wisata

hub sinyalna EPT: Sadaya beja panganyarna ti Éropa poker wisata

hub sinyalna EPT: Sadaya beja panganyarna ti Éropa poker wisata

Sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan Éropa poker wisata (EPT) kaasup rinci ngeunaan acara upcoming ogé arsip pinuh ku sinyalna kaliwat.


Cicing AYEUNA

EPT BARCELONA 2022
8-21 Agustus 2022

EPT Barcelona ayeuna dijalankeun sareng ieu kumaha anjeun tiasa nuturkeun tindakan – ti aliran langsung ka téks sareng apdet poto, sareng fitur sareng sadaya hasil tina sapanjang festival.

CIRI panganyarna

High Rollers balik kana pangaruh nalika € 10K mulih pikeun poé kadua
EPT High Roller geus tumuwuh sarta dimekarkeun leuwih taun, sarta acara ieu di Barcelona katarik 529 éntri, kaopat pangbadagna kantos.

Pye aya dina acara langsung HORSE
Pamingpin Gerakan Campuran Kaulinan ngabuktikeun kamampuan na di Barcelona kalayan kameunangan dina turnamen HORSE € 500.

Beureum Spade Update: Lacak Tim Pro di Barcelona
Duanana Alejandro “Papo MC” Lococo na Mason Pye juara, tur aya nyatu hits jero séjén ti duta Tim PokerStars.

STRATEGI HARIAN

Saban poé, urang bakal ngobrol jeung anggota Tim Pro pikeun meunangkeun sababaraha wawasan strategis ngeunaan kumaha carana maén dina Éropa Poker Tour.

Parker “Tonkaaaa” Talbot ngadeukeutan Poé 1
Lex Veldhuis ngeunaan kumaha carana maén salaku gelembung ngadeukeutan
Georgina James babagi tips pikeun pendatang ka festival poker badag
Andre Akkari ngeunaan kumaha carana ngahontal tabel final

LINGKUPAN LAIN

Veterans Dahl, Boeken na Grundtvig kasampak nyieun tanda anyar
Bounty brings rusuh (jeung Kassouf) maén
Iraha anjeun kedah narik amplop anjeun dina turnamen Mystery Bounty?
Jenny Steele robah € 5 kana lalampahan ka Barcelona
Badziakouski nambihan kadua Barcelona Super High Roller makuta sanggeus clash epik ngalawan Seidel
Andy ‘BowieEffect’ Wilson € 47K pub kuis babak di Barcelona
Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 – sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang
Aturan spraggy The Showdown
PokerStars streamer Wistern muterkeun turnamén live kahijina
Giada Fang meunang Pasanggiri Platinum Pass PSPC Awéwé
Siaran poker ngahontal jangkung anyar kalawan True Geordie: The Showdown, hirup di Barcelona
Ngawanohkeun aplikasi PokerStars Live: Sagalana nu peryogi kauninga dina lontar leungeun anjeun

Hasil turnamén panganyarna
Tingali naon anu lumangsung dina sagala acara samping dina festival EPT Barcelona


Tuturkeun hirup dina POKERSTAR LIVE

Turutan siaran ti Barcelona dina pamaén handap

Ogé sadia dina PokerStars ‘
DUIT
www.twitch.tv/pokerstars

jeung
YOUTUBE
https://www.youtube.com/pokerstars

Anjeun kedah tiasa mendakan koméntar dina basa Portugis, Perancis sareng Spanyol, ogé Inggris.

Jadwal siaran lengkep EPT Barcelona:

CEST sajam sateuacan BST sareng genep jam langkung awal ti ET


POKER NEWS sinyalna hirup

Poker News nyadiakeun apdet téks hirup sakabéh festival Barcelona EPT.

