tabel

WCOOP 2022: Patrick Leonard meunang imbang kahiji jeung GJ Reggie nyieun tabel final Kejuaraan Dunia Wanita

WCOOP 2022: Patrick Leonard meunang imbang kahiji jeung GJ Reggie nyieun tabel final Kejuaraan Dunia Wanita

The Sunday Million and Titans mayar jutaan hadiah, Patrick Leonard meunang WCOOP 2022 kahijina, sareng GJ Reggie aya dina tabel ahir Kejuaraan Dunia Wanita. Sadaya ieu sareng seueur deui dina sorotan ayeuna.


Sorotan poé ieu

  • WCOOP Minggu Million mayar leuwih $1,6 juta
  • Bruschi meunang gelar WCOOP munggaran dina Titans
  • Patrick Leonard munggaran di 2022
  • Tiasa GJ Reggie Janten Juara Dunya Awéwé?

Tukangeun JURNAL

Badag WCOOP Jutaan Minggu Hasil pikeun $ 1.6 juta kumpulan hadiah: Salian Acara Utama, édisi khusus Minggu Million turnamén anu lumangsung salila WCOOP nawarkeun sababaraha hadiah pangbadagna ti séri. Khusus sabtu minggu ieu dijalankeun pikeun ngagaleuh $ 530 sareng narik 3,223 éntri, hasilna kolam renang hadiah anu luar biasa langkung ti $ 1,6 juta. “wiisssppppaa” ti Inggris caket, nyandak tempat kadua kalayan total $ 108.292. wiisssppppaa geus meunang Minggu Million WCOOP husus pikeun $275k di 2015, sarta néangan nyieun judul kadua jeung SM kadua meunang. Aranjeunna ditolak ku “khalifaman00” ti Brazil, anu meunang kameunangan sareng ngadamel hadiah $ 99k sapanjang turnamen. kado terakhir khalifaman 00? A pikaheraneun $170.884.

Renas Carlos Bruschi meunang kahiji WCOOP judul dina Titans: Renas “Internett93o” Bruschi mangrupikeun pamaén anu suksés. Numutkeun kana PocketFives, anjeunna ngagaduhan $ 8,6 juta dina kameunangan turnamén online pikeun namina. Anjeunna meunang judul SCOOP sarta mangrupa salah sahiji ti saeutik jalma geus ngéléhkeun Minggu Million teu sakali, tapi dua kali. Unusually Bruschi, nepi ka tadi peuting, teu ngonci piala WCOOP. Éta sadayana parobihan dina 62-H: $ 5k Titans. A tabel final tangguh ditunggu Bruschi, tapi anjeunna cruised kaliwat eta, denying kadua “probirs” ti séri ngaku tempat kahiji. Probirs earn $106k pikeun kadua, kalawan winners Bruschi leumpang jauh jeung $173,239 jeung judul WCOOP kahiji maranéhanana.

Renan “Internett93o” Bruschi ngaklaim judul WCOOP kahijina

Lex digawé teuas salaku Wildace_hun meunang katilu karirna: Urang diawaskeun Lex slog ngaliwatan Poé 2 tina acara 64-H: $ 2,100 6-max, sadaya-di ragrag jalan salah pikeun streamer Twitch, anu nabrak kaluar dina 13th. Éta ngajantenkeun lapangan kabuka pikeun pamaén sésana, seueur anu profésional tingkat elit, kalebet Lena900, anu turun ka kaopat saatos pagelaran anu biasana pikaresepeun. Ben “bencb789” Rolle nyandak kalungguhan, dibantah ku Hungaria “Wildace_hun”. Wildace_hun gaduh catetan COOP padet anu kalebet $ 783k 2018 SCOOP Acara Utama kameunangan, sareng judul WCOOP di 2019 sareng 2020. Kameunangan panganyarna ieu kéngingkeun pamuter Hungaria karir katilu WCOOP sareng $ 64,452.

