Texas

Texas Hold’em poker sinyal leungeun

Texas Hold'em poker sinyal leungeun

Naon sinyal leungeun poker?

Lamun jalma anu anyar pikeun poker , sarta hususna lamun maranéhna geus lulus kana kaulinan tina tabel blackjack, aranjeunna bisa pikir aya sababaraha sinyal leungeun nu make pamaén poker boh pikeun nepikeun informasi atawa maréntahkeun dealer ngeunaan niat maranéhna.

Bari ieu bisa jadi asumsi dihapunten, hal anu penting pikeun geuwat ngagambar kaluar sababaraha béda penting antara kaulinan tabel sarta séjén poker , turnamén poker utamana badag sarta kaulinan tunai dimaénkeun di casinos badag.

Dina kalolobaan kaulinan méja – kaasup nu disebut Texas Hold’em Poker (atawa Ultimate Texas Hold’em Poker) – pamaén maén. ngalawan dealer, nu ngagambarkeun “imah”, ie kasino sorangan. Ku sabab eta biasana henteu masalah naon sinyal pamaén ngajadikeun, atawa informasi naon maranéhna bisa hayang nyadiakeun ngeunaan kartu maranéhanana atawa niat tohan maranéhna. Mékanika kaulinan henteu kapangaruhan ku hal ieu.

Dina naon urang nelepon “biasa” poker kitu, eta pohara penting henteu pikeun nepikeun informasi ka lawan, sanajan maranéhna bisa jadi babaturan, clandestinely. Sagala sinyal leungeun unconventional bakal resep tur paling dipikaresep bakal ngahasilkeun sababaraha jenis pinalti.

Loba pamaén bakal sinyal dina tabél, Tapi aranjeunna biasana teu boga harti nyata

Éta ogé penting pikeun dicatet yén aya teu bener loba sinyal leungeun dipaké ku pamaén poker salila muter normal. Bari pamaén blackjack bisa ngeruk tabel pikeun sinyal “pencét kuring” atawa nyieun gerak swiping pikeun sinyal “ngadeg”, pamaén poker ukur bener ngagunakeun taps tabel pikeun nandaan aranjeunna mariksa. Aya henteu sarua jeung “pencét kuring” sinyal dina poker .

Kalawan eta dina pikiran, sarta saprak sababaraha urang masih bingung ngeunaan naha aya sinyal leungeun dina poker , Di dieu téh rundown rusuh kumaha pamaén poker ngagunakeun leungeun maranéhna.

ngalipet

Lamun pamaén Nyanghareupan lampah hiji lawan urang, sarta aranjeunna mutuskeun persis pilihan nu nyandak di respon, ngan hiji bener tungtutan pamakéan leungeun. Ieu mangrupakeun “melu”, nu merlukeun pamaén balik kartu maranéhna pikeun dealer nu. Tangtosna, aya rupa-rupa kamajuan anu tiasa dilakukeun nalika ngiringan pilihan ieu. Aya hiji bangor “ngabahekeun-melu”, nu biasana hartina hiji over-lémparan kartu dina kokotor. Aya “f— anjeun!” ngalipet, nu bisa dibarengan ku frown tur leuwih ngalungkeun kartu di dealer nu. Teras aya lipatan anu langkung pasif, teu aya masalah anu ageung, nunjukkeun yén saurang pamaén henteu resep maén dua kartu ieu. Teras urang gaduh lipatan anu teu tiasa-meunang-gancang-gancang, dimana kartu-kartu ngaduruk dina baize saolah-olah éta radioaktif. Sakumaha biasa, tangtosna, teu aya anu langkung resep tibatan anu sederhana, laun, ngahaja sareng konvensional ngalipet-na-deposit-di tempat sanés. Upami anjeun tetep konsisten, anjeun moal masihan inpormasi tambahan pikeun lawan anjeun pikeun dianggo ngalawan anjeun ka hareup.