Jadwal siaran langsung Poker News lengkep:

€ 10,200 Mystery Bounty – 8-9 Agustus 2022
€ 1.100 Estrellas poker wisata – 9-14 Agustus 2022
€ 25,000 Taya Wates Hold’em – 10-11 Agustus 2022
€ 25,000 Roller Tinggi Poé Tunggal – 12 Agustus 2022
€ 50,000 Roller Tinggi Poé Tunggal – 13 Agustus 2022
€ 2,200 Estrellas Poker Tour High Roller – 14-15 Agustus 2022
€ 100,000 EPT Super High Roller – 14-16 Agustus 2022
€ 5,300 Acara Utama EPT – 15-21 Agustus 2022
€ 50,000 Roller Tinggi Poé Tunggal – 16 Agustus 2022
€ 3,000 Misteri Bounty Championship – 17-19 Agustus 2022
€ 25,000 Single-Day High Roller – 18 Agustus 2022
€ 1,650 Mystery Bounty – 19-20 Agustus 2022
€ 10,300 EPT High Roller – 19-21 Agustus 2022
€ 25,000 Taya Wates Hold’em – 20-21 Agustus 2022


Hasil panganyarna

Aya 61 turnamén dimaénkeun di EPT Barcelona – tingali jadwal pinuh.

Terus lalajo hasil panganyarna.

Tanggal penting:
Acara Utama ESPT: 9-14 Agustus – 1.100 €
Acara Utama EPT: 15-21 Agustus – € 5,300
ESPT High Roller: 14-15 Agustus – € 2,200
Super High Roller EPT: 14-16 Agustus – 100.000 €
EPT High Roller: 19-21 Agustus – 10.300 €

Inpo leuwih


Kajadian nu bakal datang

EPT Praha 2022
7-18 Désémber 2022

Tanggal penting:
Acara Utama Eureka: 8-12 Desember – 1,100 €
Acara Utama EPT: 12-18 Désémber – € 5,300
Eureka High Roller: 11-12 Désémber – € 2,200
Super High Roller EPT: 11-13 Desember – 50.000 €
EPT High Roller: 16-18 Désémber – 10.300 €

Inpo leuwih


ACARA LENGKAP

EPT MONTE CARLO, APRIL-MEI 2022

FULL ACARA WAKTU

Marcelo Mesqueu

MESQUEU nyokot acara utama, kahiji di Brazil
Asupkeun: 1.073 | Kolam kado: € 5,2 jutaan | HADIAH UTAMA: € 939.840
A tampilan dominan ku pamaén rekreasi Marcelo Mesqueu earned kawentar kameunangan kahiji pikeun Brasil on Éropa poker wisata (EPT) – sarta emulates dominasi online luar biasa Brazil di lingkungan fisik.
Ulikan-demi-muter | BAYARAN | PROFIL pamaén

Gianluca Speranza

SPERANZA ngéléhkeun sirah-up LOPE pikeun meunang € 25K roller tinggi
Asupkeun: 179 | Kolam kado: € 4.297.790 | HADIAH UTAMA: € 951.950
Juara Acara Utama SCOOP ganda Gianluca Speranza nunjukkeun kaahlian unggulna langsung pikeun meunang € 25K High Roller saatos deal awal sareng rapper Perancis-ngancik-poker-pro Bruno “Kool Shen” Lopes.
Poé panungtungan maén-demi-muter | HASIL

Adrian Mateos

MATEOS MAGNIFICENT nambihkeun SHR kana Mahkota ACARA UTAMA
Asupkeun: 42 | Kolam kado: € 4.074.840 | HADIAH UTAMA: € 1.385.430
Linggih dina panggung anu sami dimana anjeunna janten juara EPT Main Event munggaran di Spanyol, Adrian Mateos nambihan kamulyaan Super High Roller sareng ngaku € 1,385 juta sanés, nyandak penghasilan karirna langkung ti $ 27 juta.
Poé panungtungan maén-demi-muter


Sinyal séjén Monte Carlo

Forestiero marmer lomba master pocketed Beureum Spade Pass
Naha maén kualifikasi EPT? Tanya lalaki $ 7,50, Tibor Halatsch
Lefrancois ngarobih € 50K ka € 500K saatos deal awal sareng Davies
Mateos Heboh nambihan judul Monte Carlo SHR kana makuta Acara Utama
Scafini ngaluarkeun FPS Main Event pikeun € 250K
Dzivielevski ngéléhkeun Dvoress pikeun meunang 1st Single-Day € 25K
Misteri direngsekeun! Thorel ngaklaim € 180K dina Mystery Bounty win