Patrick “pads1161” Leonard tungtungna meunang hiji pikeun 2022: Patrick Leonard parantos réngsé kadua dua kali dugi ka séri ieu, mimiti dina 05-H: $ 2,100 PLO, teras dina acara 09-H $ 2,100 HORSE. Tadi peuting anjeunna tungtungna bagged judul kahijina 2022, ngéléhkeun acara 67-H: $1,050 6+ Hold’em pikeun $17,444. Éta henteu hartosna aya anu nyitak pangageungna, tapi kameunangan Leonard kedah ningkatkeun kapercayaan, sareng ogé ngadeukeutkeun pro Inggris kana kasuksésan dina Papan Pamimpin. Nyangka ningali langkung seueur ti Leonard nalika urang asup kana minggu ahir WCOOP 2022.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Naza114 ngadeukeutan deui: Joao “Naza114” Vieira parantos kéngingkeun dua gelar di WCOOP 2022 – meunang Kajuaraan Dunya Heads-Up teras ngaluhuran lapangan dina acara DeepStack $ 2,100. Tambihkeun éta kana tally na sateuacan 2022, sareng Naza114 ayeuna gaduh dalapan judul WCOOP pikeun namina. Tadi peuting anjeunna ngadeukeutan ka salapan – anu bakal ningali anjeunna dasi sareng Denis “aDreNalin710” Strebkov dina daptar juara sadaya waktos. Vieira kadua dina 67-M: $ 109 6+ $ 4k acara Hold’em, ditampik ku Filurn Denmark. Vieira ngagaduhan kasempetan sanés janten salapan wengi ayeuna. Kalayan 11 pamaén sésana, anjeunna ayeuna nuju di 8-Game World Championship.

Naha GJ Reggie tiasa janten Juara Dunya Awéwé?: Kajuaraan Dunya Wanita munggaran masih kénéh lumangsung, enggal lebet Poé 2 sareng ngan 9 pamaén sésana. Di antara maranéhanana pamaén mangrupa GJ Reggie, anu linggih di tempat kaopat kalawan 617k chip. “Billionai8” Mongolia nyaéta pamimpin chip ayeuna kalayan 2,6 juta chip, ku kituna Georgina gaduh cara pikeun ngalakukeunana upami anjeunna hoyong, tapi tumpukan éta cukup jero yén aya sadayana anu tiasa dimaénkeun nalika turnamen diteruskeun. Urang ngarojong GJ Reggie jadi Juara Dunya. Anjeun tiasa nuturkeun tindakan dina aliran Twitch wengi ayeuna atanapi nyekel sinyalna kartu dina PokerStars Twitch.

Georgina “GJReggie” James ngadeukeutan Kejuaraan Dunya Awéwé


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalayan tambahan $ 7 juta anu dibayar, total hadiah kolam renang ayeuna langkung ti $ 55 juta, kalayan séri anu dijalankeun pikeun ngancurkeun jaminan $ 85 juta. Juara kahiji ayeuna geus dibayar leuwih $9 juta.

Turnamén réngsé: 205
éntri: 640.291 (kaasup 155.600 entri ulang)
Koléksi hadiah: $55,236,672
Hadiah tempat kahiji: $9,195,507 (kalebet hadiah $2,073,409)
Turnamén anu lumangsung: 8
Turnamén dimimitian dinten ieu: 12

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Spaggy masihan shot pangalusna na. Sareng éta sadayana anu penting, leres? Geus pondok-tumpuk, Spraggy settles tunai di $530 WCOOP Minggu Million:

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun “easywithaces” Fintan
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Georgina “GJ Reggie” James dikedalkeun kabagjaan na dina nyieun tabel final WCOOP kahijina. Anjeunna calik di tempat kaopat dina Kajuaraan Dunya Awéwé:


DEWAN PIMPIN NEGARA

Tina 20 turnamén réngsé, pamaén ti 13 nagara béda meunang gelar. Sanajan hasil nyebar, Brazil nambahkeun genep judul deui ka tally maranéhna pikeun nuluykeun kalungguhan maranéhna.

Klasemen ayeuna:

48 judul – Brazil
20 – Inggris
18 – Austria
11 – Norwégia, Swédia
7 – Bélarus, Jérman, Ukraina
6 – Kanada, Romania
5 – Bulgaria, Finlandia, Hungaria
4 – Kazakhstan, Méksiko, Monténégro
3 – Lituania
2 – Argéntina, Andorra, Kroasia, Dénmark, Éstonia, Irlandia, Kyrgyzstan, Malta, Maroko, Polandia, Swiss, Uruguay
1 — Arménia, Bélgia, Républik Céko, Indonésia, Moldova, Peru, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan


UPDATES séri pamaén

Henteu aya parobahan peringkat dina Papan Pamimpin Gemblengna, sareng Rui Ferreira masih linggih di puncak Gemblengna sareng Luhur. Kameunangan piala Patrick Leonard parantos ngalihkeun urang Inggris pikeun ngahijikeun kadua dina Papan Pamimpin Tinggi, sedengkeun Benny Glaser ogé kéngingkeun poin dina Poé 15, ngalihkeun anjeunna ka kadua gabungan di Kelas Tinggi sareng ngadeukeutan Ferreira nangtang pikeun tempat pangluhurna di Gemblengna.

