WCOOP 2022: Patrick Leonard meunang imbang kahiji jeung GJ Reggie nyieun tabel final Kejuaraan Dunia Wanita

WCOOP 2022: Patrick Leonard meunang imbang kahiji jeung GJ Reggie nyieun tabel final Kejuaraan Dunia Wanita

The Sunday Million and Titans mayar jutaan hadiah, Patrick Leonard meunang WCOOP 2022 kahijina, sareng GJ Reggie aya dina tabel ahir Kejuaraan Dunia Wanita. Sadaya ieu sareng seueur deui dina sorotan ayeuna.


Sorotan poé ieu

  • WCOOP Minggu Million mayar leuwih $1,6 juta
  • Bruschi meunang gelar WCOOP munggaran dina Titans
  • Patrick Leonard munggaran di 2022
  • Tiasa GJ Reggie Janten Juara Dunya Awéwé?

Tukangeun JURNAL

Badag WCOOP Jutaan Minggu Hasil pikeun $ 1.6 juta kumpulan hadiah: Salian Acara Utama, édisi khusus Minggu Million turnamén anu lumangsung salila WCOOP nawarkeun sababaraha hadiah pangbadagna ti séri. Khusus sabtu minggu ieu dijalankeun pikeun ngagaleuh $ 530 sareng narik 3,223 éntri, hasilna kolam renang hadiah anu luar biasa langkung ti $ 1,6 juta. “wiisssppppaa” ti Inggris caket, nyandak tempat kadua kalayan total $ 108.292. wiisssppppaa geus meunang Minggu Million WCOOP husus pikeun $275k di 2015, sarta néangan nyieun judul kadua jeung SM kadua meunang. Aranjeunna ditolak ku “khalifaman00” ti Brazil, anu meunang kameunangan sareng ngadamel hadiah $ 99k sapanjang turnamen. kado terakhir khalifaman 00? A pikaheraneun $170.884.

Renas Carlos Bruschi meunang kahiji WCOOP judul dina Titans: Renas “Internett93o” Bruschi mangrupikeun pamaén anu suksés. Numutkeun kana PocketFives, anjeunna ngagaduhan $ 8,6 juta dina kameunangan turnamén online pikeun namina. Anjeunna meunang judul SCOOP sarta mangrupa salah sahiji ti saeutik jalma geus ngéléhkeun Minggu Million teu sakali, tapi dua kali. Unusually Bruschi, nepi ka tadi peuting, teu ngonci piala WCOOP. Éta sadayana parobihan dina 62-H: $ 5k Titans. A tabel final tangguh ditunggu Bruschi, tapi anjeunna cruised kaliwat eta, denying kadua “probirs” ti séri ngaku tempat kahiji. Probirs earn $106k pikeun kadua, kalawan winners Bruschi leumpang jauh jeung $173,239 jeung judul WCOOP kahiji maranéhanana.

Renan “Internett93o” Bruschi ngaklaim judul WCOOP kahijina

Lex digawé teuas salaku Wildace_hun meunang katilu karirna: Urang diawaskeun Lex slog ngaliwatan Poé 2 tina acara 64-H: $ 2,100 6-max, sadaya-di ragrag jalan salah pikeun streamer Twitch, anu nabrak kaluar dina 13th. Éta ngajantenkeun lapangan kabuka pikeun pamaén sésana, seueur anu profésional tingkat elit, kalebet Lena900, anu turun ka kaopat saatos pagelaran anu biasana pikaresepeun. Ben “bencb789” Rolle nyandak kalungguhan, dibantah ku Hungaria “Wildace_hun”. Wildace_hun gaduh catetan COOP padet anu kalebet $ 783k 2018 SCOOP Acara Utama kameunangan, sareng judul WCOOP di 2019 sareng 2020. Kameunangan panganyarna ieu kéngingkeun pamuter Hungaria karir katilu WCOOP sareng $ 64,452.

Patrick “pads1161” Leonard tungtungna meunang hiji pikeun 2022: Patrick Leonard parantos réngsé kadua dua kali dugi ka séri ieu, mimiti dina 05-H: $ 2,100 PLO, teras dina acara 09-H $ 2,100 HORSE. Tadi peuting anjeunna tungtungna bagged judul kahijina 2022, ngéléhkeun acara 67-H: $1,050 6+ Hold’em pikeun $17,444. Éta henteu hartosna aya anu nyitak pangageungna, tapi kameunangan Leonard kedah ningkatkeun kapercayaan, sareng ogé ngadeukeutkeun pro Inggris kana kasuksésan dina Papan Pamimpin. Nyangka ningali langkung seueur ti Leonard nalika urang asup kana minggu ahir WCOOP 2022.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Naza114 ngadeukeutan deui: Joao “Naza114” Vieira parantos kéngingkeun dua gelar di WCOOP 2022 – meunang Kajuaraan Dunya Heads-Up teras ngaluhuran lapangan dina acara DeepStack $ 2,100. Tambihkeun éta kana tally na sateuacan 2022, sareng Naza114 ayeuna gaduh dalapan judul WCOOP pikeun namina. Tadi peuting anjeunna ngadeukeutan ka salapan – anu bakal ningali anjeunna dasi sareng Denis “aDreNalin710” Strebkov dina daptar juara sadaya waktos. Vieira kadua dina 67-M: $ 109 6+ $ 4k acara Hold’em, ditampik ku Filurn Denmark. Vieira ngagaduhan kasempetan sanés janten salapan wengi ayeuna. Kalayan 11 pamaén sésana, anjeunna ayeuna nuju di 8-Game World Championship.

