Sebastian

Peace&loove and Home Games: Naha anjeun kedah ngiringan Sebastian Huber’s Pro Team Home Games Club

Peace&loove and Home Games: Naha anjeun kedah ngiringan Sebastian Huber's Pro Team Home Games Club

Diajar langkung seueur ngeunaan Twitch streamer Sebastian “peace & loove” Huber sareng milari kumaha anjeun tiasa gabung klub Home Games na sareng maénkeun kaulinan komunitas kalayan hadiah ekslusif.



Lamun manuk mimiti nyekel cacing, lajeng PokerStars Tim Pro Sebastian “katengtreman & cinta” Huber kudu boga tegalan maranéhanana.

Pro poker Austria sareng streamer Twitch – anu meunang kompetisi Dare2Stream di 2021 pikeun ngagabung sareng Tim Pro – gugah awal sareng ngaktipkeun saluranna pikeun ngerjakeun jadwal turnamén isuk di PokerStars. Panongton ogé diwangun ku manuk awal (sareng sababaraha bueuk wengi di luar negeri).

Tapi sateuacan anjeunna ngamimitian ngagiling sapopoéna, sigana anjeunna parantos lami kaluar salaku bagian tina latihan triathlon na.

Huber éta fanatik olahraga sarta tumuwuh nepi maén bal jeung ténis saméméh ragrag asih olahraga ketahanan. Anjeunna saprak geus competed di sababaraha triathlons sarta nerapkeun daya saing sarua pikeun kaulinan poker na sakumaha anjeunna ngalakukeun kagiatan athletic na.

“Duaanana mangrupikeun kompetisi,” saur anjeunna ka kami. “Dina poker, naha éta turnamén atanapi kaulinan tunai, urang bakal bersaing jeung pamaén séjén. Tapi dina atlétik, anjeun henteu ngan ukur bersaing sareng batur, anjeun ogé bersaing sareng diri anjeun, unggal dinten.

“Unggal lumpat béda, sareng unggal latihan béda. Anjeun kedah bersaing sareng anjeun tiasa diajar seueur tina éta. Anjeun biasa gaduh dinten anu saé sareng anjeun biasa gaduh dinten anu goréng, sareng kumaha cara nungkulanana.”

Ngojay, siklus sareng lumpat pikeun perdamaian & cinta

Dedikasi pikeun karya ieu – naha éta poker atanapi olahraga – parantos ningali Huber ngawangun komunitas anu haneut sareng ngabagéakeun jalma-jalma anu sami-pikiran saprak anjeunna mimiti ngalirkeun deui dina 2020.

Ayeuna, kalawan Home Gaming Club na sorangan on PokerStars, Huber stream pemirsa bisa maénkeun babarengan dina turnamén poker swasta ngalawan anggota lianna masarakat, turnamén nu mindeng boga hadiah ekslusif up for cengkraman.

Tetep maca pikeun terang kumaha anjeun tiasa gabung Huber’s Home Games Club.

TENANG & CINTA

Upami anjeun henteu wawuh sareng Huber atanapi saluran Twitch peace&love, ijinkeun kami ngeusian anjeun.

Sapertos kalolobaan urang, Huber mimiti maén poker sareng réréncangan nalika diajar gelar psikologi bisnis di Wina sareng teu lami anjeunna murag asih sareng kaulinan. Anjeunna ngagaduhan kasuksésan ti mimiti, angkat ka PCA di 2017 sareng 2018 sateuacan mutuskeun pikeun ngamimitian streaming dina Twitch.

Anjeunna nampi seueur dukungan ti pamiarsana dugi ka anjeunna milu kompetisi PokerStars Dare2Stream di 2021, kontes pikeun streamer Twitch dimana juara bakal nampi henteu ngan ukur Platinum Pass ka PSPC 2023 tapi ogé kontrak sataun salaku Duta PokerStars.

Grafton ngabagéakeun Huber ka Tim PokerStars

Salaku Grafton nunjuk kaluar dina biantara na salila upacara, Huber ngalakukeun pakasaban hébat ngawangun komunitas sarta spent loba waktu nyieun eusi hébat.

Anjeunna parantos ngalakukeun éta salaku PokerStars Team Pro ti saprak éta, sareng upami anjeun henteu acan ngupingkeun aliran na, anjeun tiasa ngalakukeun ayeuna di: www.twitch.tv/peacendloove


BACA LEUWIH TENTANG PEACE & LOVE:

Diumumkeun WINNER DARE2STREAM | Tukangeun pamandangan salaku KA HUBER pikeun TRIATHALON
SAM GRAFTON Wilujeng sumping di HUBER TO TEAM PRO


CARA ngagabung ka Peace & LOOVE HOUSE Klub kaulinan

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas Pyefacepoker, klik “Gabung Poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub Peace&loove Home Game:

Nomer Klub: 3678786
Kode Undangan: bogoh12345

Sakali anjeun ngaklik ‘Join a Club’, Huber bakal tiasa ningali pamundut anjeun sareng tiasa ngadaptarkeun anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampa, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan Peace & LOOVE HOUSE?

Sapanjang 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games kalayan tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet Peace&loove.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina PokerStars Blog pikeun detil nu langkung lengkep ihwal promosi.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub Peace&loove Home Game ayeuna!


CLUB HOME séjén kaulinan
Gabung ka SPRAGGY Imah kaulinan CLUB

Gabung GJ REGGIE’S imah kaulinan CLUB
Gabung WISTERN imah kaulinan CLUB
Gabung FINTAN imah kaulinan CLUB
Gabung PYEFACEPOKER imah kaulinan CLUB

#Peaceloove #Home #Games #Naha #anjeun #kedah #ngiringan #Sebastian #Hubers #Pro #Team #Home #Games #Club