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.600 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.490
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.380
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.175
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Ageung – 1.125

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 915 titik
2 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 690
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 690
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 680
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 635

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 655 titik
2 – TheDrunkLife, Hungaria – 490
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 420
4 – Scarmak3r, Slovénia – 390
5 – sorangan, Bulgaria – 380
5 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 380

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 475 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 470
3 – Pomeron, Jérman – 440
4 – Airdraken, Inggris – 430
5 – Ac-King00, Austria – 425
5 – lgburlamaqui, Brazil – 425

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa19 Séptémber

WCOOP 70: PLO (6-max)
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $15K, $50K, $100K

WCOOP 71: NLHE Super Salasa / Super High Roller
Beuli di: $215, $2,100, $25,000
jaminan: $350K, $500K, $1M

WCOOP 72: Wates 2-7 Draw Triple (6-max)
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $12.5K, $30K, $65K

WCOOP 73:PKO (6-maks)
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $50K, $175K, $400K


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Dinten 13: Warta ti WCOOP



#WCOOP #Patrick #Leonard #meunang #imbang #kahiji #jeung #Reggie #nyieun #tabel #final #Kejuaraan #Dunia #Wanita

EPT Barcelona: Acara utama profil pamuter tabel final

EPT Barcelona: Acara utama profil pamuter tabel final

Diajar langkung seueur ngeunaan genep pamaén anu dugi ka méja ahir EPT Barcelona – EPT panggedéna dina sajarah. Profil disusun ku Koordinator Media EPT Jan Kores, sareng poto ku Danny Maxwell.


korsi 1: Kayhan Mokri, 28, Norwégia – 14.575.000

Kayhan Mokri

Kayhan Mokri geus ngarasakeun jumlah badag kasuksésan dina poker turnamén saprak anjeunna tos profésional ngeunaan opat taun ka pengker, sanajan teu maén loba volume. Kaulinan tunai anu roti jeung mentega Norwégia, tapi anjeunna geus amassed leuwih $ 200.000 dina tunai live (teu kaasup € 334.480 anjeunna dijamin dina tabel final ieu). Sanajan kitu, dina PokerStars anjeunna bener peupeus. Maén dina ngaran layar na “KayhanMok”, Mokri réngsé katilu dina taun ka tukang sacara $ 10.000 Online Poker Spring Championship Main Acara (SCOOP) pikeun hefty $ 791.074 payout. “Panginten kuring bakal ngamimitian maén sababaraha turnamén ayeuna,” saurna, sareng éta sigana rencana anu saé. Lamun Mokri ngéléhkeun EPT Barcelona Main Event, manéhna baris jadi pamaén kaopat ti Norwégia meunang EPT jeung kahiji dina 12 taun.

Acara Utama Kayhan Mokri:

Dinten 2 – 178.000 – 64/780
Dinten 3 – 1.303.000 – 1/210
Dinten 4 – 3.000.000 – 3 / 64
Poé ka-5 – 10,62 juta – 2nd / 16
Dinten 6 – 14.575.000 – 2 / 6


Korsi 2: Jimmy Guerrero, 40, Perancis – 5.100.000

Jimmy Guerrero

Jimmy Guerrero teu muhrim kana tabel final EPT Main Event. The Frenchman réngsé katilu dina kaulinan badag di EPT Monte Carlo 2016 pikeun € 406.850, sarta eta tetep scorer pangbadagna diantara $ 1,7 juta dina hasil turnamén hirup na. Anjeunna sumping ka tabel final ieu salaku tumpukan shortest, tapi ngan hiji tangga bakal ngamankeun anjeunna karir tinggi anyar. Guerrero sibuk ngagiling kaulinan kontan supados anjeunna henteu luncat kana Acara Utama dugi ka mimiti Poé 2. Ngadukung anjeunna di tukangeun pager nyaéta pamajikanana, pamaén poker suksés Thi Nguyen, anu tunangan na dina final Monte Carlo. “Kuring mekar nalika méja senang,” saur anjeunna. “Meja jempé, taya nu resepeun! Gemblengna, kuring nyangka ieu mangrupikeun salah sahiji tabel anu paling ngahibur dina sajarah EPT. Upami Guerrero ngetok anjeunna, anjeunna bakal janten Juara EPT ka-11 anu asalna ti Perancis.

