Racing

PokerStars awarding a Beureum Spade Pass pikeun Grand Prix Brasil di partnership kalawan Oracle Red Bull Racing

PokerStars awarding a Beureum Spade Pass pikeun Grand Prix Brasil di partnership kalawan Oracle Red Bull Racing

PokerStars geus ngumumkeun hiji Beureum Spade Pass ganjaran anyar dina partnership kalawan Oracle Red Bull Racing. Waktos ieu, fans tiasa meunang pakét sadayana inklusif pikeun Grand Prix Brasil. Rincian handap.


PokerStars og Oracle Red Bull Racing

PokerStars sareng Oracle Red Bull Racing ngagabung deui dina Januari pikeun usum F1 2022 anu bakal datang. Saprak harita, partnership global geus aimed pikeun kalibet panongton kalawan kapentingan sarupa jeung ganjaran fans ku cara anyar jeung seru.

Sajauh ieu, partnership geus kabuktian suksés.

PokerStars ngumumkeun awarding tina Beureum Spade Pass munggaran dina Maret 2022, awarding pakét ka Monako Grand Prix nu ngawengku pintonan lagu-sisi, akomodasi méwah jeung leuwih sagigireun. Aranjeunna dileler di bebas turnamén poker jeung PokerStars Partéi balap marmer ekslusif.

Ayeuna, nalika usum F1 asup kana satengah kadua, PokerStars ngumumkeun cara anyar pikeun fans anu kéngingkeun Red Spade Pass, waktos ieu pikeun Grand Prix Brasil di Sao Paulo.


Meunang GP Brasil Beureum Spade Pass

Sadia sacara éksklusif pikeun pamaén PokerStars, Beureum Spade Pass bakal ganjaran nu meunangna jeung pangalaman kipas pangalusna dina iconic sirkuit Interlagos Grand Prix Brazil urang. Pikirkeun éta sapertos Platinum Pass, tapi pikeun Grand Prix.

Pangalaman, curated ku PokerStars tur diaktipkeun ngaliwatan partnership kalawan Oracle Red Bull Racing, ngawengku:

  • Tilu dinten epik di GP Brasil
  • Hiber
  • Akomodasi lima wengi di Sao Paulo
  • Sajumlah kagiatan ekslusif sareng penampilan tamu

Upami anjeun kipas Grand Prix, atanapi hoyong ngalaman atmosfir unik Formula 1 pikeun kahiji kalina, ulah sono kasempetan anjeun pikeun meunang.

CARA meunang

Kahiji Grand Prix Brasil Beureum Spade Pass bakal dileler di PokerStars Éropa poker wisata (EPT) Barcelona dina € 3.000 Mystery Bounty acara, nu lumangsung 17 – 19 Agustus.

Turnamén Misteri Bounty mangrupikeun format knockout anu pikaresepeun anu nyandak dunya badai. Gantina meunang jumlah tetep, ngéléhkeun pamaén panghargaan hiji hadiah misteri nu digambar di acak tina hadiah kolam renang.

EPT Barcelona € 3,000 Mystery Bounty saleresna mangrupikeun acara anu patut dimaénkeun, sareng kasempetan anu sampurna pikeun nyobian formatna. PokerStars geus ditambahkeun Platinum Pass kana pot, méré hiji pamuter pa $ 30.000 pa PSPC.

Nambahkeun nilai malah leuwih kana acara geus tumpuk, salah sahiji amplop kado misteri eta bakal ngandung hiji Beureum Spade Pass, mere saha anu skor hiji knockout untung pangalaman sakali-dina-a-hirupna di Grand Prix Brasil.

Anjeun kedah aya di EPT Barcelona pikeun kéngingkeun éta, tapi sanés hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun Red Space Pass. Leuwih bakal dileler di PokerStars na PokerStars kasino , kalawan cara anyar pikeun meunang ngumumkeun pas.

Tetep katala sareng kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika aya kasempetan…


PokerStars og Oracle Red Bull Racing promosi online

Salian hadiah Beureum Spade Pass epik, PokerStars ngajalankeun sababaraha promosi séjén salila usum F1 salaku bagian tina partnership maranéhanana jeung Oracle Red Bull Racing. Kami parantos ngumumkeun ieu, tapi supados anjeun henteu sono:

Nangkeup Checkered Bandéra Racing Freeroll – Turnamén sabtu minggu pasca balapan énggal anu lumangsung unggal Senén. Saha anu dimaénkeun di PokerStars Minggu Million dinten saméméhna atawa diusahakeun cocog keur Minggu Million minggu saméméhna bakal meunang asupna kana freeroll nu, nu boga pa kolam renang pa $ 25k. Lamun supir Oracle Red Bull Racing meunang balapan sabtu minggu, PokerStars bakal ganda kolam renang hadiah freeroll ka $ 50k.

Pitstop Cash serelek – Unggal Salasa saatos balapan, saurang pamaén PokerStars.com anu dipilih sacara acak bakal nampi bonus instan $ 10,000, anu bakal ningkat kana $ 20,000 upami tim Oracle Red Bull Racing meunang. Hijina nyekel nyaéta duit tunai kudu diklaim dina 15 menit. Upami teu kitu, hadiah bakal digulung ka Grand Prix salajengna.

#PokerStars #awarding #Beureum #Spade #Pass #pikeun #Grand #Prix #Brasil #partnership #kalawan #Oracle #Red #Bull #Racing