slot gacor

The tahayul paling umum dina poker

The tahayul paling umum dina poker

Victoria Coren Mitchell, juara dua kali kahiji di Éropa Poker Tour, sakali nulis: “Anehna yén pamaén poker téh rada tahayul sakumaha aranjeunna. Aranjeunna nyéépkeun satengah hirupna kalayan sabar ngajelaskeun yén poker sanés ‘judi’ sapertos roulette atanapi Lotre: éta mangrupikeun kaulinan kaahlian, pertimbangan, perspicacity, sareng hikmah. Aranjeunna méakkeun satengah séjén taliti nyaimbangkeun suku kelenci untung dina luhureun chip maranéhanana.

Bari crusher modern dinten ieu bakal ngaku maranéhna teu tahayul di slightest, ngagali saeutik deeper sarta anjeun bisa nempo sababaraha kabiasaan aneh. Di dieu nu paling umum poker tahayul masih hadir dina tabél.


Protectors kartu

protectors kartu ngawula tujuan praktis. Ditempatkeun leuwih kartu liang Anjeun, aranjeunna nyegah dealer ti ngahaja mucking leungeun anjeun lamun maranéhna pikir anjeun geus narilep.

Dugi ayeuna mah saé. Dina hal ieu, hiji chip basajan atawa koin ngalakukeun pakasaban. Tapi lamun practicalities éta hijina motif, naha pamaén, duanana rekreasi sarta pro, mawa protectors kartu elaborate misalna kana tabél?

Tingali sabudeureun kasino mana wae tur anjeun bakal manggihan loba pamaén maké protectors kartu nu boga harti pribadi signifikan, naha éta téh simbol tuah tradisional kawas tapal kuda atawa samanggi, bendera nasional, atawa figurines tina karakter Star Wars favorit maranéhanana.

Kosta Rika pro Humberto Brenes, dua kali meunangna pinggel WSOP kalawan $ 6,1 juta dina winnings hirup pikeun ngaranna, ieu dipikawanoh pikeun bringing papayung kartu figurine hiu na kana méja, hiji pernyataan atra ka pamaén séjén yén anjeunna siap gobble up chip maranéhanana. .

Johnny Chan ngagaduhan pesona untung anu teu biasa, sering nyangking jeruk ukuran pinuh kana méja poker. Chan ngawanohkeun buah jeruk signature na salila 80s sarta 90s salila poé nalika dulur ieu chuffing jauh di casinos. Jeruk éta nyayogikeun Chan kalayan ambu anu seger, istirahat tina lingkungan smokey.

A kolektor fosil, Greg Raymer bakal mawa spésimén langka tur metot pikeun nutupan kartu na. Fosil mindeng jadi titik omong, sarta earned Raymer nickname na, “Fossilman”.

protectors kartu, lajeng, rok garis antara aksésori praktis, poker goib, sarta saeutik senang.

Lucky jeung untung leungeun

Hiji kasangsaraan umum ngalaman ku pamaén rekreasi anu teu acan dibor handap dina dasar strategi poker, sarta starter paguneman umum di buruan imah – naon leungeun favorit anjeun?

Sareng jawabanna sok… Pocket Aces, upami urang nyarioskeun Texas Hold’em pre-flop start hands. Naha henteu?

papisah tina kadang henteu. Sakapeung plapisan tiasa gaduh a leungeun favorit anu kirang ti… emh, nguntungkeun. Sumuhun, urang sadayana terang éta 9♥ 7♥ Sigana pisan geulis, sarta yén hiji gap cocog panyambungna pisan diputer nalika tumpukan anu jero. Tapi leungeun favorit, saleresna?

Konsep ieu manjang sauntuyan sakabeh tina tahayul poker. Kuring geus ngadéngé babaturan ngabejaan kuring yen aranjeunna remen gaduh Pocket 9s ti Pocket Aces, lajeng neruskeun menerkeun th.e alesan pikeun dua puluh menit. Kusabab aranjeunna “salawasna leungit kalawan Pocket Aces”.

tahayul poker umum sejen nyaeta nu teu kudu meunang leungeun mimiti kaulinan tunai atawa turnamén poker. Sababaraha pamaén malah bakal ngalipet monster dina leungeun kahiji lajeng ngarasa aman nyaho yén maranéhna kakarék dihindari leumpang handapeun hiji tangga métaforis.