Jimmy Guerrero Acara Utama ngajalankeun:

Dinten 2 – 30.000 – 651 / 780
Poé 3 – 740.000 – 11 / 210
Dinten 4 – 1.350.000 – 19 / 64
Dinten 5 – 1.160.000 – 14/16
Dinten 6 – 5.100.000 – 6/6


Korsi 3: Patrik Jaros, 29, Céko – 14.975.000

Patrik Jaros

Patrik Jaros ngan ukur maénkeun hiji Acara Utama EPT sateuacan ngadaptar pikeun turnamen ieu. Ayeuna, kalayan kaunggulan chip, anjeunna dina posisi pole pikeun jadi juara. Jaros asalna ti Céko sarta utamana maénkeun kaulinan tunai, sanajan anjeunna ogé ngalaman dina turnamén, kalawan leuwih $ 220.000 di tunai to date. Anjeunna geus steadily ngaronjat patok saprak jadi poker pro sarta geus ngarasakeun loba karir-pangalusna skor sapanjang 2022. luar poker , Jaros mikaresep maén kaulinan komputer – utamana World of Warcraft. “Kuring teu pisan alus dina olahraga,” cenahna, tapi anjeunna pasti padet dina poker jeung lamun manehna meunang kiwari, anjeunna bakal meunangna kadua EPT Republik Ceko, sanggeus Jan Skmpa meunangna di EPT Prague 2009.

Acara Utama Patrik Jaros:

Poé 2 – 77.500 – 384 / 780
Poé 3 – 497.000 – 47 / 210
Poé 4 – 2.200.000 – 6 / 64
Dinten 5 – 10.350.000 – 3 / 16
Dinten 6 – 14.975.000 – 1/6


Korsi 4: Fabiano Kovalski, 34, Brazil – 12.925.000

Fabiano Kovalski

Fabiano Kovalski geus nyieun sababaraha kandel muter jadi jauh di ieu EPT Barcelona Acara Utama, tapi éta boro héran mun anjeun glance dina poker neruskeun na. Dipikawanoh salaku “kovalski1” dina PokerStars, Brasil boga ampir $ 5 juta dina tunai online tambah leuwih sajuta won pikeun siaran live. Sumawona anjeunna pisan ngalaman dina acara husus ieu sanggeus cashed badag di Barcelona opat kali (2016, 2018, 2019, sarta ayeuna 2022). Hasil anu pangsaéna nyaéta taun 2018 nalika anjeunna réngsé ka-11 pikeun € 98,900, jumlah anu parantos dirobih minggu ieu. Ieu mangrupikeun méja final EPT anu munggaran, ku kituna anjeunna ngarep-ngarep pikeun ngamangpaatkeun sagala pangalaman sareng kéngingkeun gelar.

Acara Utama Fabiano Kovalski:

Dinten 2 – 83.500 – 350 / 750
Poé 3 – 291.000 – 99 / 210
Dinten 4 – 1.600.000 – 9 / 64
Dinten 5 – 4.540.000 – 6 / 16
Dinten 6 – 12.925.000 – 3/6


Korsi 5: Giuliano Bendinelli, 31, Italia – 10.700.000

Giuliano Bendinelli

Giuliano Bendinelli parantos maén acara EPT langkung ti dasawarsa, kalayan lima kas Acara Utama dina sabukna. Hanjakalna, teu aya jalan anu jero, tapi anjeunna ngarobih sadayana di Barcelona minggu ieu sareng ayeuna gaduh kasempetan pikeun meunang EPT pangbadagna dina sajarah. Italia geus ngarasakeun loba hasil dina acara samping pikeun EPT leuwih taun, utamana meunang € 1.100 acara di EPT Monte Carlo pikeun € 100.000 di 2013. Ayeuna dijamin ngaleuwihan $ 1 juta dina tunai outright, Bendinelli bakal diatur kaluar dina karir anyar – luhur dina gaji EPT Barcelona sarta bakal gabung Salvatore Bonavena na Antonio Buonanno salaku jawara EPT Main Event katilu Italia urang (jeung munggaran dina dalapan taun) lamun manehna kaluar victorious.

