slot online

PokerStars awarding a Beureum Spade Pass pikeun Grand Prix Brasil di partnership kalawan Oracle Red Bull Racing

PokerStars awarding a Beureum Spade Pass pikeun Grand Prix Brasil di partnership kalawan Oracle Red Bull Racing

PokerStars geus ngumumkeun hiji Beureum Spade Pass ganjaran anyar dina partnership kalawan Oracle Red Bull Racing. Waktos ieu, fans tiasa meunang pakét sadayana inklusif pikeun Grand Prix Brasil. Rincian handap.


PokerStars og Oracle Red Bull Racing

PokerStars sareng Oracle Red Bull Racing ngagabung deui dina Januari pikeun usum F1 2022 anu bakal datang. Saprak harita, partnership global geus aimed pikeun kalibet panongton kalawan kapentingan sarupa jeung ganjaran fans ku cara anyar jeung seru.

Sajauh ieu, partnership geus kabuktian suksés.

PokerStars ngumumkeun awarding tina Beureum Spade Pass munggaran dina Maret 2022, awarding pakét ka Monako Grand Prix nu ngawengku pintonan lagu-sisi, akomodasi méwah jeung leuwih sagigireun. Aranjeunna dileler di bebas turnamén poker jeung PokerStars Partéi balap marmer ekslusif.

Ayeuna, nalika usum F1 asup kana satengah kadua, PokerStars ngumumkeun cara anyar pikeun fans anu kéngingkeun Red Spade Pass, waktos ieu pikeun Grand Prix Brasil di Sao Paulo.


Meunang GP Brasil Beureum Spade Pass

Sadia sacara éksklusif pikeun pamaén PokerStars, Beureum Spade Pass bakal ganjaran nu meunangna jeung pangalaman kipas pangalusna dina iconic sirkuit Interlagos Grand Prix Brazil urang. Pikirkeun éta sapertos Platinum Pass, tapi pikeun Grand Prix.

Pangalaman, curated ku PokerStars tur diaktipkeun ngaliwatan partnership kalawan Oracle Red Bull Racing, ngawengku:

  • Tilu dinten epik di GP Brasil
  • Hiber
  • Akomodasi lima wengi di Sao Paulo
  • Sajumlah kagiatan ekslusif sareng penampilan tamu

Upami anjeun kipas Grand Prix, atanapi hoyong ngalaman atmosfir unik Formula 1 pikeun kahiji kalina, ulah sono kasempetan anjeun pikeun meunang.

CARA meunang

Kahiji Grand Prix Brasil Beureum Spade Pass bakal dileler di PokerStars Éropa poker wisata (EPT) Barcelona dina € 3.000 Mystery Bounty acara, nu lumangsung 17 – 19 Agustus.

Turnamén Misteri Bounty mangrupikeun format knockout anu pikaresepeun anu nyandak dunya badai. Gantina meunang jumlah tetep, ngéléhkeun pamaén panghargaan hiji hadiah misteri nu digambar di acak tina hadiah kolam renang.

EPT Barcelona € 3,000 Mystery Bounty saleresna mangrupikeun acara anu patut dimaénkeun, sareng kasempetan anu sampurna pikeun nyobian formatna. PokerStars geus ditambahkeun Platinum Pass kana pot, méré hiji pamuter pa $ 30.000 pa PSPC.

Nambahkeun nilai malah leuwih kana acara geus tumpuk, salah sahiji amplop kado misteri eta bakal ngandung hiji Beureum Spade Pass, mere saha anu skor hiji knockout untung pangalaman sakali-dina-a-hirupna di Grand Prix Brasil.

Anjeun kedah aya di EPT Barcelona pikeun kéngingkeun éta, tapi sanés hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun Red Space Pass. Leuwih bakal dileler di PokerStars na PokerStars kasino , kalawan cara anyar pikeun meunang ngumumkeun pas.

Tetep katala sareng kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika aya kasempetan…


PokerStars og Oracle Red Bull Racing promosi online

Salian hadiah Beureum Spade Pass epik, PokerStars ngajalankeun sababaraha promosi séjén salila usum F1 salaku bagian tina partnership maranéhanana jeung Oracle Red Bull Racing. Kami parantos ngumumkeun ieu, tapi supados anjeun henteu sono:

Nangkeup Checkered Bandéra Racing Freeroll – Turnamén sabtu minggu pasca balapan énggal anu lumangsung unggal Senén. Saha anu dimaénkeun di PokerStars Minggu Million dinten saméméhna atawa diusahakeun cocog keur Minggu Million minggu saméméhna bakal meunang asupna kana freeroll nu, nu boga pa kolam renang pa $ 25k. Lamun supir Oracle Red Bull Racing meunang balapan sabtu minggu, PokerStars bakal ganda kolam renang hadiah freeroll ka $ 50k.

