Talbot

Stratégi Poéan: Parker ‘Tonkaaaa’ Talbot bari maén Poé 1 tina acara live utama munggaran anjeun

Stratégi Poéan: Parker 'Tonkaaaa' Talbot bari maén Poé 1 tina acara live utama munggaran anjeun

Wilujeng sumping di Stratégi poeankahiji dina runtuyan anyar pikeun mawa anjeun nasihat strategi hébat ti raray akrab pikeun tiap tahapan turnamén poker.


Aranjeunna nyarios éta sanés kumaha anjeun ngamimitian, tapi kumaha anjeun réngsé. Maranéhanana ngomong turnamén poker nu marathons, moal sprints. Maranéhanana ngomong anjeun teu bisa meunang turnamén dina dinten 1, anjeun ngan bisa leungit sakali.

Tapi aranjeunna ogé nyarios yén anjeun henteu kedah ceurik kana susu anu tumpah, sanaos susu anu tumpah salawasna bangor sarta ngimpina pikeun ngabersihan. Janten naon anu kedah dilakukeun? aranjeunna nyaho?

Sanaos leres anjeun moal tiasa meunang turnamén poker multi-dinten dina Poé 1, masih seueur anu tiasa. tiasa ngalakukeun eta dina Poé 1 hiji acara live anu bakal nulungan urang manggihan suku anjeun, nyieun duit jeung forge a ngajalankeun jero.

Hiji pamuter anu terang sadayana ngeunaan nganapigasi dinten 1 nyaéta Parker “Tonkaaa” Talbot. Anjeunna henteu ngan ukur kas dina Acara Utama Éropa Poker Tour (EPT) anu munggaran, tapi anjeunna ogé ngadamel tabel akhir di EPT Prague di 2018, kagenep kalayan € 179,360.

Tim PokerStars Pro aya di dieu di EPT Barcelona sareng mampir pikeun masihan kami sababaraha saran sateuacan linggih dina Poé 1B tina Acara Utama € 5,300.

(Sareng sateuacan anjeun ngamimitian: Sumuhun, Anjeunna maén Poé 1A kamari. Jeung Sumuhun, anjeunna pegat. Tapi anjeun bakal manggihan dina paguneman urang handap, éta leuwih hadé pikeun sabenerna ngalakukeun eta ti scraping kalawan scraps.)


PokerStars Blog: Hei Parker. Sebutkeun batur anu maca ieu dina sababaraha menit bakal linggih dina Poé 1 turnamén poker live utama anu munggaran…

Parker “Tonkaaa” Talbot: Kuring bakal nyebutkeun ngan ngalakukeun hal anjeun. Naon waé anu ngajadikeun anjeun nyaman. Maén kaulinan Anjeun.

Abdi henteu nyarios ‘diuk sareng suku anjeun nyebrang’ atanapi ‘diuk ku cara anu tangtu’, ngan ukur janten diri anjeun sareng sadar yén sadayana aya dina kaayaan anu sami sareng anjeun. Sarerea maénkeun kaulinan anu sarua. Coba pangalusna anjeun jadi nyaman sabisa.

Hayu urang nyebutkeun aranjeunna henteu mikawanoh salah sahiji pamaén dina tabél. Naon tiasa aranjeunna néangan ningali lamun maranéhna boga méja lemes atawa méja teuas?

Nya, anjeun tiasa Google jalma, éta cara anu paling gampang! Lamun manggihan draw tabel Anjeun (dina aplikasi PokerStars Live), Anjeun tiasa milarian pamaén sarta anjeun meureun bakal manggihan sababaraha info, ngeunaan naha maranéhna maénkeun loba poker atanapi henteu.

Abdi henteu bakal maca seueur teuing stereotip dumasar kana kumaha jalma katingalina tapi, dina waktos anu sami, aranjeunna aya.

Parker Talbot di EPT Barcelona, ​​2022

Na kumaha lamun maranéhna dipikawanoh grup pamaén tangguh dina tabel maranéhna? Kedah aranjeunna nyobian ulah maén pot ngalawan aranjeunna?

Éta teu bener kumaha poker jalan. Anjeun teu tiasa ngalakukeun éta. Anjeun tiasa Dodge eta bit ka extent sababaraha. Siga, meureun anjeun tiasa nyandak handap lima persén leungeun anjeun biasana maén ngalawan jalma séjén sarta motong aranjeunna nalika maén ngalawan lawan bener tangguh, tapi pikeun sabagéan ageung, anjeun geus ngan perang jeung éta kaéndahan eta. poker.

.

Naon anu anjeun émut ngeunaan dinten gedé munggaran anjeun?

Abdi henteu émut dinten munggaran abdi … henteu, antosan, enya, abdi tiasa!

Ieu EPT munggaran kuring jeung kuring cashed kaluar. Éta EPT Berlin di 2012.

Kuring mawa headphone sareng buku sareng kuring maca kuring sadinten. Abdi budak internét stereotip anjeun 20 taun, anjeun terang? Kuring éta kawas “Ka naraka jeung ieu, hirup poker ! Kuring ngan ukur bakal maca buku kuring sareng teu malire batur. ”

Tapi teras kuring lakukeun ogé sareng ngadamel dinten 3 sareng seneng-seneng.

Seueur pamaén énggal hoyong manjangkeun pangalaman maénna sareng aranjeunna sigana isin tina maén di tempat anu ageung. Kumaha aranjeunna tiasa mendakan kasaimbangan antara pangalaman sareng strategi?

Éta mangrupikeun masalah anu ageung pikeun pamaén anu langkung lemah dina sadaya kaulinan, sadaya taruhan, sareng sadaya turnamén, jujur.

Lamun ngan maén X Jumlah turnamén poker saminggu, rék nyieun panungtungan, katuhu? Janten tangtosna, anjeun pikir anjeun badé maén langkung ketat.

Panginten éta bakal ngabantosan anjeun tahan sajam langkung lami, tapi dina jangka pondok, anjeun bakal langkung sering langkung sering kusabab éta. Maén teuing ketang pasti salah sahiji drawbacks pangbadagna pamaén anyar.

Janten, agresi penting pisan?

Kuring sok nyarios langkung saé janten agrésif tibatan janten rekreasi. Ieu bener leuwih hadé. Upami anjeun pamaén anu ketat, kasempetan anjeun pikeun menang turnamén henteu nol tapi aranjeunna rendah pisan. Padahal upami anjeun tukang game agrésif, anjeun tiasa ngajalankeun tumpukan.

Anjeun ngan ukur tiasa maén opat jam dina Poé 1 teras gagal, sedengkeun pamaén anu langkung ketat tiasa pencét Poé 2 sareng maén sababaraha jam tambahan. Ieu stroke béda pikeun jalma béda.

Tapi aya paribasa kuno pikeun rekreasi agrésif: jalma henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Éta leres-leres tiasa dimaénkeun sareng anjeun tiasa mayar di tempat anu ageung pikeun éta.

Mun anjeun rekreasi sarta ngan maén keur senang, saran abdi sok asup ka dinya jeung nyampur eta, gelut, gelut jeung ulah sieun mun Bluff.

#Stratégi #Poéan #Parker #Tonkaaaa #Talbot #bari #maén #Poé #tina #acara #live #utama #munggaran #anjeun