Giuliano Bendinelli Acara Utama ngajalankeun:

Dinten 2 – 84.500 – 344/780
Poé 3 – 274.000 – 104 / 210
Dinten 4 – 1.155.000 – 24 / 64
Dinten 5 – 5.885.000 – 5 / 16
Dinten 6 – 10.700.000 – 4/6


korsi 6: Neville Costa, 30, Brazil – 10,55 jutaan

Neville Mateus

Neville Costa ngamimitian karir poker na di buruan imah sabudeureun Florianopolis, Santa Catarina, saméméh pindah ka klub poker sarta ahirna ngarobah profésional. Saprak harita, Brasil geus amassed hiji diperkirakeun $ 60.000 di tunai hirup, nu pangalusna datang dina 2014 WSOP Monsterstack acara dimana anjeunna réngsé 47th pikeun $ 26.534. Tapi Costa geus ngarasakeun kasuksésan online ogé. Anjeunna maén dina PokerStars handapeun moniker “NevilleWeeee” sarta ngabogaan leuwih $ 1,4 juta di kas dina loka. Gajih pangbadagna na sumping di 2020 WSOP Online Millionaire Maker nalika anjeunna réngsé kagenep kalayan $ 288,356, janten kalayan artos EPT Main Event anu munggaran, anjeunna parantos dijamin bakal ngéléhkeun anjeunna. Costa atanapi Kovalski bakal janten juara EPT Brasil kadua upami aranjeunna meunang, saatos gelar Marcelo Mesqueu di tempat wisata sateuacana di Monte Carlo.

Acara Utama Neville Costa ngajalankeun:

Poé 2 – 104.000 – 248 / 780
Poé 3 – 301.000 – 93 / 210
Dinten 4 – 1,595000 – 10 / 64
Dinten 5 – 3.825.000 – 7/16
Dinten 6 – 10.550.000 – 5/6

#EPT #Barcelona #Acara #utama #profil #pamuter #tabel #final

Rékor anyar ditingali salaku Dahl, Boeken sareng Grundtvig narékahan pikeun tabel final, 6,000+ dinten saatos

Rékor anyar ditingali salaku Dahl, Boeken sareng Grundtvig narékahan pikeun tabel final, 6,000+ dinten saatos

Deui dina 2004, Éropa Poker Tour (EPT) masih mangrupakeun ide anu saé anu tiasa atanapi henteu tiasa dianggo. Kami parantos ka Barcelona, ​​​​dimana Alexander Stevic meunang € 80,000 dina acara anu munggaran, teras angkat ka London dina Oktober, pikeun ngamimitian karésidénan di Kasino Grosvenor Victoria.

Ieu hargana £ 3,000 pikeun maén sareng masih mangrupikeun nomer anu saé. Aya 175 éntri, a hadiah kolam renang tina leuwih satengah juta pon, jeung populér meunangna di John Shipley, anu nembe nabrak jeung dibeuleum dina tabel final WSOP Main Acara.

Paling dipikaresep, teu loba jalma di Barcelona minggu ieu, 18 taun engké, inget pisan ngeunaan turnamén. Tapi lalaki ngaranna Baard Dahl Pikeun ngalakukeun. Alesanna basajan: anjeunna réngsé kaopat dina acara éta, nampi £ 33,600, hasil pangbadagna dina karirna dina tahap éta.

Dahl terus maén tapi dipindahkeun deui kana sisi bisnis industri poker sanggeus éta, kaasup salaku pagawe PokerStars panungtungan 12 jeung. Tapi anjeunna ninggalkeun parusahaan dua minggu ka tukang, sarta yén dibébaskeun anjeunna maén live poker sakali deui, sarta Dahl gancang naek kana pesawat ka Barcelona sarta balik deui ka méja EPT.

Baard Dahl: Deui ka tabel final?

Éta mangrupikeun perjalanan anu saé pisan dugi ka ayeuna. Dahl ayeuna sits geulis kalawan sabudeureun 1,5 juta chip, comfortably dina luhureun 50 pamaén sésana.

Dahl parantos nyetél tanda énggal pikeun waktos antara kas EPT Main Event munggaran sareng kadua. Sareng upami anjeunna ngadamel tabel akhir di dieu, anjeunna bakal nyetél catetan anu luar biasa. Méja final bakal dihontal dinten Saptu, 17 taun, 10 bulan sareng 11 dinten ti saprak anjeunna munggaran dina tabel ahir EPT.

Dina basa sejen, éta 6.524 poé.