Pitstop Cash serelek – Unggal Salasa saatos balapan, saurang pamaén PokerStars.com anu dipilih sacara acak bakal nampi bonus instan $ 10,000, anu bakal ningkat kana $ 20,000 upami tim Oracle Red Bull Racing meunang. Hijina nyekel nyaéta duit tunai kudu diklaim dina 15 menit. Upami teu kitu, hadiah bakal digulung ka Grand Prix salajengna.

#PokerStars #awarding #Beureum #Spade #Pass #pikeun #Grand #Prix #Brasil #partnership #kalawan #Oracle #Red #Bull #Racing

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Di bumi sareng GJReggie: Miluan klub streamer Home Games sareng kéngingkeun hadiah ekslusif

Upami anjeun kantos mendakan band anu naék nalika aranjeunna nuju ngumbara ka tempat-tempat alit, anjeun bakal terang kumaha kasenangan nalika ningali aranjeunna sacara pribadi. Panongton intim sareng inklusif. Aya parasaan anu sami yén anjeun mendakan hal anu khusus anu teu acan terang dunya anu langkung lega.

Sami lumaku pikeun streamers Twitch leutik. Tujuan unggal streamer nyaéta pikeun ngawangun komunitas, sareng nalika pamirsa kirang, komunitas leres-leres tiasa kenal. Unggal-unggal disiarkeun langsung, siga nongkrong jeung babaturan.

Ieu salawasna kajadian salila Georgina “GJReggie” aliran James. Anjeunna nyiptakeun atmosfir senang jeung ramah nu ngajaga jalma datang deui deui jeung deui.

“Dibandingkeun sareng streamer sanés, kuring kawilang leutik, tapi kuring gaduh komunitas anu alit tapi caket,” saur anjeunna ka kami. Panongtonna parantos ningkat sacara alami dina sababaraha taun ka pengker ti saprak janten Duta PokerStars, tapi anjeunna tiasa ngajaga rarasaan anu caket.

Naha urang nyarioskeun ieu?

sumur, anjeun bisa jadi teu nyaho yén anggota komunitas GJReggie bisa maénkeun kaulinan poker biasa ngalawan silih di klub Imah Kaulinan na. Kaulinan ieu éksklusif pikeun anggota klub.

Éta hartina unggal waktos Anjeun lalajo GJReggie on Twitch, anjeun bisa maénkeun kaulinan poker sorangan on PokerStars barengan anjeunna, ngalawan ngaran akrab nu katingali dina obrolan.

Tambih Deui, mindeng aya hadiah ekslusif jeung tiket ka acara online pangbadagna up for cengkraman!

Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngiringan klub GJReggie Home Games. Kieu kumaha.

CARA ngagabung GJREGGIE imah kaulinan CLUB

Kahiji, néangan tab Home Games di luhureun klien PokerStars Anjeun. Ngaklik nu mawa anjeun ka lobi Imah Kaulinan, dimana anjeun tiasa “Jieun poker Club” atawa “Gabung a poker Club”.

Pikeun gabung komunitas GJReggie, klik “Gabung poker Club”.

Ieu inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngiringan klub GJReggie Home Game:

Nomer Klub: 2167690
Kode Undangan: Dear

Sakali anjeun klik ‘Join a Club’, GJReggie bakal tiasa ningali pamundut anjeun sarta bisa asup anjeun kana klub.

Sakali anjeun katampi, anjeun bakal tiasa maén turnamén swasta sareng anggota komunitas anu sanés.

Pikeun manggihan acara nu datang nepi, klik dina ‘Club Lobby’. Di dinya anjeun bakal ningali sadaya acara anu dijadwalkeun.


Leuwih lengkep ngeunaan POKERSTARS HOME kaulinan
TINJAUAN | 3 hal anu ngajadikeun kaulinan home hébat
CARA nyetél POKERSTARS HOME kaulinan jeung babaturan
Ngajalankeun HOME kaulinan | Léngkah ka MTT


Naon anu abdi tiasa meunang dina kaulinan imah GJREGGIE?

Ieu dimana hal meunang metot.