Barang untung baju

Urang geus katempo sababaraha conto kawentar pakean signature leuwih taun. John Hesp ngagem na ayeuna-kawentar (jeung rada ridiculous) jas en route ka tempat kaopat finish di 2017 WSOP Main Acara, contona,. Atawa Sebastian Sorensson nyokot nickname nu ‘slendang guy’ sanggeus ngagem Rajana Dolphins neckpiece sapanjang na 2017 PokerStars Championship Barcelona Main Acara (anu anjeunna nyandak handap pikeun € 987K).

Kumisan ti gaya, meureun aya alesan praktis naha pamaén poker seasoned milih item nu tangtu pakéan. Kacamata, contona, bisa mantuan pikeun nyumputkeun ngabejaan fisik sarta nyegah “jiwa dibaca” ku pamaén séjén. Masalahna kontroversial pisan yén sababaraha casinos ngalarang kacamata nalika maén. Hoodies bisa maénkeun peran sarupa concealment, atawa sahenteuna mantuan pamaén ngarasa leuwih nyaman jeung kirang kakeunaan.

Acan lamun datang ka poker jeung tuah, komo barang pakéan pamaén maké bisa jadi hasil tina tahayul, incorporating kelir untung jeung simbul atawa, deui, nyekel significance pribadi. Di Wétan Jauh, contona, warna beureum ngalambangkeun kabagjaan sareng rejeki.

A tahayul poker sabudeureun pakean bisa timbul lamun pamaén, sebutkeun, ngéléhkeun turnamén utama whilst maké kaos tangtu, sapasang kaos kaki, atawa malah baju jero.

pamaén poker geus aya kalana geus dipikawanoh nyandak pakean untung mun ekstrim, milih maké baju anu sarua (unwashed) pikeun poé dina tungtung sanggeus pencét a ngajalankeun panas dina kasino di. Punten ulah.

John Hesp dina 2017 WSOP

Stacking chip dina urutan tinangtu

Ieu tahayul poker sejen nu hese narik sajaba ti kuring fidgeting, atawa goréng, ti ngahaja maén kotor.

Pamaén bisa boga gaya nu tangtu nu maranéhna resep tumpukan chip maranéhna. Ieu tiasa manifest dina sababaraha cara. Contona, pamaén bisa milih tumpukan kelir séjén, atawa boga 10 chip dina unggal munara individu.

Aya saeutik pisan cilaka dina jenis ieu tahayul poker, salami teu ngaganggu kaulinan batur. Réngsé ogé, eta sabenerna bisa nyieun leuwih gampang pikeun anjeun (jeung batur) maca ukuran tumpukan – deui demonstrating yén sababaraha tahayul poker bisa jadi grounded di practicality.

Sanajan kitu, casinos gaduh aturan jeung tatakrama ngeunaan kumaha carana tumpukan chip. Lamun ngalanggar aturan ieu, Anjeun bisa ngaharepkeun hiji ceuk tumpukan chip anjeun leuwih appropriately.

Anjeun teu kedah, contona, nyumputkeun chip nilai badag di tukang gunung chip nilai leutik. Anjeun oge teu kudu nyampur nepi chip dina cara nu ngajadikeun hésé pikeun pamaén séjén, atawa dealer nu, uninga sabaraha anjeun nyekel.

Salami tahayul poker anjeun teu meuntas garis kana lampah teu adil, anjeun sadayana alus.

Lpamaén ucky jeung chip untung maranéhna

Anjeun tiasa mikir yén pamaén poker, sahenteuna anu meunang anu dilatih dina seni pamikiran logis sareng kaputusan anu difokuskeun, moal janten tahayul. Acan malah pamaén ngalaman rentan ka pamikiran gaib, sakumaha ogé pisan kasus jeung mitos chip untung.