Tapi naha anjeun hoyong ngadangu ngeunaan kabeneran anu sanés? Tangtosna.

Dahl sanés hiji-hijina pamaén ti méja akhir London EPT Usum 1 anu masih hirup dina Acara Utama EPT Barcelona 2022. Noah Boeken oge. Boeken-salah sahiji enfants monstrous pangheubeulna poker urang-réngsé kagenep dina turnamén di London, perbankan £ 16.800.

Noah Boeken: Tilas juara EPT deui dina jalur

Boeken lajeng nuluykeun kana tabel final EPT sejen, di Kopenhagen di 2005, dimana anjeunna meunang turnamén. Anjeunna spent sababaraha waktos on Tim PokerStars Pro sarta dijieun loba ngalir jero. Tapi éta ngan hiji kabeneran éndah yén anjeunna ogé kalawan ngagorowok reunited kalawan Dahl dina tabel final, taun engké.

Upami Dahl atanapi Boeken henteu ngadamel tabel final di dieu, aya hiji deui kasempetan pikeun ayana blast-ti-nu-kapungkur dina tahapan pangjerona EPT Barcelona.

Dénmark Christian Grundtvig éta kahadiran biasa sejen dina poé mimiti Éropa poker Tour. Anjeunna biasa cocog dina PokerStars teras rutin nyéépkeun lapangan turnamén utama, kalebet di Baden dina Usum 2.

Jaman harita, salaku budak Finlandia anu ganteng anu namina Patrik Antonius meunang gelar utama kahijina, Grundtvig aya dina méja final, finish kaopat pikeun € 47,880. Éta tetep hiji-hijina penampilan tabel ahir Grundtvig, tapi anjeunna masih hirup di dieu di Barcelona.

Mun Grundtvig ngahontal final, eta bakal 6.165 poé saprak panungtungan na, nu sumping dina 4. Oktober 2005. Ieu pasti bakal nangtukeun rekor anyar pikeun waktu antara tabel final ogé.

Christian Grundtvig: maestro Denmark masih dina luhureun kaulinan na

Ku jalan kitu, ayeuna nu boga catetan rada mahiwal nyaéta lalaki Antonius. Anjeunna ngadamel final EPT kahijina di Barcelona dina Séptémber 2005, salami usum kadua tur. Anjeunna réngsé katilu. Flash maju 13 taun sareng anjeunna balik ka final EPT Monte Carlo dina April 2018, réngsé kagenep dina Acara Utama.

Aya interval 4.612 poé antara penampilan kahiji jeung panungtungan. Éta catetan Dahl, Boeken sareng Grundtvig ningali ayeuna.

#Rékor #anyar #ditingali #salaku #Dahl #Boeken #sareng #Grundtvig #narékahan #pikeun #tabel #final #dinten #saatos

Stratégi poean: Andre Akkari on kumaha carana ngahontal tabel final

Stratégi poean: Andre Akkari on kumaha carana ngahontal tabel final

Dina Stratégi Harian dinten ieu, anu cemerlang Brasil Andre Akkari ningali kana prosés ngarobah jangka panjang kana penampilan ahir dina méja.


Dinten Jumaah sareng Saptu, pamaén dina Acara Utama EPT Barcelona bakal gaduh hiji hal dina pikiran: ngahontal méja final. Aya 60 di antarana, tina 2.294 entri, masih aub dina waktu dahar beurang Jumaah, tapi ngan dalapan ditinggalkeun dina ahir Saptu peuting.

Ieu mangrupa tahap penting tina sagala turnamén poker, sarta Tim PokerStars Pro Andre Akkari weruh eta kacida alusna. Anjeunna réngsé kalima di dieu di Barcelona dina 2017, sarta geus pasti nyieun loba tabel final séjén, kaasup dina acara Dunya Series. Anjeunna sigana jalma anu pangsaéna pikeun naroskeun tip ngeunaan cara ngadamel dorongan kana tahap anu paling jero.