Sapanjang Agustus 2022, sadaya Duta PokerStars bakal ngajalankeun Home Games sareng tiket Mega Path kanggo direbut, kalebet GJReggie.

Tikét Mega Path éta teras tiasa dianggo pikeun meunang $ 30K Platinum Pass!

Tetep katala dina Blog PokerStars pikeun detil langkung seueur ngeunaan promosi anu luar biasa.

Samentawis waktos, ngadaptarkeun klub GJReggie Home Game ayeuna!

#bumi #sareng #GJReggie #Miluan #klub #streamer #Home #Games #sareng #kéngingkeun #hadiah #ekslusif

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona; Lex, Spraggy, Stapes maén

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona;  Lex, Spraggy, Stapes maén

Panon dunya poker bakal on Barcelona salila dua minggu ka hareup salaku Éropa Poker Tour (EPT) mulih deui ka tujuan Agustus pang populerna. Salian sadaya aksi turnamén anu biasa, ieu warta ngeunaan acara anu khusus pisan anu lumangsung dina Senén, 15 Agustus nalika streaming superstar True Geordie ngahirupkeun séri unikna – sareng narik sababaraha tamu anu istimewa.


DINA POST IEU

BUBUKA
DIMANA NANGTON
Latar
PARA PEMAIN
FORMAT turnamén
TABEL WAKTU


GEORDIE BENER DATANG KA BARCELONA

Kabéh fans poker geus diberesihan diaries maranéhanana pikeun sababaraha sinyalna sensasional EPT Barcelona, ​​​​dimimitian dina PokerStars kedutan jeung channel YouTube dimimitian Minggu 14. Agustus. (Tingali jadwal siaran lengkep di handap.)

Tapi waktuna ngumumkeun tambahan spektakuler kana program dijadwalkeun, jeung warta yén Brian “Leres Geordie” Davis bakal hosting édisi pisan husus tina The Real Geordie: The gelut langsung ti EPT Barcelona. Sareng leres kana wujudna, Geordie anu ramah parantos ngajamin barisan pamaén anu hébat pikeun ngagabung sareng anjeunna di sabudeureun méja pikeun turnamén méja tunggal ekslusif – dimana hadiah utama nyaéta. £ 5,300 mésér-in ka Acara Utama EPT London.

Brian “True Geordie” Davis nuju ka Barcelona

Leres Geordie’s Showdown mangrupikeun salah sahiji acara poker anu pang populerna anu aya dina Twitch sareng YouTube. Ieu biasana nampilkeun turnamén gaya home game biasa anu dimaénkeun antara pamaén rekreasi anu resep sareng sababaraha babaturanana.

A spin-off tina siaran soccer True Geordie, dimana Sadikin jeung babaturanana ngabahas (jeung kadang asa ngeunaan) olahraga pang populerna di dunya, atmosfir turnamén poker Showdown urang informal tur galecok, teuing kawas jenis kaulinan urang sadaya cinta. ulin.

Baris-up pikeun ieu bakal ngajamin seueur obrolan: True Geordie bakal gabung sareng réréncangan lami sareng mitra streaming Rory Jennings jeung Adam McKolagigireun pita PokerStars Tim Lex Veldhuis jeung Ben “Spraggy” Spragg. komentator PokerStars sarta ngalawak Joe “Stapes” Stapleton ogé geus dicalonkeun pikeun korsi.

Genep pamaén bakal maén turnamén hiji-méja kalawan 10.000 chip (sareng dua rebuys pilihan), tur éta meunangna-nyokot-kabeh urusan. kado éta? Piala sareng tiket ka EPT London Main Event bernilai £5,300.

“Kuring reueus pisan nuturkeun acara obrolan poker utama kami Ngalawan di jalan Agustus ieu dimana urang bakal nyiarkeun langsung ti Barcelona. Éta leres ceuk Geordie. “Ngijinkeun fans urang ti sakuliah dunya datang tur ningali acara live mangrupa hal urang impian tina ngalakukeun tur urang teu tiasa ngantosan mawa poker sosial ka Spanyol.”

Acara bakal disiarkeun langsung dina saluran PokerStars sareng True Geordie, mimitian jam 19:00 CEST / 18:00 BST.

Nyiapkeun pikeun produksina teu sakumaha katingal saméméhnamana luhur poker duta bakal pasea jeung sababaraha ulang pang populerna kedutan sarta YouTube personalities, na dimana paguneman téh sakumaha penting minangka midangkeun.


