Stapes

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona; Lex, Spraggy, Stapes maén

Leres Geordie: Showdown bakal disiarkeun langsung ti EPT Barcelona;  Lex, Spraggy, Stapes maén

Panon dunya poker bakal on Barcelona salila dua minggu ka hareup salaku Éropa Poker Tour (EPT) mulih deui ka tujuan Agustus pang populerna. Salian sadaya aksi turnamén anu biasa, ieu warta ngeunaan acara anu khusus pisan anu lumangsung dina Senén, 15 Agustus nalika streaming superstar True Geordie ngahirupkeun séri unikna – sareng narik sababaraha tamu anu istimewa.


DINA POST IEU

BUBUKA
DIMANA NANGTON
Latar
PARA PEMAIN
FORMAT turnamén
TABEL WAKTU


GEORDIE BENER DATANG KA BARCELONA

Kabéh fans poker geus diberesihan diaries maranéhanana pikeun sababaraha sinyalna sensasional EPT Barcelona, ​​​​dimimitian dina PokerStars kedutan jeung channel YouTube dimimitian Minggu 14. Agustus. (Tingali jadwal siaran lengkep di handap.)

Tapi waktuna ngumumkeun tambahan spektakuler kana program dijadwalkeun, jeung warta yén Brian “Leres Geordie” Davis bakal hosting édisi pisan husus tina The Real Geordie: The gelut langsung ti EPT Barcelona. Sareng leres kana wujudna, Geordie anu ramah parantos ngajamin barisan pamaén anu hébat pikeun ngagabung sareng anjeunna di sabudeureun méja pikeun turnamén méja tunggal ekslusif – dimana hadiah utama nyaéta. £ 5,300 mésér-in ka Acara Utama EPT London.

Brian “True Geordie” Davis nuju ka Barcelona

Leres Geordie’s Showdown mangrupikeun salah sahiji acara poker anu pang populerna anu aya dina Twitch sareng YouTube. Ieu biasana nampilkeun turnamén gaya home game biasa anu dimaénkeun antara pamaén rekreasi anu resep sareng sababaraha babaturanana.

A spin-off tina siaran soccer True Geordie, dimana Sadikin jeung babaturanana ngabahas (jeung kadang asa ngeunaan) olahraga pang populerna di dunya, atmosfir turnamén poker Showdown urang informal tur galecok, teuing kawas jenis kaulinan urang sadaya cinta. ulin.

Baris-up pikeun ieu bakal ngajamin seueur obrolan: True Geordie bakal gabung sareng réréncangan lami sareng mitra streaming Rory Jennings jeung Adam McKolagigireun pita PokerStars Tim Lex Veldhuis jeung Ben “Spraggy” Spragg. komentator PokerStars sarta ngalawak Joe “Stapes” Stapleton ogé geus dicalonkeun pikeun korsi.

Genep pamaén bakal maén turnamén hiji-méja kalawan 10.000 chip (sareng dua rebuys pilihan), tur éta meunangna-nyokot-kabeh urusan. kado éta? Piala sareng tiket ka EPT London Main Event bernilai £5,300.

“Kuring reueus pisan nuturkeun acara obrolan poker utama kami Ngalawan di jalan Agustus ieu dimana urang bakal nyiarkeun langsung ti Barcelona. Éta leres ceuk Geordie. “Ngijinkeun fans urang ti sakuliah dunya datang tur ningali acara live mangrupa hal urang impian tina ngalakukeun tur urang teu tiasa ngantosan mawa poker sosial ka Spanyol.”

Acara bakal disiarkeun langsung dina saluran PokerStars sareng True Geordie, mimitian jam 19:00 CEST / 18:00 BST.

Nyiapkeun pikeun produksina teu sakumaha katingal saméméhnamana luhur poker duta bakal pasea jeung sababaraha ulang pang populerna kedutan sarta YouTube personalities, na dimana paguneman téh sakumaha penting minangka midangkeun.


DIMANA NANGTON

The Real Geordie: The gelut ti EPT Barcelona bakal disiarkeun dina:

PokerStars’ Kedutan jeung Youtube saluran
jeung
Leres Geordie Kedutan jeung Youtube saluran

19:00 CEST / 18:00 BST dina Senén 15 Agustus.


Latar

Brian “True Geordie” Davis nyaéta YouTuber ti Newcastle, Inggris. Anjeunna ngamimitian saluran na ku ngeposkeun rants ngeunaan Newcastle United Football Club sarta saprak geus jadi kawentar karyana Podcast Geordie Leres, Warta Leres video réaksi bal mingguan jeung siaran langsung Bubuka.

Showdown mangrupikeun salah sahiji siaran poker anu pang populerna

Dina partnership kalawan PokerStars, True Geordie ogé hosting Ngalawanhirup poker kaulinan siaran on kedutan featuring ko-presenters ti Bubuka, selebriti YouTube sejen, sarta pamaén poker (kaasup anggota Tim Pro). Spraggy sareng Mason Pye mangrupikeun tamu anu anyar.

True Geordie ogé ngayakeun sababaraha acara kipas di The Hippodrome di London. Ayeuna, anjeunna sumping ka EPT pikeun kahiji kalina. Sarta anjeunna dibawa Ngalawan kalawan anjeunna.


