WCOOP 2022: Hiji hal pikeun sadayana dina jadwal anu lega sareng rupa-rupa

WCOOP 2022: Hiji hal pikeun sadayana dina jadwal anu lega sareng rupa-rupa

Nyiapkeun WCOOP kalayan analisa ati-ati jadwal, milih seueur sorotan séri.


Teu lila sanggeus festival EPT megatkeun catetan Barcelona urang ends, pamaén PokerStars gearing up pikeun sorotan sejen dina kalénder: Championship Dunya of Online poker (WCOOP), nu najong kaluar dina Minggu 4. September.

Sakumaha biasa, jadwal pinuh (tempo di handap) boga hal for everyone: 322 turnamén, janten pasti, kalawan meuli-in mimitian ti $ 5,50 ka $ 25,000. Pamaén tiasa nyetél tilu tingkat mésér biasa dina jadwal WCOOP biasa (rendah, sedeng sareng luhur), ogé 12 acara Championship Dunya.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun diajar jadwal pinuh on waktos Anjeun sorangan, tapi ieu ngarecahna naon ditawarkeun, gumantung kana preferensi Anjeun.

DINA POST IEU

Pikeun rollers tinggi
Pikeun pamaén nanya low
Pikeun fans kaulinan campur
Pikeun hunter of kamulyaan
JADWAL FULL


Pikeun rollers tinggi

Hiji-hijina naséhat anu paling penting anu kedah diperhatoskeun ku unggal pamuter poker nyaéta ngan ukur maén kalayan nyaman dina bankroll anjeun. Anjeun pernah rék risiko finansial Anjeun well-mahluk dina sagala turnamén poker. Anjeun salawasna kudu sagala fokus Anjeun pikeun nyieun kaputusan katuhu, sarta ngan manajemén bankroll solid bisa ngidinan.

Nyangka pangalusna di dunya maén Super High Roller

Kitu cenah, lamun anjeun nyaman shelling kaluar luhur opat- atawa lima angka sums maén turnamén, WCOOP mangrupakeun tempat hébat ngalakukeun hal eta.

Beuli pangluhurna dina kalénder nyaéta $ 25.000 Super Jangkung gilinding, Turnamén dua poé kalayan jaminan $ 1 juta. Sawah bakal janten salah sahiji acara pangleutikna dina jadwal, tapi tempatna hiu anu paling galak. Ieu turnamén hold’em no-wates, jeung dua ulang éntri diwenangkeun.

Tujuh acara sejenna dina jadwal nu boga lima angka meuli-in, kaasup $ 10.300 Acara Utama WCOOP, nu aya di jantung sabtu minggu panungtungan of WCOOP. Ieu turnamén paling bergengsi dina jadwal jeung jaminan na $ 6 juta mangrupa pangbadagna turnamén sagala salila WCOOP.

Ieu turnamén hold’em no-wates, dicoo salila opat poé, sarta ngabogaan struktur alus teuing jeung widang lega. Bagian anu pangsaéna nyaéta seueur satelit anu ngajalankeun sapanjang séri pikeun ngamungkinkeun anjeun cocog pikeun harga anu murah, ogé Spin & Gos, kalayan tikét Acara Utama ditawarkeun salaku hadiah.

Dina Minggu sarua salaku Hold’em Acara Utama, éta PLO Acara Utama $ 10.300 dimimitian ogé. Beuli-in sarua, $ 10.300, jeung jaminan $ 1 juta-jumlah sizeable pikeun kaulinan opat-kartu. Sawah bakal leuwih leutik, sarta turnamén ends dina tilu poé. Ieu, tanpa sual, turnamén maén lamun anjeun hiu PLO kalawan hiji titik ngabuktikeun.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
SAT JEUNG PANDUAN TAHAP
PANDUAN TAUN-TAUN | HASIL FULL | JUARA GANDA


Aya ogé $ 10.300 8-Kaulinan High Roller dina jadwal WCOOP, kalawan jaminan $350.000. Ieu salah sahiji pamaén paling percaya diri dina kaahlian kaulinan dicampur maranéhna, featuring rotations of 2-7 Triple Draw, Wates Hold’em, Omaha Hi-Lo 8 atawa Leuwih alus, Razz, Tujuh Card Stud, Stud Hi-Lo 8 atawa leuwih duanana. Texas Hold’em No Wates jeung Pot-Wates Omaha. Anjeun bakal hoyong janten yakin dina sakabéh disiplin maranéhanana saméméh anjeun diuk turun.

