars Pamaén Championship, nanaon mungkin, tapi anjeun kudu meunang aya heula,”Sa PokerStars AS Managing Director Severin Rasset. “Kami hoyong masihan saloba pamaén kasempetan pikeun janten bagian tina acara epik ieu sareng dewan pamimpin kami mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngabales komunitas urang di AS pikeun janten bagian tina aksi sapopoé. Urang bakal gaduh warta langkung seueur ngeunaan cara anu langkung seueur pikeun meunang pas. ”


Naon ari PLATINUM PASS?

Kantun nempatkeun, Platinum Pass mangrupakeun salah sahiji ganjaran paling unik dina sajarah poker.

PSPC

Tikét Platinum PSPC

Ieu mah ngan ukur masihan anjeun rojongan turnamén poker utama kalawan jutaan hadiah, tapi ogé nyadiakeun Anjeun tur sémah anjeun dina lalampahan hirupna ka Bahama, dimana anjeun bakal tetep dina geulis Baha Mar Hotel & Resort. di Nassau.

Unggal Platinum Pass hargana langkung ti $30,000 sareng kalebet:

  • $ 25.000 meuli PSPC
  • Genep peuting akomodasi pikeun winners jeung sémah pa 5 * hotél
  • Mindahkeun bandara
  • hargana $1.900
  • Ngalaman winners Platinum Pass salila acara

Meunang Platinum Pass sarta anjeun bakal gabung klub ekslusif. Seueur jalma anu meunang Pass kana édisi munggaran PSPC di 2019 parantos ngajalin silaturahim anu saé ngaliwatan pangalaman anu dibagikeun.

Felix Schneiders masihan Platinum Pass na ka Evgenii Shibaldin


Naon Unik PSPC?

Iterasi munggaran tina PokerStars Players Championship di 2019 mangrupikeun tontonan anu saé sareng pengumumanna ngagaleuhkeun sakumna dunya poker.

Éta henteu heran yén sadayana moro Platinum sapanjang taun 2018. Urang tiasa di dieu sadayana dinten pikeun daptar kumaha jalma-jalma meunang Platinum Pass na.

“Ieu turnamén dimana pamaén amatir ngalawan profésional elit; dimana a $25.000 meuli-di bisa earned ku jalma anu ngan ngimpi cukup teuas, siga emas tiket Willy Wonka urang,” wrote Howard Swains tina PokerStars Blog.

Widang badag turun pikeun PSPC


Pariksa: Naha sagala fuss ngeunaan PSPC?


Teu acan kantos aya turnamen sapertos kieu sateuacanna. A $ 25.000 mésér-in turnamén dimana leuwih 300 pamaén dibéré aksés bébas ku PokerStars, tambah $ 1 juta ditambahkeun kana hadiah nu meunangna urang. Éta nyiptakeun kolam renang hadiah $ 9 juta.

Juara ahirna, Ramon Colillas, meunang Platinum Pass-Na ku meunang leaderboards tina wisata poker Spanyol, racking up titik pikeun finish tinggi dina runtuyan acara meuli-in leutik sakuliah nagara imahna. Tilas palatih kabugaran ti Barcelona ngalangkungan 1,039 entri pikeun meunang $ 5,1 juta. Anjeunna geus PokerStars Tim Pro kantos saprak.

Juara PSPC Ramon Colillas

Sareng leres, anjeun leres-leres maca: 1,039 éntri. Éta hiji count pamuter unheard pikeun $ 25.000 meuli-di turnamén. Maranéhanana bets biasana ditangtayungan pikeun pro elit jeung jalma anu suksés dina usaha di luar poker . Tapi henteu dina PSPC.

Éta naon ngajadikeun eta jadi husus.

Éta pisan sababna naha balikna PSPC jadi seru.

Sareng éta naha anjeun kedah nyobian pangsaéna pikeun meunang Platinum Pass.