DIMANA NANGTON

The Real Geordie: The gelut ti EPT Barcelona bakal disiarkeun dina:

PokerStars’ Kedutan jeung Youtube saluran
jeung
Leres Geordie Kedutan jeung Youtube saluran

19:00 CEST / 18:00 BST dina Senén 15 Agustus.


Latar

Brian “True Geordie” Davis nyaéta YouTuber ti Newcastle, Inggris. Anjeunna ngamimitian saluran na ku ngeposkeun rants ngeunaan Newcastle United Football Club sarta saprak geus jadi kawentar karyana Podcast Geordie Leres, Warta Leres video réaksi bal mingguan jeung siaran langsung Bubuka.

Showdown mangrupikeun salah sahiji siaran poker anu pang populerna

Dina partnership kalawan PokerStars, True Geordie ogé hosting Ngalawanhirup poker kaulinan siaran on kedutan featuring ko-presenters ti Bubuka, selebriti YouTube sejen, sarta pamaén poker (kaasup anggota Tim Pro). Spraggy sareng Mason Pye mangrupikeun tamu anu anyar.

True Geordie ogé ngayakeun sababaraha acara kipas di The Hippodrome di London. Ayeuna, anjeunna sumping ka EPT pikeun kahiji kalina. Sarta anjeunna dibawa Ngalawan kalawan anjeunna.


PARA PEMAIN

Éta leres Geordie sorangan

Brian Davis (True Geordie)

Brian mangrupikeun kipas Newcastle United ageung anu dipikanyaho ngeposkeun rants ngeunaan tim maén bal karesepna dina YouTube. Saluran True Geordie parantos diversifikasi, tumuwuh sareng janten suksés pisan: ayeuna gaduh 2 juta palanggan.

Brian ko-host podcast anu suksés sareng terhormat, sareng Laurence McKenna, tambah Bubuka stream hirup jeung Ngalawan, ieu syuting di studio na di London. Brian parantos nampi pelatihan ti profésional Inggris Charlie Carrel, anu ngabantosan anjeunna meunang $ 11,800 dina turnamen Stadion Series dina usum panas 2020.

Rory Jennings

Rory Jennings

Rory mangrupikeun aktor sareng YouTuber, mimitina dikenal pikeun dibéntangan dina sinétron Urang Wétan salaku anak. Saluran YouTube na, dimana anjeunna ngabahas maén bal, ngagaduhan ampir 200,000 palanggan.

Rory mangrupikeun salah sahiji anggota awak biasa True Geordie. Anjeunna ngadamel tabel ahir acara bounty di UKIPT Dublin dina Méi. Anjeunna ogé nembé muncul dina saluran PokerStars Twitch maén dina ‘Streamer Showdown’.

Adam McKola

Adam McKola

Adam mangrupikeun YouTuber anu ogé bagian tina awak True Geordie. Saluran pribadina ngagaduhan 127,000 palanggan. Anjeunna vlog perjalanan na ka Manchester United kaulinan, sarta unggah video ngabahas tim.

Anjeunna ngahadiran UKIPT Dublin sareng Rory awal taun ieu, sareng vlog pangalaman pikeun saluran YouTube na.

Lex Veldhuis

Lex Veldhuis

Lex mangrupakeun salah sahiji duta PokerStars ‘pangpanjangna porsi, ngaganti spades beureum saprak 2009. Anjeunna hirup di Walanda (nagara asal na) jeung ayeuna maén sarta ngalirkeun data ti Bélgia.

Lex boga ampir $ 700.000 dina earnings turnamén live, sarta jutaan leuwih online. Anjeunna gaduh langkung ti 300,000 pengikut dina Twitch sareng nyetél catetan dina 2020 pikeun pamiarsa poker panglegana dina platformna, kalayan ampir 59,000 pemirsa sakaligus ningali anjeunna ngajalankeun ageung dina Acara Utama SCOOP.

kenyal

Benjamin Spragg

Spraggy geus mangrupa bagian ti Tim PokerStars saprak 2017. Anjeunna pangalusna dipikawanoh salaku pamuter online tur streamer, jeung 140.000 pengikut on Twitch. Anjeunna boga dua judul WCOOP, sarta leuwih $ 1,5 juta di winnings on PokerStars. Tambih Deui, anjeunna ngadamel artos dina PSPC di 2019 sareng dina Acara Utama EPT kahijina di Monte-Carlo awal taun ieu.

Spraggy parantos maén Ngalawan sababaraha kali, sarta geus ngembangkeun hubungan alus kalawan Brian, Adam, jeung Rory.