Di dieu kasarna kumaha eta muterkeun kaluar – sanggeus maén poker babarengan bari, salah sahiji atawa leuwih pamaén dina tabél muncul salaku “untung” leuwih. Éta bisa jadi maén ogé, atawa ngajalankeun alus, atawa duanana. Naon waé pasualan éta, aranjeunna saé pikeun ngumpulkeun chip sorangan.

Di dieu nu mana logika nyokot kabisat. pamaén séjén dina tabél bisa mimiti yakin yén nyokot chip pamuter ieu bakal mindahkeun kabaruntugan . Mun aranjeunna meunang chip ti “pamuter untung”, aranjeunna bakal ngalakukeun sagalana aranjeunna tiasa nyekel aranjeunna, sanajan ieu ngalibatkeun ngajaga aranjeunna misah ti sesa tumpukan maranéhna.

Tina tahayul dina daptar, mitos chip untung ieu condong paling ngabahayakeun pikeun strategi, nyababkeun pamaén nyandak kaputusan dumasar kana pamaén sanés anu aranjeunna anggap untung, teras ngalakukeun sadayana anu aranjeunna tiasa pikeun ngajagaan chip untung anu dimeunangkeun. ti pamaén ieu. daptar.

The untung chip poker goib ogé bisa nyandak hiji formulir basajan. Pamaén bisa mertimbangkeun chip poker langka salaku jenis pesona untung.

Card shuffling tahayul sarta blaming dealer nu

Saha waé anu parantos maénkeun sababaraha kaulinan poker live tiasa nyaritakeun ieu. Pamaén anu percanten ka tuah di poker (teu varian, murni kabaruntugan ), condong yakin yén cara nu kartu nu shuffled langsung narjamahkeun kana ngajalankeun panas atawa tiis maranéhanana kartu.

Saha eta nu ngacak the kartu? Dealer, tangtosna. Anjeun meureun geus uninga pamaén applauding atanapi negating a dealer tinangtu, atawa nambahan sarta ngurangan tips dumasar kana naha dealer geus “masihan aranjeunna kartu alus”.

Tangtosna, shuffling dek sacara acak sareng, sapertos seueur kajadian dina ayana kompleks ieu, hasil tina shuffling éta henteu diarahkeun pikeun masihan anjeun waktos anu gampang atanapi susah. Kabéh pamaén tunduk kana rentang sarua hasil jeung varian, euweuh urusan kumaha dek ieu shuffled.

Dina poker online, ieu ngalegaan pikeun nyalahkeun “rigged” generator angka acak, sanajan kanyataan yén algoritma ieu teu boga jalan pikeun ni’mat pamaén husus sarta, kanyataanna, leuwih “acak” ti acak manusa.

Poker tahayul sabudeureun kartu shuffling tiasa detrimental kana strategi, ngabalukarkeun pamaén ngarobah kabiasaan tohan maranéhna nurutkeun naha dek atawa dealer nguntungkeun. Jadi awas pikeun éta!

Tong nyalahkeun dealer!

Naha pamaén poker tahayul?

Tina sudut pandang psikologis, tahayul aya hubunganana sareng perasaan hoyong langkung kontrol atanapi kapastian kana kajadian sareng kaayaan.

Dina kasus poker, nu kawas hirup ngalibatkeun campuran duanana informasi lengkep jeung unkaharti hasilna, eta sabenerna ngajadikeun loba akal pikiran naha pamaén ngagunakeun tahayul. Leres, aranjeunna tiasa dilatih pikeun mikir sacara logis, tapi aranjeunna ogé nyanghareupan seueur kateupastian.

StUdies parantos nunjukkeun yén tahayul positip sapertos pesona untung tiasa ngirangan kahariwang sareng nyababkeun kaputusan anu langkung jelas. tahayul poker bisa boga tujuan méntal, sarta teu merta hiji detrimental.