Tong teuing obsess pikeun ngahontal final, sabab anjeun tiasa sono hal-hal penting ayeuna
Lamun tetep fokus dina tabel panungtungan wungkul, Anjeun bisa jadi teu bisa difokuskeun naon kudu difokuskeun ayeuna. Anjeun kudu fokus leungeun ku leungeun, dina sakabéh pamaén dina tabel Anjeun, naon maranéhna pikir. Anjeun kudu nangtoskeun sabaraha dulur pikir ngeunaan tabel final, sabaraha maranéhna rék ka dinya. Kusabab éta cara anjeun tiasa nempatkeun tekanan ka aranjeunna, anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta. Abdi henteu nyangka aya tujuan sanés tibatan meunang turnamen. Méja final teu win a. Anjeun kedah nyobian meunang max. Anjeun kudu néangan kasempetan dina tabél, lamun lawan anjeun fokus kana hal sejenna. Éta meureun sieun mun muka rentang maranéhna ilaharna maénkeun kalayan, sangkan anjeun bisa ngamangpaatkeun éta. Anjeun tiasa bet tilu kali saloba, sarta aranjeunna bisa melu leungeun badag, malah lamun boga hal kawas patandingan jack-opat, aranjeunna bisa melu a salapan saku, dalapan saku. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun anjeun. Éta naon anu kuring usahakeun, sareng éta hasil.

.

Pantau tumpukan anjeun sareng tumpukan batur sareng saluyukeun sasuai

Mun kuring éta pamimpin chip, meureun bakal nyingkahan tumpukan leutik, sabab bakal nekat ganda. Tapi tumpukan sedeng, abdi bakal nyobian nempatkeun loba tekanan dina aranjeunna, utamana tempat kadua, pamaén tempat katilu dina tabél. Aranjeunna anu bakal ngalipet langkung seueur, janten anjeun kedah ngamangpaatkeunana. Anjeun tiasa maén dina posisi ngalawan aranjeunna. Lamun aya pamaén kalawan dalapan blinds badag atawa 10 blinds badag, teu alus pikeun mencet aranjeunna, sabab lamun aranjeunna meta, mangka anjeun kudu nelepon. anjeun ngaapresiasi. Anjeun bisa jadi kudu nelepon tujuh blinds badag, dalapan blinds badag kalayan leungeun goréng sarta ngan teu dianggo pikeun anjeun. Tapi mun anjeun nempatkeun tekanan dina 15 blinds badag, 17 blinds badag, 18 blinds badag, lajeng éta gede pikeun urang. Kusabab lamun pencét jeung maranéhna ngaréaksikeun, urang ngan bisa melu.

Upami anjeun tumpukan pondok …
Lajeng anjeun kudu ngamangpaatkeun tumpukan badag. Upami aranjeunna muka pisan, upami aranjeunna saé sareng aranjeunna nyobian nahan tekanan, buka sajumlah ageung, teras anjeun tiasa ngamangpaatkeun. Kadang leungeun kawas raja dalapan, raja salapan, ratu salapan, ratu sapuluh, ieu leungeun anjeun bisa maénkeun ngalawan aranjeunna kalayan hiji kaunggulan. Anjeun kedah nyandak inisiatif. Anjeun teu tiasa sieun. Kadang-kadang anjeun gaduh jas raja-sapuluh sareng pamimpin chip kabuka, sareng anjeun sapertos, ‘Oh gosh.’ Tapi raja sapuluh maén superbly ngalawan pamimpin chip. Anjeun kudu muterkeunana. Entong sieun.

Lalajo kumaha lawan anjeun ngarobih kaulinanna
Aya kurva, sakumaha dina bagan, pikeun kumaha agrésif anjeun tiasa maén. Lamun aya bewara yén tabél téh dumadakan pisan pasip, jeung dulur ngan nyobian nahan nepi ka tabel panungtungan, anjeun tiasa nempatkeun leuwih tekanan dina aranjeunna. Ieu ampir unbelievable kumaha agrésif anjeun didieu. Anjeun tiasa muka konci 60 persén leungeun. Teras nalika anjeun ngahontal 30 final atanapi 20 final, anjeun muka konci 50 persen. Biasana henteu nguntungkeun maén sapertos kitu, tapi dina kaayaan sapertos kieu, éta. Lamun jalma geus nyerah, Anjeun kudu maén kawas éta. Pamaén anu berpengalaman ngalakukeun éta sepanjang waktos.

