WCOOP 2022: Vieira meunang katujuh sareng janten Juara Dunya Heads-Up

WCOOP 2022: Vieira meunang katujuh sareng janten Juara Dunya Heads-Up

Salah sahiji greats of WCOOP nyokot bagian dina 2022 Dunya Championship of Online Poker, bari béntang séjén nuluykeun naékna maranéhna. Ieu anu panganyarna tina tabel PokerStars…


Sorotan poé ieu

  • Vieira ngagabung klub 7-Up
  • Ganda pikeun draw.derzh
  • Dando jeung batur keur Inggris
  • Naha Fintan Hand bluffing?

Tukangeun JURNAL

Slam-dunk! No 7 pikeun Naza114

Vieira ngagabung ka klub 7-Up: Anjeunna ngagaduhan sababaraha kantun caket salami WCOOP taun ieu, tapi Joao “Naza114” Vieira tungtungna meuntas jalur tadi peuting jeung ngaku katujuh gelar karir WCOOP. Salaku tambahan, anjeunna ngalakukeun éta dina salah sahiji acara Kejuaraan Dunia sareng Portugis anu berbasis di Inggris tiasa nyebat dirina salaku Juara Dunya NLHE Heads Up. Éta salawasna katingali pikasieuneun pikeun sesa lapangan nalika Vieira mendakan dirina dina opat luhur acara ieu nalika aranjeunna balik maén pikeun juara wengi ayeuna. Vieira munggaran nyanghareupan Ramiro “ramastar88” Petrone dina semi-final, sarta gampang dispatched Uruguayan dina menit. Butuh waktu saeutik deui pikeun “Fen11x” ngéléhkeun “Baby Federer” dina semifinal séjén, tapi Fen11x, ti Ukraina, réngsé kalawan ratu ngalawan hiji Ace-ratu, booking tempatna ngalawan Vieira. Duanana silih tukeur pukulan pikeun ampir sajam dina final, tapi saterusna Vieira boga hiji balapan deui meunang, kalawan AQ♣ ngalawan puluhan saku Fen11x urang. Kalayan ace flop, Vieira meunang $ 103,500 sareng salajengna ngadegkeun dirina di antawisna WCOOP hebat.

Ganda pikeun draw.derzh sakumaha ngimpi hudang terus: Urang mimiti papanggih pamaén Ukraina “draw.derzh“Maén duit. Salaku documented dina artikel ieu 2017, maranéhna indit ti grinders mikro ka juara SCOOP dina waktu kurang ti sataun, ngawangun ti $ 2,53 win turnamén ka $ 106,785 SCOOP win. Taun ieu, draw.derzh geus dicap otoritas maranéhanana dina WCOOP ogé sarta tadi peuting nyandak win kadua ti séri, ngéléhkeun juara WCOOP sejen, Marko “markovitsus” Koplimaa. draw.derzh éta juara dina $ 2.100 mésér-in acara Super Salasa, nyokot $ 96.913 pikeun win ti widang entri 252. Ieu kirang ti saminggu ti pamaén sarua ngéléhkeun 1.065 widang dina $ 215 mésér-in acara NLHE. Daptar sababaraha juara pikeun WCOOP ieu ayeuna ngahontal dalapan.


Langkung seueur ngeunaan WCOOP:
JADWAL & HASIL | PANDUAN SATELIT | SERI UTAMA
HASIL 2002-2021 | TAUN KA TAUN | JUARA GANDA
RESMI WCOOP kaca | ALL LAPORAN BLOG | Ngundeur jeung maén!