STATUS NASIONAL ACARA UTAMA

Kabangsaan EPT Monte Carlo (klik pikeun ngagedekeun)

Aya 1.073 éntri ka EPT Monte Carlo Main Event, 747 diantarana éntri unik. Pamaén asalna ti 55 nagara anu béda, kalayan 215 pamaén ti Perancis (28,8% lapangan), 70 ti Italia (9,4%) sareng 54 ti Jerman (7,2%). Éta mangrupikeun tilu nagara anu diwakilan di dieu.

Statistik kawarganagaraan lengkep:

215 – Perancis; 70 – Itali; 54 – Jerman; 36 – Inggris; 24 – Spanyol; 20 – Kanada; 19 – Austria, Brazil, Romania; 17 – Bulgaria, Jepang; 13 – Yunani, Hungaria, Libanon, Swiss; 12 – Norwégia, Ukraina; 11 – Bélgia, Portugal; 10 – Walanda; 8 – Lituania; 7 – Argéntina, Bélarus, Finlandia, Turki; 6 – Rusia; 5 – Kroasia, Polandia, Viétnam; 4 – Swédia; 3 – Arménia, Dénmark, Éstonia, Hong Kong, Iran, Irlandia, Latvia, Tunisia, Uruguay; 2 – Australia, Siprus, Israél, Kazakhstan, Moldova, Maroko, Slovénia; 1 – Albania, Céko, Mesir, Cina, Monténégro, Peru, Sérbia, Taiwan


Leuwih lengkep ngeunaan MONTE CARLO

Baca Peryogikeun kami sareng Pitunjuk Perjalanan pikeun EPT Monte Carlo

Tumbu mangpaat LAIN

EPT MONTE CARLO 2022 Jadwal
EPT MONTE CARLO FULL hasil
MONTE CARLO Pituduh perjalanan
ALL EPT MONTE CARLO BLOG LAPORAN

RECAP JEUNG HASIL KAJIAN UTAMA saméméhna
2019 – Manig Loeser | Hasilna
2018 – Nicolas Dumont | Hasilna
2017 – Raffaele Sorrentino | Hasilna
2016 – Jan Bendik | Hasilna
2015 – Adrian Mateos | Hasilna
2014 – Antonio Buonano | Hasilna
2013 – Steve O’Dwyer | Hasilna
2012 – Mohsin Charania | Hasilna
2010 – Nicolas Chouity | Hasilna
2009 – Pieter de Korver | Hasilna
2008 – Glen Horny | Hasilna
2007 – Gavin Griffin | Hasilna
2006 – Jeff Williams | Hasilna
2005 – Rob Hollink | Hasilna


EPT PRAGUE, MARET 2022

FULL ACARA WAKTU

Grzegorz Glowny

KUALIFIER ONLINE GRZEGORZ GLOWNY Kéngingkeun ACARA UTAMA HADIAH UTAMA
Tulisan: 1.190 (kaasup 305 éntri ulang) | Kumpulan Hadiah: € 5.771.500 | tempat kahiji: € 1.033.520
Polandia Grzegorz Glowny, anu mumpuni pikeun € 530 on PokerStars, ngéléhkeun widang 1.190 entri ka makuta Acara Utama, nyokot € 692.252 sanggeus deal opat arah telat dina turnamén.
RECAP FULL & MUTER-demi-muter | DAFTAR BAYARAN FULL


Robert Cowen

ROBERT COWEN TAMBAHAN KA GELANG WSOP KU JUJUL ROLLER TINGGI €10K
Tulisan: 271 (kaasup 62 éntri ulang) | Kumpulan Hadiah: € 2.628.700 | tempat kahiji: € 527.070
Robert Cowen Inggris ngatur deal awal jeung Ukraina Andriy Lyubovetskiy saméméh meunang duel final. Cowen ngéléhkeun widang 271 éntri sarta earned € 475.410.
RECAP FULL & MUTER-demi-muter


Cakupan séjén Praha:

