UKIPT

UKIPT Nottingham 2022: hasilna – Pokerstars Blog

UKIPT Nottingham 2022: hasilna - Pokerstars Blog

Hasil pikeun festival UKIPT Nottingham di Dusk Till Dawn dina bulan Juli 2022.

Acara #1 – £230 UKIPT Mini (£100,000 GTD)
Kaping: 23-28 Juli 2022
Tulisan: 1.039 (kaasup 462 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £ 153,551 tambah 45 korsi Acara Utama

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Joshua Kari

Acara # 3 – £ 5,300 Super High Roller
Kaping: 27-28 Juli 2022
Tulisan: 40 (kaasup 11 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

* Némbongkeun deal

Témbal Margereson

Acara #5 – £ 1,100 UKIPT Nottingham Acara Utama
Kaping: 28-31 Juli 2022
Tulisan: 582 (kaasup 178 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £564,540

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Adam Maxwell

Acara #7 – £ 230 NLH katirisan
Kaping: 28 Juli 2022
Tulisan: 56
Kumpulan Hadiah: £10.864

Lewis Cowell

Acara # 10 – £ 230 Ganda kasempetan PLO
Kaping: 29 Juli 2022
Tulisan: 99
Kumpulan Hadiah: £19.206

Acara #12 – Piala UKIPT £340
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 413
Kumpulan Hadiah: £120.183

Klik ngaliwatan tabél pikeun hasil pinuh

Kathleen Padovani

Kajadian # 13 – £ 2,200 High Roller
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 95 (kaasup 24 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

Gary Miller

Acara #14 – £230 Knockout (£100 Bounty)
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 120
Kumpulan Hadiah: £11.280

* nunjukkeun kasapukan

John Oldfield

Acara #15 – £1,100 6-Max
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 64
Kumpulan Hadiah: £62.080

#UKIPT #Nottingham #hasilna #Pokerstars #Blog

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Maxwell ngaklaim Acara Utama UKIPT Nottingham salaku festival mayar hadiah langkung ti £ 1 juta

Ringkesan Britania Raya jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) festival di Nottingham, dimana leuwih ti £ 1 juta dina hadiah duit dijamin jeung sababaraha pamaén pangalusna Éropa tétéla maén. Laporan disusun ku Koordinator Media UKIPT.


Adam Maxwell geus meunang UK sarta Irlandia Poker Tour (UKIPT) Nottingham £ 1,100 Acara Utama, surpassing widang 582 éntri meunang £ 98,150. Acara Utama mayar 87 tempat tina hadiah kolam renang £ 564,540.

Aya ogé jadwal acara samping di Dusk Till Dawn di Nottingham, kalebet acara Super High Roller £ 5,000, dimeunangkeun ku pro Inggris Scott Margereson, sareng Roller Tinggi £ 2,200, dimeunangkeun ku Gary Miller, pikeun £ 51,730.

Aya leuwih ti £1 juta dina jaminan turnamén ngaliwatan festival minggu-panjang, nu ends on 31 Juli.

GAME KAS LOKAL PRO ADAM MAXWELL WIN £98,150 DI ACARA UTAMA UKIPT NOTTINGHAM

Adam Maxwell, 27, ngéléhkeun lawan-lawanna anu terakhir dina Acara Utama £ 1,100, nyandak £ 98,150 saatos deal sareng runner-up Jonathan McCann, anu nyandak £ 74,500 tina kolam renang hadiah £ 564,540.

Poé 3 tina Acara Utama dibawa deui salapan pesaing, tujuh di antarana éta ayeuna atawa urut pamaén poker profésional. Méja final mimitina dipingpin ku David Ledden, anu gancang megatkeun tumpukan pondok Tom Simm urang, meunang hiji flip preflop sadaya-di pikeun nyetél tabel final resmi dalapan. Satengah jam saterusna, flip sejen ngéléhkeun Phil Clarke (kadalapan pikeun £ 12.780), anu dimimitian dinten kalayan chip kadua shortest.

