WCOOP 2022: Aido nyandak 6-Max salaku marjan123 meunang badag dina PKO

WCOOP 2022: Aido nyandak 6-Max salaku marjan123 meunang badag dina PKO

Wilujeng sumping deui ka 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars, dimana urang boga newsletter sejen dipak sanggeus sibuk Senén wengi.


Sorotan poé ieu

  • Aido explodes meunang di 6-Max
  • Hasil bounty badag pikeun marjan123
  • Sapuan Nordic dina 5-Card PLO
  • Lex dina bentuk alus dina $2K PKO

Tukangeun JURNAL

Sergio Aido

Aido juara 6-Max: béntang poker Spanyol Sergio Aido geus jadi jenis globetrotter, nyokot “zcedrickmoniker ngaliwatan Éropa, Asia jeung ayeuna Mexico sakumaha anjeunna muterkeun online. Ieu tempat anjeunna bener pencét éta badag, sahenteuna sajauh WCOOP prihatin, sakumaha Aido jadi Jawara Dunya panganyarna dina Senén wengi, meunang $ 5,200 6-Max Hold’em Championship Dunya.

Jang ngalampahkeun kitu, Aido bakal perlu outlast widang 168-entri, sarta motong deal tilu arah kalawan Républik Dominika urang “alberto.m7” sarta basis Irlandia Alex “FutureofMe” Kulev. Duanana nyandak $ 133K sareng $ 126K masing-masing pikeun tempat kadua sareng katilu, tapi Aido nyéépkeun $ 139,090 pikeun kameunangan WCOOP kahijina. Kalawan loba rollers tinggi nempatan, Aido nyandak kasempetan sarta éta jawara dunya resmi tina kaulinan shorthand.

David Yan: Dua kali runner-up

marjan ngancurkeun pahlawan di PKO: Slovénia”marjan123Nyanghareupan salah sahiji tabel final toughest ti séri dina $ 10.300 High Roller PKO. Joao “Naza114” Vieira, Samuel “€ urop€an” Vousden, David “MissOracle” Yan jeung Justin “ZeeJustin” Bonomo éta sadayana aya, sarta teu saurang ogé resep leungit. Sanajan kitu, marjan123 teu ngan meunang turnamén ieu, aranjeunna smashed eta, ngaku staggering $ 169K hadiah kolam renang, salian tambahan $ 97.400 ti hadiah kolam renang utama. Éta mangrupikeun total hadiah anu luar biasa, nunjukkeun yén marjan123 ngéléhkeun puluhan pamaén dina jalan ka gelar.

Dina babandingan, Yan, anu sumping di kadua, ngan boga $ 7,500 hadiah pool. Kameunangan ogé nempatkeun Slovénia dina papan pikeun kahiji kalina séri ieu. Éta sanés hiji-hijina tempat kadua pikeun Yan wengi éta. Anjeunna oge runner up pikeunsebasñato” dina $1K PKO freeze. sebasñato meunang gelar WCOOP karir kadua na, ditambah $60.806, bari Yan terus neangan gelar kahijina.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


“Alex Shepel” kumuh sareng meunang: Sanajan pamaén ArméniaAlex ShepelHenteu ngagaduhan judul COOP pikeun namina sateuacan séri ieu, éta masih heran ningali aranjeunna maén $ 11 Kickoff Minggu di WCOOP. pamuter ieu leuwih $ 4,2 juta dina earnings turnamén online documented, sarta kamungkinan boga bankroll badag.

Sanajan kitu, hiji-hijina alesan urang nempo Alex Shepel dina éta $11 acara éta alatan ngaran maranéhanana mucunghul di luhur rankings, win a, patut $12,640 milikna. Éta sumping dina widang 9,363 éntri, anu henteu hartosna prestasi, bahkan pikeun pamaén haliber Alex Shepel. Éta ogé nandaan pamaén anu ngan ukur hoyong aub dina WCOOP dina tingkat naon waé, sareng ayeuna janten juara anu pantes pikeun gelar WCOOP munggaran.

Andorra jeung Uzbékistan ngagabung deui: Taun ka tukang, bangsa leutik Andorra muncul dina leaderboard WCOOP pikeun kahiji kalina, nalika pamaén ngaranna “#Naktro91” meunang $2,100 PLO 6-Max, sarta taun Andorra balik deui! Mario “t4t0PAGAU” Navarronu mangrupakeun Spanyol poker pro jeung palatih, saméméhna meunang judul WCOOP nalika anjeunna dumasar di Inggris, 2018, tapi ayeuna geus nyetél stasiun grinding na aya di Pyrenees.

Navarro meunang $44,439 pikeun ngahapus média mésér-di Minggu Kickoff, ngéléhkeun sawah 3,078. Cirian hiji deui pikeun tentara Andorra. Éta carita anu sami pikeun Uzbékistan. Hiji-hijina kasuksésan nagara saméméhna sumping taun ka tukang, dina $11, acara NLHE 4-Max, tapi ayeuna “Klyukvenniy“Geus ngajemput hiji deui, dina $ 1K NLHE PKO, dimana bounty nyaeta $ 158,637, bounty kaasup. Klyukvenniy saméméhna meunang gelar WCOOP ngalambangkeun Jerman taun ka tukang.

