sagalana

PokerStars Ontario: Sagalana nu peryogi kauninga

PokerStars Ontario: Sagalana nu peryogi kauninga

Di dieu téh sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan PokerStars Ontario jeung kumaha carana maén dina loka anyar.


  • Dupi anjeun masih maén dina PokerStars di Ontario?
  • Naon anu lumangsung ka kasaimbangan kuring?
  • Kuring masih boga aksés ka PokerStars ganjaran sanggeus kuring migrasi?
  • Naha Ontario nawiskeun kaulinan sareng fitur anu sami?
  • Naha aya anu tiasa ngahalangan kuring pikeun ngarengsekeun hijrah?

Dupi anjeun masih maén dina PokerStars di Ontario?

pisan! Mun anjeun hiji nyicingan Ontario, Anjeun ngan perlu migrasi akun anjeun ka nu anyar PokerStars Ontario klien.

Turutan lima léngkah ieu pikeun migrasi akun anjeun sareng ngamimitian di PokerStars Ontario.

Lengkah 1 – Buka akun PokerStars biasa anjeun. Pesen bakal muncul nyatakeun yén warga Ontario ayeuna bakal maén on.pokerstars.ca. Baca pop-up tur klik “OKÉ, pindah ka on.pokerstars.ca “tombol.

Lengkah 2 – Sakali anjeun klik tombol pikeun pindah ka on.pokerstars.ca, anjeun bakal nempo hiji konfirmasi muncul. Ieu ngécéskeun yén anjeun bakal nganggo nami pangguna sareng kecap akses anu sami pikeun neraskeun nganggo akun anjeun (tingali gambar di handap).

Lengkah 3 – Asup kaluar tina PokerStars, atawa lumangsungna on.pokerstars.ca pikeun mastikeun migrasi. Lamun anjeun asup deui, software bakal diropéa tur siap dipaké. Lamun maén poker on mobile, Anjeun kudu ngundeur platform PokerStars Ontario. Salajengna, log in ka situs Ontario anyar.

Lengkah 4 – Tungtungna, baca sareng pastikeun yén anjeun nampi Perjanjian Lisensi Pamaké Ahir sareng Kabijakan Privasi. Anjeun tiasa mariksa kotak masing-masing atanapi milih sadayana nganggo geseran, sapertos anu dipidangkeun di handap.

Ieu mangrupikeun léngkah ahir pikeun muka akun anjeun.

Lengkah 5 – Sakali dibuka, anjeun bakal dipenta pikeun pariksa akun Ontario anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu nganggo rupa-rupa dokumén, kalebet tagihan utiliti, pernyataan bank, dokumén asuransi, korespondensi ti otoritas lokal atanapi surat ti lembaga keuangan. Daptar lengkep dokumén anu ditampi sayogi dina FAQ migrasi Ontario, numbu di handap.

Naon anu lumangsung ka kasaimbangan kuring? Naha kuring kedah mundur dana, atanapi anjeun badé nransferkeunana kana rekening énggal?

Salah sahiji masalah utama pikeun Panyekel akun nyaeta kasaimbangan PokerStars maranéhna, naha éta jadi duit nyata dina akun maranéhna, chip duit kaulinan maranéhanana, dollar turnamén (T $), atawa hadiah PokerStars maranéhna (Star koin).

Hayu urang jelas – anjeun moal leungit kasaimbangan anjeun atanapi nilai hadiah. Sadaya dana, T $, tiket turnamén sarta koin Star bakal dirobah jadi dollar Kanada tur otomatis ditransfer mun anjeun asup kana akun PokerStars Ontario Anjeun.

  • Kasaimbangan bakal dirobih kana CAD sareng ditransfer kana rekening énggal.
  • Kami bakal ngagabungkeun sareng ngarobih T-Money sareng T-Tickets anu anjeun gaduh janten artos.
  • StarsCoin bakal dirobah jadi tunai pre-migrasi kalawan automation misah.
  • Peti kado bakal dibuka sacara paksa sateuacan hijrah nganggo otomatisasi anu misah.
  • Buka bets bakal batal pre-migrasi kalawan automation misah.

Kuring masih boga aksés ka PokerStars ganjaran sanggeus kuring migrasi?

Sumuhun, anjeun masih bakal boga aksés ka PokerStars ganjaran di PokerStars Ontario.

Lamun anjeun mimiti migrasi, anjeun aya Star koin bakal dirobah jadi tunai sarta ditambahkeun kana kasaimbangan PokerStars Anjeun.

Tapi ti harita, anjeun tiasa teras-terasan ngumpulkeun Koin Star sareng dianggo dina Toko Kado sapertos anu anjeun lakukeun sateuacanna. Star koin bisa spent dina Kado Toko pikeun meuli sagalana ti tiket turnamén ka PokerStars dagangan.

Émut, migrasi wajib pikeun sadaya anu gaduh akun anu tinggal di Ontario. Upami Anjeun gaduh patarosan salajengna, pariksa FAQ lengkep ngeunaan migrasi Ontario.

Naha Ontario nawiskeun kaulinan sareng fitur anu sami?

Anjeun masih bakal gaduh aksés kana kaulinan sareng fitur anu sami anu anjeun pikahoyong dina sadaya produk kami. Najan kitu, anjeun ngan bisa maénkeun ngalawan pamaén séjén kalawan lisénsi Ontario.

Tapi upami anjeun hariwang kaleungitan, tong sieun.

PokerStars bakal ngajalankeun loba promosi utama jeung runtuyan turnamén online sapanjang taun.

Naha aya anu tiasa ngahalangan kuring pikeun ngarengsekeun hijrah?

