Release

Catetan Release panganyarna: Kemis 1 Séptémber 2022

Anyar PokerStars replayer leungeun mobile dina pamakéan

Ieu dimana anjeun bakal mendakan sadaya catetan sékrési pikeun pembaruan parangkat lunak pangénggalna dina PokerStars, mimitian Kemis 1 Séptémber 2022.

Kaasup…

  • Apdet kana replayer leungeun on mobile
  • Kustomisasi ditambahkeun kana méja Spin & Go Max
  • Perbaikan bug, sareng seueur deui…

Mobile

  • Didesain ulang sareng diropéa fungsionalitas replayer leungeun dina sélulér, kalayan langkung seueur apdet dina waktos anu caket
Anyar PokerStars replayer leungeun mobile dina pamakéan

Pariksa replayer leungeun mobile anyar

  • Ngarasakeun pamutahiran bari ngantosan kaulinan 6+, Tempest atanapi Zoom
  • Ningkatkeun pedaran turnamén jero lobi turnamén

Desktop

  • Méja sareng kustomisasi Kartu ditambahkeun kana méja Spin & Go Max
Méja pilihan kustomisasi on PokerStars

Kustomisasi méja: pilih warna anu anjeun hoyong ngabédakeun méja (atanapi ngan ukur resep ningali éta)

  • Kopi cangkir visual ditambahkeun kana tampilan informasi turnamén pikeun nandaan putus turnamén
  • Ikon slot ditambahkeun kana bar navigasi méja

Pamutahiran Game jawab jeung Aturan

  • Apdet kana pilihan pangaluaran diri – UK wungkul

Perbaikan karuksakan

Bulan kamari kami ngaku yén nalika pamutahiran panganyarna pikeun parangkat lunak desktop kami, sababaraha bug diwanohkeun. Kami terus-terusan kerja keras pikeun ngalereskeun seueur bug ieu, kalebet:

  • Neruskeun perbaikan bug sareng Hand Replayer
  • Teraskeun perbaikan bug kana tombol aksi di MTT
  • Rupa-rupa perbaikan Kick-Off

pangalusna:

  • Ngalereskeun obrolan dimana pamaén henteu tiasa ningali naon anu aranjeunna diketik dina telepon
  • Pembaruan pikeun barang-barang Toko Kado – EU, Estonia, Romania, Ontario sareng Céko wungkul

Kanggo inpo nu langkung lengkep, atanapi kanggo masihan tanggapan ka kami, kunjungan kami Discord Line.

#Catetan #Release #panganyarna #Kemis #Séptémber