WCOOP 2022: Vieira meunang deui salaku Lakemeier meunang badag dina 8-Game

WCOOP 2022: Vieira meunang deui salaku Lakemeier meunang badag dina 8-Game

Urang saena loba winners badag-ngaran ngabejaan Anjeun tina Sabtu urang Championship Dunya of Online poker (WCOOP) aksi, tambah sagalana sejenna sadia pikeun sési Minggu dinten ieu. Hayu urang laksanakeun.


JURNAL poé ieu

  • Vieira nolak Ferreira kaopat
  • Lakemeier handap $ 10K 8-Kaulinan
  • Jeppsson balik deui ka bunderan juara
  • Botteon sareng eduardo850 neruskeun serangan Brazil
  • Beriuzy ngéléhkeun Yan pikeun judul turbo

Tukangeun JURNAL

Vieira ngajadikeun eta dalapan

Vieira nampik Ferreira kaopat: Dua pamaén terhebat Portugal sepanjang waktos narajang dina $2,100 Deep Stack dina Saptu wengi saatos 148 entri dipotong satengahna.

UK dumasar Joao “Naza114” Vieira-seger tina kameunangan na di Championship Dunya Heads-Up – manggihan dirina nyanghareupan Rui “RuiNF” Ferreira basis Brazil, naksir panas néangan judul WCOOP kaopat na ti séri jeung kagenep sakabéh.

Vieira nempatkeun éta kaahlian huluna-up pikeun pamakéan alus sakali deui jeung meunang kameunangan pikeun $62,131, judul kadua séri na, sarta kadalapan karirna, nempatkeun anjeunna ngan hiji judul balik Denis “aDreNalin710” Strebkov dina WCOOP winners sadaya-waktu. ‘ daptar. Sarta kami bakal remiss teu disebutkeun yen Vieira ogé boga lima judul SCOOP. Kantun nempatkeun, anjeunna salah sahiji pamaén COOP greatest dina sajarah.

Samentawis éta, Ferreira – anu ogé ngagaduhan lima gelar SCOOP – nampi hadiah panglipur $ 48,097 pikeun finish runner-up na.

Jens “Fresh_oO_D” Lakemeier

Lakemeier turun $10K 8-Game: Hadiah pangbadagna peuting indit ka Jens “Fresh_oO_D” Lakemeier nu turun $ 10,300 8-Game High Roller sanggeus dua poé maén. The Austria overcame 33 éntri sarta tabel final nu kaasup Patrick “pads1161” Leonard saméméh ngéléhkeun Dzmitry “Colisea” Urbanovich pikeun hadiah $146,251. Urbanovich earned $90.764 pikeun tempat kadua, bari Leonard earned $56.329 pikeun katilu.

Ieu mangrupikeun gelar WCOOP kaopat dina karir Lakemeier, saatos meunang acara di NLHE (2017), Stud (2017) sareng 8-Game (2019). Anjeunna ogé ngagaduhan dua judul SCOOP dina resumena tina acara razz di 2016 sareng turnamén NLHE di 2016.

Kristen “esienhower1” Jeppsson

Jeppsson balik deui ka bunderan juara: Sateuacan “Lena900” sareng “C.Darwin2” pinuh muncul salaku lampu bersinar Swedia, Kristen “eisenhower1” Jeppsson mawa obor keur biru jeung konéng. Saméméhna rengking nomer hiji di dunya dina PocketFives, Jeppsson geus meunang sagalana ti Minggu Million ka dua judul WCOOP (2015 jeung 2016).

Anjeunna ulang asup ka WCOOP unggul bunderan dina gaya tadi peuting kalawan win pa $ 2,100 Kemis thrill PKO, surpassing 341 éntri meunang $ 115,695, kaasup $ 60,132 di bounties. Méja final ogé ngawengku pamaén kayaning disebut tadi Pavel “silentm0de” Plesuv (4), Simon “C.Darwin2” Mattsson Swedia (6th), sarta Alex “FutureofMe” Kulev (7).


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Brunno “botteonpoker” Botteon

Botteon sareng eduardo850 neruskeun serangan Brasil: The Brazilians ditambahkeun opat deui judul pikeun tally maranéhanana tadi peuting, jeung Bruno “botteonpoker” Botteon muatan kalungguhan. Anjeunna ngarebut gelar WCOOP karir katilu na ku kameunangan dina $ 1,050 4-Max PKO, saé pikeun $ 34,826 (kaasup $ 19,668) hadiah.

Samentara éta, sabangsa “eduardo850” keur dipake dina meunang judul kadua ti séri. Pamuter – anu ngarékam $ 1,050 7-Max PKO awal bulan ieu $ 41,819 – ngéléhkeun “FONBET_RULIT” pikeun meunang $ 109 NL 5-Card Draw pikeun $ 4,405.