Dominasi Omaha Nordic: Aya sapuan bersih Nordic dina 5-Card PLO tadi wengi, kalayan lows sareng highs nuju ka Swédia, pikeun “joocs“jeung”Bom Pang“, masing-masing, sedengkeun Finlandia”bustoville” meunang média pikeun Finlandia.

joocs deui dina bunderan winners ‘, sanggeus clinched $ 109 judul NLHE di 2018, sarta waktu ieu ngajaga $ 7,615 dina $ 22 meuli-di turnamén, bari “bustoville” ogé ngaku meunangna karir kadua. Kameunangan Bustoville sateuacana nyaéta dina acara PLO $ 2K 5-Card di 2019, janten aranjeunna balik deui ka daérah anu biasa. Judul ieu hadir sareng hadiah kolam renang $ 23,154. Kameunangan BomPang, kahijina, hargana $55,303 sareng ngabutuhkeun ketukan “jutrack” Julian.

Lex diantara béntang dina $ 2K: Aya wengi anu ageung pikeun streaming anu bakal datang pikeun fans Lex Veldhuis. Pahlawan urang calik kaopat tina 29 pamaén sésana dina WCOOP 38-H, urusan $2K 6-Max, kalayan eselon luhur papan pamimpin ogé nampilkeun Rui Ferreira, Alex “FutureofMe” Kulev, Pedro “PaDiLhA SP” Padilha sareng Andras ” probirs” Nemeth, antara séjén. Sanajan kitu, Veldhuis geus amassed $8,500 dina hadiah, leuwih ti saha wae di lapangan, sarta bakal néangan judul wengi ayeuna.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kami sadayana nuju ka WCOOP ayeuna, kalayan 111 turnamén réngsé. Tien Juara sajauh ieu parantos dibayar langkung ti $ 5 juta sabab séri ieu bakal janten séri gedé anu sanés.

Turnamén réngsé: 111
Tulisan: 351.926 (kaasup 81.485 re-éntri)
Koléksi hadiah: $ 32,187,338
Hadiah tempat kahiji: $5,246,825 (kaasup $1,302,144 di bounty)
Turnamén anu lumangsung: 11
Turnamén dimimitian dinten ieu: 13

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Ieu salah sahiji tempat Fintan “easywithaces” Hand nempatkeun salah sahiji aphorisms kawentar poker pikeun uji ilmiah. Naha deuces pernah leungit?

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Kabéh belah kudu ngamimitian wae, jeung Jubei Savona, minat na di Campuran Kaulinan Moves dimimitian dina $ 4 bink.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Brazil gasped pikeun hawa dina Senén wengi, hartina pikeun sapeuting ngan Andorra, Argentina, Arménia jeung Uzbékistan boga leuwih ti hiji patandingan. Sakabéh éta nagara meunang gelar kahiji maranéhanana di WCOOP 2022. Urang ayeuna boga winners ti 36 nagara béda.

Klasemen ayeuna:

25 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
6 – Swédia
5 — Bulgaria, Norwégia
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Kanada, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin kelvin_fpar Kerber

Anjeunna masih milarian kameunangan langsung kahiji dina turnamen, tapi Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber urang Brazil masih mingpin klasemen umum sareng papan peringkat anu luhur, kalayan Rui Ferreira sareng Patrick Leonard anu nangtang pangdeukeutna. “Airdraken” meunang dina $ 5,50 PKO Minggu Warmup geus dicokot Briton ka luhur lomba Britania.

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 860 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 800
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 700
4 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 685
5 – Joao “Naza114” Vieira, Inggris – 575

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 450
2 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
3 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 435
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 355

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=2 – regina83h, Ukraina – 285
=2 – TheDrunkLife, Hungaria – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 255
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1,500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Airdraken, Inggris, 320 poin
2 – Pomeron, Jérman – 275
=3 – AwadeuS, Thailand – 260
=3 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 260
5 – lgburlamaqui, Brazil – 240

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa, 13 Séptémber

Waktosna pikeun uji pangbadagna tina bentuk poker anu paling murni nalika Kajuaraan Dunya Heads Up dimimitian, hargana $ 5K pikeun diuk. Acara éta nyayogikeun sorotan jadwal pikeun pamaén anu ngagaleuh langkung luhur, tapi éta ogé bakal janten multi-tabling Super Salasa, kalebet acara $ 2K. acara standout sejen dinten ieu acara PLO PKO – kasempetan cukup langka maén sababaraha PLO volatile sarta nyokot ganjaran sapanjang jalan.

11:05 – WCOOP 41: NLHE Jero tumpukan
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $40K, $175K, $300K

12:30 – WCOOP 42: PLO PKO 6-Max
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $35K, $100K, $175K

13:30 – WCOOP 43: NLHE Super Salasa
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $275K, $400K

14:05 – NLHE Heads Up Championship Dunya
Beuli di: $5.200
Pastikeun: $200K

16:05 – WCOOP 44: NLHE PKO Freeze
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $30K, $175K, $300K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson nyimpang ti WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7


#WCOOP #Aido #nyandak #6Max #salaku #marjan123 #meunang #badag #dina #PKO