US COOP balik bulan ieu sareng hadiah $ 4.5 juta dina 200 acara

US COOP balik bulan ieu sareng hadiah $ 4.5 juta dina 200 acara

Séri turnamén anu paling bergengsi sareng pangpanjangna dina kalénder poker online AS parantos balik deui, salami 18 dinten antara 9-26 Séptémber 2022.

Aya $4.5 juta dijamin hadiah dina tilu COOP AS


Eusi


pamaén basis AS ayeuna asup ka Championship Dunya of Online poker (WCOOP) kalawan FOMO sengit kudu dimimitian Nyiapkeun pikeun paling seru 18 poé dina AS online poker kalénder.

Nu kawentar AS Online Poker Championship (Koperasi AS) mulih dina bulan Séptember sarta janji bakal pangbadagna tur pangalusna, jeung $ 4,5 juta dijamin dina hadiah leuwih 200 acara di tilu pasar: Pennsylvania, Michigan jeung New Jersey.

Jeung saolah-olah AS COOP teu acan runtuyan online kawentar di Amérika Serikat, PokerStars geus dijieun sababaraha parobahan pikeun mastikeun runtuyan leuwih bergengsi ti kantos.

NAON ANYAR DI 2022?

Ayeuna aya 18 acara piala dina unggal likuiditas (sarupa sareng acara Championship anu ditambah kana jadwal WCOOP 2022) sareng tilu juara Acara Utama masing-masing bakal nampi piala berlapis emas 24 karat. Sajaba ti éta, finisher luhur di unggal leaderboard kaayaan ogé bakal meunang piala.

Tapi éta henteu sadayana.

PokerStars ogé dileler genep Platinum pas ka PokerStars Pamaén Championship (PSPC) patut $ 180.000 sapanjang séri. Pas bakal up for cengkraman pikeun maranéhanana anu earn titik peuntas sagala bagéan tina kaulinan poker, kitu ogé ngaliwatan PokerStars Sportsbook na kasino .

Sareng pikeun kahiji kalina, US COOP 2022 nawiskeun turnamén dina tilu format anu kabuktian populer pisan dina jadwal biasa:

  • Pasanggiri Adrenalin
  • 3-Max Pasanggiri
  • Panungtungan-Man ngadeg Pasanggiri

US COOP 2022 – Inpormasi penting

Runtuyan runtuyan: 9-26 Séptémber 2022

  • pennsylvania – $2M total Gtd
  • Michigan – $1.5M total Gtd
  • New Jersey – Total $ 1 juta Gtd
  • Meuli di – Meuli dimimitian dina $20 wungkul, kalawan satelit ditawarkeun pikeun ngan $2!
  • COOP Spin & Go urang – Kasempetan pikeun meunang korsi Acara Utama ngan ukur $ 3!
  • Freeroll poean – Earn titik dina freerolls poean pikeun kasempetan di salah sahiji Platinum pas

highlights runtuyan

25 Séptémber – Acara Utama (2 dinten)

PA: 18:00 ET – Acara Utama PACOOP $300 – $225K Gtd
MI: 18:00 ET – Acara utama $ 300 MICOOP – $150K Gtd
NJ: 17.00 ET – Acara Utama NJCOOP $300 – $100K Gtd

25. September – High Roller Acara Utama

PA: 20.00 ET – High Roller PACOOP Acara Utama $ 1.000 – $100K Gtd
MI: 8:00 p.m. AND – MICOOP High Roller Acara Utama $ 1.000 – $65K Gtd
NJ: 7 p.m. AND – Main Acara High Roller NJCOOP $ 1.000 – $45K Gtd

11 Séptémber – Minggu Championship $100

Pa: 17.00 AND – $100 Championship Minggu PACOOP – $100K Gtd
MI: 17.00 AND – $100 MICOOP Minggu Championship – $70K Gtd
NJ: 17.00 AND – $100 NJCOOP Minggu Championship – $45K Gtd

18 Séptémber – Husus Minggu $ 200

PA: 17.00 ET – PSCOOP Minggu Championship $200 – $100K Gtd
MI: 17.00 ET – MICOOP Minggu Championship $200 – $80K Gtd
NJ: 17.00 ET – Championship Minggu NJCOOP $ 200 – $50K Gtd


JADWAL LENGKAP PENNSYLVANIA PACOOP 2022

MICHIGAN MICOOP 2022 Jadwal FULL

NEW JERSEY NJCOOP 2022 FULL JERSEY


Naon anu lumangsung taun kamari?

PACOOP, MICOOP, NJCOOP datang 10-27 Séptémber

.

Langkung ti $5.26 juta dileler hadiah di tilu nagara bagian dina édisi 2021 US COOP.

Di Pennsylvania, PACOOP mikat leuwih ti 25.000 total éntri sarta dibikeun ampir $ 2,38 jutaan sapanjang séri. $ 300 meuli-di dua poé Acara Utama dimeunangkeun ku “Hondoribbia”anu meunang hadiah kahiji patut $36,400.85 jeung Piala Championship PACOOP tiis.

Di Michigan, Acara Utama MICOOP dimeunangkeun ku “WadeDavenport”. Aranjeunna earned leuwih $31.000 pikeun winnings, dibagikeun singa urang tina $176.960 hadiah pool. Gemblengna, séri ieu narik 18,000 éntri dina 68 acara sareng ngan ukur masihan hadiah $ 1,79 juta.

Sarta di New Jersey éta “sri100k” ngéléhkeun Acara Utama, meunang leuwih $ 18.600 jeung piala. Séri NJCOOP 60-acara ngagaduhan ampir 10,600 éntri sareng hadiah kolam renang langkung ti $ 1,1 juta.


Anjeun pamaén poker Pennsylvania? Meunang inpo nu leuwih lengkep tentang PokerStars pa dieu.

Di Michigan? Ieu teh tempat pikeun neuleuman ngeunaan PokerStars MI.

Jersey anyar? Klik di dieu pikeun inpo ngeunaan PokerStars NJ.

#COOP #balik #bulan #ieu #sareng #hadiah #juta #dina #acara