Alex Montgomery katujuh, neraskeun penampilan terakhir na dina tabel final anu ampir teu aya piala. Pro online Jerman Fabio Sperling, dumasar di Ramsgate di Inggris, murag dina kagenep (£21,610), teu lami sateuacan pamimpin chip Ledden nambihan kana tumpukan na langkung jauh ku ngéléhkeun Daniel Gormley dina kalima (£28,080).

Michael Howard disingkirkeun di tempat kaopat (£ 36,500) ku McCann, anu bergegas ngéléhkeun raja saku Howard pikeun sakedap mingpin chip sateuacan Maxwell ngéléhkeun Ledden dina katilu (£ 47,460). Maén teras lirén nalika dua pamaén terakhir ngabahas deal, satuju masihan Maxwell £ 81,010 sareng McCann £ 74,500, kalayan piala sareng £ 17,140 ditinggalkeun pikeun maén.

Kaulinan huluna lumangsung ngeunaan 90 menit, kalawan Maxwell ngajaga ampir 2: 1 kaunggulan chip sapanjang buruan. Kalayan tumpukanna ngirangan janten sakitar 15 blinds ageung, McCann ngadamel gerakan ahirna dina preflop sareng K4♠. Maxwell, jeung A8♣, nelepon jeung nahan. Kameunangan anjeunna ngajaga piala Acara Utama UKIPT 2022 Nottingham di kota.

Adam Maxwell

“Karasa saé pisan – éta henteu acan lebet,” saur Maxwell, sateuacan mikirkeun tanding awal. “Éta tarung anu tangguh tapi kuring ngarasa kartu-kartu éta karesep kuring.”

Maxwell nyebutkeun yén titik balik pikeun anjeunna tumpukan-wijaksana éta gelembung, dimana anjeunna amassed loba chip, sarta taun pangalaman na (utamana maén duit tunai) geus benefited anjeunna ogé afterwards.

Hasil tabel ahir UKIPT Nottingham £ 1,100 Acara Utama
1 Adam Maxwell (Britania Raya) – £98,150
2 Jonathan McCann (Britania Raya) – £74,500
3 David Ledden (Britania Raya) – £47,460
4 Michael Howard (Britania Raya) – £ 36,500
5 Daniel Gormley (Britania Raya) – £28,080
6 Fabio Sperling (Jerman, PokerStars Qualifier) ​​- £21,600
7 Alex Montgomery (Britania Raya) – £16,610
8 Philip Clarke (Britania Raya) – £12,780

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

GARY MILLER meunang £ 2,200 ROLLER TINGGI pikeun £ 51,730
Turnamén High Roller dua poé, kalawan jaminan £ 200K, réngsé ogé sanggeus Acara Utama crowned jawara, struktur slow nu diwenangkeun pikeun battles tabel final tangguh tur lengthy.

Dua puluh hiji pamaén balik dina Poé 2 (ti widang awal 95), kalawan Alex Golder mingpin chip. Goulder réngsé di tempat katilu (hargana £23,840), Tan Luan Le réngsé kadua pikeun £33,000, sedengkeun Gary Miller nyokot piala jeung hadiah kahiji £51,730.

Gary Miller

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

KATHLEEN PADOVANI NGURANGKEUN £340 UKIPT CUP JADI £23,513

Kathleen Padovani meunang UKIPT Piala Nottingham 413 entri, sanggeus digabungkeun 62 Poé 1 salamet balik pikeun ngaku pangsa tumuwuh tina £ 120.183 hadiah pool. Hadiah pangbadagna meunang hiji-hijina juara acara samping awéwé di UKIPT Nottingham, duit tunai turnamén live pangbadagna dirina kantos.

Nalika sababaraha pamaén disingkirkeun tina méja final, Vincenzo Lupoli asup sareng ngéléhkeun opat lawan sacara gancang, ngantunkeun Padovani hiji-hijina pamaén anu nangtung di antara anjeunna sareng piala.

Sanaos Lupoli gaduh langkung ti tilu kali tumpukan Padovani dina waktos ieu, kagancanganna dina kalungguhan hartosna masih seueur maén. Padovani merjuangkeun ékualiser, teras memimpin chip, sababaraha kali nawiskeun lawanna deal anu ditolak sacara sopan.

