rempah

Acara kajuaraan nambihan rempah kana jadwal WCOOP anu saé

Acara kajuaraan nambihan rempah kana jadwal WCOOP anu saé

Salaku dunya poker Nyiapkeun pikeun kick off WCOOP, urang tingali acara Championship Dunya anyar nyebarkeun ngaliwatan jadwal hectic.


The Championship Dunya of Online poker (WCOOP) geus salawasna ditawarkeun sauntuyan agung kaulinan pikeun sakabéh pamaén PokerStars, tapi taun ieu geus ditambahkeun hal seger. Bakal aya 12 acara “Juara” salian jadwal biasa, nguji rupa kaahlian keur duit pangbadagna.

Ieu katingal langkung caket kana acara Kajuaraan éta, nyorot tanggal, waktos sareng jaminan, sareng nempatkeun éta dina kontéks anu kajantenan saacanna salami WCOOP. Chances téh, nempokeun ieu bakal ngabuktikeun jadi pohara populér, jadi naha henteu nyandak katingal dina naon meureun hoyong maén.

Shakerchi mangrupikeun juara PKO Turbo taun ka tukang

NLHE PKO Championship $ 5,200
Kaping: Séptémber 4, 13:30
Pastikeun: $1 juta
Taun kamari: Tilu acara PKO $ 5K, dimeunangkeun ku Patrick “pads1161” Leonard ($ 121,328), “spaise411” ($ $ 149,837) sarta Talal “raidalot” Shakerchi ($ 124,688).
Ringkesan: Turnamén Knockout Progresif parantos janten populer dina sababaraha taun ka pengker, bahkan Minggu Million ayeuna dimaénkeun salaku PKO. Jumlahna ageung sareng persaingan sengit, kalayan format anu nawiskeun langkung seueur tindakan nalika pamaén milarian ganjaran, sareng ningkat odds tina sababaraha jinis balik deui kana investasi. Salila WCOOP taun ka tukang, aya tilu $5K NLHE PKO turnamén, dua di antarana dimeunangkeun ku bos turnamén Britania Patrick “pads1161” Leonard jeung Talal “raidalot” Shakerchi, duanana anu nyieun saeutik leuwih $120K. Ieu ngabuktikeun yén jenis ieu turnamén bakal narik perhatian para pamingpin. Katiluna acara taun ka tukang ngagaduhan pools hadiah $ 735K, $ 800K, sareng $ 580K (anu terakhir nyaéta turbo), janten gerakan anu dijamin $ 1 juta waktos ieu nambihan artos kana cache acara World Championship.
Kudu maca: Pituduh strategi lengkep pikeun PKO

Naoya Kihara mangrupikeun spesialis kaulinan campuran

Kuda Championship $ 1,050
Kaping: September 7, 13:30
Pastikeun: $100.000
Taun kamari: Dua acara HORSE kalayan $ 1K + mésér-in, dimeunangkeun ku “_sennj_” ($ 25,970) sareng Naoya “nkeyno” Kihara ($ 37,000)
Ringkesan: Kuda Pasanggiri dipikawanoh salaku test pamungkas kaahlian poker sagala-buleud, jeung $ 1K Kuda WCOOP Dunya Championship pasti mikat sakabéh pamaén kaulinan dicampur pangalusna. Salila WCOOP taun ka tukang, anu pangdeukeutna nyaéta acara HORSE $ 1K anu diayakeun nuju tungtung séri, anu dimeunangkeun ku Norwegia “_sennj_”, salah sahiji tina dua gelar anu anjeunna angkat taun ka tukang. Acara éta ngagaduhan hadiah kolam renang $ 106,000, sareng Championship KUDA ieu kedah sami pisan. Naoya “nkeyno” Kihara kamungkinan maén ogé: anjeunna meunang $2K acara KUDA salila WCOOP taun ka tukang, ngéléhkeun widang elit 48 entri.
kudu maca: Pituduh pemula pikeun kaulinan poker dicampur.

Badugi Championship $ 1,050
Kaping: September 8, 13:30
Pastikeun: $50.000
Taun kamari: “Camilancefieldg” meunang ngan $ 1K ($ 18,632) judul Badugi
Ringkesan: Kaulinan bal low Badugi mangrupakeun favorit nyata diantara jalma anu maénkeun loba poker sabab ngandung unsur pisan mahiwal: jas tina kartu masalah. Jujur, upami anjeun mimiti maca tulisan ieu, acara Championship panginten sanés tempat anu pangsaéna pikeun ngamimitian. Tapi bakal aya nyatu pamaén diuk turun maén a $ 1K acara badugi, nu jaminan badag $ 50K ti anjeun bisa kantos manggihan hiji acara di disiplin ieu. The enigmatic Kanada “Camilancefieldg” meunang judul Badugi di WCOOP taun ka tukang, salah sahiji sababaraha hasil signifikan nu nempatkeun aranjeunna dina Player of kompetisi Series.
kudu maca: Ayeuna pikeun hal lengkep beda, pariksa kaluar sababaraha kaulinan non-hold’em