Dando sareng batur pikeun Inggris:Dina roundup pos-COOP biasa kami, urang condong nyusun daptar pamaén anu ampir leungit dina judulna, kitu ogé anu parantos ngalangkungan dina sababaraha kali. Balik deui ka SCOOP di 2021, Paul “Lipat Machii” Dando teu ngan geus manehna meunang hiji turnamén, ceuk urang ogé réngsé dua dina dua kali, nu lemahna dirina (meureun unfairly) dina daptar bridesmaids perpetual. Warta alus nyaeta Dando, ti Inggris, geus bray wreath métaforis di WCOOP jeung tadi peuting meunang turnamén kadua karirna dina séri, ngéléhkeun $1K PLO PKO pikeun $42,691, hadiah kaasup. Dina 2020, anjeunna meunang turnamén NLHE PKO utama, hargana $122K, tapi ieu nunjukkeun penguasaan na poker opat kartu sareng dua kartu. Anjeunna ngéléhkeun juara WCOOP dua kali Brazil Dante “dantegoyaF” Goya ka kadua, tina 204 entri.


HASIL POÉ

* nunjukkeun kasapukan
Nyarita hadir


STAT TRACKER

Pamaén WCOOP ayeuna parantos nandingan hadiah kolam renang langkung ti $ 35 juta. Ieu tukang bohong sejen.

Turnamén réngsé: 135
Tulisan: 426.270 (kaasup 103.651 entri ulang)
Koléksi hadiah: $38.201.387
Hadiah tempat kahiji: $ 6,163,305 (kaasup $ 1,508,301) hadiah
Turnamén anu lumangsung: 14
Turnamén dimimitian dinten ieu: 10

Statistik ngan nujul kana turnamén réngsé


nonton kedutan

Anjeun terang rarasaan éta nalika anjeun ngalih sadayana di walungan kalayan henteu seueur sareng anjeun ngarasa diri ambruk terang yén éta bakal disebat. Anjeun henteu nyalira. Ieu Fintan Hand heran naha anjeunna bluffing ogé …

Turutan streamer PokerStars maén WCOOP:

Lex Veldhuis | Ben “Spraggy” Spragg | Leungeun Fintan “gampang”
Mason “Pye_Face21” Pye | Georgina “GJReggie” James | Arlie “Pangeran Pablo” Shaban
Sebastian “katengtreman sareng cinta” Huber
Lasse Jagd “Wistern” Lauritsen | Andre “acoimba” Coimbra
Felix “xflixx” Schneiders


TWEET poé ieu

Duh, Spraggy.


DEWAN PIMPIN NAGARA

Hasil tina Rebo wengi di WCOOP ngagambarkeun ampir persis kaayaan déwan kapamimpinan nagara urang sacara gembleng: Brazil meunang opat, Inggris meunang tilu jeung Austria meunang dua. Batur meunang hiji atawa nanaon. Éta kumaha Brazil ngalakukeunana. Samentara éta, urang ngabagéakeun Slowakia kana leaderboard pikeun kahiji kalina taun ieu.

Klasemen ayeuna:

34 judul – Brazil
14 – Inggris
11 – Austria
7 – Norwégia, Swédia
5 – Bulgaria, Kanada, Ukraina
3 – Bélarus, Lituania, Méksiko, Romania
2 – Kroasia, Éstonia, Finlandia, Jérman, Hungaria, Irlandia, Kazakhstan, Monténégro, Swiss
1 – Andorra, Argéntina, Arménia, Bélgia, Céko, Dénmark, Indonésia, Kyrgyzstan, Malta, Moldova, Maroko, Polandia, Slowakia, Slovénia, Tunisia, Uruguay, Uzbékistan.


UPDATES séri pamaén

Sanajan sagala heroics of Rui Ferreira, Benny Glaser na Joao Vieira, éta kénéh Kelvin Kerber anu linggih di luhureun leaderboard Gemblengna, kalawan kaunggulan 50-titik. Naha anjeunna tiasa tetep dugi ka minggu payun? Ieu bakal metot pikeun manggihan.