Sésana tilu $ 10K acara téh sadayana turnamén hold’em no-wates, kaasup pasangan dilabélan salaku Super Salasa atawa Kemis thrill High Rollers. Kemis Thrill, tanggal 22 Séptémber, mangrupikeun turnamen PKO.

Daptar lengkep turnamén $10K+ di WCOOP nyaéta kieu:

Salasa, 20 Séptémber, 12:30: WCOOP 71-H: $25,000 NLHE Super High Roller, $1m Gtd

Minggu, September 4, 12:30: WCOOP 04-H: $ 10.300 NLHE [High Roller]$850K Gtd
Salasa, 7 Séptémber, 12:30: WCOOP 13-H: $ 10.300 NLHE [Super Tuesday High Roller]$650K Gtd
Salasa, 11 Séptémber, 12:30: WCOOP 34-H: $ 10.300 NLHE [High Roller]$850K Gtd
Kam, 15 Séptémber, 13:30: WCOOP 51-H: $ 10,300 8-kaulinan [High Roller]$350K Gtd
Kem, 22 Séptémber, 12:30: WCOOP 80-H: $ 10.300 NLHE [PKO, Thursday Thrill High Roller]$650K Gtd
Minggu, 25 Séptémber, 12:30: WCOOP 92-H: NLHE World Championship: $10.300 Acara Utama, $6M Gtd
Minggu, 25 Séptémber, 15:05: WCOOP 94-H: PLO World Championship: $10,300 Acara Utama, $1M Gtd


Pikeun pamaén pasangan low

Kaéndahan ‘runtuyan COOP on PokerStars-nyaéta, duanana WCOOP na SCOOP-mangrupakeun tilu-tingkat tingkat meuli-di ampir sakabéh acara. Ieu ngandung harti yén bari aya loba pilihan pikeun pamaén, aya pernah bener waktu dimana hiji grup pamaén bisa ngarasa kaasup. Pondokna, anjeun bisa maénkeun sahanteuna hiji turnamén per poé ku meuli-in $ 11 atanapi kirang, sarta dina kalolobaan kali anjeun tiasa gabung aksi WCOOP pikeun $ 5,50.

Tapi naon éta? pangalusna turnamén pikeun pamaén-resiko low maén? Jelas eta gumantung kana naon pikir anjeun kaulinan neneng, tapi hayu urang nyebutkeun boga total anggaran $ 50 pikeun WCOOP, kumaha anjeun hoyong katingal tina jadwal handap?

WCOOP 01-L: $ 5,50 NLHE [Phase 2]$500K Gtd
“Fase” acara sok pangbadagna dina watesan angka, tur euweuh acara séjén dimana anjeun bisa maénkeun pikeun dijamin hadiah kolam renang $ 500K pikeun ngan $ 5,50. Kajadian fase ngajalankeun sababaraha dinten sapanjang séri utama (sareng pikeun sababaraha dinten sateuacana, saleresna) sareng anjeun tiasa gaduh usaha anu henteu terbatas pikeun asup ka dinten kadua. Hayu urang anggaran $ 10 pikeun dua tusuk bisa ngaliwatan.

WCOOP 02-L: $ 5,50 NLHE [WCOOP Kickoff]$50K Gtd
WCOOP 07-L: $ 5,50 NLHE [Turbo, PKO, Sunday Cooldown]$35K Gtd

Sok aya turnout ageung dina sabtu minggu kahiji WCOOP, sareng éta saé pikeun tingkat kapercayaan upami anjeun tiasa mendakan skor awal. Aya dua $ 5,50 mésér-in turnamén dina dinten bubuka WCOOP-kickoff WCOOP jeung Minggu Cooldown, dina boh tungtung poé-kitu naha henteu ngahaturanan éta Minggu munggaran ka sési panjang tur ngawangun hiji bankroll mimiti. Upami éta henteu saluyu sareng rencana, henteu masalah.