Kathleen Padovani

Bari dealer nu shuffled naon nu bakal jadi leungeun ahir acara, Padovani, kiwari mibanda kaunggulan badag sorangan, nawarkeun deal panungtungan waktu. Jawabanna masih henteu, sareng salapan-sapuluh paku dua salapan vs. raja-deuce Lupoli pikeun nutup turnamén.

Sonia putri Padovani nangkeup anjeunna – sakumaha ogé kaleungitan lawan Lupoli – nyarios, “Anjeun meunang piala, awéwé Inggris meunang maén bal – dinten awéwé ayeuna!”

Sonia jeung babaturanana geus railing di Padovani sapanjang jeung nangtung kumisan maén téma taringgul nalika poto piala dicandak.

DAFTAR LENGKAP WINNER HADIAH DINA HALAMAN HASIL UKIPT NOTTINGHAM KAMI

SCOTT MARGERESON Kéngingkeun £ 5,300 SUPER HIGH ROLLER Pikeun £ 56,159 saatos deal

Pro Inggris Scott Margereson – katelah online salaku “Aggro Santos” – meunang £ 5,300 mésér Super High Roller di UKIPT Nottingham saatos deal awal sareng juara gelang WSOP panganyarna Harry Lodge.

Turnamén ieu masih narima pamilon dina mimiti Poé 2, sarta ditungtungan ku total widang persis 40, maén keur hadiah pool of £ 194.000. Dimimitian pamimpin chip Rob Yong peupeus ngan méméh gelembung duit, sahingga Margereson mingpin tabel final nu ogé diulas pro famed Henrik Hecklen, Alex Goulder sarta Mitchell Johnson.

Johnson sumping kaluar katujuh, Golder kalima sarta Hecklen katilu, kalawan Lodge na Margereson orchestrating deal maranéhanana. Margereson nutup éta ku nyandak £ 56,159 sareng Lodge nyandak £ 50,341.

Témbal Margereson

Hasil lengkep
1 Témbal Margereson – £ 56,159
2 Harry Lodge – £ 50,341
3 Henrik Hecklen – £30.000
4 Jonathan McCann – £20,000
5 Alex Golder – £ 15,000
6 Leo Farodoye – £ 12,500
7 Mitchell Johnson – £ 10,000

ANDY WILSON MEUNANG TIKET ACARA UTAMA TOUR REGIONAL DI HYPERTURBO SNG WINNERS ACTIVITY

Dina dinten ahir festival UKIPT, genep pamaén competed dina Sit n buka bonus berkat kasuksésan maranéhna boh dina kuis pub hosted ku PokerStars streamers Georgina “GJReggie” James jeung Mason “Pye_Face21” Pye, atawa dina lagu Go Karting. Turnamén bonus parantos réngsé sateuacan Acara Utama dimimitian, kalayan hadiah dileler ka sadayana:

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Tilu luhur nyaéta tim kuis lengkep, dituturkeun ku pembalap. Oli Hutchins mangrupikeun panyekel Platinum Pass ayeuna (jadi teu tiasa meunang anu sanés), sedengkeun Nikolay Ponomarev mangrupikeun waktos anu terakhir juara Platinum Pass, janten berpotensi nampi kadua – sigana dina acara Road to PSPC salajengna anu diayakeun di dieu di Dusk Till Dawn, 25 – 29 Agustus.

#Maxwell #ngaklaim #Acara #Utama #UKIPT #Nottingham #salaku #festival #mayar #hadiah #langkung #juta

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Kedutan Poker Tribun: Balik layar kalawan Pyefacepoker pa UKIPT Nottingham

Ieu UK jeung Irlandia Poker Tour (UKIPT) dilongok Nottingham minggu panungtungan pikeun lima poé poker extravaganza. Aya Kajadian Utama, High Rollers, Super High Rollers, acara samping, sarta PokerStars kagiatan galore.

Upami anjeun henteu tiasa sumping ayeuna tapi ngarepkeun nganjang ka tempat UKIPT ka hareup, anjeun aya untungna. UKIPT angkat ka London dina Oktober 2022, ngajalankeun ti 18 dugi ka 22.

Tapi kumaha pangalaman UKIPT?

minggu ieu, urang meunang hirup vicariously ngaliwatan PokerStars Tim Pro Mason “pyefacepoker” Pye salaku streamer kedutan documenting sakabéh lalampahan na éksklusif pikeun Twitch poker Tribun.