Sanajan kitu, lamun tahayul ditinggalkeun unchecked maranéhna bisa ngabalukarkeun kabiasaan obsesip jeung kahariwang. Bayangkeun pamaén poker anu muncul dina acara langsung ngan sadar yén anjeunna hilap baju jero anu untung. Sababaraha tahayul poker, sakumaha dina kasus leungeun untung na sial, ogé dampak langsung pembuatan kaputusan sahingga ngurangan potensi perbaikan strategis.

#tahayul #paling #umum #dina #poker

UKIPT Nottingham 2022: hasilna – Pokerstars Blog

UKIPT Nottingham 2022: hasilna - Pokerstars Blog

Hasil pikeun festival UKIPT Nottingham di Dusk Till Dawn dina bulan Juli 2022.

Acara #1 – £230 UKIPT Mini (£100,000 GTD)
Kaping: 23-28 Juli 2022
Tulisan: 1.039 (kaasup 462 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £ 153,551 tambah 45 korsi Acara Utama

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Joshua Kari

Acara # 3 – £ 5,300 Super High Roller
Kaping: 27-28 Juli 2022
Tulisan: 40 (kaasup 11 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

* Némbongkeun deal

Témbal Margereson

Acara #5 – £ 1,100 UKIPT Nottingham Acara Utama
Kaping: 28-31 Juli 2022
Tulisan: 582 (kaasup 178 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £564,540

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Adam Maxwell

Acara #7 – £ 230 NLH katirisan
Kaping: 28 Juli 2022
Tulisan: 56
Kumpulan Hadiah: £10.864

Lewis Cowell

Acara # 10 – £ 230 Ganda kasempetan PLO
Kaping: 29 Juli 2022
Tulisan: 99
Kumpulan Hadiah: £19.206

Acara #12 – Piala UKIPT £340
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 413
Kumpulan Hadiah: £120.183

Klik ngaliwatan tabél pikeun hasil pinuh

Kathleen Padovani

Kajadian # 13 – £ 2,200 High Roller
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 95 (kaasup 24 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

Gary Miller

Acara #14 – £230 Knockout (£100 Bounty)
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 120
Kumpulan Hadiah: £11.280

* nunjukkeun kasapukan

John Oldfield

Acara #15 – £1,100 6-Max
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 64
Kumpulan Hadiah: £62.080

#UKIPT #Nottingham #hasilna #Pokerstars #Blog

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Ringkesan Britania Raya jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) festival di Nottingham, dimana leuwih ti £ 1 juta dina hadiah duit dijamin jeung sababaraha pamaén pangalusna Éropa tétéla maén. Laporan disusun ku Koordinator Media UKIPT.


Adam Maxwell geus meunang UK sarta Irlandia Poker Tour (UKIPT) Nottingham £ 1,100 Acara Utama, surpassing widang 582 éntri meunang £ 98,150. Acara Utama mayar 87 tempat tina hadiah kolam renang £ 564,540.

Aya ogé jadwal acara samping di Dusk Till Dawn di Nottingham, kalebet acara Super High Roller £ 5,000, dimeunangkeun ku pro Inggris Scott Margereson, sareng Roller Tinggi £ 2,200, dimeunangkeun ku Gary Miller, pikeun £ 51,730.

Aya leuwih ti £1 juta dina jaminan turnamén ngaliwatan festival minggu-panjang, nu ends on 31 Juli.

GAME KAS LOKAL PRO ADAM MAXWELL WIN £98,150 DI ACARA UTAMA UKIPT NOTTINGHAM

Adam Maxwell, 27, ngéléhkeun lawan-lawanna anu terakhir dina Acara Utama £ 1,100, nyandak £ 98,150 saatos deal sareng runner-up Jonathan McCann, anu nyandak £ 74,500 tina kolam renang hadiah £ 564,540.