Joe Stapleton

Joe Stapleton

Joe mangrupa ngalawak Amérika sarta poker komentator, jeung satengah furry tina akrab EPT commentary duo. Kusabab 2011, anjeunna sareng James Hartigan parantos ngayakeun siaran langsung sareng acara TV di sakumna dunya sareng, langkung énggal, ti PokerStars Arena.
Joe dimaénkeun di sagala rupa kaulinan home Hollywood sarta geus diasupkeun sababaraha turnamén live, kaasup UKIPT London awal taun ieu, tapi ngarasakeun saeutik kasuksésan alatan na “malang tuah”.

FORMAT turnamén

Leres Geordie sareng Spraggy silih nyanghareupan

Format pikeun Ngalawan nyaéta kieu.

Kaulinan mangrupakeun turnamén tabel tunggal genep leungeun. Unggal pamuter dimimitian ku 10.000 chip, dua pilihan ulang meuli salila mimiti 60 menit muter (aranjeunna kudu leungit kabeh chip maranéhanana pikeun meuli deui).

Sanggeus sajam, turnamén jadi freeze a. Dina titik ieu, sagala purchases ulang teu dijieun bakal dileler salaku chip tambahan. Contona, pamaén anu geus dipaké hiji ulang beuli bakal nampa hiji 10k tambahan. Pamaén anu geus pernah dipaké rebuy bisa ngaku 20k tambahan. Ku kituna, ieu éféktif turnamén triple tumpukan.

The blinds mimitian jam 100/200 sarta dijadwalkeun naek unggal 15 menit.

Tien Juara nyandak sadayana, kalayan juara nampi piala sareng tikét pikeun Acara Utama EPT London bernilai £5,300.


BARCELONA EPT JADWAL SIARAN

#Leres #Geordie #Showdown #bakal #disiarkeun #langsung #EPT #Barcelona #Lex #Spraggy #Stapes #maén

UKIPT Nottingham 2022: hasilna – Pokerstars Blog

UKIPT Nottingham 2022: hasilna - Pokerstars Blog

Hasil pikeun festival UKIPT Nottingham di Dusk Till Dawn dina bulan Juli 2022.

Acara #1 – £230 UKIPT Mini (£100,000 GTD)
Kaping: 23-28 Juli 2022
Tulisan: 1.039 (kaasup 462 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £ 153,551 tambah 45 korsi Acara Utama

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Joshua Kari

Acara # 3 – £ 5,300 Super High Roller
Kaping: 27-28 Juli 2022
Tulisan: 40 (kaasup 11 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

* Némbongkeun deal

Témbal Margereson

Acara #5 – £ 1,100 UKIPT Nottingham Acara Utama
Kaping: 28-31 Juli 2022
Tulisan: 582 (kaasup 178 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £564,540

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Adam Maxwell

Acara #7 – £ 230 NLH katirisan
Kaping: 28 Juli 2022
Tulisan: 56
Kumpulan Hadiah: £10.864

Lewis Cowell

Acara # 10 – £ 230 Ganda kasempetan PLO
Kaping: 29 Juli 2022
Tulisan: 99
Kumpulan Hadiah: £19.206

Acara #12 – Piala UKIPT £340
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 413
Kumpulan Hadiah: £120.183

Klik ngaliwatan tabél pikeun hasil pinuh

Kathleen Padovani

Kajadian # 13 – £ 2,200 High Roller
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 95 (kaasup 24 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

Gary Miller

Acara #14 – £230 Knockout (£100 Bounty)
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 120
Kumpulan Hadiah: £11.280

* nunjukkeun kasapukan

John Oldfield

Acara #15 – £1,100 6-Max
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 64
Kumpulan Hadiah: £62.080

#UKIPT #Nottingham #hasilna #Pokerstars #Blog

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Ringkesan Britania Raya jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) festival di Nottingham, dimana leuwih ti £ 1 juta dina hadiah duit dijamin jeung sababaraha pamaén pangalusna Éropa tétéla maén. Laporan disusun ku Koordinator Media UKIPT.


Adam Maxwell geus meunang UK sarta Irlandia Poker Tour (UKIPT) Nottingham £ 1,100 Acara Utama, surpassing widang 582 éntri meunang £ 98,150. Acara Utama mayar 87 tempat tina hadiah kolam renang £ 564,540.