Hasil lengkep sadaya acara
Nemeth nyieun dua pikeun Prague, meunangkeun gelar kadua €25K
Profil pamuter tabel final
Selouan mungkir Grafton dina € 25K High Roller
Nemeth nampi € 210K dina Hiji Poé II
Timoteus Adams dua kali dina Super High Roller € 50K
Gonzalez ngadeukeutan € 400K Eureka High Roller payday
Bade Lococo di Praha salaku Tim Pro meunang Acara Utama Eureka sareng € 417K
Teun Mulder grosses €250K dina munggaran Single-Day High Roller
Grafton najong kaluar pihak Praha kalawan € 80K Acara # 1 meunang
Wawancara ekslusif sareng Sam Grafton, post win

LEUWIH TENTANG PRAHA

Baca kami Kudu Apal jeung Guide Travel ka EPT Praha.

Tautan anu mangpaat:
PRAGUE EPT TIMELINE
EPT PRAGUE HASIL FULL
PANDUAN PERJALANAN PRAGUE
POKERSTAR LIVE PRAHA PAGE
ALL laporan BLOG EPT Prague

RECAP JEUNG HASIL KAJIAN UTAMA saméméhna
2019 – Mikalai Pobal | Hasilna
2018 – Paul Michaelis | Hasilna
2017 – Kalidou Sow | Hasilna
2016 – Jasper Meijer van Putten | Hasilna
2015 – Hossein Ensan | Hasilna
2014 – Stephen Graner | Hasilna
2013 – Lagu Julian | Hasilna
2012 – Ramzi Ngajelaskeun | Hasilna
2011 – Ramo Martin | Hasilna
2010 – Roberto Romanello | Hasilna
2009 – Jan Skmpa | Hasilna
2008 – Salvatore Bonavena | Hasilna
2007 – Arnaud Matéri | Hasilna

Arsip EPT Praha
2019 | 2018


TABEL HASIL EPT

EPT BARCELONA

Acara utama:

Roller jangkungna:

Rollers Super Jangkung:


EPT MONTE CARLO

Acara utama:

Roller jangkungna:

Rollers Super Jangkung:


EPT PRAHA

Acara utama:

Roller jangkungna:

Rollers Super Jangkung:

#hub #sinyalna #EPT #Sadaya #beja #panganyarna #Éropa #poker #wisata

hub sinyalna EPT: Sadaya beja panganyarna ti Éropa poker wisata

hub sinyalna EPT: Sadaya beja panganyarna ti Éropa poker wisata

Sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan Éropa poker wisata (EPT) kaasup rinci ngeunaan acara upcoming ogé arsip pinuh ku sinyalna kaliwat.


Cicing AYEUNA

EPT BARCELONA 2022
8-21 Agustus 2022

EPT Barcelona ayeuna dijalankeun sareng ieu kumaha anjeun tiasa nuturkeun tindakan – ti aliran langsung ka téks sareng apdet poto, sareng fitur sareng sadaya hasil tina sapanjang festival.

CIRI panganyarna

Catetan lapangan EPT dikonfirmasi dina 2294 – sareng naha pasti aya deui catetan anu bakal datang
A pakét stats lengkep salaku Éropa poker Tour diatur rékaman kahadiran anyar dina rupa turnamén – kaasup Acara Utama.

Andy ‘BowieEffect’ Wilson € 47K pub kuis babak di Barcelona
Andy Wilson mangrupakeun salah sahiji pro ngora pangalusna di Inggris, tapi anjeunna dipesen lalampahan na ka Barcelona dina cara pisan unconventional. Ieu dimimitian ku kuis pub…

Badziakouski nambihan kadua Barcelona Super High Roller makuta sanggeus clash epik ngalawan Seidel
Mikita Badziakouski junun meunang chip panungtungan Erik Seidel kaluar tina leungeun-Na pikeun ngaku hadiah kahiji € 1,979,220 jeung kadua gelar EPT Barcelona Super High Roller.

STRATEGI HARIAN

Saban poé, urang bakal ngobrol jeung anggota Tim Pro pikeun meunangkeun sababaraha wawasan strategis ngeunaan kumaha carana maén dina Éropa Poker Tour.