Simon Higgins, katuhu, meunang badag 6-Max panungtungan waktu

$ 5,200 NLHE 6-Max Championship
Kaping: September 11, 13:40
Pastikeun: $750.000
Taun kamari: Simon “simon1471” Higgins meunang $5,200 NLHE 6-Max High Roller ($127,847)
Ringkesan: Genep-max poker ngalaan pamaén ka arene leuwih hese ti kaulinan ring pinuh, dimana anjeun ampir sok di buta, on tombol atawa dina posisi naek telat alus. Sareng upami henteu, éta moal lami dugi ka anjeun. Henteu heran yén kalolobaan pamaén top nganggap dirina ahli tanpa tangan. Turnamén ieu bakal nawiskeun hak bragging – sarta payouts badag – ka saha wae anu prospers tina naon pasti janten widang tangguh. Sarua taun ka tukang ditagih salaku High Roller, sareng kéngingkeun 107 éntri pikeun hadiah kolam renang $ 535,000. Aya $215,000 langkung ti dijamin waktos ayeuna, anu hartosna lapangan pasti langkung ageung sareng maénna langkung sengit. Henteu aya seueur deui anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun nyiapkeun ieu kecuali kéngingkeun pangalaman anu pondok-gancang, teras maén A-game anjeun.

PLO8 Championship $ 1,050
Kaping: September 12, 13:30
Pastikeun: $100.000
Taun kamari: Belarmino “PaGaOVelhinho” De Souza meunang $2K PLO8 6-Max acara pikeun $55,834
Ringkesan: Seueur aksi anu dijamin dina ieu, sareng seueur pamisah pot. Henteu aya anu sami langsung dina WCOOP taun ka tukang, tapi Belarmino Brazil “PaGaOVelhinho” De Souza meunang. duanana ti acara paling sarupa: $ 1K 5-Card PLO8 turnamén jeung $2K PLO8 6-Max. Acara Championship ieu ngagaduhan hiji kartu kirang ti anu kahiji sareng $ 1K kirang mésér ti anu kadua. Barina ogé, Brazil bakal jadi hiji ngéléhkeun.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
SATS pituduh | ANALISIS JADWAL
PANDUAN TAUN-TAUN | HASIL FULL | JUARA GANDA


Championship Kepala-Up NLHE $ 5,200
Kaping: September 13, 14:05
Pastikeun: $200.000
Taun kamari: Euweuh nu sarua
Ringkesan: Jeung proliferasi panganyarna tina dijieun-pikeun-TV huluna-up patandingan pamales kanyeri nyadiakeun rébuan inci kolom ka pencét poker dina panungtungan 12 sasih, éta ngeunaan waktu WCOOP manggihan saha sabenerna pangalusna. Ieu mangrupikeun acara ngagaleuh $ 5K, ngadu pamaén hiji-hiji dina format kurung dugi ka ngan ukur hiji anu tetep. format nu geus akrab dina WCOOP, tapi meuli-di lima kali leuwih ti turnamén meunang taun ka tukang ku Kanada “jackstack99”. Turnamén ieu narik 168 runners. Lamun jumlah anu sarua muterkeun hiji ieu, jaminan $200K bakal beulah.

$ 1,050 Razz Championship
Kaping: September 14, 13:30
Pastikeun: $75.000
Taun kamari: “_sennj_” meunang turnamén 92 runners pikeun $ 25K
Ringkesan: Razz nyaeta disiplin sejen nu geus salawasna kabukti populérna salila ‘Coop runtuyan on PokerStars, sarta masihan mogul dicampur-maén kasempetan ka caang. Razz $1K salila WCOOP 2021 indit ka “_sennj_” – penampilan kadua babak – sarta pamaén kawas Norwegia bakal balik dina babak ieu. Aya 92 éntri kana turnamén éta panungtungan waktu sabudeureun, jadi jaminan $75K dina acara Championship nyaeta modest. Tapi sabaraha jauh eta bisa keok ku pamaén pilari nyieun leungeun awon mungkin?
Kudu maca: Kumaha carana maén Razz

Kajuaraan awéwé $530
Kaping: September 18, 13:30
Pastikeun: $65.000
Taun kamari: Euweuh nu sarua
Ringkesan: Arguably tambahan panganyarna pikeun jadwal WCOOP éta hijina acara awéwé, sarta maranéhanana omissions geus resolutely kajawab dina 2022. Aya henteu ngan acara awéwé dina jadwal utama (kalawan low, sedeng jeung tinggi meuli-in pa $5,50, $22 jeung $ 109), tapi aya acara kajawaraan mésér $ 530 ieu, anu disayogikeun ku jaminan $ 65K. Ieu bakal hiji maén keur sakabeh awéwé, sarta bakal aya sababaraha satelit ngajalankeun pikeun mastikeun partisipasi maksimum.