AS PLATINUM PASS WINNER

Tabel final PSPC 2019 ngandung pamaén ti Spanyol, Perancis, Filipina, Kanada, Kolombia, Inggris sareng Romania…

Ditambah dua pamaén ti Amérika Serikat.

Nu boga usaha Jason Koonce of Colorado teu meunang Platinum Pass, tapi masih ngancik $ 25.000 mésér-in kana $ 1,3 juta nalika anjeunna réngsé dina tempat kalima. Hebatna, ieu mangrupikeun kas langsung katilu Koonce.

poker pro témbal Baumstein meunang hiji hadé tur réngsé dina tempat kaopat kalawan $ 1,65 jutaan. New Yorker teras narékahan pikeun meunang Platinum Pass pikeun édisi 2023 sareng ngalakukeunana dina 2019 nalika anjeunna meunang Moneymaker’s Road to PSPC acara.

Sajauh, genep pamaén AS geus meunang Platinum Pass via ruteu béda, kalawan tilu pamaén meunang Pass maranéhanana bulan panungtungan via hiji diondang freeroll.

Ieu sababaraha pamaén AS anu bakal ngarangna éta di Bahama dina Januari.

Greg Raymer

Greg Raymer

Salah sahiji rupa paling recognizable tina jaman booming poker , Nagreg Raymer jadi jalma kadua meunang Dunya Series tina Poker Acara Utama (WSOP) sanggeus qualifying pikeun turnamén online on PokerStars.

sukses Raymer 2004, nu dibawa dina $ 5 jutaan, sumping sataun sanggeus Chris Moneymaker lakukeun sami – sarta Moneymaker na Raymer bakal méakkeun sababaraha taun salaku PokerStars Duta Tim, raising profil kaulinan online malah salajengna.
Raymer terus maén poker dina tingkat luhur, tapi meunang na Platinum Pass ka PSPC dina lolobana rekreasi Campur Kaulinan Festival, hosted ku CardPlayer gaya hirup Robbie Strazynski, di Las Vegas dina Oktober 2021. Festival culminated dina turnamén KUDA, jeung $ 400 meuli. -in, sarta Platinum Pass dirumuskeun salaku sweetener ka juara.

Raymer ngéléhkeun widang 124 pikeun meunang hadiah kahiji pikeun saeutik kirang ti $ 5K. Tapi Platinum Pass, bernilai $ 30,000, ngajantenkeun éta kado anu istimewa – kalayan poténsial pikeun ngarobih langkung seueur dina PSPC dina Januari 2023.

Justin Buxman

Justin Buxman

“Dipompa, dipicu, bungah.” Éta mangrupikeun tilu kecap anu dianggo ku Justin Buxmen pikeun ngajelaskeun kumaha parasaan anjeunna sateuacan perjalanan ka Bahama pikeun maén dina turnamen poker panggedena $ 25,000 di dunya.

Sarta ngajadikeun rasa: anjeunna dina jalan aya nanaon, geus meunang Platinum Pass na di PokerStars MI VIP freeroll.

Buxman, 38, ti Hemlock, MI, nyaéta guru SMA, khusus dina ékonomi pamaréntah. (Undoubtedly, unggul freerolls ngajadikeun loba rasa ékonomi.) Jauh ti kelas jeung émosi, Buxman nyebutkeun hobi na ngawengku golf, baskét, baseball, bacaan, jeung video kaulinan. Anjeunna diajar poker ti bapana, yuswa 15. Sanajan kaahlian poker na, lawan kudu dina lookout pikeun hiji hal séjén nalika aranjeunna bicker kalawan Buxmen dina tabél: anjeunna boga hiji kembar idéntik, jadi ulah heran mun anjeun tungtungna ningali ganda.

Richard Milburn

Richard Milburn

Euyeub Milburn mimiti maén poker pas anjeunna bisa, méakkeun na 18. ulang taun di péngkolan Batu kasino kamar poker. Saacanna éta, manéhna geus diawaskeun bapana maén poker jeung diajar dasar, saméméh jumping di sorangan.