WCOOP 33-L: $ 5,50 NLHE [PKO, Sunday Warm-Up]$50K Gtd
WCOOP-33 mangrupikeun Warmup Minggu sareng versi pameseran rendah $ 5,50, kalayan jaminan $ 50K. Éta cukup jelas, kecuali pikeun nambihan yén éta ogé PKO. Éta hartina anjeun bisa ngaharepkeun pikeun ngumpulkeun sababaraha hadiah duit tambahan ku ngaleungitkeun lawan, sarta anjeun bisa earn mulang dina investasi sanajan anjeun teu pencét tahap deepest.

WCOOP 47-L: $ 5,50 NLHE [6-Max]$20K Gtd
Sanaos paling umum pikeun pamaén taruhan rendah ngawangun jadwalna sakitar aksi sabtu minggu, sering aya sababaraha acara midweek anu saé ogé. WCOOP 47 mangrupikeun conto anu saé. Ieu turnamén NLHE 6-Max, nu bakal lumangsung dina 15:05 AND (atawa 20:05 BST). waktos nu mangpaat, malah lamun dianggo a biasa 9-5.

WCOOP 104-L: $ 5,50 NLHE [7-Max, Hyper-Turbo, PKO, Series Wrap-Up]$40K Gtd
Naon cara anu langkung saé pikeun pamit ka WCOOP tibatan sareng hyper turbo dinten kamari? Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun ngahemat $5 tina anggaran Anjeun dina ieu – sanajan eta bisa jadi teu lepas pisan. Sawah bakal nyieun hiji kombinasi metot pamaén celebrating atanapi simpatik kana runtuyan maranéhna, tur anjeun bisa ogé disimpen pikeun ngamangpaatkeun duanana.

Satelit pikeun Acara Utama
Turnamén nu didaptarkeun di luhur ngahasilkeun $ 35 tina meuli-in (teu kaasup waragad atawa ulang Éntri), nu daun ngeunaan $ 15 kami $ 50 anggaran. WCOOP datang ngan sakali sataun, jadi eta bisa jadi patut investasi sejen $ 15 dina turnamén qualifying pikeun acara badag, husus $ 109 meuli-in Acara Utama NLHE. Sanajan $ 109 upfront jauh leuwih ti kaulinan biasa anjeun, anjeun bakal bisa manggihan loba kasempetan pikeun meunang di pikeun pisan langkung mirah – sarta lamun meunang tiket, Anjeun bisa ngaharepkeun maén kalawan release satelit unggul. Éta ngamungkinkeun anjeun nyadangkeun naluri anjeun ku terang yén anjeun teu aya anu kaleungitan – sareng, saha anu terang, waktos anjeun nyéépkeun waktos nonton pidéo latihan sareng streaming Twitch ujug-ujug tiasa mayar gancang. WCOOP leres-leres mangrupikeun waktos anu saé pikeun nyobian maén angka-angka alit kana skor anu ageung, janten pastikeun gaduh sababaraha jabs pikeun asup kana acara anu langkung ageung ogé.


Pikeun fans kaulinan campur

Runtuyan turnamén Premier on PokerStars sok cemerlang pikeun pencinta kaulinan dicampur. Loba sababaraha juara geus earned sababaraha judul dina non-hold’em, sarta ieu teh tempat pangalusna pikeun pamaén anyar hiji coba kaahlian maranéhna dina kaulinan dicampur ngalawan sababaraha widang pangbadagna.

Tobias “Senkel92” Leknes bakal néangan kanaékan judul kaulinan dicampur na

Sadayana PLO, PLO8, Badugi, Razz, sareng 2-7 Singles Draw gaduh acara kajawaraan salami WCOOP 2022, ogé rotasi utama HORSE sareng 8-Game. Sadaya disiplin ieu ogé ngagaduhan acara WCOOP biasa dina tingkat jual rendah, sedeng sareng tinggi ogé.

A katingal ngadeukeutan dina jadwal, aya ogé Stud na Stud Hai / Lo acara, kitu ogé 5-Kartu lotre, 5-Kartu NLO8, 5-Kartu PLO8, FLHE, FLO8 jeung 6+ (dek pondok) acara ogé.

Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun tetep panon anjeun muka pikeun acara samping ditambahkeun kana jadwal utama ogé. Upami anjeun milarian sababaraha varian anu teu dipikanyaho, acara samping ieu kadang tiasa nyayogikeun éta.

Sakumaha biasa, aya tilu tingkatan pameseran pikeun sadayana, nyayogikeun ka pendatang sareng ahli sami.

