Series

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dua festival dina dua bulan pikeun pamaén Ontario: ONCOOP na Bounty Pangwangun Series datang pas

Dina Juni 2022, PokerStars diluncurkeun di kampung halamanna di Ontario. Pamaén langsung diolah dina acara poker online kahiji maranéhanana, Ontario Platinum Series, kalawan jaminan $ 1 juta.

Saatos kasuksésan Platinum Series, pamaén Ontario bakal ngalaman dua festival poker online haliber tinggi dina sasih bulan.

The premiere of ONCOOP datang pas. Simkuring gaduh kaping pikeun anjeun simpen. Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina Bounty Builders Series munggaran di Ontario.


ONCOOP – Simpen Tanggal

Waktosna kanggo ngumumkeun Séri kajawaraan online utama munggaran di Ontario. Ieu runtuyan anu bakal nyieun hiji pernyataan badag – komitmen pikeun nyadiakeun pamaén kalawan pangalaman poker online thrilling kawas nowhere sejenna di dunya.

Ieu Ontario Online Poker Championship (ONCOOP) geura sumping.

Anjeun tiasa nganggap éta sapertos versi WCOOP lokal di Ontario. anu menarik, jadwal pinuh ku acara poker caters pikeun sakabéh rasa tur cocog rupa-rupa bankrolls.

Hadiah kolam renang bakal ngahontal minimum $2 jutangajadikeun runtuyan PokerStars ieu pangbadagna tur richest di Ontario ku margin sizeable.

ONCOOP ngajalankeun ti 1 – 17 Oktober.

Catet tanggalna. Éta bakal saé…


POKERSTAR ONTARIO
peluncuran resmi | CARA MIGRASI
FAQ: MIGRASI AKUN Anjeun


Bounty Maker Series

Samentara éta, pamaén tiasa nyandak bagian dina munggaran PokerStars Ontario Bounty Maker Serieslumangsung 4-19 Séptémber.

Pamaén sadaya tingkat bankroll tiasa gabung, kalawan purchases mimitian ti $ 10 ka $ 500 sarta satelit sadia. aya $ 1 juta dina hadiah dijamin up for grabs.

Anjeun bakal geus ningali Bounty Pangwangun Series di lobi PokerStars Ontario. Pencét “Seri Pangwangun Bounty” tab pikeun ngamimitian. Anjeun ogé tiasa mendakan detil lengkep séri ieu di dieu.

Runtuyan Bounty Builder dipuncak ku Acara Utama $ 200 dina 18 Séptémber, anu bakal ngahasilkeun hasil anu pikaresepeun $ 100,000 dina hadiah dijamin pikeun juara. Ieu bade janten salah sahiji turnamén online pangbadagna di Ontario jadi jauh, jadi ulah sono eta. Pariksa lobi pikeun satelit upcoming.

Acara Bounty Builder Series sacara éksklusif Progressive Knockout (PKO) turnamén. Upami anjeun énggal kana format ieu, tautan di handap bakal nunjukkeun anjeun ka arah anu leres sareng ngabantosan anjeun diajar langkung seueur.


Langkung lengkep ihwal PKO turnamén
PANGARUH PKO | STRATEGI PKO | PKO MATEMATIKA


* Pamaén dumasar kana Ontario wungkul. Kabéh purchases na pools hadiah aya dina dollar Kanada

#Dua #festival #dina #dua #bulan #pikeun #pamaén #Ontario #ONCOOP #Bounty #Pangwangun #Series #datang #pas