Ti saprak éta, Milburn, anu ayeuna yuswa 31 taun, laun-laun ningkatkeun kaahlianna sareng nampi sababaraha skor penting. Ieu ngawengku hiji kameunangan dina PokerStars pa Bounty Pangwangun Series, nu anjeunna earned a Bounty Pangwangun Beubeur.

A analis finansial daytime, lalaki ti Elkins Park, Pa, enjoys golf jeung lamunan bal nalika anjeunna teu maén poker , tapi ngaharepkeun nyandak léngkah pikeun maénkeun pangalusna di dunya di Bahama.

Ryan Flynn

Ryan Flynn

Irishman Ryan Flynn dumasar dina Secaucus, NJ, sahingga ngagambarkeun dua hate tina poker tradisional. A cinta pikeun poker geus ngajalankeun ngaliwatan Irlandia pikeun ampir salami di Amérika Serikat.

Flynn, 28, mangrupa tukang listrik jeung mahasiswa, kitu ogé pamaén poker, kitu ogé avid olahraga sarta nonton TV poker. Anjeunna mimiti manggihan poker bari flipping ngaliwatan YouTube jeung kedutan, sarta gancang jadi fascinated ku kaulinan. Anjeunna mimiti maénkeun kaulinan tunai di casinos pas anjeunna 21 sarta engké kapanggih online poker , sarta rutin maénkeun duanana.

Flynn ngomong yén meunang Platinum Pass dina freeroll online ngarasa leuwih hade tinimbang sakabéh turnamén na saméméhna ngéléhkeun sabab tingkat kompetisi éta jadi luhur, sarta anjeunna kedah tarung nepi ka ahir. Anjeunna ayeuna gaduh kasempetan pikeun maénkeun anu pangsaéna di dunya-kalebet, sigana, pahlawanna Phil Ivey-sareng nyarios yén anjeunna henteu tiasa ngantosan kasempetan éta.

“Kuring bungah pisan,” pokna. “Kaluarga sareng réréncangan kuring ogé bungah pisan pikeun kuring! Abdi henteu tiasa ngantosan pangalaman ieu.”

Sareng upami hal-hal henteu saluyu sareng rencana, éta mangrupikeun léngkah sanés dina pangwangunan Flynn sacara umum. Nalika ditaroskeun ngeunaan prestasi anu paling dibanggakeun, anjeunna nyarios: “Kuring bakal nyarios yén kuring paling reueus pikeun ngembangkeun diri kuring janten jalma anu ayeuna kuring sacara gembleng. Sakitar sataun katukang kuring mutuskeun pikeun difokuskeun ngarobih kahirupan kuring ku cara ngalakukeun anu pangsaéna pikeun diajar tina kasalahan anu kuring lakukeun, sareng ogé ku damel langkung produktif sareng waktos kuring! Sadayana lancar dugi ka ayeuna sareng kuring resep perjalanan ieu. ”


STRATEGI PIKEUN SATELIT

Pikeun mantuan anjeun meunang jalan ka PSPC, pariksa kaluar artikel strategi ieu dina PokerStars Diajar:

CARA ONLINE pendekatan satelit pikeun hirup poker acara

CARA maénkeun satelit poker

3 tips pangalusna pikeun maén dina poker satelit

CARA SATELIT jadi turnamén pasang tinggi

#PokerStars #ngumumkeun #jalur #online #pikeun #pamaén #dumasar #pikeun #meunang #Platinum #Pas #PSPC

Legenda Twitch Jerman Frank “Knueppel” Stockhaus dina perjalanan liar na ka PSPC sareng EPT Barcelona

Jens

Perjalanan Knueppel ka PSPC sareng EPT Barcelona kalebet aliran Twitch 90,000 pemirsa, 1,500 kilométer perjalanan sadinten, sareng skor poker $ 117,000. Sabuk pangaman.