Parker “Tonkaaaa” Talbot ngadeukeutan Poé 1

LINGKUPAN LAIN

Aturan spraggy The Showdown
PokerStars streamer Wistern muterkeun turnamén live kahijina
Giada Fang meunang Pasanggiri Platinum Pass PSPC Awéwé
Siaran poker ngahontal jangkung anyar kalawan True Geordie: The Showdown, hirup di Barcelona
Ngawanohkeun aplikasi PokerStars Live: Sagalana nu peryogi kauninga dina lontar leungeun anjeun

Hasil turnamén panganyarna
Tingali naon anu lumangsung dina sagala acara samping dina festival EPT Barcelona


Tuturkeun hirup dina POKERSTAR LIVE

Turutan siaran ti Barcelona dina pamaén handap

Ogé sadia dina PokerStars ‘
DUIT
www.twitch.tv/pokerstars

jeung
YOUTUBE
https://www.youtube.com/pokerstars

Anjeun kedah tiasa mendakan koméntar dina basa Portugis, Perancis sareng Spanyol, ogé Inggris.

Jadwal siaran lengkep EPT Barcelona:

CEST sajam sateuacan BST sareng genep jam langkung awal ti ET


POKER WARTA sinyalna hirup

Poker News nyadiakeun apdet téks hirup sakabéh festival Barcelona EPT.

Jadwal siaran langsung Poker News lengkep:

€ 10,200 Mystery Bounty – 8-9 Agustus 2022
€ 1.100 Estrellas poker wisata – 9-14 Agustus 2022
€ 25,000 Taya Wates Hold’em – 10-11 Agustus 2022
€ 25,000 Roller Tinggi Poé Tunggal – 12 Agustus 2022
€ 50,000 Roller Tinggi Poé Tunggal – 13 Agustus 2022
€ 2,200 Estrellas Poker Tour High Roller – 14-15 Agustus 2022
€ 100,000 EPT Super High Roller – 14-16 Agustus 2022
€ 5,300 Acara Utama EPT – 15-21 Agustus 2022
€ 50,000 Roller Tinggi Poé Tunggal – 16 Agustus 2022
€ 3,000 Misteri Bounty Championship – 17-19 Agustus 2022
€ 25,000 Single-Day High Roller – 18 Agustus 2022
€ 1,650 Mystery Bounty – 19-20 Agustus 2022
€ 10,300 EPT High Roller – 19-21 Agustus 2022
€ 25,000 Taya Wates Hold’em – 20-21 Agustus 2022


Hasil panganyarna

Aya 61 turnamén dimaénkeun di EPT Barcelona – tingali jadwal pinuh.

Terus lalajo hasil panganyarna.

Tanggal penting:
Acara Utama ESPT: 9-14 Agustus – 1.100 €
Acara Utama EPT: 15-21 Agustus – € 5,300
ESPT High Roller: 14-15 Agustus – € 2,200
Super High Roller EPT: 14-16 Agustus – 100.000 €
EPT High Roller: 19-21 Agustus – 10.300 €

Inpo leuwih


Kajadian nu bakal datang

EPT Praha 2022
7-18 Désémber 2022

Tanggal penting:
Acara Utama Eureka: 8-12 Desember – 1,100 €
Acara Utama EPT: 12-18 Désémber – € 5,300
Eureka High Roller: 11-12 Désémber – € 2,200
Super High Roller EPT: 11-13 Desember – 50.000 €
EPT High Roller: 16-18 Désémber – 10.300 €

Inpo leuwih


ACARA LENGKAP

EPT MONTE CARLO, APRIL-MEI 2022

FULL ACARA WAKTU

Marcelo Mesqueu

MESQUEU nyokot acara utama, kahiji di Brazil
Asupkeun: 1.073 | Kolam kado: € 5,2 jutaan | HADIAH UTAMA: € 939.840
A tampilan dominan ku pamaén rekreasi Marcelo Mesqueu earned kawentar kameunangan kahiji pikeun Brasil on Éropa poker wisata (EPT) – sarta emulates dominasi online luar biasa Brazil di lingkungan fisik.
Ulikan-demi-muter | BAYARAN | PROFIL pamaén