Nelepon

Paling pamaén ngalaman terang, tapi sababaraha pamaén novice bisa jadi teu sadar, yén aksi ampir sok ngariung dina tabel poker. Upami anjeun nyarios “nelepon,” anjeun moal tiasa teras nyarios “angkat” sabab anjeun komitmen kana kecap anu mimiti kaluar tina sungut anjeun. Importantly, ieu ogé lumaku pikeun sagala hal anjeun ngalakukeun jeung leungeun anjeun, sarta lamun, handap alungan lawan anjeun sarta euweuh pernyataan verbal ti anjeun, Anjeun mimiti mindahkeun chip kana pot, ieu bakal nelepon. Anjeun teu bisa, contona, nempatkeun hiji tumpukan leutik chip ka hareup lajeng mimitian nambahkeun aranjeunna – éta bets string. Nya kitu, anjeun moal bisa nyorong sababaraha chip ngaliwatan wates nu lajeng grab aranjeunna deui. Sakali anjeun ngalakukeun éta gerak maju, éta meungkeut. Janten samentawis teu aya sikep tangan khusus anu nunjukkeun “Telepon” tanpa konfirmasi verbal, chip-in-chip tina panangan anjeun, dipirig ku tiiseun, bakal dianggap ngan éta.

Angkat

Sagampil di luhur, lamun tetep tetep bari nempatkeun chip anjeun dina garis tohan dina leungeun poker, move ieu bakal dianggap mengikat. Ku kituna lamun nyorong jumlah nu tangtu chip maju tanpa nyarios niat anjeun, eta bakal dianggap panggero (lamun éta kirang atawa sarua jeung bet saméméhna) sarta ngangkat lamun éta leuwih. Hiji-hijina pangecualian pikeun ieu-sareng éta hal anu sering anjeun tingali dina turnamén gedé-nyaéta “panggero hiji-chip”. Ieu ngandung harti yén lamun nempatkeun hiji chip leuwih garis – boh tina denomination handap atawa denomination luhur batan bet saméméhna – diitung salaku panggero. Ati-ati sareng ieu, khususna upami anjeun badé ningkatkeun. Henteu janten masalah upami denominasi chip anjeun langkung luhur tibatan bet ayeuna – sebutkeun, anjeun nempatkeun chip 25K saatos alungan 5K. Lamun ngan nempatkeun hiji chip kaluar aya, na anjeun teu ngumumkeun nanaon verbal, eta bakal diitung salaku panggero.

Cék

Ah, ayeuna urang ngobrol. Pariksa hiji-hijina aksi poker umum nu aya sinyal leungeun ditunjuk, tur aya loba cara anjeun bisa ngalakukeun eta. Dasarna, cek ditandaan ku sababaraha jinis sambel dina méja, tapi bari rating amatir (dina, sebutkeun, selebritis poker gelut atawa musibah dijieun pikeun TV telat wengi kawas éta) meureun bakal ros-rap kabeh kaluar, paling pamaén beuki ngalaman bakal leuwih halus. Ngetok hiji-ramo dina méja geus ilahar, utamana di kalangan pamaén anu geus mastered seni patung leftover. Aranjeunna mindahkeun ngan hiji ramo, ngajaga sakabéh sesa awak kaku, dina usaha méré nanaon jauh. Kadang pamaén baris meuntas leungeun maranéhna di hareup awakna, kalawan leungeun maranéhna dibungkus sabudeureun panangan lawan urang. Aranjeunna teras ngetok ramo kana triceps, nunjukkeun cek.

The aral utama jenis ieu aksi understated téh nya éta ngandelkeun dealer a) perhatikeun atawa b) teu lepat hal sejenna cek. Lamun dealer henteu dicatet yén, kaulinan bisa datang ka eureun lengkep sareng pamaén mikir Peta geus dipindahkeun kana, tapi dealer nyata masih ngantosan hiji indikasi jelas naon hartina. masalah sejen nyaeta lamun pamuter nu sabenerna nyieun move leutik saméméh ngahontal chip, sarta dealer nyokot eta salaku cek. Ieu kadang merlukeun kaputusan.

Hiji sapotong basajan tina naséhat pikeun saha bingung ngeunaan pamakéan gerakan leungeun dina poker ieu: lamun di mamang, ngomong kitu. Ieu ngaleungitkeun sagala ambiguitas.

#Texas #Holdem #poker #sinyal #leungeun