WCOOP 2022: Ferreira kaget nalika Clark sareng Cowen meunang gelar budak awéwéna

WCOOP 2022: Ferreira kaget nalika Clark sareng Cowen meunang gelar budak awéwéna

Hiji pamuter nuluykeun dominasi na di 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP), paduli meuli-in. Éta, sareng seueur deui, dina pembaruan ayeuna.


Sorotan poé ieu

  • Teu nyata! Ferreira ngajadikeun eta opat sarta ngabalukarkeun $ 10K FT
  • Judul premiere pikeun Clark jeung Cowen
  • Dua pamaén ngalakukeun ganda
  • RUMUCULUS nolak Watson kaopat

Tukangeun JURNAL

Rui Ferreira: Teu nyata

Fantastic Ferreira terus ngadominasi, sanaos dukungan: Saha anu nyebutkeun “Kuring teu bisa meunang dina patok low sabab jalma teu ngahargaan kanaékan abdi”, mangga ninggalkeun jeung nutup panto quietly tukangeun anjeun. Sareng saha waé anu nyarios “Gampang pikeun meunang acara mésér ageung kusabab jumlah pamaén langkung sakedik”, anjeun gélo.

Masalah inti: Rui “RuiNF” Ferreira. Portugis anu berbasis di Brazil parantos ngancurkeun WCOOP taun ieu, henteu paduli mésér-in, ukuran pitch atanapi bakat lapangan. Anjeunna parantos meunang tilu gelar taun ieu sateuacan pertandingan dimimitian kamari, ditambah tilu juara runner-up, sadayana sumping dina acara tingkat tinggi.

Tapi tadi wengi, Ferreira nambihan gelar kaopat taun 2022 (kagenepna sadayana) sareng waktos ieu dugi ka Low. Ferreira nyandak $ 11 6-Max Deep Stack, ngéléhkeun sawah ageung 7,619 ka bank $ 10,590. Luar Biasa.

Jeung anjeun terang naon gélo? Jumlah éta henteu kalebet ngagaleuhna dina Kemis $ 10,300 PKO Thrill, dimana Ferreira mingpin méja final. Anjeunna dina acara pikeun dua pélor, tapi geus miboga $37,812 bounty sarta $13,756 bounty dikonci. Tambih Deui, Ferreira ogé réngsé katilu dina $ 2,100 NLO8 pikeun $ 24,781, AND éta dina $ 1,050 Championship Dunya tabel final tina NL 2-7 Single Draw, nunjukkeun yén varian henteu masalah pikeun anjeunna ogé.

Anjeunna bakal uih deui dinten Saptu pikeun milari gelar kalima taun éta di Thrill, tapi éta moal gampang. Tabel final ogé ngawengku Niklas “Lena9002 Astedt, Juan “Malaka $ tyle” Pardo, Sami “Lrslzk” Kelopuro, Eelis “EEE27” Parssinen, Dmitry “yurasov1990” Yurasov, sarta Ole “wizowizo” Schemion, sarta lamun ngabejaan kuring meunang éta. acara éta gampang ngan kusabab ngan aya 93 entri, deui, kuring ngulang, anjeun geus Isro gélo.

Robert Cowen ngéléhkeun roller tinggi di Iraha pikeun € 475K

Judul awéwé pikeun Clark sareng Cowen: Kaulinan ieu direureuhkeun pa $ 1,050 6-Max PKO (# 73-H) Rebo peuting Poé 2, tapi sumping ka nutup Kemis wengi nalika patok luhur crusher sarta palatih poker kawentar Jon “luckyfish89” Clark downgraded judul WCOOP kahijina.

Clark surpassed widang 440-Éntri meunang $ 72.615, kaasup $ 38.882 di hadiah. Pikeun ngabéréskeun padamelan éta, anjeunna kedah ngéléhkeun “fierrehuve” Swedia, sareng ieu mangrupikeun runner-up kadua pikeun Swédia. Éta ogé nembe leungit judul dina $1.050 PKO (#75-H), nu sasama Swede “Speedpokah” meunang $101.009.

Samentara éta, sasama warga Inggris Clark, Rob “robc1978” Cowen, meunang gelar WCOOP maiden na di $2,100 5-kartu NLO8. Anjeunna banked $42.683 meunang na nampik Norwegia Tobias “Senkel92” Leknes judul katilu ti séri (ieu téh Leknes kaopat runner-up taun) jeung kalima Ferreira. Cowen geus dina formulir hébat telat, utamana dina hirup poker dimana manéhna meunangkeun EPT High Roller na WSOP pinggel taun ka tukang.

Leknes masih gaduh kasempetan anu saé pikeun meunang gelar katilu taun 2022. Anjeunna mingpin tabel 8-Game final $ 2,100 sarta dina posisi pole pikeun meunang $ 41,272 hadiah tempat kahiji.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Kamenangan ganda pikeun penguinho sareng SerVlaMin: Dua pamaén deui gabung dina klub ganda-unggul tadi peuting. Jibril “pinguinho” Baleeiro geus meunang $ 11 judul razz pikeun $ 1,958 mimiti dina séri pikeun win WCOOP kahijina. Ayeuna Brasil geus ditambahkeun kadua, meunang hiji $22 5-kartu NLO8 pikeun $4,631, overcoming 1,402 entri.