Jussi Nevanlinna mangrupakeun salah sahiji ‘pamaén COOP kawentar di buruan

$ 2,100 8-Kajuaraan Kaulinan
Kaping: September 19, 13:30
Pastikeun: $100.000
Taun kamari:
Ringkesan: Iraha pamaén HORSE ngaku yén aranjeunna gaduh kaahlian poker sadaya-buleud anu pangsaéna, fans 8-Game nyarios, “Tahan bir kuring.” Aya tilu kaulinan tambahan aub dina rotasi 8-Game jadi turnamén ieu janji hiji test malah leuwih badag pikeun bakat pinuh pamilon ‘. Taun ka tukang, aya $10K 8-Game High Roller, dimeunangkeun ku Jerman “RaúlGonzalez, jeung dua 8-Game $1K turnamén, dimeunangkeun ku Jussi “calvin7v” Nevanlinna jeung Talal “raidalot” Shakerchi, underscoring jenis pamaén makmur di lingkungan ieu. Tapi $ 2K mésér-in waktos sabudeureun téh anyar, sarta eta bisa noél titik amis pikeun pamaén poténsi-bari berehan $ 100k jaminan ensures hal signifikan maén kalawan.
kudu maca: Kumaha carana maén 8-Game Campur

$ 1,050 NL 2-7 Single draw Championship
Kaping: September 22, 13:30
Pastikeun: $65.000
Taun kamari: Patrick “pads1161” Leonard meunang $1K 2-7 judul Draw Tunggal ($20,475)
Ringkesan: Acara draw tunggal ngajamin seueur agresi sareng seueur bluffing, sareng éta langkung leres upami éta varian 2-7-nyaéta, nalika ideu nyaéta pikeun nahan panangan anu panghandapna. Sanajan kitu, aya loba kaahlian dina ngamangpaatkeun sagala varians, sakumaha dibuktikeun ku meunangna turnamén sarimbag taun ka tukang pikeun Patrick “pads1161” Leonard, pamaén taunan tina Series nangtang. Aya 70 éntri kana turnamén Leonard meunang panungtungan waktu kaluar, sarta panitia geus nempatkeun jaminan $65K dina acara Championship taun ieu, écés ekspektasi turnout sarua.
kudu maca: Kumaha carana maén 2-7 Tunggal Draw Lowball

$ 10.300 Acara Utama / NLHE Championship
Kaping: September 25, 13:30
Pastikeun: $6 juta
Taun kamari:
Ringkesan: Mun turnamén a perlu euweuh bubuka, éta WCOOP Main Acara, nu salawasna mutuskeun Online Poker Jawara Dunya. Husus, éta “High” $ 10K mésér-in Acara Utama NLHE, sareng éta nyayogikeun jaminan pangbadagna ti séri sareng salami opat dinten. Kalawan dijamin $ 6 juta dina hadiah kolam renang, eta bakal salah sahiji luhur liang dina daptar acara dulur hayang meunang paling. Dina ngajalankeun taun ka tukang, “Crazy Lissy” Rusia nyandak éta ku skor ampir $1,5 juta. Anjeun henteu kéngingkeun hadiah anu ageung dina seueur acara online, janten pantes milarian jalan pikeun ngiringan acara ieu.
Kedah maca: ‘Gélo Lissy’ knocks kaluar Lefrancois pikeun kasuksésan WCOOP

Andras Nemeth pikeun membela gelar PLO na

$ 10.300 Acara Utama / PLO Championship
Kaping: September 25, 16:05.
Pastikeun: $1 juta
Taun kamari: Andras “probirs” Nemeth meunang $308,556 pikeun meunangna $10K PLO Acara Utama
Ringkesan: Sakapeung gampang hilap yén anu biasana disebut “Acara Utama” dina WCOOP ngan ukur versi NLHE. Aya ogé $ 10K PLO turnamén, nu keur loba pamaén malah leuwih seru. Jarang pikeun turnamén PLO ngagambar jaminan tujuh-angka, langkung-langkung upami sering dibantingkeun, tapi éta anu biasana lumangsung di WCOOP. Waktos ieu taun ka tukang, crusher Hungaria Andras “néang” Nemeth kaluar dina luhureun widang 147-Éntri PLO Acara Utama, ngumpulkeun $ 309K atawa $ 1,47M hadiah pool. Hiu opat kartu, kalebet Nemeth, bakal nyiapkeun pikeun nyerang hadiah utama taun ieu.


Panginget daptar lengkep ngeunaan acara Championship:

4 September: $ 5,200 NLHE PKO Championship
7 September: Kuda Championship $ 1.050
8 September: Badugi Championship $ 1.050
11 September: $ 5,200 NLHE 6-Max Championship
12. September: PLO8 Championship $ 1.050
13 Séptémber: $ 5,200 NLHE Head-Up Championship
14. September: Razz Championship $ 1.050
18 Séptémber: Kajuaraan Awéwé $530
19 September: $ 2,100 8-Kajuaraan Kaulinan
22. September: $ 1,050 NL 2-7 Single draw Championship
25 September: Acara Utama / NLHE Championship $ 10.300
25 September: Acara Utama / Championship PLO $ 10.300

#Acara #kajuaraan #nambihan #rempah #kana #jadwal #WCOOP #anu #saé