WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

WCOOP 2022: Tilu pikeun Ferreira anu luar biasa, sabab Lex gagal deui

Ngaran-ngaran badag leuwih mesem sanggeus Peta Salasa wengi di 2022 Dunya Championship of Online poker (WCOOP) pa PokerStars. Ieu panganyarna…

Sorotan poé ieu

  • Ferreira squanders Lex en route ka katilu
  • Glaser leungit judul NLHE langka
  • Sousa janten tilu sareng Juara Dunya PLO
  • Lima deui pikeun Brazil

Tukangeun JURNAL

Tilu pikeun WCOOP 2022 pikeun Rui Ferreira

Lex ngabersihkeun hat-trick Ferreira: Leuwih ti 10.000 urang lalajo Lex Veldhuis ‘Kedutan stream tadi peuting sakumaha PokerStars Duta dipindahkeun nepi ka kaopat dina $2.100 WCOOP 38-H NLHE PKO. Tapi bari judul WCOOP terus elude nu Dutchman basis Bélgia, sarua teu bisa disebutkeun ngeunaan lalaki nu knocked anjeunna kaluar.

Rui “RuiNF” Ferreira ngalakukeun karuksakan, saméméh lajeng advancing kana judul katilu ti séri jadi jauh. Ferreira meunang $ 122.653, nu $ 79.531 datang dina hadiah, sakumaha anjeunna nyieun karirna ka meunangna luhur-profil sejen. Ferreira geus meunang meuli-di wates hold’em, sarta $ 530 Deep tumpukan acara salila WCOOP ieu, sarta anjeunna ayeuna boga lima judul karir. Anjeunna dina bentuk anu saé sareng nambihan tally sanés ka nagara angkatna, Brazil.

Sedengkeun pikeun Lex, anjeunna nyandak sakitar $ 32K, kalebet hadiah. Ieu Stevan “random_chu” Chew anu réngsé salaku runner-up.

Belarmino De Souza, Juara Dunya PLO8

De Souza janten tilu kalayan makuta PLO8: Brasil Belarmino “PaGaOVelhinho” de Souza ngumumkeun dirina minangka pamuter WCOOP dreaded waktos taun ka tukang, nalika anjeunna meunang dua judul PLO8 – hiji di leungeun lima kartu na hiji dina variasi opat kartu. Taun ieu, De Souza balik deui, sareng anjeunna ayeuna gaduh kameunangan WCOOP katilu, deui dina acara PLO8.

Beda anu mencolok nyaéta turnamén kali ieu dingaranan Kajuaraan Dunia, sareng boro pamaén anu langkung leres tiasa disebat Juara Dunya. Hadiah, pikeun ngéléhkeun widang 186 entri, sarta Gleb “Ti0373” Tremzin anjog, éta cek pikeun $37.098. Tapi gengsi éta écés hartosna sami.

Kerching Gulchinski: Minggu Million minggu ieu ngagaduhan sadaya komponén anu biasa: mésér $ 109, format PKO sareng, tangtosna, jaminan $ 1 juta. Ieu ngan éta ogé WCOOP 34-L – éta katuhu, a “low” meuli-di acara kalawan tujuh inohong dina hadiah pool.

Hal sejenna tétéla akrab: juara, saha éta Brazil Amauri “Amauri410” Gulchinski. Gulchinski ngagaduhan langkung ti $ 1 juta panghasilan karir anu didokumentasikeun bahkan sateuacan hasil ieu, kalebet kameunangan Bounty Builder Turbo Series. Tapi hadiah pikeun anu ieu, $ 121,669, kalebet bounty, mangrupikeun anu panggedéna dina karirna dugi ka ayeuna. Éta jumlah anu anjeun kéngingkeun nalika anjeun ngéléhkeun lapangan 14,085 éntri sareng nyandak bagian singa tina hadiah kolam renang $ 1,4 juta.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Silva ngagabung ka tim Brasil: Saatos kalaparan Brasil kamari, dinten ieu (lain) salametan Brasil. Lima tina judul wengi éta dimeunangkeun ku Brazilians, kaasup Rui Ferreira, ditétélakeun di luhur, sarta meunang karir katilu pikeun Eduardo “Eduardo850” Silvaanu meunang $ 1K 7-Max PKO.

Silva taun ka tukang meunang dua gelar WCOOP, duanana ogé dina acara $1K NLHE, ku kituna anjeunna jelas kapanggih kaulinan sarta tingkat na. Turnamén ieu, katirisan, diulas 248 éntri jeung Silva banked $ 41.819, kaasup hadiah, meunang.