Aya ogé jadwal acara samping di Dusk Till Dawn di Nottingham, kalebet acara Super High Roller £ 5,000, dimeunangkeun ku pro Inggris Scott Margereson, sareng Roller Tinggi £ 2,200, dimeunangkeun ku Gary Miller, pikeun £ 51,730.

Aya leuwih ti £1 juta dina jaminan turnamén ngaliwatan festival minggu-panjang, nu ends on 31 Juli.

GAME KAS LOKAL PRO ADAM MAXWELL WIN £98,150 DI ACARA UTAMA UKIPT NOTTINGHAM

Adam Maxwell, 27, ngéléhkeun lawan-lawanna anu terakhir dina Acara Utama £ 1,100, nyandak £ 98,150 saatos deal sareng runner-up Jonathan McCann, anu nyandak £ 74,500 tina kolam renang hadiah £ 564,540.

Poé 3 tina Acara Utama dibawa deui salapan pesaing, tujuh di antarana éta ayeuna atawa urut pamaén poker profésional. Méja final mimitina dipingpin ku David Ledden, anu gancang megatkeun tumpukan pondok Tom Simm urang, meunang hiji flip preflop sadaya-di pikeun nyetél tabel final resmi dalapan. Satengah jam saterusna, flip sejen ngéléhkeun Phil Clarke (kadalapan pikeun £ 12.780), anu dimimitian dinten kalayan chip kadua shortest.

Alex Montgomery katujuh, neraskeun penampilan terakhir na dina tabel final anu ampir teu aya piala. Pro online Jerman Fabio Sperling, dumasar di Ramsgate di Inggris, murag dina kagenep (£21,610), teu lami sateuacan pamimpin chip Ledden nambihan kana tumpukan na langkung jauh ku ngéléhkeun Daniel Gormley dina kalima (£28,080).

Michael Howard disingkirkeun di tempat kaopat (£ 36,500) ku McCann, anu bergegas ngéléhkeun raja saku Howard pikeun sakedap mingpin chip sateuacan Maxwell ngéléhkeun Ledden dina katilu (£ 47,460). Maén teras lirén nalika dua pamaén terakhir ngabahas deal, satuju masihan Maxwell £ 81,010 sareng McCann £ 74,500, kalayan piala sareng £ 17,140 ditinggalkeun pikeun maén.

Kaulinan huluna lumangsung ngeunaan 90 menit, kalawan Maxwell ngajaga ampir 2: 1 kaunggulan chip sapanjang buruan. Kalayan tumpukanna ngirangan janten sakitar 15 blinds ageung, McCann ngadamel gerakan ahirna dina preflop sareng K4♠. Maxwell, jeung A8♣, nelepon jeung nahan. Kameunangan anjeunna ngajaga piala Acara Utama UKIPT 2022 Nottingham di kota.

Adam Maxwell

“Karasa saé pisan – éta henteu acan lebet,” saur Maxwell, sateuacan mikirkeun tanding awal. “Éta tarung anu tangguh tapi kuring ngarasa kartu-kartu éta karesep kuring.”

Maxwell nyebutkeun yén titik balik pikeun anjeunna tumpukan-wijaksana éta gelembung, dimana anjeunna amassed loba chip, sarta taun pangalaman na (utamana maén duit tunai) geus benefited anjeunna ogé afterwards.

Hasil tabel ahir UKIPT Nottingham £ 1,100 Acara Utama
1 Adam Maxwell (Britania Raya) – £98,150
2 Jonathan McCann (Britania Raya) – £74,500
3 David Ledden (Britania Raya) – £47,460
4 Michael Howard (Britania Raya) – £ 36,500
5 Daniel Gormley (Britania Raya) – £28,080
6 Fabio Sperling (Jerman, PokerStars Qualifier) ​​- £21,600
7 Alex Montgomery (Britania Raya) – £16,610
8 Philip Clarke (Britania Raya) – £12,780

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

GARY MILLER meunang £ 2,200 ROLLER TINGGI pikeun £ 51,730
Turnamén High Roller dua poé, kalawan jaminan £ 200K, réngsé ogé sanggeus Acara Utama crowned jawara, struktur slow nu diwenangkeun pikeun battles tabel final tangguh tur lengthy.

Dua puluh hiji pamaén balik dina Poé 2 (ti widang awal 95), kalawan Alex Golder mingpin chip. Goulder réngsé di tempat katilu (hargana £23,840), Tan Luan Le réngsé kadua pikeun £33,000, sedengkeun Gary Miller nyokot piala jeung hadiah kahiji £51,730.