Inggris “SerVlaMin” ogé ngalakukeun ganda dina Kemis. Kameunangan kahiji taun éta sumping dina $ 109 PKO pikeun $ 54,292, sareng aranjeunna ayeuna ngiringan kameunangan $ 59,020 dina $ 1,050 6-Max, ngéléhkeun Yuri “theNERDguy” Martins huluna-up.

SerVlaMin ogé kagenep dina chip dina tabel final $ 10K Thrill anu disebatkeun, ngajantenkeun séri breakout pikeun Brits.

Mike Watson: Runner-up waktos ieu

Sturm nolak Watson dina turbo: Leon Sturm ngarasakeun hasil narabas na panas panungtungan nalika anjeunna réngsé kaopat dina Dunya poker wisata (WPT) Venetian Deep tumpukan pikeun $ 327.000. Ayeuna Sturm–anu maén dina PokerStars handapeun ngaran “RUMUKULU”-geus ditambahkeun judul WCOOP kahijina ka neruskeun na.

The Sturm kaluar luhur dina $ 2.100 turbo, surpassing 155 éntri pikeun nyieun $ 64.256. Méja ahir ditumpuk dina méja ieu, sareng Christoph “WATnlos” Rudolph (6), Henrik “hhecklen” Hecklen (5), Rayan “Beriuzy” Chamas (4), sareng Simon “C. Darwin2” Mattsson murag sateuacan maén heads-up.

Éta nempatkeun Sturm ngalawan salah sahiji pamaén COOP panggedéna sepanjang waktos: Mike “SirWatts” Watson, anu milarian gelar WCOOP kaopat dina karirna (anjeunna ogé ngagaduhan tujuh judul SCOOP). Tapi éta sanés dinten Kanada sareng anjeunna bakal nampi hadiah runner-up $ 49,212.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Juara WCOOP sacara koléktif ngumpulkeun langkung ti $11 juta ayeuna. Kalayan Acara Utama Minggu masih bakal datang, urang ngan ukur tiasa nebak sabaraha ageung jumlah éta nalika séri parantos réngsé.

Turnamén réngsé: 247
Tulisan: 736.413 (kaasup 179.377 entri ulang)
Koléksi hadiah: $65,370,430
Hadiah tempat kahiji: $11,057,044 (kalebet hadiah $2,285,738)
Turnamén anu lumangsung: 9
Turnamén dimimitian dinten ieu: 0

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


JUARA GANDA

Pamaén di handap ieu geus meunang leuwih ti hiji gelar salila WCOOP taun ieu:

Opat meunangna

Rui “RuiNF” Ferreira

Tilu meunangna

Joao “Naza114” Vieira, Ognjan “cocojamb0” Dimov

DUA KAMENANGAN

buaya14, Simon “C. Darwin2″ Mattsson, “drew.derzh”, Eduardo “Eduardo850” Silva, “breed”, “nomalice”, Jibril “pinguinho” Baleeiro, Robin “robinho” Ylitalo, “roo_400”, Benny “RunGodlike” Glaser, Tobias “Senkel92” Leknes,SerVlaMin”, Ronan “Sw33ney” Sweeney, “T0X16-“.


nonton kedutan

Tim PokerStars Pro Sebastian “katengtreman & loove” Huber jeung Benj “Spraggy” Spraggy perangna kaluar pikeun $ 1K 6-Max. Ngan aya hiji juara.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Kapaksa masihan ka Stevan “random.chu” nyapek.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Brazil ayeuna ngan ukur opat gelar jauh ti rekor-topper taun ka tukang kalayan 57 kameunangan. Aman pikeun nyarios Amérika Kidul bakal ngancurkeun éta.

Klasemen ayeuna:

53 judul – Brazil
27 – Inggris
22 – Austria
14 – Swédia
12 – Norwégia
11 – Jérman
10 – Ukraina
7 – Bélarus, Bulgaria, Kanada, Hungaria, Romania
5 – Finlandia, Monténégro
4 – Kazakhstan, Malta, Méksiko
3 – Argéntina, Dénmark, Lituania, Polandia
2 – Andorra, Bélgia, Kroasia, Éstonia, Irlandia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Swiss, Uruguay
1 – Arménia, Céko, Indonésia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Rui “RuiNF” Ferreira némbongan kabur kalawan Gemblengna tur High leaderboards (tambah, anjeunna ditémbak ka katilu dina Low), tapi nanaon bisa lumangsung salila poé ahir séri. Samentara éta, PokerStars Tim Pro Sebastian “katengtreman & loove” Huber pindah nepi ka kalima dina dewan low.

SAGEL

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.970 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.765
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.710
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.415
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 1.325

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.080 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 875
3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 815
4 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 785
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 720

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 710 titik
2 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 540
3 – TheDrunkLife, Hungaria – 505
4 – Scarmak3r, Slovénia – 490
5 – sorangan, Bulgaria – 435

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 570 titik
2 – AwadeuS, Thailand – 555
3 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 550
4 – ekvilibryst, Ukraina – 535
5 – Sebastian “katengtreman & cinta” Huber – 490

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Poé 13 kasimpulan
Dinten 14: Leonard meunang undian kahiji
Dinten 15: Salapan pikeun Vieira jeung dalapan pikeun Leknes on lilipetan
poe 16: Badziakouski maéhan Super High Rollers, sakumaha Arends balik pikeun katilu


#WCOOP #Ferreira #kaget #nalika #Clark #sareng #Cowen #meunang #gelar #budak #awéwéna