Gianluca Speranza

SPERANZA ngéléhkeun sirah-up LOPE pikeun meunang € 25K roller tinggi
Asupkeun: 179 | Kolam kado: € 4.297.790 | HADIAH UTAMA: € 951.950
Juara Acara Utama SCOOP ganda Gianluca Speranza nunjukkeun kaahlian unggulna langsung pikeun meunang € 25K High Roller saatos deal awal sareng rapper Perancis-ngancik-poker-pro Bruno “Kool Shen” Lopes.
Poé panungtungan maén-demi-muter | HASIL

Adrian Mateos

MATEOS MAGNIFICENT nambihkeun SHR kana Mahkota ACARA UTAMA
Asupkeun: 42 | Kolam kado: € 4.074.840 | HADIAH UTAMA: € 1.385.430
Linggih dina panggung anu sami dimana anjeunna janten juara EPT Main Event munggaran di Spanyol, Adrian Mateos nambihan kamulyaan Super High Roller sareng ngaku € 1,385 juta sanés, nyandak penghasilan karirna langkung ti $ 27 juta.
Poé panungtungan maén-demi-muter


Sinyal séjén Monte Carlo

Forestiero marmer lomba master pocketed Beureum Spade Pass
Naha maén kualifikasi EPT? Tanya lalaki $ 7,50, Tibor Halatsch
Lefrancois ngarobih € 50K ka € 500K saatos deal awal sareng Davies
Mateos Heboh nambihan judul Monte Carlo SHR kana makuta Acara Utama
Scafini ngaluarkeun FPS Main Event pikeun € 250K
Dzivielevski ngéléhkeun Dvoress pikeun meunang 1st Single-Day € 25K
Misteri direngsekeun! Thorel ngaku € 180K dina kameunangan Mystery Bounty


STATUS NASIONAL ACARA UTAMA

Kabangsaan EPT Monte Carlo (klik pikeun ngagedekeun)

Aya 1.073 éntri ka EPT Monte Carlo Main Event, 747 diantarana éntri unik. Pamaén asalna ti 55 nagara anu béda, kalayan 215 pamaén ti Perancis (28,8% lapangan), 70 ti Italia (9,4%) sareng 54 ti Jerman (7,2%). Éta mangrupikeun tilu nagara anu diwakilan di dieu.

Statistik kawarganagaraan lengkep:

215 – Perancis; 70 – Itali; 54 – Jerman; 36 – Inggris; 24 – Spanyol; 20 – Kanada; 19 – Austria, Brazil, Romania; 17 – Bulgaria, Jepang; 13 – Yunani, Hungaria, Libanon, Swiss; 12 – Norwégia, Ukraina; 11 – Bélgia, Portugal; 10 – Walanda; 8 – Lituania; 7 – Argéntina, Bélarus, Finlandia, Turki; 6 – Rusia; 5 – Kroasia, Polandia, Viétnam; 4 – Swédia; 3 – Arménia, Dénmark, Éstonia, Hong Kong, Iran, Irlandia, Latvia, Tunisia, Uruguay; 2 – Australia, Siprus, Israél, Kazakhstan, Moldova, Maroko, Slovénia; 1 – Albania, Céko, Mesir, Cina, Monténégro, Peru, Sérbia, Taiwan


Leuwih lengkep ngeunaan MONTE CARLO

Baca Peryogikeun kami sareng Pitunjuk Perjalanan pikeun EPT Monte Carlo

Tumbu mangpaat LAIN

EPT MONTE CARLO 2022 Jadwal
EPT MONTE CARLO FULL hasil
MONTE CARLO Pituduh perjalanan
ALL EPT MONTE CARLO BLOG LAPORAN