Poé 3 tina Acara Utama dibawa deui salapan pesaing, tujuh di antarana éta ayeuna atawa urut pamaén poker profésional. Méja final mimitina dipingpin ku David Ledden, anu gancang megatkeun tumpukan pondok Tom Simm urang, meunang hiji flip preflop sadaya-di pikeun nyetél tabel final resmi dalapan. Satengah jam saterusna, flip sejen ngéléhkeun Phil Clarke (kadalapan pikeun £ 12.780), anu dimimitian dinten kalayan chip kadua shortest.

Alex Montgomery katujuh, neraskeun penampilan terakhir na dina tabel final anu ampir teu aya piala. Pro online Jerman Fabio Sperling, dumasar di Ramsgate di Inggris, murag dina kagenep (£21,610), teu lami sateuacan pamimpin chip Ledden nambihan kana tumpukan na langkung jauh ku ngéléhkeun Daniel Gormley dina kalima (£28,080).

Michael Howard disingkirkeun di tempat kaopat (£ 36,500) ku McCann, anu bergegas ngéléhkeun raja saku Howard pikeun sakedap mingpin chip sateuacan Maxwell ngéléhkeun Ledden dina katilu (£ 47,460). Maén teras lirén nalika dua pamaén terakhir ngabahas deal, satuju masihan Maxwell £ 81,010 sareng McCann £ 74,500, kalayan piala sareng £ 17,140 ditinggalkeun pikeun maén.

Kaulinan huluna lumangsung ngeunaan 90 menit, kalawan Maxwell ngajaga ampir 2: 1 kaunggulan chip sapanjang buruan. Kalayan tumpukanna ngirangan janten sakitar 15 blinds ageung, McCann ngadamel gerakan ahirna dina preflop sareng K4♠. Maxwell, jeung A8♣, nelepon jeung nahan. Kameunangan anjeunna ngajaga piala Acara Utama UKIPT 2022 Nottingham di kota.

Adam Maxwell

“Karasa saé pisan – éta henteu acan lebet,” saur Maxwell, sateuacan mikirkeun tanding awal. “Éta tarung anu tangguh tapi kuring ngarasa kartu-kartu éta karesep kuring.”

Maxwell nyebutkeun yén titik balik pikeun anjeunna tumpukan-wijaksana éta gelembung, dimana anjeunna amassed loba chip, sarta taun pangalaman na (utamana maén duit tunai) geus benefited anjeunna ogé afterwards.

Hasil tabel ahir UKIPT Nottingham £ 1,100 Acara Utama
1 Adam Maxwell (Britania Raya) – £98,150
2 Jonathan McCann (Britania Raya) – £74,500
3 David Ledden (Britania Raya) – £47,460
4 Michael Howard (Britania Raya) – £ 36,500
5 Daniel Gormley (Britania Raya) – £28,080
6 Fabio Sperling (Jerman, PokerStars Qualifier) ​​- £21,600
7 Alex Montgomery (Britania Raya) – £16,610
8 Philip Clarke (Britania Raya) – £12,780

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

GARY MILLER meunang £ 2,200 ROLLER TINGGI pikeun £ 51,730
Turnamén High Roller dua poé, kalawan jaminan £ 200K, réngsé ogé sanggeus Acara Utama crowned jawara, struktur slow nu diwenangkeun pikeun battles tabel final tangguh tur lengthy.

Dua puluh hiji pamaén balik dina Poé 2 (ti widang awal 95), kalawan Alex Golder mingpin chip. Goulder réngsé di tempat katilu (hargana £23,840), Tan Luan Le réngsé kadua pikeun £33,000, sedengkeun Gary Miller nyokot piala jeung hadiah kahiji £51,730.

Gary Miller

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

KATHLEEN PADOVANI NGURANGKEUN £340 UKIPT CUP JADI £23,513

Kathleen Padovani meunang UKIPT Piala Nottingham 413 entri, sanggeus digabungkeun 62 Poé 1 salamet balik pikeun ngaku pangsa tumuwuh tina £ 120.183 hadiah pool. Hadiah pangbadagna meunang hiji-hijina juara acara samping awéwé di UKIPT Nottingham, duit tunai turnamén live pangbadagna dirina kantos.