Teu loba fans poker bakal nolak kasempetan pikeun berpotensi meunang Platinum Pass mun PSPC 2023. Tapi sababaraha taun ka pengker, sakabéh komunitas poker Twitch Jerman éta – sakaligus – ngalakukeun ngan éta.

Gantina milih undian dimana Platinum Pass bakal direbut ku anu ningali, pamirsa milih rébuan pikeun hiji jalma khusus anu bakal dilélér hadiah:

Jens

Jens “Knossi” Knossalla

Frank “Knueppel” Stockhaus (ampir sok ku nickname na).

Bawa pikiran anjeun deui ka Stadion Series on PokerStars salila Juli 2020. Populér Jerman Twitch streamer Jens “Knossi” Knossalla ngalirkeun sababaraha poker kalawan Knueppel, moderator sarta sobat heubeul.

Aranjeunna mibanda panongton di sabudeureun 17.000 pemirsa – endah pikeun aliran poker, tapi teu ilahar pikeun saluran Knossi nu rutin metot panongton badag. (Knossi parantos janten presenter televisi anu terkenal di Jerman langkung ti dasawarsa sareng ayeuna nyebat dirina “raja internét” – janten makuta na. Poker mangrupikeun bagian tina aliran.)

Knossi ngira-ngira yén jumlah pemirsa pasti kedah janten catetan pikeun aliran poker dina Twitch, ngan engké diajar yén Lex Veldhuis nyepeng catetan sareng 58,799 pemirsa sakaligus anjeunna kacatet salami 2020 Online Poker Spring Championships (SCOOP).

Ditangtukeun pikeun megatkeun catetan, PokerStars ditawarkeun Knossi a Platinum Pass pikeun masihan jauh lamun anjeunna pencét target na. Éta nalika sakumna komunitas milih Platinum Pass pikeun angkat ka Knueppel.

Sapuluh menit ti harita, maranéhna megatkeun rekor.

“Éta gélo,” Knueppel ngawartoskeun kuring di EPT Barcelona. “Ieu teu tiasa dijelaskeun. Teu nyata. Ieu pangalaman sakali dina hirupna. Abdi lain poker pro, Abdi ngan hobi pamuter. Tapi kuring resep kaulinan ieu.”

Hal bakal meunang malah crazier.

Nambahkeun ka celebrations-pegatna catetan, PokerStars ogé dileler Knossi na Knueppel tiket muter hiji $ 1,050 Stadion Series acara kalawan dijamin $ 1 juta dina hadiah pool.

“Urang duanana nyieun duit,” ceuk Knueppel. “Tapi teras kuring réngsé kadua kalayan $ 117,000.”

Leres, anjeun leres-leres maca nomer éta. Dina acara pangbadagna hirupna, Knueppel lumpat deeper ti kantos sarta ngoleksi skor genep angka.

Ogé, Knossi ngalirkeun acara Knueppel dina saluran Twitch na sareng aranjeunna ngarobih rékaman Twitch deuiwaktos ieu katarik 90.000 pemirsa.

Eta tetep aliran pangbadagna poker to date jeung bakal merlukeun sababaraha stroke.

“Komunitas hartosna pisan pikeun kuring, sareng streaming hartosna pisan pikeun kuring,” saur Knueppel. “Kuring resep jalma ngadangukeun sareng ningali kuring maén. Abdi resep yén streamer anu langkung alit tiasa mendakan dukungan di komunitas Jérman sareng urang sadayana silih bantosan.”

Maju gancang dua taun. Knossi geus dikelompokeun turnamén poker pikeun komunitas na dimana juara bakal meunang pakét ka EPT Barcelona.

“Kuring cicing di Jérman kalér sareng turnamén aya di kidul,” saur Knueppel. “Kuring nyetir ka ditu isuk-isuk, bobo dua jam di hotél, maén turnamén, meunang turnamén, sareng uih deui dina dinten anu sami.”