Identipikasi pamaén anu ngan harepan naek tangga
Lamun ningali sababaraha urang sangsara, berjuang, wondering ngeunaan raises jeung hal kawas éta, Anjeun kudu jadi sadar eta. Anjeun tiasa ningali saha ningali dina layar TV sadaya waktu, tingali payouts sarta pamaén ninggalkeun, naon luncat bayar salajengna. Nu bakal ngarobah rentang. Ieu bakal ngarobah rentang maranéhanana, sarta anjeun bakal kudu ngaluyukeun rentang Anjeun. Tapi lamun teu fokus, Anjeun meureun moal ningali eta. Bari dek keur shuffled, néangan sababaraha émbaran nu bisa Anjeun pake pikeun ngamangpaatkeun eta. Abdi percanten nyali abdi; Kuring bakal nengetan hal sarta ngagunakeun informasi éta. Jelas sakapeung kuring ngalakukeun kasalahan. Bisa jadi carita palsu. Kadang-kadang hal teu naon pikir. Tapi lolobana waktu gawéna. Upami anjeun tiasa ngadamel panyesuaian, éta tiasa ngabantosan anjeun ka ditu, dugi ka tilu anu terakhir, anu terakhir.

Ulah ngantep teuing ati-ati ngaruksak kasempetan sakali-dina-a-hirup anjeun
Kuring teu nyarankeun ngan nyobian lengkah nepi ka luncat payout salajengna. Hese pisan pikeun ngahontal final 30 atanapi final 40, sareng ampir teu mungkin pikeun amatir anu leres pikeun meunang turnamen sapertos kieu, janten upami jagat raya masihan anjeun kasempetan, anjeun kedah nyobian nyandak éta. Tong bagja meunang 18, atanapi 22, éta sanés carita anu saé. Anjeun teu hoyong nyarios ka budak anjeun yén anjeun rengking ka-23 dina EPT Barcelona sataun. Anjeun bakal ngabejaan carita alus lamun meunang katilu atawa kadua atawa utamana lamun ngéléhkeun . Janten upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun ka ditu, perjuangkeun éta. Entong sieun. Entong nyerah.

André Akkari: Henteu fokus kana final tiasa ngabantosan anjeun dugi ka final

Janten unpredictable, sarta jadi agrésif
Skenario hal anu paling parah pikeun pamaén anu berpengalaman nyaéta nyanghareupan amatir anu siap maén deui. Upami anjeun gaduh amatir anu teu sieun anu sok némbak pélor, anjeun bakal nyarios, ‘Bangsat!’ Pamaén anu berpengalaman bakal nyobian ngamangpaatkeun sareng aranjeunna antukna bakal nyobian imut. Pamaén anu berpengalaman bakal nyobian imut. Aranjeunna bakal nganggap anjeun kedah ngalipet sadaya waktos, tapi anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna hésé. Aranjeunna muka, anjeun nyorong. Aranjeunna muka, anjeun nyorong. Upami kuring nyanghareupan pamaén sapertos kieu, kuring bakal mikir, ‘Duh Gusti! Kuring nyaho manehna teu boga leungeun sadaya waktu, tapi kuring ogé, jadi kuring teu bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan eta.’ Éta jinis réaksi anu anjeun pikahoyong. Kuring yakin éta nguntungkeun. Tapi kalolobaan pamaén rekreasi moal ngalakukeun éta. Aranjeunna bakal ngajalankeun.

Kasempetan anjeun badarat dina tabel fitur ayeuna naék. Sareng éta mangrupikeun hal anu saé
Upami anjeun nuju kana tabel fitur pikeun kahiji kalina, anjeun nyandak sadayana anu kuring nyarioskeun, sareng ngalakukeunana langkung intensif. tabél TV ngajadikeun pamaén ngalaman pamer leuwih. Éta rék némbongkeun naon maranéhna terang ngeunaan poker . Éta rék maén deui. Éta rék maok curtain nu. Mun anjeun saurang pamaén amatir, anjeun bisa ngamangpaatkeun ieu malah leuwih. Anjeun terang aranjeunna bakal. Tapi sakapeung, sanajan anjeun terang, anjeun henteu ngaréspon. Anjeun pikir, ‘Oke, abdi bakal antosan. Meureun lain waktu kuring bakal meunang hiji as-ratu.’ Anjeun moal meunang eta. Éta moal datang. Anjeun kudu ngamangpaatkeun naon di hareup anjeun. Tabel fitur dina pendapat abdi, mangrupa kasempetan gede pikeun pamaén amatir. Upami kuring aya di dinya – nyaéta, pamaén anu berpengalaman – panginten kuring bakal ngarobih sakedik. Kuring bakal leuwih agrésif, sabab kuring yakin pamaén amatir bakal leuwih sieun. Tapi upami anjeun pikir sanés, anjeun bakal tiasa ngamangpaatkeun.

#Stratégi #poean #Andre #Akkari #kumaha #carana #ngahontal #tabel #final