Urang Norwegia ngalakukeun deui: Lamun hayang meunang turnamén kaulinan campuran taun ieu, anjeun kudu ngéléhkeun Benny Glaser munggaran. Tapi upami anjeun tiasa ngalakukeun éta, anjeun kedah waspada ka Norwegia, sabab katingalina sadayana ti nagara éta leres-leres tiasa maén.

Tadi peuting, hiji-hijina acara Stud Hi/Lo WCOOP réngsé, sarta Norwégia meunang dua tina tilu turnamén. “gudfarenmeunang pa low turnamén $ 11, nyandak pa skor $ 1,980 meunang ti widang Éntri 1,303. Engke peuting,”holtekila“Vérsi meunang $ 1,050, perbankan $ 18,354. Pasti hese pisan pikeun holtekila nyanghareupan Denis “aDrENalin710” Strebkov, pamuter WCOOP anu paling dileler sepanjang waktos.

Strebkov ngagaduhan salapan gelar pikeun namina, tapi parantos terdampar dina jumlah éta ti saprak lima kajuaraan kameunangan ti 2018. Sareng ayeuna, nalika anjeunna katingalina badé pencét 10, aya saurang Norwegia.

… dina masalah Benny Glaser: WCOOP ampir nyaksian langka nyata tadi peuting: meunangna turnamén pikeun Benny “RunGodlike” Glaser dina no-wates Texas Hold’em. Nalika Glaser mangrupikeun sensasi maén campuran, anjeunna henteu kantos kéngingkeun acara NLHE di WCOOP-tapi tadi wengi anjeunna mingpin gelar juara dina acara hold’em $ 11 PKO.

Glaser gaduh kaunggulan chip pikeun porsi anu panjang, tapi henteu tiasa maéhan “Swédia”Emilohsson“. Sarta Emilohsson tungtungna dibawa ka handap Glaser, denying a kameunangan katilu ti séri taun ieu, nu bakal geus katujuh sakabéh na. Emilohsson nyokot $ 19.472 kaasup hadiah, bari Glaser bisa nyaho yén meureun aya hiji mangsa nu bakal datang pikeun anjeunna di hold’em ogé.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 122
éntri: 393.614 (kaasup 91.997 entri ulang)
Koléksi hadiah: $35,820,927
Hadiah tempat kahiji: $5,703,028 (kalebet hadiah $1,475,411)
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Lex Veldhuis ngagaduhan seueur hadiah salami perjalanan immersive na $ 2K. Ieu mangrupikeun anu munggaran, anu sahenteuna ngajantenkeun anjeunna mikir…

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Spolier: GJReggie meunang tiket!


DEWAN PIMPIN NAGARA

Ngan lima pikeun Brazil dina Salasa wengi, salaku budak Samba urang pencét 30. Indonesia dina kapal pikeun kahiji kalina.

Klasemen ayeuna:

30 judul – Brazil
11 – Inggris
9 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 — Bulgaria, Kanada
4 – Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Hungaria, Irlandia, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Jérman, Indonésia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Kelvin Kerber nyekel kalungguhan sakabéh, sarta reclaimed titik luhur dina leaderboard low sapeuting ogé. Tapi ku Rui Ferreira meunang judul na Benny Glaser rengse kadua, bener pak chasing neneng di poker .

SAGEL

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.000 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 920
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 830
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 735
5 – TheDrunkLife, Hungaria – 630

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 535 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
4 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 430
5 – Andras “probirs” Nemeth, Hungaria – 390

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

= 1 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 295 titik
=1 – TheDrunkLife, Hungaria – 295
3 – regina83h, Ukraina – 285
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 280
5 – T3G3S, Polandia – 250

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 345 titik
2 – Airdraken, Inggris – 330
3 – Pomeron, Jérman – 300
4 – AwadeuS, Thailand – 285
5 – vpisjak, Latvia – 265

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Rebo, 14 Séptémber

Hoyong janten Juara Dunya dina kéngingkeun hasil anu paling awon? Razz World Championship dinten ieu nawiskeun kasempetan éta. Ieu dinten alus keur kaulinan bola low, kalawan wates acara Badugi ogé dina jadwal, tapi nyangka widang pangbadagna di turnamén hold’em kaasup Midweek Freeze, dimana luhur meuli-in $ 5K.

13:30 – WCOOP 45: NLHE Midweek Freeze
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $250K, $325K

14:30 – Championship Dunya Razz
Beuli di: $1.050
Pastikeun: $75K

14:30 – WCOOP 46: wates Badugi
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $7.5K, $15K, $35K

16:05 – WCOOP 47: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $20K, $100K, $175K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé


#WCOOP #Tilu #pikeun #Ferreira #anu #luar #biasa #sabab #Lex #gagal #deui