Knueppel kapaksa ngéléhkeun PokerStars Tim Pro Felix “xflixx” Schneiders. Schneiders teu ngabogaan hak pikeun meunang pak, tapi lamun manéhna meunang, hadiah bakal dibikeun ka anggota komunitas na.

Dina tekenan, dua maén pot dimana Schneiders turun dua pasang jeung Knueppel turun stroke kabuka. Anjeunna dibor lempeng dina péngkolan jeung nalika Schneiders kadorong, anjeunna disebut jeung meunang.

Ayeuna anjeunna di dieu di Barcelona, ​​​​tapi hanjakalna, henteu deui di Acara Utama. “Kuring resep pisan maén tapi kuring gagal nalika Level 6,” saurna. “Kuring boga méja hésé pisan. Aya seueur tilu taruhan, opat taruhan sareng ketukan goréng.”


Baca: Sadaya sinyalna Blog PokerStars ti Barcelona


Aya seueur deui poker pikeun dimaénkeun salami festival ieu, sareng Knueppel naroskeun kajuaraan Misteri Bounty € 3,000. Anjeunna nyandak kasempetan pikeun mésér satelit € 340, ‘Win Your Seat’, dimana pamaén langsung meunang korsi nalika awalna 10.000 tumpukan pencét 100.000.

Knueppel meunang tumpukan na saluhur 97.000 sarta ampir dijieun ngaliwatan, tapi blinds meunang jadi luhur yén nalika anjeunna kadorong sarta melong ka handap dina tujuh kantong anjeunna happily nelepon. Masalahna nyaéta lawanna ngagaduhan salapan kantong. “Urang duaan sono hiji set,” cenahna. “Goreng pisan.”

Tapi ngan kusabab poker teu balik nurutkeun rencana, éta lain hartosna anjeunna teu boga waktu hébat dina ibukota Catalan ieu. “Kuring bener ngarasakeun lalampahan ieu, éta pisan seru,” ceuk kami. “Kuring ngakuan seueur rupa sareng kuring parantos pendak sareng seueur jalma ti Twitch.”

Aranjeunna teu langkung recognizable on Twitch poker ti Lex Veldhuis, saha Knueppel patepung di dieu pikeun kahiji kalina. “Kuring aya di bar hotél sareng pamajikan kuring sareng kuring ningali Lex di bar,” saurna. “Kuring nelepon anjeunna sareng anjeunna terang saha kuring ti walungan, janten kami nyandak gambar babarengan.

“Anjeunna émut yén kuring parantos ngaganggu anjeunna dua kali dina turnamen sareng éta sababna anjeunna posing sapertos kitu!”

Knueppel ayeuna gaduh lima bulan kanggo nyiapkeun PSPC Januari 2023. Manéhna meuli kursus latihan poker, tapi hese pikeun manéhna diajar sabab dina basa Inggris. “Kuring ngarep-ngarep kéngingkeun bantosan spiker Jerman dina persiapan kuring,” saurna.

“Kuring parantos maén game mangtaun-taun sareng kuring gaduh pamahaman anu hadé ngeunaan naon anu kudu dilakukeun. Tapi éta béda pisan nalika anjeun maénkeun acara anu saé pisan, sapertos Acara Utama EPT Barcelona sareng PSPC.

Sahenteuna anjeunna bakal kéngingkeun sakumna komunitas Twitch Jerman pikeun ngadukung anjeunna.


#Legenda #Twitch #Jerman #Frank #Knueppel #Stockhaus #dina #perjalanan #liar #PSPC #sareng #EPT #Barcelona

Giada Fang meunang Pasanggiri Platinum Pass Awéwé PSPC di EPT Barcelona

Giada Fang meunang Pasanggiri Platinum Pass Awéwé PSPC di EPT Barcelona

Dinten ieu kami nyaksian turnamén juara-nyokot-sadayana, méja tunggal anu dilakukeun salami dua taun.

