UKIPT Nottingham 2022: hasilna – Pokerstars Blog

UKIPT Nottingham 2022: hasilna - Pokerstars Blog

Hasil pikeun festival UKIPT Nottingham di Dusk Till Dawn dina bulan Juli 2022.

Acara #1 – £230 UKIPT Mini (£100,000 GTD)
Kaping: 23-28 Juli 2022
Tulisan: 1.039 (kaasup 462 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £ 153,551 tambah 45 korsi Acara Utama

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Joshua Kari

Acara # 3 – £ 5,300 Super High Roller
Kaping: 27-28 Juli 2022
Tulisan: 40 (kaasup 11 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

* Némbongkeun deal

Témbal Margereson

Acara #5 – £ 1,100 UKIPT Nottingham Acara Utama
Kaping: 28-31 Juli 2022
Tulisan: 582 (kaasup 178 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £564,540

Klik pikeun hasil lengkep
* Némbongkeun deal

Adam Maxwell

Acara #7 – £ 230 NLH katirisan
Kaping: 28 Juli 2022
Tulisan: 56
Kumpulan Hadiah: £10.864

Lewis Cowell

Acara # 10 – £ 230 Ganda kasempetan PLO
Kaping: 29 Juli 2022
Tulisan: 99
Kumpulan Hadiah: £19.206

Acara #12 – Piala UKIPT £340
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 413
Kumpulan Hadiah: £120.183

Klik ngaliwatan tabél pikeun hasil pinuh

Kathleen Padovani

Kajadian # 13 – £ 2,200 High Roller
Kaping: 30-31 Juli 2022
Tulisan: 95 (kaasup 24 éntri ulang)
Kumpulan Hadiah: £194.000

Gary Miller

Acara #14 – £230 Knockout (£100 Bounty)
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 120
Kumpulan Hadiah: £11.280

* nunjukkeun kasapukan

John Oldfield

Acara #15 – £1,100 6-Max
Kaping: 31 Juli 2022
Tulisan: 64
Kumpulan Hadiah: £62.080

#UKIPT #Nottingham #hasilna #Pokerstars #Blog