SAMPURNA

1 – Kelvin “Kelvin_FP: AR” Kerber, Brazil – 1.035 titik
2 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 985
3 – Benny “RunGodlike” Glaser, Inggris – 870
3 – Patrick “pads1161” Leonard, Britania Raya – 755
5 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 735

Hadiah: $ 25,000 pikeun juara

jangkung

1 – Rui “RuiNF” Ferreira, Brazil – 585 titik
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 500
3 – João “Naza114” Vieira, Inggris – 480
4 – Patrick “pads1161” Leonard, Inggris – 440
5 – Simon “C. Darwin2” Mattsson, Swédia – 430

Hadiah: Kahiji – $ 15,000; 2 — $10.000; 3 — $5.000

AYEUNA

1 – meunang, Bulgaria – 325 titik
2 – Tobias “Senkel92” Leknes, Norwégia – 320
3 – TheDrunkLife, Hungaria – 305
4 – FONBET_RULIT, Monténégro – 295
5 – regina83h, Ukraina – 290

Hadiah: Kahiji – $ 10.000; Ka-2 – $7,500; 3 — $5.000; 4 — $2.500; 5 — $1.500; 6-10 — $1.000

RENDAH

1 – Airdraken, Inggris – 360 poin
2 – Kelvin “Kelvin_FP:AR” Kerber, Brazil – 355
3 – Pomeron, Jérman – 345
4 – AwadeuS, Thailand – 325
= 5 – ekvilibryst, Ukraina – 285
= 5 – raja153246, Monténégro – 285

Hadiah: Kahiji – $ 5,000; 2 — $2.500; 3 — $1.500; 4 — $1.000; 5 — $500; 6-10 – $ 300; 11-20 – $150

Ningali klasemen WCOOP Leaders Board lengkep.


lampah kiwari

Kemis, 15 Séptémber

Ieu dinten Kemis pisan sibuk di dunya WCOOP kalawan 18 turnamén mimitian ti genep acara. Acara 8-Game bakal nguji set skill lengkep pamaén kaulinan dicampur, sarta ogé pikeun meuli pangbadagna. Turnamén tinggi aya tag harga $ 10K, sarta bakal narik widang leutik tapi elit. Aya ogé Kemis thrill na Turbo 6-Max pikeun pamaén hold’em, dimungkinkeun dina ngawengku hiji $ 5K roller tinggi. Pondokna, loba duit bakal ngaganti leungeun kiwari.

11:05 – WCOOP 48: NLHE
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $75K, $200K, $225K

12:30 – WCOOP 49: PLO Hai / Lo 6-Max
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $30K, $80K, $150K

13:30 – WCOOP 50: NLHE PKO Freeze Kemis Thrill
Meuli: $22, $215, $2,100
jaminan: $150K, $400K, $650K

14:30 – WCOOP 51: 8-kaulinan 6-Max
Meuli: $109, $1,050, $10,300
jaminan: $50K, $100K, $350K

16:05 – WCOOP 52: NLHE Freezeout Turbo 6-Max
Meuli: $55, $530, $5,200
jaminan: $150K, $200K, $375K

17:30 – WCOOP 53: NLHE PKO Turbo
Meuli: $11, $109, $1,050
jaminan: $100K, $250K, $275K


TONTON AKSI DI TWITCH JEUNG YOUTUBE

The WCOOP 2021 live stream kaluar Senén ngaliwatan Rebo nampilkeun sinyalna kartu tabel final pangbadagna sarta commentary ahli ti James Hartigan, Joe Stapleton sarta host tamu husus. Klik pikeun detil lengkep.

Anjeun tiasa nonton dina Saluran YouTube PokerStarsanu Saluran YouTube PokerStars UKatawa PokerStars Kedutan Channel.


LAPORAN saméméhna

Dinten 1: Mattsson sono pikeun WCOOP
Dinten 2: Skéma Juara Dunya nolak Spraggy nalika Leknes ngajantenkeun tujuh
poe 3: Lima sakaligus pikeun Glaser nalika béntang caang deui

Dinten 4: Combes sareng Nemeth balik deui dina cara anu unggul
Dinten 5 | Dinten 6 | Dinten 7
Dinten 8: Aido ngawasaan 6-Max salaku marjan1231 meunang hadiah gedé
Dinten 8: Tilu pikeun Ferreira endah pisan


#WCOOP #Vieira #meunang #katujuh #sareng #janten #Juara #Dunya #HeadsUp