Pikeun Giada Fang Italia, nyatakeun yén éta patut didagoan bakal janten understatement.

Alesan? Anjeunna nembé kéngingkeun Platinum Pass ka 2023 PokerStars Players Championship (PSPC) bernilai $ 30,000.

Bayangkeun deui ka 2020. Pikeun ngagungkeun Poé Awéwé Internasional, PokerStars naroskeun ka masarakat pikeun nyalonkeun awéwé anu masihan inspirasi sareng pangaruh kana komunitas poker. Saran sumping di droves sarta daptar panjang ieu whittled handap ka salapan panungtungan.

Fang, urut dokter, dicalonkeun pikeun usahana ngamajukeun kaulinan pikeun awéwé ngaliwatan kaulinan online prolific (manehna mangrupa anggota Tim PokerStars Online ti 2011 nepi ka 2017 sarta anyar-anyar janten Éropa munggaran Awewe urang Elite Supernova), tapi ogé pikeun komentar na on. aliran poker Italia nu geus mere ilham loba awéwé maén poker pikeun kahiji kalina.

Anjeunna nyéépkeun 28 bulan pikeun nyiapkeun dinten ieu. Sareng kameunangan na, anjeunna ayeuna gaduh lima bulan kanggo nyiapkeun $ 25,000 PSPC 2023, anu anjeunna bakal maén di Bahama dina Januari.

Giada Fang mangrupikeun anggota énggal tina Tim Platinum

Janten tepatna, acara awéwé ieu sadayana turun ka awéwé di walungan.

Fang nyandak kalungguhan chip luhung dina kaulinan huluna-up ngalawan Aurelie Reard Perancis; jadi badag yén anjeunna bisa nyetél Reard sadaya-di unggal leungeun kalawan resiko minimal ka tumpukan na.

Reard, pro poker salapan taun anu mantuan awéwé séjén megatkeun kana poker , diangkat 9♥9♦ lamun Fang kadorong kalawan Q♣3♠ sarta Sigana hiji tempat hebat a ganda nepi. Ieu 6♠7J gagal jeung 4♠ péngkolan aman pikeun Reard, tapi Q♠ walungan disegel nasib na aman meunangna pikeun Fang.

Aurelie Reard, runner-up urang


Aksi dimimitian kira-kira jam 1 sonten waktos lokal sareng aksi antara tujuh finalis (hanjakalna Katie Stone sareng Jan Fisher henteu tiasa dugi ka Barcelona minggu ieu) dimimitian lalaunan, teu heran upami hadiah anu dipertaruhkeun.

Perangna pikeun Platinum Pass dimimitian

Pot penting munggaran sumping sababaraha tiers antara Christina Baca-pangadeg grup poker awéwé ‘Poker Queens’-na ahirna runner-up, Reard. Lima saku saw all-in preflop naek ngalawan ace-jack, sareng duanana pamaén dina tumpukan anu ampir sami. Papan kaluar 8♣3♥KJA masihan Reard kameunangan sarta ninggalkeun Baca kalawan ukur 100 chip.

Tapi sadayana anu anjeun peryogikeun nyaéta chip sareng korsi, sanés? Baca pasti bakal ngulang mantra dina sirah na sakali leungeun hareup ieu kajadian.

Terry Hatcher, juara WSOP Circuit Ring anu ngajalankeun PokerStars Home Game awéwé anu parantos ngumpulkeun langkung ti $30,000 dugi ka ayeuna, dimimitian ku muka. AK. Fang lajeng nyorong eta kalawan AJ sarta nalika Baca kapaksa asup ti buta leutik kalawan 10♥2♣eta hartina dua pamaén dina bahaya sanggeus Hatcher nelepon.