Gary Miller

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

KATHLEEN PADOVANI NGURANGKEUN £340 UKIPT CUP JADI £23,513

Kathleen Padovani meunang UKIPT Piala Nottingham 413 entri, sanggeus digabungkeun 62 Poé 1 salamet balik pikeun ngaku pangsa tumuwuh tina £ 120.183 hadiah pool. Hadiah pangbadagna meunang hiji-hijina juara acara samping awéwé di UKIPT Nottingham, duit tunai turnamén live pangbadagna dirina kantos.

Nalika sababaraha pamaén disingkirkeun tina méja final, Vincenzo Lupoli asup sareng ngéléhkeun opat lawan sacara gancang, ngantunkeun Padovani hiji-hijina pamaén anu nangtung di antara anjeunna sareng piala.

Sanaos Lupoli gaduh langkung ti tilu kali tumpukan Padovani dina waktos ieu, kagancanganna dina kalungguhan hartosna masih seueur maén. Padovani merjuangkeun ékualiser, teras memimpin chip, sababaraha kali nawiskeun lawanna deal anu ditolak sacara sopan.

Kathleen Padovani

Bari dealer nu shuffled naon nu bakal jadi leungeun ahir acara, Padovani, kiwari mibanda kaunggulan badag sorangan, nawarkeun deal panungtungan waktu. Jawabanna masih henteu, sareng salapan-sapuluh paku dua salapan vs. raja-deuce Lupoli pikeun nutup turnamén.

Sonia putri Padovani nangkeup anjeunna – sakumaha ogé kaleungitan lawan Lupoli – nyarios, “Anjeun meunang piala, awéwé Inggris meunang maén bal – dinten awéwé ayeuna!”

Sonia jeung babaturanana geus railing di Padovani sapanjang jeung nangtung kumisan maén téma taringgul nalika poto piala dicandak.

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

SCOTT MARGERESON Kéngingkeun £ 5,300 SUPER HIGH ROLLER Pikeun £ 56,159 saatos deal

Pro Inggris Scott Margereson – katelah online salaku “Aggro Santos” – meunang £ 5,300 mésér Super High Roller di UKIPT Nottingham saatos deal awal sareng juara gelang WSOP panganyarna Harry Lodge.

Turnamén ieu masih narima pamilon dina mimiti Poé 2, sarta ditungtungan ku total widang persis 40, maén keur hadiah pool of £ 194.000. Dimimitian pamimpin chip Rob Yong peupeus ngan méméh gelembung duit, sahingga Margereson mingpin tabel final nu ogé diulas pro famed Henrik Hecklen, Alex Goulder sarta Mitchell Johnson.

Johnson sumping kaluar katujuh, Golder kalima sarta Hecklen katilu, kalawan Lodge na Margereson orchestrating deal maranéhanana. Margereson nutup éta ku nyandak £ 56,159 sareng Lodge nyandak £ 50,341.

Témbal Margereson

Hasil lengkep
1 Témbal Margereson – £ 56,159
2 Harry Lodge – £ 50,341
3 Henrik Hecklen – £30.000
4 Jonathan McCann – £20,000
5 Alex Golder – £ 15,000
6 Leo Farodoye – £ 12,500
7 Mitchell Johnson – £ 10,000

ANDY WILSON MEUNANG TIKET ACARA UTAMA TOUR REGIONAL DI HYPERTURBO SNG WINNERS ACTIVITY

Dina dinten ahir festival UKIPT, genep pamaén competed dina Sit n buka bonus berkat kasuksésan maranéhna boh dina kuis pub hosted ku PokerStars streamers Georgina “GJReggie” James jeung Mason “Pye_Face21” Pye, atawa dina lagu Go Karting. Turnamén bonus parantos réngsé sateuacan Acara Utama dimimitian, kalayan hadiah dileler ka sadayana:

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Tilu luhur nyaéta tim kuis lengkep, dituturkeun ku pembalap. Oli Hutchins mangrupikeun panyekel Platinum Pass ayeuna (jadi teu tiasa meunang anu sanés), sedengkeun Nikolay Ponomarev mangrupikeun waktos anu terakhir juara Platinum Pass, janten berpotensi nampi kadua – sigana dina acara Road to PSPC salajengna anu diayakeun di dieu di Dusk Till Dawn, 25 – 29 Agustus.