Ieu anjeunna.



Maranéhanana ngomong yén poker jeung kahirupan mindeng balik leungeun dina leungeun. Éta leres pikeun Pye nalika anjeunna kapaksa ngagunakeun kaahlian bluffing na di stasion karéta saatos reureuh hartosna tikétna henteu sah deui.

Kabeneran, bluff éta ngaliwat.



Saatos pendak sareng sasama PokerStars Team Pro, Georgina “GJReggie” James (anu ayeuna ngalakukeun tantangan kabugaran), Pye masihan kami tur kamar hotél Nottingham na.



Lajeng éta waktu keur dinner jeung kaulinan kolam renang.



Isukna, Pye ngaluncat kana £230 UKIPT Mini di Nottingham’s Magrib ka Subuhanu nawiskeun jaminan £ 100K.

Tapi sanggeus ngajalankeun ratu kana hiji as, bullet munggaran nya robah jadi lebu.

Di dieu, Pye ngudag meja inpormasi PokerStars – dijalankeun ku Willie sareng Raksha legendaris – pikeun nunjukkeun ka urang naon anu aya pikeun pamaén UKIPT.

Kabéh pamaén UKIPT kéngingkeun patches UKIPT ekslusif, pin sareng pelindung kartu.
Kabéh UKIPT Main Acara pamaén meunang kaos oblong ekslusif pikeun ngagungkeun acara.
Sadaya kualifikasi online pikeun Acara Utama meunang sagala di luhur, ditambah hiji hoodie UKIPT, lanyard sarta kantong serut.

Aya ogé caps baseball ditawarkeun ngaliwatan rupa hadiah dina acara.



Hanjakalna, pélor kadua Pye dina Mini ogé henteu saé.

Tapi teu aya anu teu tiasa dilereskeun ku gurun simpati.



Ieu £ 1,100 Acara Utama UKIPT (£ 500K Gtd) salajengna jeung saha Pye kudu manggihan dina meja na?

Ngan patok luhur crushers Andy “Bowie Pangaruh” Wilson.

Upami Wilson katingalina aya dina awan salapan, éta kusabab anjeunna réngsé dina tempat munggaran dina Kuis Pub UKIPT Nottingham, anu diayakeun ku Pye sareng GJReggie.

Tim unggul Wilson – ogé nampilkeun Angus Foster sareng Oli Hutchins – teras kedah bersaing pikeun bonus sit & go berkat kasuksésanana. Wilson nyandak anjeunna ka handap ogé, earning tur régional korsi Acara Utama.

1 Andy Wilson – korsi Acara Utama Tour Daerah
2 Angus Foster – € 400 / £ 340 Jalan ka korsi PSPC
3 Oli Hutchins – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
4 Peter Santamaria-Woods – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC
5 Dode Elliot – € 33 Jalan ka tikét satelit PSPC
6 Nikolay Ponomarev – € 33 tikét satelit Jalan ka PSPC

Angus “BigGustago” Foster – juara kuis pub

Tapi Wilson sanés ngan ukur wajah anu biasa Pye tarung.



Duanana Pye sareng Spraggy parantos ngalangkungan sadinten, sanaos tumpukan pondok.

Aranjeunna duanana ogé ngahasilkeun artos, sareng Pye parantos ka-85 pikeun £ 1,690 sareng Spraggy turun ka-70 pikeun £ 1,940.



Kalawan poker resmi leuwih pikeun numpak, éta waktu pikeun bersantai terasrasakeun Joe Stapleton urang hiji-of-a-jenis gaya comedic. komentator PokerStars sarta stand-up comedians éta di kota pikeun acara haneut-up saméméh pos na ngajalankeun di Edinburgh Fringe Festival.

Stapes ditinggalkeun aranjeunna dina seams

Sareng sareng éta, waktosna angkat ka bumi.

Dompétna rada torek. Sirah beuki lieur.

Wilujeng Pé. Dugi ka waktos salajengna.

#Kedutan #Poker #Tribun #Balik #layar #kalawan #Pyefacepoker #UKIPT #Nottingham