RECAP JEUNG HASIL KAJIAN UTAMA saméméhna
2019 – Manig Loeser | Hasilna
2018 – Nicolas Dumont | Hasilna
2017 – Raffaele Sorrentino | Hasilna
2016 – Jan Bendik | Hasilna
2015 – Adrian Mateos | Hasilna
2014 – Antonio Buonano | Hasilna
2013 – Steve O’Dwyer | Hasilna
2012 – Mohsin Charania | Hasilna
2010 – Nicolas Chouity | Hasilna
2009 – Pieter de Korver | Hasilna
2008 – Glen Horny | Hasilna
2007 – Gavin Griffin | Hasilna
2006 – Jeff Williams | Hasilna
2005 – Rob Hollink | Hasilna


EPT PRAGUE, MARET 2022

FULL ACARA WAKTU

Grzegorz Glowny

KUALIFIER ONLINE GRZEGORZ GLOWNY Kéngingkeun ACARA UTAMA HADIAH UTAMA
Tulisan: 1.190 (kaasup 305 éntri ulang) | Kumpulan Hadiah: € 5.771.500 | tempat kahiji: € 1.033.520
Polandia Grzegorz Glowny, anu mumpuni pikeun € 530 on PokerStars, ngéléhkeun widang 1.190 entri ka makuta Acara Utama, nyokot € 692.252 sanggeus deal opat arah telat dina turnamén.
RECAP FULL & MUTER-demi-muter | DAFTAR BAYARAN FULL


Robert Cowen

ROBERT COWEN TAMBAHAN KA GELANG WSOP KU JUJUL ROLLER TINGGI €10K
Tulisan: 271 (kaasup 62 éntri ulang) | Kumpulan Hadiah: € 2.628.700 | tempat kahiji: € 527.070
Robert Cowen Inggris ngatur deal awal jeung Ukraina Andriy Lyubovetskiy saméméh meunang duel final. Cowen ngéléhkeun widang 271 éntri sarta earned € 475.410.
RECAP FULL & MUTER-demi-muter


Cakupan séjén Praha:

Hasil lengkep sadaya acara
Nemeth nyieun dua pikeun Prague, meunangkeun gelar kadua €25K
Profil pamuter tabel final
Selouan mungkir Grafton dina € 25K High Roller
Nemeth nampi € 210K dina Hiji Poé II
Timoteus Adams dua kali dina Super High Roller € 50K
Gonzalez ngadeukeutan € 400K Eureka High Roller payday
Bade Lococo di Praha salaku Tim Pro meunang Acara Utama Eureka sareng € 417K
Teun Mulder grosses €250K dina munggaran Single-Day High Roller
Grafton najong kaluar pihak Praha kalawan € 80K Acara # 1 meunang
Wawancara ekslusif sareng Sam Grafton, post win

LEUWIH TENTANG PRAHA

Baca kami Kudu Apal jeung Guide Travel ka EPT Praha.

Tautan anu mangpaat:
PRAGUE EPT TIMELINE
EPT PRAGUE HASIL FULL
PANDUAN PERJALANAN PRAGUE
POKERSTAR LIVE PRAHA PAGE
ALL laporan BLOG EPT Prague

RECAP JEUNG HASIL KAJIAN UTAMA saméméhna
2019 – Mikalai Pobal | Hasilna
2018 – Paul Michaelis | Hasilna
2017 – Kalidou Sow | Hasilna
2016 – Jasper Meijer van Putten | Hasilna
2015 – Hossein Ensan | Hasilna
2014 – Stephen Graner | Hasilna
2013 – Lagu Julian | Hasilna
2012 – Ramzi Ngajelaskeun | Hasilna
2011 – Ramo Martin | Hasilna
2010 – Roberto Romanello | Hasilna
2009 – Jan Skmpa | Hasilna
2008 – Salvatore Bonavena | Hasilna
2007 – Arnaud Matéri | Hasilna

Arsip EPT Praha
2019 | 2018


TABEL HASIL EPT

EPT BARCELONA

Acara utama:

Roller jangkungna:

Rollers Super Jangkung:


EPT MONTE CARLO

Acara utama:

Roller jangkungna:

Rollers Super Jangkung:


EPT PRAHA

Acara utama:

Roller jangkungna:

Rollers Super Jangkung:

#hub #sinyalna #EPT #Sadaya #beja #panganyarna #Éropa #poker #wisata