Leres, aya sababaraha skenario dimana anjeun kedah nyandak tindakan pikeun ngarengsekeun gerakan (anu diperyogikeun pikeun neraskeun maén). Ieu:

Skenario

Solusi

Anjeun gaduh ditarikna pending. Antosan dugi ka prosés (dugi ka 48 jam), atanapi ngabatalkeun via ‘Kasir’, ngalangkungan ‘Pending Withdrawals’, teras lebetkeun léngkah-léngkah dina ‘Kumaha kuring migrasi akun kuring?’)
Anjeun geus kaasup diri tina kaulinan. Tungguan pangaluaran diri kadaluwarsa, teras lebetkeun léngkah-léngkah dina ‘Kumaha carana abdi migrasi akun abdi?’
Anjeun gaduh kasaimbangan négatip. Kontak Rojongan pikeun pitulung.
Anjeun didaptarkeun dina turnamén poker aya. Rengse maén dina turnamén lumangsung, sarta unregister ti turnamén upcoming
Anjeun dina kaulinan tunai poker aya atanapi gaduh sési Kasino aktip. Rengse kaulinan anu anjeun ulinkeun sateuacan ngalengkepan prosésna
Anjeun di handapeun 19 taun umur. Anjeun kudu jadi sahanteuna 19 taun umur maén dina PokerStars di Ontario.
Anjeun teu bisa jum’atan judi lamun anjeun di handapeun umur ieu sarta kudu mundur dana anjeun tina kasaimbangan akun anjeun.

Lebet ka dieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

#PokerStars #Ontario #Sagalana #peryogi #kauninga

Ngawanohkeun aplikasi PokerStars Live: Sagalana nu peryogi kauninga dina lontar leungeun anjeun

Ngawanohkeun aplikasi PokerStars Live: Sagalana nu peryogi kauninga dina lontar leungeun anjeun

Ieu rada umum pikeun pamaén poker dina acara live katingal dina telepon maranéhanana antara leungeun (sanajan teu salawasna dina kapentingan pangalusna maranéhanana).

Tapi ayeuna aya alesan anu sah pikeun ngusap sareng ngagulung, di jero sareng di luar méja.

Ieu PokerStars Live App ayeuna aya dina alat nu bagerak jeung ngabuktikeun jadi pohara populér di dieu di Éropa Poker Tour di Barcelona.

Dina aplikasi, anjeun tiasa ningali jadwal lengkep acara, milari dimana turnamén dimaénkeun dina tempat éta, sareng ningali hasil tina acara anu réngsé.

Tapi bagian coolest nya éta kamampuh pikeun klik dina turnamén ngajalankeun, nempo layar jam turnamén (nembongkeun info sarua yen pamaén di kamar tingali), pariksa tumpukan chip panganyarna pamaén ‘, sarta manggihan nu tabel aranjeunna dina. asup.

CARA INSTAL APLIKASI

Pikeun ngundeur aplikasi PokerStars Live, milarian PokerStars Live dina toko aplikasi Apple atanapi Google Play. Klik install sarta aplikasi bakal ngamimitian ngundeur. Moal lami deui.

Nalika sababaraha aplikasi ngabutuhkeun anjeun ngadaptarkeun akun atanapi ngabagi inpormasi pribadi sateuacan dianggo, aplikasi PokerStars Live lengkep gratis sareng siap dianggo ti mimiti.

Nalika anjeun mimiti muka aplikasi, éta masihan anjeun sadaya acara anu bakal datang. Kami ayeuna di EPT Barcelona, ​​​​jadi hayu urang ngalakukeun éta.

home aplikasi PokerStars Live

Maké APLIKASI DI ACARA LANGSUNG

Dina tab acara pikeun EPT Barcelona, ​​​​anjeun bakal mendakan sadaya tanggal festival utama, pilihan pendaptaran sareng inpormasi tempat dina tab inpormasi.

Pencét kana acara sareng anjeun bakal ningali sadaya inpormasi anu penting

Di sisi séjén, anjeun bakal manggihan tab pikeun kamar jeung ieu pohara mantuan pikeun pamaén (jeung kami jenis média) sabab nembongkeun maneh persis dimana dina wangunan lumangsung turnamén husus.

Anjeun moal leungit deui!

Klik tab jadwal pikeun manggihan ngeunaan unggal turnamén lumangsung dina sakabéh poé festival. Anjeun oge bisa ningali sagala hasil turnamén réngsé.

Tempo sadaya hasil

Anjeun teras bisa klik dina turnamén husus. Lamun hiji acara keur lumangsung, anjeun bakal manggihan turnamén jam tambah count pamuter, rata tumpukan chip, total chip dimaénkeun, hadiah pool na total éntri.

Kabéh pamaén ayeuna boga jam turnamén dina lontar leungeun maranéhna

Di handapeun halaman turnamén individu, anjeun bakal mendakan tab pikeun pamaén, pangmayaran, sareng struktur. Dua anu terakhir mangrupikeun panjelasan, tapi tab ‘Pamaén’ saé pisan.

Di dieu, anjeun tiasa milarian hiji pamuter husus atawa nomer tabel sarta manggihan teu ukur kumaha pamuter nu sumping di (nurutkeun cacah chip panganyarna) tapi ogé dimana maranéhna diuk di kamar.

Pilarian pikeun pamaén husus sarta tabel

Aplikasi PokerStars Live mangrupikeun cara anu saé pikeun milari sadayana anu anjeun kedah terang nalika ngahadiran acara langsung atanapi nuturkeun tindakan di bumi.

Unduh aplikasi ayeuna!

#Ngawanohkeun #aplikasi #PokerStars #Live #Sagalana #peryogi #kauninga #dina #lontar #leungeun #anjeun