PARA PEMAIN

Éta leres Geordie sorangan

Brian Davis (True Geordie)

Brian mangrupikeun kipas Newcastle United ageung anu dipikanyaho ngeposkeun rants ngeunaan tim maén bal karesepna dina YouTube. Saluran True Geordie parantos diversifikasi, tumuwuh sareng janten suksés pisan: ayeuna gaduh 2 juta palanggan.

Brian ko-host podcast anu suksés sareng terhormat, sareng Laurence McKenna, tambah Bubuka stream hirup jeung Ngalawan, ieu syuting di studio na di London. Brian parantos nampi pelatihan ti profésional Inggris Charlie Carrel, anu ngabantosan anjeunna meunang $ 11,800 dina turnamen Stadion Series dina usum panas 2020.

Rory Jennings

Rory Jennings

Rory mangrupikeun aktor sareng YouTuber, mimitina dikenal pikeun dibéntangan dina sinétron Urang Wétan salaku anak. Saluran YouTube na, dimana anjeunna ngabahas maén bal, ngagaduhan ampir 200,000 palanggan.

Rory mangrupikeun salah sahiji anggota awak biasa True Geordie. Anjeunna ngadamel tabel ahir acara bounty di UKIPT Dublin dina Méi. Anjeunna ogé nembé muncul dina saluran PokerStars Twitch maén dina ‘Streamer Showdown’.

Adam McKola

Adam McKola

Adam mangrupikeun YouTuber anu ogé bagian tina awak True Geordie. Saluran pribadina ngagaduhan 127,000 palanggan. Anjeunna vlog perjalanan na ka Manchester United kaulinan, sarta unggah video ngabahas tim.

Anjeunna ngahadiran UKIPT Dublin sareng Rory awal taun ieu, sareng vlog pangalaman pikeun saluran YouTube na.

Lex Veldhuis

Lex Veldhuis

Lex mangrupakeun salah sahiji duta PokerStars ‘pangpanjangna porsi, ngaganti spades beureum saprak 2009. Anjeunna hirup di Walanda (nagara asal na) jeung ayeuna maén sarta ngalirkeun data ti Bélgia.

Lex boga ampir $ 700.000 dina earnings turnamén live, sarta jutaan leuwih online. Anjeunna gaduh langkung ti 300,000 pengikut dina Twitch sareng nyetél catetan dina 2020 pikeun pamiarsa poker panglegana dina platformna, kalayan ampir 59,000 pemirsa sakaligus ningali anjeunna ngajalankeun ageung dina Acara Utama SCOOP.

kenyal

Benjamin Spragg

Spraggy geus mangrupa bagian ti Tim PokerStars saprak 2017. Anjeunna pangalusna dipikawanoh salaku pamuter online tur streamer, jeung 140.000 pengikut on Twitch. Anjeunna boga dua judul WCOOP, sarta leuwih $ 1,5 juta di winnings on PokerStars. Tambih Deui, anjeunna ngadamel artos dina PSPC di 2019 sareng dina Acara Utama EPT kahijina di Monte-Carlo awal taun ieu.

Spraggy parantos maén Ngalawan sababaraha kali, sarta geus ngembangkeun hubungan alus kalawan Brian, Adam, jeung Rory.

Joe Stapleton

Joe Stapleton

Joe mangrupa ngalawak Amérika sarta poker komentator, jeung satengah furry tina akrab EPT commentary duo. Kusabab 2011, anjeunna sareng James Hartigan parantos ngayakeun siaran langsung sareng acara TV di sakumna dunya sareng, langkung énggal, ti PokerStars Arena.
Joe dimaénkeun di sagala rupa kaulinan home Hollywood sarta geus diasupkeun sababaraha turnamén live, kaasup UKIPT London awal taun ieu, tapi ngarasakeun saeutik kasuksésan alatan na “malang tuah”.

FORMAT turnamén

Leres Geordie sareng Spraggy silih nyanghareupan

Format pikeun Ngalawan nyaéta kieu.

Kaulinan mangrupakeun turnamén tabel tunggal genep leungeun. Unggal pamuter dimimitian ku 10.000 chip, dua pilihan ulang meuli salila mimiti 60 menit muter (aranjeunna kudu leungit kabeh chip maranéhanana pikeun meuli deui).

Sanggeus sajam, turnamén jadi freeze a. Dina titik ieu, sagala purchases ulang teu dijieun bakal dileler salaku chip tambahan. Contona, pamaén anu geus dipaké hiji ulang beuli bakal nampa hiji 10k tambahan. Pamaén anu geus pernah dipaké rebuy bisa ngaku 20k tambahan. Ku kituna, ieu éféktif turnamén triple tumpukan.

The blinds mimitian jam 100/200 sarta dijadwalkeun naek unggal 15 menit.

Tien Juara nyandak sadayana, kalayan juara nampi piala sareng tikét pikeun Acara Utama EPT London bernilai £5,300.


BARCELONA EPT JADWAL SIARAN

#Leres #Geordie #Showdown #bakal #disiarkeun #langsung #EPT #Barcelona #Lex #Spraggy #Stapes #maén