#Maxwell #ngaklaim #Acara #Utama #UKIPT #Nottingham #salaku #festival #mayar #hadiah #langkung #juta

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Ieu UK jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) dilongok Nottingham minggu panungtungan pikeun lima poé poker extravaganza. Aya Kajadian Utama, High Rollers, Super High Rollers, acara samping, sarta PokerStars kagiatan galore.

Upami anjeun henteu tiasa sumping ayeuna tapi ngarepkeun nganjang ka tempat UKIPT ka hareup, anjeun aya untungna. UKIPT angkat ka London dina Oktober 2022, ngajalankeun ti 18 dugi ka 22.

Tapi kumaha pangalaman UKIPT?

minggu ieu, urang meunang hirup vicariously ngaliwatan PokerStars Tim Pro Mason “pyefacepoker” Pye salaku streamer kedutan documenting sakabéh lalampahan na éksklusif pikeun Twitch poker Tribun.

Ieu anjeunna.



Maranéhanana ngomong yén poker jeung kahirupan mindeng balik leungeun dina leungeun. Éta leres pikeun Pye nalika anjeunna kapaksa ngagunakeun kaahlian bluffing na di stasion karéta saatos reureuh hartosna tikétna henteu sah deui.

Kabeneran, bluff éta ngaliwat.



Saatos pendak sareng sasama PokerStars Team Pro, Georgina “GJReggie” James (anu ayeuna ngalakukeun tantangan kabugaran), Pye masihan kami tur kamar hotél Nottingham na.



Lajeng éta waktu keur dinner jeung kaulinan kolam renang.



Isukna, Pye ngaluncat kana £230 UKIPT Mini di Nottingham’s Magrib ka Subuhanu nawiskeun jaminan £ 100K.

Tapi sanggeus ngajalankeun ratu kana hiji as, bullet munggaran nya robah jadi lebu.

Di dieu, Pye ngudag meja inpormasi PokerStars – dijalankeun ku Willie sareng Raksha legendaris – pikeun nunjukkeun ka urang naon anu aya pikeun pamaén UKIPT.

Kabéh pamaén UKIPT kéngingkeun patches UKIPT ekslusif, pin sareng pelindung kartu.
Kabéh UKIPT Main Acara pamaén meunang kaos oblong ekslusif pikeun ngagungkeun acara.
Sadaya kualifikasi online pikeun Acara Utama meunang sagala di luhur, ditambah hiji hoodie UKIPT, lanyard sarta kantong serut.

Aya ogé caps baseball ditawarkeun ngaliwatan rupa hadiah dina acara.



Hanjakalna, pélor kadua Pye dina Mini ogé henteu saé.

Tapi teu aya anu teu tiasa dilereskeun ku gurun simpati.



Ieu £ 1,100 Acara Utama UKIPT (£ 500K Gtd) salajengna jeung saha Pye kudu manggihan dina meja na?

Ngan patok luhur crushers Andy “Bowie Pangaruh” Wilson.

Upami Wilson katingalina aya dina awan salapan, éta kusabab anjeunna réngsé dina tempat munggaran dina Kuis Pub UKIPT Nottingham, anu diayakeun ku Pye sareng GJReggie.

Tim unggul Wilson – ogé nampilkeun Angus Foster sareng Oli Hutchins – teras kedah bersaing pikeun bonus sit & go berkat kasuksésanana. Wilson nyandak anjeunna ka handap ogé, earning tur régional korsi Acara Utama.

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Angus “BigGustago” Foster – juara kuis pub

Tapi Wilson sanés ngan ukur wajah anu biasa Pye tarung.



Duanana Pye sareng Spraggy parantos ngalangkungan sadinten, sanaos tumpukan pondok.

Aranjeunna duanana ogé ngahasilkeun artos, sareng Pye parantos ka-85 pikeun £ 1,690 sareng Spraggy turun ka-70 pikeun £ 1,940.



Kalawan poker resmi leuwih pikeun numpak, éta waktu pikeun bersantai terasrasakeun Joe Stapleton urang hiji-of-a-jenis gaya comedic. komentator PokerStars sarta stand-up comedians éta di kota pikeun acara haneut-up saméméh pos na ngajalankeun di Edinburgh Fringe Festival.

Stapes ditinggalkeun aranjeunna dina seams

Sareng sareng éta, waktosna angkat ka bumi.

Dompétna rada torek. Sirah beuki lieur.

Wilujeng Pé. Dugi ka waktos salajengna.

#Kedutan #Poker #Tribun #Balik #layar #kalawan #Pyefacepoker #UKIPT #Nottingham