David Yan

David “Miss Oracle” Yan

Beriuzy ngéléhkeun Yan pikeun judul turbo: Pikirkeun Selandia Anyar gilinding tinggi David “missoracle” Yan, anu ayeuna tos rengse kadua di runtuyan ’tilu acara WCOOP. Runner-up panganyarna na sumping sareng $ 2,100 turbo tadi wengi dimana anjeunna meunang $ 44,229.

Tapi éta panyipta kontén-patok luhur Rayan “Beriuzy” Chamas anu nyokot tempat luhur pikeun $57.608 jeung judul COOP kahijina.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Urang ayeuna geus meuntas satengah juta tanda dina total éntri, sedengkeun total hadiah pool ngadeukeutan $50 jutaan.

Turnamén réngsé: 181
éntri: 520.052 (kaasup 122.075 éntri ulang)
Koléksi hadiah: $46,662,642
Hadiah tempat kahiji: $7,728,439 (kaasup hadiah $1,701,567)
Turnamén anu lumangsung: 3
Turnamén dimimitian dinten ieu: 19

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Fintan “easywithaces” Leungeun ngarasakeun spin jero pa $ 109 4-Max tadi peuting, sarta pot ieu catapulted anjeunna ka kaunggulan chip.

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Upami sababaraha kartu murag béda, Benny “RunGodlike” Glaser Inggris tiasa gaduh tujuh judul WCOOP dina séri ieu nyalira. Sato galak serbaguna nyieun opat tabel final tadi peuting, pikeun nambahkeun kana dua judul na hiji runner-up anjeunna geus boga. Naon kinerja séri ieu tétéla.


DEWAN PIMPIN NEGARA

Urang ngabagéakeun Peru kana leaderboards pikeun kahiji kalina taun ieu, sanggeus meunangna “JersonKun” dina $109 NLHE.

Klasemen ayeuna:

42 judul – Brazil
18 – Inggris
16 – Austria
11 – Norwégia
10 – Swédia
7 – Bélarus
6 – Kanada
5 – Bulgaria, Jérman, Ukraina
4 – Finlandia, Méksiko, Monténégro, Romania
3 – Hungaria, Lituania
2 – Kroasia, Éstonia, Irlandia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Malta, Swiss, Uruguay
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Indonésia, Kyrgyzstan, Moldova, Maroko, Peru, Polandia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Benny “RunGodlike” Glaser opat-final tabel wengi parantos nyandak urang Inggris ka posisi kadua dina leaderboard sadayana, tapi Rui “RuiNF” Ferreira masih memimpin.

SAGEL

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 1.340 titik
2 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 1.255
3 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.250
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 940~
5 – FONBET_RULIT, Monténégro – 935

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 800 titik
2 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 645
=3 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 610
=3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 610
5 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 550

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – FONBET_RULIT, Monténégro – 525 titik
2 – TheDrunkLife, Hungaria – 450
3 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 405
4 – meunangpwned, Bulgaria – 360 titik
5 – Scarmak3r, Slovénia – 330 titik

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 435 titik
2 – AwadeuS, Thailand – 430
3 – Airdraken, Inggris – 420
4 – Pomeron, Jérman – 405
5 – Ac-King00, Austria – 385

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Minggu, 18 Séptémber

Henteu aya anu sapertos WCOOP Minggu, leres?

Kalawan 19 turnamén dimimitian kiwari ditambah turnamén édisi husus sarta acara samping dina jadwal, anjeun pasti kana hiji sési aksi-dipakétkeun.

Pikeun pamaén awéwé, tong hilap Kajuaraan Dunya Awéwé $530 kalayan jaminan $65K dimimitian dina jam 12:30 ET.

08:05 – WCOOP 60: NLHE PKO
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $60K, $250K. $300K

10:05 – WCOOP 61: Pemanasan Minggu
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $175K, $500K, $500K

12:30 – WCOOP 62: Juta Minggu
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $600K, $1M, $650K

12:30 – Kajuaraan Dunya WCOOP Awéwé
Beuli di: $530
Pastikeun: $65K

13:30 – WCOOP 63: NL Omaha H / L PKO
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $50K, $80K, $150K

15:05 – WCOOP 64: NLHE 6-Max Freezeout
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $100K, $250K, $275K

16:30 – WCOOP 65: Minggu Cooldown
Meuli: $5,50, $55, $530
jaminan: $40K, $250K $350K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

Siaran langsung WCOOP 2021 kaluar Senén dugi ka Rebo nampilkeun liputan kartu tina tabel final pangbadagna sareng koméntar ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sareng seueur tamu khusus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Poé 9: Tilu gol pikeun Ferreira anu luar biasa

Poé 10: Vieira nyokot tempat katujuh tur jadi Heads-Up Jawara Dunya
Dinten 11: Huber meunang Tim Pro salaku Mattsson jeung Sweeney ganda


#WCOOP #Vieira #meunang #deui #salaku #Lakemeier #meunang #badag #dina #8Game