Nalika sababaraha pamaén disingkirkeun tina méja final, Vincenzo Lupoli asup sareng ngéléhkeun opat lawan sacara gancang, ngantunkeun Padovani hiji-hijina pamaén anu nangtung di antara anjeunna sareng piala.

Sanaos Lupoli gaduh langkung ti tilu kali tumpukan Padovani dina waktos ieu, kagancanganna dina kalungguhan hartosna masih seueur maén. Padovani merjuangkeun ékualiser, teras memimpin chip, sababaraha kali nawiskeun lawanna deal anu ditolak sacara sopan.

Kathleen Padovani

Bari dealer nu shuffled naon nu bakal jadi leungeun ahir acara, Padovani, kiwari mibanda kaunggulan badag sorangan, nawarkeun deal panungtungan waktu. Jawabanna masih henteu, sareng salapan-sapuluh paku dua salapan vs. raja-deuce Lupoli pikeun nutup turnamén.

Sonia putri Padovani nangkeup anjeunna – sakumaha ogé kaleungitan lawan Lupoli – nyarios, “Anjeun meunang piala, awéwé Inggris meunang maén bal – dinten awéwé ayeuna!”

Sonia jeung babaturanana geus railing di Padovani sapanjang jeung nangtung kumisan maén téma taringgul nalika poto piala dicandak.

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

SCOTT MARGERESON Kéngingkeun £ 5,300 SUPER HIGH ROLLER Pikeun £ 56,159 saatos deal

Pro Inggris Scott Margereson – katelah online salaku “Aggro Santos” – meunang £ 5,300 mésér Super High Roller di UKIPT Nottingham saatos deal awal sareng juara gelang WSOP panganyarna Harry Lodge.

Turnamén ieu masih narima pamilon dina mimiti Poé 2, sarta ditungtungan ku total widang persis 40, maén keur hadiah pool of £ 194.000. Dimimitian pamimpin chip Rob Yong peupeus ngan méméh gelembung duit, sahingga Margereson mingpin tabel final nu ogé diulas pro famed Henrik Hecklen, Alex Goulder sarta Mitchell Johnson.

Johnson sumping kaluar katujuh, Golder kalima sarta Hecklen katilu, kalawan Lodge na Margereson orchestrating deal maranéhanana. Margereson nutup éta ku nyandak £ 56,159 sareng Lodge nyandak £ 50,341.

Témbal Margereson

Hasil lengkep
1 Témbal Margereson – £ 56,159
2 Harry Lodge – £ 50,341
3 Henrik Hecklen – £30.000
4 Jonathan McCann – £20,000
5 Alex Golder – £ 15,000
6 Leo Farodoye – £ 12,500
7 Mitchell Johnson – £ 10,000

ANDY WILSON MEUNANG TIKET ACARA UTAMA TOUR REGIONAL DI HYPERTURBO SNG WINNERS ACTIVITY

Dina dinten ahir festival UKIPT, genep pamaén competed dina Sit n buka bonus berkat kasuksésan maranéhna boh dina kuis pub hosted ku PokerStars streamers Georgina “GJReggie” James jeung Mason “Pye_Face21” Pye, atawa dina lagu Go Karting. Turnamén bonus parantos réngsé sateuacan Acara Utama dimimitian, kalayan hadiah dileler ka sadayana:

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Tilu luhur nyaéta tim kuis lengkep, dituturkeun ku pembalap. Oli Hutchins mangrupikeun panyekel Platinum Pass ayeuna (jadi teu tiasa meunang anu sanés), sedengkeun Nikolay Ponomarev mangrupikeun waktos anu terakhir juara Platinum Pass, janten berpotensi nampi kadua – sigana dina acara Road to PSPC salajengna anu diayakeun di dieu di Dusk Till Dawn, 25 – 29 Agustus.

#Maxwell #ngaklaim #Acara #Utama #UKIPT #Nottingham #salaku #festival #mayar #hadiah #langkung #juta