Naha GJ Reggie tiasa janten Juara Dunya Awéwé?: Kajuaraan Dunya Wanita munggaran masih kénéh lumangsung, enggal lebet Poé 2 sareng ngan 9 pamaén sésana. Di antara maranéhanana pamaén mangrupa GJ Reggie, anu linggih di tempat kaopat kalawan 617k chip. “Billionai8” Mongolia nyaéta pamimpin chip ayeuna kalayan 2,6 juta chip, ku kituna Georgina gaduh cara pikeun ngalakukeunana upami anjeunna hoyong, tapi tumpukan éta cukup jero yén aya sadayana anu tiasa dimaénkeun nalika turnamen diteruskeun. Urang ngarojong GJ Reggie jadi Juara Dunya. Anjeun tiasa nuturkeun tindakan dina aliran Twitch wengi ayeuna atanapi nyekel sinyalna kartu dina PokerStars Twitch.

Georgina “GJReggie” James ngadeukeutan Kejuaraan Dunya Awéwé


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Kalayan tambahan $ 7 juta anu dibayar, total hadiah kolam renang ayeuna langkung ti $ 55 juta, kalayan séri anu dijalankeun pikeun ngancurkeun jaminan $ 85 juta. Juara kahiji ayeuna geus dibayar leuwih $9 juta.

Turnamén réngsé: 205
éntri: 640.291 (kaasup 155.600 entri ulang)
Koléksi hadiah: $55,236,672
Hadiah tempat kahiji: $9,195,507 (kalebet hadiah $2,073,409)
Turnamén anu lumangsung: 8
Turnamén dimimitian dinten ieu: 12

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Spaggy masihan shot pangalusna na. Sareng éta sadayana anu penting, leres? Geus pondok-tumpuk, Spraggy settles tunai di $530 WCOOP Minggu Million:

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun “easywithaces” Fintan
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Georgina “GJ Reggie” James dikedalkeun kabagjaan na dina nyieun tabel final WCOOP kahijina. Anjeunna calik di tempat kaopat dina Kajuaraan Dunya Awéwé:


DEWAN PIMPIN NEGARA

Tina 20 turnamén réngsé, pamaén ti 13 nagara béda meunang gelar. Sanajan hasil nyebar, Brazil nambahkeun genep judul deui ka tally maranéhna pikeun nuluykeun kalungguhan maranéhna.

Klasemen ayeuna:

48 judul – Brazil
20 – Inggris
18 – Austria
11 – Norwégia, Swédia
7 – Bélarus, Jérman, Ukraina
6 – Kanada, Romania
5 – Bulgaria, Finlandia, Hungaria
4 – Kazakhstan, Méksiko, Monténégro
3 – Lituania
2 – Argéntina, Andorra, Kroasia, Dénmark, Éstonia, Irlandia, Kyrgyzstan, Malta, Maroko, Polandia, Swiss, Uruguay
1 — Arménia, Bélgia, Républik Céko, Indonésia, Moldova, Peru, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan


UPDATES séri pamaén

Henteu aya parobahan peringkat dina Papan Pamimpin Gemblengna, sareng Rui Ferreira masih linggih di puncak Gemblengna sareng Luhur. Kameunangan piala Patrick Leonard parantos ngalihkeun urang Inggris pikeun ngahijikeun kadua dina Papan Pamimpin Tinggi, sedengkeun Benny Glaser ogé kéngingkeun poin dina Poé 15, ngalihkeun anjeunna ka kadua gabungan di Kelas Tinggi sareng ngadeukeutan Ferreira nangtang pikeun tempat pangluhurna di Gemblengna.

SAMPURNA

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.600 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Britania Raya – 1.490
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.380
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 1.175
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Ageung – 1.125

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 915 titik
2 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 690
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 690
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 680
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 635

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 655 titik
2 – TheDrunkLife, Hungaria – 490
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 420
4 – Scarmak3r, Slovénia – 390
5 – sorangan, Bulgaria – 380
5 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 380

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – AwadeuS, Thailand – 475 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 470
3 – Pomeron, Jérman – 440
4 – Airdraken, Inggris – 430
5 – Ac-King00, Austria – 425
5 – lgburlamaqui, Brazil – 425

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Salasa19 Séptémber

WCOOP 70: PLO (6-max)
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $15K, $50K, $100K

WCOOP 71: NLHE Super Salasa / Super High Roller
Beuli di: $215, $2,100, $25,000
jaminan: $350K, $500K, $1M

WCOOP 72: Wates 2-7 Draw Triple (6-max)
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $12.5K, $30K, $65K

WCOOP 73:PKO (6-maks)
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $50K, $175K, $400K


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda
Dinten 12: Vieira meunang deui sakumaha Lakemeier meunang badag
Dinten 13: Warta ti WCOOP



#WCOOP #Patrick #Leonard #meunang #imbang #kahiji #jeung #Reggie #nyieun #tabel #final #Kejuaraan #Dunia #Wanita