Di handap ieu daptar lengkep acara non-NLHE:

Wates Hold’em: Acara 21 – $ 11, $ 109, $ 1,050
PLO: Acara 5, 18, 42, 55, 79, 94 & 103
NL Omaha Hi/Lo: Acara 63 & 87
OT Omaha Hi/Lo: Acara 49 & 70, ditambah Championship Dunya $1,050
Batasi Omaha Hi/Lo: Acara 29 – $ 11, $ 109, $ 1,050
NL 6+ Tahan: Acara 67 – $ 11, $ 109, $ 1,050
OT 5-Kartu Omaha: Acara 35 – $ 22, $ 215, $ 2,100
NL 5-Kartu Omaha: Acara 76 – $ 22, $ 215, $ 2,100
OT 5-Kartu Omaha: Acara 12 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Batesan Lalaki: Acara 85 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Wates Hi/Lo Studs: Acara 39 – $ 11, $ 109, $ 1,050
Wates Razz: Acara 23 ($11, $109, $1,050), tambah $1,050 Championship Dunya
Undian Kartu NL 5: Acara 57 – $ 11, $ 109, $ 1,050
NL 2-7 Undian Tunggal: Acara 14 – $11, $109, $1,050, tambah $1,050 Championship Dunya
Wates 2-7 Tilu Undian: Acara 72 – $ 22, $ 215, $ 2,100
KUDA: Kajadian 9 & 74, ditambah Championship Dunya $1,050
NLHE/PLO: Acara 100 – $ 5,50, $ 55, $ 530
8-kaulinan: Kajadian 27 & 51, ditambah Championship Dunya $2,100
Batas Badugi: Acara 46 – $11, $109, $1,050, tambah $1,050 Championship Dunya

Maca deui: pituduh pemula pikeun sababaraha kaulinan poker dicampur


Pikeun hunter of kamulyaan

Upami anjeun dugi ka tahap jero tina acara WCOOP, kasempetan anjeun pikeun disebatkeun dina sajumlah ageung WCOOP bakal ningkat pisan. Urang bakal nulis kasimpulan poéan sagalana dina Blog, sarta bakal aya ogé sinyalna hirup sababaraha turnamén dina saluran siaran PokerStars.

analis ahli sarta Joe Stapleton bakal on leungeun kritik muter Anjeun

Jadwal siaran teu acan dikonfirmasi, tapi éta aman nganggap yén di-jero hambalan sahenteuna salapan acara utama bakal nampa perlakuan streaming PokerStars pinuh salila WCOOP.

Janten upami anjeun hoyong kaulinan anjeun dianalisis sareng dikritik ku komentator James Hartigan, Joe Stapleton sareng Nick Walsh, tambah sémah ahlina (meureun) kalebet Maria Ho, Griffin Benger sareng Sam Grafton, teras ngajantenkeun kaulinan langkung pikaresepeun. acara on jadwal. Sok aya deui hak bragging ka pamaén anu ngalakukeun pangalusna dina mikroskop.

Acara anu paling ditalungtik bakal kalebet Kajuaraan Dunya anu paling populér sareng acara Acara Utama. Panginget ti Championship:

4 September: $ 5,200 NLHE PKO Championship
7 September: Kuda Championship $ 1.050
8 September: Badugi Championship $ 1.050
11 September: $ 5,200 NLHE 6-Max Championship
12. September: PLO8 Championship $ 2.100
14. September: Razz Championship $ 1.050
18 Séptémber: Kajuaraan Awéwé $1,050
19. September: $ 1.050 8-Kajuaraan Kaulinan
20 September: NLHE Head-Up Championship $10.300
22 Séptémber: Kajuaraan Undian Tunggal $1,050 NL 207
25 September: Acara Utama / Championship NLHE $ 10.300
25 September: Acara Utama / Championship PLO $ 10.300

Tong hilap, aya ogé Player of the Series Leader Boards pikeun mertimbangkeun. Pembaruan poean urang, boh dina Blog PokerStars sareng Twitch sareng YouTube sering nyorong kana balapan Player of the Series. Éta cara séjén pikeun earn nyebut a: narik battles dina Player of the Series moro.


FULL WCOOP 2022 JADWAL

#WCOOP #Hiji #hal #pikeun #sadayana #dina #jadwal #anu #lega #sareng #ruparupa