Ieu 2♠Q♦10♠ flop masihan Baca luhureun dua pasang sarta kuat kasempetan salamet, tapi K pencét péngkolan, masihan Fang lempeng. Hatchers peryogi jacks pikeun salamet, tapi 10♦ henteu ngabantosan anjeunna sareng anjeunna mangrupikeun pamaén anu munggaran disingkirkeun. Walungan méré Baca imah pinuh tapi tumpukan na masih leutik pisan dibandingkeun lawan-Na. Harepan uih deui gancang musnah sareng anjeunna ditumbuk sababaraha kali saatosna.

Christina Baca

Handap handap éta Meichelle Culhane, sukarelawan jeung poker guruna pikeun warga senior di pegat Panah Senior Kagiatan Center di Oklahoma. tumpukan éta murag kana ngan lima curtains badag sarta anjeunna boneka aranjeunna sadayana dina sakumaha anjeunna ngajemput A5♦ dina cutoff. Reard mencét hiji tombol sarta nalika curtains anu narilep anjeunna flipped 33♦. Flip dimimitian ku 2♥77 gagal, nyieun sababaraha kasempetan palsu pikeun Culhane, tapi 6♠ péngkolan jeung 7 walungan teu robah nanaon sarta Culhane ieu ngaleungitkeun di tempat kalima.

Reard jeung Fang lajeng bentrok dina buta badag vs pot buta nalika Reard knocked kaluar pasangan luhur kalawan A8♣ asup AQ♣6♠bari Fang gagal draw siram kacang kalawan K4♠. Reard dipariksa deui jeung Fang dipecat pikeun 3.500, nu ieu ngagero. Ieu 9♠ éta Gin pikeun Fang na waktos anjeunna ngarah pikeun 5.500 nalika dipariksa, nu disebut Reard. Ieu 6♣ pencét walungan jeung Fang ditémbak pikeun 8.800, kirang ti sapertilu tina pot, sarta eta meunang panggero sejen ti Reard. Kalayan éta, Fang mingpin.

Anjeunna dipaké chip anyar na dibuka tombol kalawan Q♦Q♣. Lexi Sterner-nominasi sabagian pikeun carita poker mereun nu ngajadikeun dirina perawat-ngabela dirina parah visually impaired ku 9♥8♣ sarta kapanggih dirina dina kasulitan badag nalika 9♦73♣ gagal ragrag. Anjeunna ngartos tiasa pariksa nu disebut 6.000 c-alungan, tapi nalika [j] pencét péngkolan, Sterner kaluar shooting jeung ngadorong pikeun final na 22.500. Fang nelepon sareng pasanganna sareng ngahindar pukulan Sterner 3♦ walungan.

Daiva Byrne

Lajeng aya tilu. Duanana Reard na Daiva Byrne, pangadeg FLIP (“Hebat Ladies di poker”) – pangbadagna global awéwé-hijina komunitas poker on Facebook, boga rankings tinggi kalawan Fang ngabogaan lolobana chip dimaénkeun. Janten nalika Fang muka-macet sareng Byrne nyandak jack saku, anjeunna pasti panginten anjeunna dina bentuk anu paling luhur.

Hanjakal, Fang boga hal kalawan raja saku jeung cowboys nahan eta mawa eta upstards. Ti dinya, Fang teu kaampeuh.

“Abdi teu sabar ngapung ka Bahama!” anjeunna ngawartoskeun Joe Stapleton sanggeus Jennifer Shahade geus dibere anjeunna jeung Platinum Pass.

Kami yakin éta bakal patut Didagoan.

Pasanggiri Platinum Pass Awewe PSPC

1 Giada Fang – Platinum Pass ka PSPC 2023
2 Aurelie pungkur
3 Daiva Byrne
4 Lexi Sterner
5 Meichelle Culhane
6 Christina Baca
7 Terry Hatcher


#Giada #Fang #meunang #Pasanggiri #Platinum #Pass #Awéwé #PSPC #EPT #Barcelona